Νέα

Φθηνο συναλλαγμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man27forsex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Που μπορω να βρω φθηνο συναλλαγμα ρε παιδια?
πες οτι καποιος θελει να μετατρεψει λογω φοβου για την κριση ας πουμε 5000 ευρω σε δολαρια ή σε λιρες αγγλιας..
τι θα του προτινατε?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πες οτι καποιος θελει να μετατρεψει λογω φοβου για την κριση ας πουμε 5000 ευρω σε δολαρια ή σε λιρες αγγλιας..
τι θα του προτινατε?
να βγαλει τα λεφτα εξωτερικο τυπε

OP
OP
M

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
ειναι δυσκολο νομιζω για μικρα ποσα πχ 5-10 χιλιαδες..
οποτε?

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Πρόσφατα έκανα έρευνα αγοράς στα ανταλλακτήρια του "Ελ. Βενιζέλος" γιατί ταξίδευα σε χώρα εκτός ευρωζώνης και οι τιμές δεν είχαν αποκλίσεις.

OP
OP
M

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Ναι αλλα σε τραπεζες οι τιμες διαφοροποιουνται εχω την εντυπωση ειναι λιγο καλυτερα

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
τι θα του προτινατε?

αδερφε τι φοβασαι μη χασεις τα 5.000 αν πτωχευσουμε? δεν λεω οτι ειναι ασημαντο σαν ποσο. αλλα ολα τα υπολοιπα που θα χασεις ειναι αρκετα χιλιαδες ευρω απο την υποτιμηση. οποτε μην αγχωνεσαι...  :grin:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ουτε λογος για ανταλλακτηρια στο αεροδρομιο :uglystupid:  ουτε στην ελλαδα ουτε σε καμια χωρα, ειναι εγκλημα προς τη τσεπη σου να κανεις συναλλαγμα εκει :uglystupid:  και οι τραπεζες εχουν μεγαλυτερες προμηθειες και συνηθως χειροτερο ρειτ απ τα ανταλακτηρια του κεντρου, υπαρχουν 2-3 αν δε κανω λαθος αλυσιδες ανταλλακτηριων, αυτες εχουν κατασταστηματα και στην ομονοια και στο συνταγμα :uglystupid:  το ιδιο ανταλακτηριο εχει αλλη τιμη στο συνταγμα και αλλη στην ομονοια, λογικο γιατι το ενα απευθηνετε σε τουριστες που δε προσεχουν και πολυ (κυριως δε ξερουν οτι στην ομονια ειναι φθηνοτερα) και το αλλο σε οικονομικους μεταναστες (που τη "ψαχνουν" τη δουλεια) :uglystupid:  πας λοιπον στα ανταλλακτηρια της ομονιας και περιξ 3-4 ποσα ειναι, και πασαρευεις και τη προμηθεια και το ρειτ, βεβαια στα 5 χιλιαρικα αντε να κερδισεις κανα 100-150αρικο ευρω,(σε σχεση με τραπεζες, συνταγμα, αεροδρομιο 200?(παραπανω)  εχω το εχω κανει πολλες φορες παντως

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη εγω που θελω να παω λονδινο σε μια βδομαδα που να αλλαξω λιρες? τραπεζα καλυτερα ε?

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
δηλαδη εγω που θελω να παω λονδινο σε μια βδομαδα που να αλλαξω λιρες? τραπεζα καλυτερα ε?
πριν μερικα χρονια η τραπεζα μου εδινε τα 1000 δολαρια 740 ευρω, το ανταλακτηριο στο συνταγμα 717 και το ιδιο ανταλακτηριο (ιδια εταρεια) στην ομονοια 700 :uglystupid:  ηξερα και τους 3 ταμιες (στη τραπεζα δε μπορουσε στα ανταλακτηρια μου καναν αρκετα καλυτερη τιμη

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μαγκες κατι ασχετο εκτος προμηθειων που λετε , μην γυρνατε τα λεφτα σε δολλαρια, δεν προκετιε να αλλαξει κατι..

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Ο καθένας έχει δικαιώμα να κάνει ότι θέλει. Και τη γυναίκα του και τη χώρα του να βγάλει στη βίζιτα. Απλά όποιον βλέπεις να μιλάει για εθνικές προδοσίες των πολιτικών και που έριξαν την Ελλάδα που τόσο αγαπάει έχει από καιρό βγάλει τα λεφτά του στο εξωτερικό. Αν δε είναι και βορειοελλαδίτης έχει 2 χρόνια να βάλει βενζίνη εντός Ελλάδος.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ο καθένας έχει δικαιώμα να κάνει ότι θέλει. Και τη γυναίκα του και τη χώρα του να βγάλει στη βίζιτα. Απλά όποιον βλέπεις να μιλάει για εθνικές προδοσίες των πολιτικών και που έριξαν την Ελλάδα που τόσο αγαπάει έχει από καιρό βγάλει τα λεφτά του στο εξωτερικό. Αν δε είναι και βορειοελλαδίτης έχει 2 χρόνια να βάλει βενζίνη εντός Ελλάδος.
δεν ειναι αυτο το θεμα... το θεμα ειναι οτι εστω και αυτα τα λιγα λεφτα που εχει ο καθενας τα εχει βγαλει με κοπο ...ο καθενας σκεφτεται απο εδω και περα τον κωλο του και μονο..
ο θεσμος  < πατρις> ουτε για αστειο

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
δεν ειναι αυτο το θεμα... το θεμα ειναι οτι εστω και αυτα τα λιγα λεφτα που εχει ο καθενας τα εχει βγαλει με κοπο ...ο καθενας σκεφτεται απο εδω και περα τον κωλο του και μονο..
ο θεσμος  < πατρις> ουτε για αστειο
το θεμα ειναι οτι θα σε γαμαω ασαλιωτα οπου σε βρισκω :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom