Σε ποιον να στειλω ΡΜ να δωσει και το δικο μου τηλ στην Anastasia Ru και αν θελει να την γαμησω να της πειτε οτι χρεωνω ενα 100μπαλο.
Ρε δεν πατε καλα τελευταια που θα πληρωσω για να γαμησω την θεια μου .
Ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεε !!!
étsi, no mercy,
Σε ποιον να στειλω ΡΜ να δωσει και το δικο μου τηλ στην Anastasia Ru και αν θελει να την γαμησω να της πειτε οτι χρεωνω ενα 100μπαλο.
εδω γαμαμε πιτσιρικες και κλαιμε τα λεφτα μας θα γαμησουμε και γιαγιαδες τωρα.
κοιτα η διαφορα ειναι οτι οταν ανεβαινω αθηνα για δουλειες θελω να ριχνω και κανεναν σε κανα πιπινι.τωρα επιδη υπονοεις οτι θα περασω καλα με την αναστασια δενδιαφωνω μαζι σου ,ολοι ετσι λενε αλλα δεν την πληρωνω.ειναι θεμα του τι ψαχνεις φιλε μουΑυτη ειναι η διαφορα, οτι τωρα δε θα τα κλαις
étsi, no mercy,
Μια και η Αναστασια ειναι θεια σου πες της να ασχοληθει και λιγο με το facebook...τις εχω στειλει 3 μηνυματα και με γραφειΣε ποιον να στειλω ΡΜ να δωσει και το δικο μου τηλ στην Anastasia Ru και αν θελει να την γαμησω να της πειτε οτι χρεωνω ενα 100μπαλο.
εμ δν προλαβαινει να μπει κ στο φατσοβιβλιο..πλακωσε πολυ δουλεια..Μια και η Αναστασια ειναι θεια σου πες της να ασχοληθει και λιγο με το facebook...τις εχω στειλει 3 μηνυματα και με γραφει
εχεις βαλει photo στο προφιλ σου? αν ναι βγαλτη γιατι διαλεγει,θελει να δει πως εισαιΜια και η Αναστασια ειναι θεια σου πες της να ασχοληθει και λιγο με το facebook...τις εχω στειλει 3 μηνυματα και με γραφει
Ρε συναγωνιστες πειτε μου για να καταλαβω.Εχει ανοιχτει ενα θεμα οπως αυτο στο φορουμ κατα τη γνωμη μου πολυ σωστο για τους δυσκολους οικονομικους καιρους που ζουμε.Και η μονη οικονομικη περιπτωση που εχει γραφτει ειναι η αναστασια ru(που απο οτι εχω διαβασει ειναι και αρκετα καλη στην ολη φαση με βαση τις κριτικες που εχουν γραφτει).καποια αλλη παραμοια περιπτωση δεν υπαρχει?εμ δν προλαβαινει να μπει κ στο φατσοβιβλιο..πλακωσε πολυ δουλεια..
Ρε συναγωνιστες πειτε μου για να καταλαβω.Εχει ανοιχτει ενα θεμα οπως αυτο στο φορουμ κατα τη γνωμη μου πολυ σωστο για τους δυσκολους οικονομικους καιρους που ζουμε.Και η μονη οικονομικη περιπτωση που εχει γραφτει ειναι η αναστασια ru(που απο οτι εχω διαβασει ειναι και αρκετα καλη στην ολη φαση με βαση τις κριτικες που εχουν γραφτει).καποια αλλη παραμοια περιπτωση δεν υπαρχει?
την εχεις παρει φιλε?αν ναι θελω εωτυπωσεις..Υπάρχει το Ελληνοαλβανάκι με 50 ευρώ...δίνει και κώλο...
Ειμαι ι ιδια που βλεπεις στης φοτογρΦΙΟΥΛΕΣ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΜΕΡΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΒΥΖΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΛΕΣΕ ΜΕ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΕΝΙΝΤΑ ΕΥΡΟ ΤΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ..Υπάρχει το Ελληνοαλβανάκι με 50 ευρώ...δίνει και κώλο...
χμμμ για να δουμε....Ειμαι ι ιδια που βλεπεις στης φοτογρΦΙΟΥΛΕΣ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΜΕΡΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΒΥΖΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΛΕΣΕ ΜΕ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΕΝΙΝΤΑ ΕΥΡΟ ΤΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ
την εχεις παρει φιλε?αν ναι θελω εωτυπωσεις
ναι αλλα 50 την ωρα ειναι καλα απο το να δωσω 40 για δυο δεκαλεπτα...Για να φύγουν τα χοντρά, καλή είναι...τα κάνει όλα με προφυλακτικό...χύσιμο στα βυζιά...
Δηλαδή και το χύσιμο στα βυζιά με προφυλακτικό είναι;
Οι φωτογραφίες είναι ακριβείς;
ναι αλλα 50 την ωρα ειναι καλα απο το να δωσω 40 για δυο δεκαλεπτα.
τι ηλικια τη κοβεις?
στη μια ωρα αντιστοιχει ενα χυσιμο μονο?..Υπάρχει το Ελληνοαλβανάκι με 50 ευρώ...δίνει και κώλο...