Ρε παιδιά κάπου να βάζετε και το μυαλό σαν να δουλεύει όμως! Πως πήγε για "δοκιμαστικό" και την κορόιδεψαν και το έβγαλαν στην κυκλοφορία χωρίς να το θέλει η ίδια. Μετά όμως, πάντα χωρίς να το θέλει, γύρισε και δεύτερο "δοκιμαστικό" και τρίτο και τέταρτο κι ένας θεός ξέρει πόσα ακόμα. Και στο καθένα πληρωνόταν 2.000 αλλά μάλλον της φαινόταν λίγα. Διότι σοβαρά τώρα γιατί να σε πληρώσει μια εταιρεία που φτιάχνει πορνό απλά για να σε δοκιμάσει; Για να το βγάλει σε κυκλοφορία σε πληρώνει. Βέβαια ίσως της φάνηκαν λίγα διότι δεν την πλήρωσαν όσα την Κουβουτσάκη που είχε βγεί Star Ελλάς, υποθέτω διότι η ίδια δεν έχει βγει Σταρ Ελλάς. Κι επειδή μάλλον δεν θα βγει αν θέλει (που σίγουρα το θέλει!) να βγάλει περισσότερα από τις τσόντες και τις βίζιτες ας αφήσει τις ψευτοσεμνοτυφίες που πουλάνε μόνο σε χαζούς αγαπούληδες κι ας πει πως "Ναι, αυτή είμαι (όλοι το ξέρουμε πλέον εξ άλλου) και κάνω και βίζιτες και γυρίζω και τσόντες διότι μου αρέσει το σεξ!" ("Και τα λεφτά!", αυτό δεν χρειάζεται να το πει εξυπακούεται.)
Διότι όταν μπεις στο χώρο αυτό και μαθευτεί το ποιά είσαι ΕΝΑΝ μόνο δρόμο έχεις για να μην μείνεις φτηνοβίζιτα, να γίνεις γνωστή πορνοστάρ και ΜΕΓΑΛΟβίζιτα! Γύριζε λοιπόν αβέρτα τσόντες μπέμπα, κάνε τρίο, gangbangs τα πάντα, "φυγή προς τα μπρος" λέγεται αυτό. Γιατί προς τα πίσω δεν έχει πλέον, ιδίως αν σου αρέσουν τόσο πολύ τα λεφτά.
Υ.Γ. Εμένα πάντως με εξιτάρει πολύ η πουτάνα να είναι ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ! Αντιθέτως με ξενερώνει να κάνει τη μυξοπαρθένα, το ρόλο που είχε επιλέξει αρχικά δηλαδή κι είχε πείσει και καμπόσους, αυτό που να το πεις;