aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ρε τσιπη μηπως να σου βαλει και μπουγαδα;;στη μια ωρα αντιστοιχει ενα χυσιμο μονο?
ρε τσιπη μηπως να σου βαλει και μπουγαδα;;στη μια ωρα αντιστοιχει ενα χυσιμο μονο?
ευχαριστω anatolgami και πολυ σωστη η παρατηρηση σου lustforlife. παντως χωρις παρεξηγηση τα φθηνα τα φοβαμαι γενικως. μπορει να ειναι ξενερα η να φευγει πριν την ωρα η να μη σου κανει αυτα που θες... πολλα ειναι στη μεση.στη μια ωρα αντιστοιχει ενα χυσιμο μονο?
ευχαριστω anatolgami και πολυ σωστη η παρατηρηση σου lustforlife. παντως χωρις παρεξηγηση τα φθηνα τα φοβαμαι γενικως. μπορει να ειναι ξενερα η να φευγει πριν την ωρα η να μη σου κανει αυτα που θες... πολλα ειναι στη μεση.
φιλε οπα η ηλεκτρα ειναι αλλη ιστορια εχω βρεθει μαζι της παλιοτερα σε sm session οχι σεξ .Εχω στο face, μια φιλη στο προφιλ μου(ΗΛΕΚΤΡΑ..μην γραψω ποια το αφηνω να το μαντεψετε) που ειναι θεα και μουναρος!!!...Τις εστειλα π.μ για συνατηση και με ρωτησε τι εννοω??...Της απαντησα για μια εκτονωση φυσιολογικη μιας ωρας διαρκειας και οτι διαθετω 200 ευρω!!!..Με ευχαριστησε... αλλα μου απαντησε οτι τα 200 ευρω τα εχει σε ρολους υποταγης...δεν κανει σεξ, ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ!!!!...Την ρωτησα πως χυνουν οι τυποι???...ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΤΣΙ!!!!.....Κατα συνεπεια το γραφω για οσους τους ενδιαφερουν τα αυταρχικα κολπα...η κοπελλα ειναι οικονομικη...μονο 200 ευρω για να σε μαστιγωνει...χαχαχα!!!!!
Δεν το εγραψα με κεφαλαια για να σας προσβαλλω...ισα-ισα που τα ατομα της κατηγοριας σας, ισως εχουν περισσοτερες ευαισθησιες απο τα υπολοιπα ατομα!!!!....ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ..... ΠΟΝΤΑΡΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ "ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ" ΣΑΣ!!!!!!!ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ!!!!...Την ρωτησα πως χυνουν οι τυποι???...ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΤΣΙ!!!!.....Κατα συνεπεια το γραφω για οσους τους ενδιαφερουν τα αυταρχικα κολπα...η κοπελλα ειναι οικονομικη...μονο 200 ευρω για να σε μαστιγωνει...χαχαχα!!!!!
φιλε Παιχτουρα με ολο το σεβασμο φυσικα υπαρχουν και ατομα που τη βρισκουν και ή μονο ετσι ,δεν ειναι αναγκη να το τονιζεις με κεφαλαια λες και προκειται για κατι εξωγηινο.
και εμεις στην κοινωνια ζουμε δεν υστερουμε δε τιποτα απο τους αλλους ανθρωπους ισα ισα θα ελεγα
φιλικα παντα
Δεν το εγραψα με κεφαλαια για να σας προσβαλλω...ισα-ισα που τα ατομα της κατηγοριας σας, ισως εχουν περισσοτερες ευαισθησιες απο τα υπολοιπα ατομα!!!!....ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ..... ΠΟΝΤΑΡΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ "ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ" ΣΑΣ!!!!!!!
Καλες εορτες να εχεις!!!!παω πασο, παρανοησα και πραγματι παντως υπαρχει εκμεταλευση με την εννοια οτι ειναι πιο ακριβα και δεν μαμιουνται.
φυσικα δεν αναφερομαι στην ηλεκτρα γενικως μιλαω.
δυστηχως ροκαβλον ετσι ειναι η ζωη αλλα η ιδιαιτερότητα εχει και την γοητεια της ,ισως γιατι ειναι πιο σπανια και χρειαζεται πιο πλυς αγωνας για να την ικανοποιησεις..Η ιδιαιτερότητα πάντα πληρώνεται με κάποιον τρόπο φίλε μου ;)
και εσυ φιλε Παιχτουρα και οτι επιθυμεις να το βρειςΚαλες εορτες να εχεις!!!!
καλησπέρα παιδια μια ρωσίδα μιλφ που έχει και φωτο στα callgirls εδω sofia ru λέει σε κανέναν τίποτα? έχει πάει κανένασ μαζί της αξίζει τον κόπο για 50 που θέλει την ώρα?
Αυτη λεει
Πηγαινε.......καλησπέρα παιδια μια ρωσίδα μιλφ που έχει και φωτο στα callgirls εδω sofia ru λέει σε κανέναν τίποτα? έχει πάει κανένασ μαζί της αξίζει τον κόπο για 50 που θέλει την ώρα?
Πηγαινε.......
[/quote εντάξυ!!!! αυτή πάντως δεν δούλευε σε μασαζ?