Νέα

Φρίξου 9 (Red Light)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 347
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Καλλιτέέέέχνη μου. Βλέπω Candy ala Roz πάλι.

Τελικά είμαστε και πατριώτες.

Υπάρχει κοπελιά από Γερμανία στην Θεσσαλονίκη;

Oι Γερμανίδες, πέραν των προκαταλήψεων, όταν υπάρχει χημεία είναι οι καλύτερες, και πολύ καλά παιδιά. Εντιμότατες στην συναλλαγή.

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλλιτέέέέχνη μου. Βλέπω Candy ala Roz πάλι.
Υπάρχει κοπελιά από Γερμανία στην Θεσσαλονίκη;
Τελικά είμαστε και πατριώτες.

Χαχαχαχα ρεεεεε , εσενα σκετομουν τωρα , ελεγα να το ποσταρω και στο θεμα σου , Η Πορνη ως καμβας στην εικαστικη τεχνη  :2funny:
Εχω και κανα δυο αλλες  :sunglasses:

Αυτη ειναι η Mandy vizobara και ειναι Γερμανις , υπαρχουν και αλλες 2 συμπατριωτισσες της εδω ναι

Oι Γερμανίδες,  όταν υπάρχει χημεία είναι οι καλύτερες, και πολύ καλά παιδιά. Εντιμότατες στην συναλλαγή.
Ετσι ακριβως ειναι , συμφωνωνω απολυτα  :rockon:  :tits2: :cum:

Η Καντυ ενημερωτικα ειναι Εκ Πολωνιας , ποια η γνωμη σου για τις Πολωνες ?  :think:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Πολωνοί και Τσέχοι διαθέτουν γερμανικά πολιτισμικά χαρακτηριστικά και συναλλακτικά ήθη, σε οτι αφορά σύναψη συμβάσεων. Εγκρίνω.

(Μιλάμε πάντα για τον μέσο όρο).

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Πολωνοί και Τσέχοι διαθέτουν γερμανικά πολιτισμικά χαρακτηριστικά και συναλλακτικά ήθη, σε οτι αφορά σύναψη συμβάσεων. Εγκρίνω.

(Μιλάμε πάντα για τον μέσο όρο).

;) Εστι

Απλα οι  πολωνες (οι 3 που γνωρισα ) ειναι ποιο θερμες , ποιο γατουλες  :smitten:
οι Γερμανιδες ειναι ποιο τιγρεις  :fuck2: , αλλα οι τιγρεις καμια φορα δαγκωνουν  :S

Αργοτερα θα βαλω και τις αλες που σου ειπα και θα τις βαλω και στο θεμα σου  :grin:
Καλο απογευμα

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Aυτη τη φωτογραφια επρεπε να εχει στα διαφημιστικα!
Δυο χρονια την ξερω και δεν πηγα, αλλα αυτες οι μπαρεςβυζαρες με το ασπρο βρακακι
ειναι super!!!!!!!!!!!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Aυτη τη φωτογραφια επρεπε να εχει στα διαφημιστικα!
Δυο χρονια την ξερω και δεν πηγα, αλλα αυτες οι μπαρεςβυζαρες με το ασπρο βρακακι
ειναι super!!!!!!!!!!!

Εμένα πάντως με καυλώνει και αυτό το κόκκινο διαμαντάκι στο αφαλό της. :tits: :tits: :tits:

Ααα και στη βυζούμπα φαίνονται οι φλέβες, το φετίχ του καραμαν. :grin: :tits: :tits:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Mandy esta muy loca !

Στοχος απο καιρο η φγοιλαίν ειδηκα μετα τις νεες φωτο που ειδα και τις αναφορες περι ανεβασμενης διαθεσης, επεσπευσα την καταδρομικη
φωτογραφιες εδω για οποιον δε τις εχει δει , Ο Τιμοκαταλος παρουσιαζει μειωσεις σε σχεση με παλαιοτερα οχι ομως στο χαμηλοτερο προγραμμα το οποιο παραμενει 40 και δεν επιδεχεται παζαρεματος
στα υπολοιπα σε συνενοηση με την κοπελα μπορει κανεις να βρει αυτο που του ταιριαζει . Εγω εδωσα 60 γιατι ηθελα χρονο και γιατι δεν ειχα 50 χαχα
Το προγραμμα μου  ασαφες . Ισπανικο + χαλαρο ισως ... Ο επισημος τιμοκαταλογος εχει ως εξης ...
Απλο 40 !!! Ισπανικο ή μασαζ ή "Χαλαρο"  50 !!! 69 = 60 euro !!! Γυμνο 70 !!!! 80 πρωκτικο !!!! Τζακουζι 120 !!!! Τζακουζι + πρωκτικο 130
Ανακοινωθηκε απο την ιδια την κορασιδα την οποια πετυχα ενω πηγαινε στο δωματιο , ενω η υπηρεσια καθαριζε το διπλανο
το επιασε το υπονοουμενο και δειχνοντας διακριτικοτητα δεν ενοχλησε καθολου αφηνοντας μας μονους με την φγοιλαν
Αδυνατησε λιγο(κακως κατ εμε) αλλαξει λιγο και το μαλλι , απο Γαλλικο Καρε το Εκανε Γερμανικο  χαχα
απ την μια μερια τα εχει ποιο κοντα τωρα  ωραιο τρελιαρικο , τα ειπαμε λιγο στον καναπε στον οποιο με κοιτουσε σαν ξερολουκομο
απ οτι καταλαβα ειναι σε Οιστρο , Σερνει , σχεδων μου ρηχτηκε αλλα οχι και τοσο επαγκελματικα , σαν Γερμανιδα Τουριστρια που διψαει για σπερμα
που λεει κι ο Πανουσης χαχα , εστι  μπηκα γουμ και περιμενα και καλα εκανα , τα οσα ακολουθησαν με αποζημιωσαν πληρως
διασκεδασα πραγματικα , εκτος απο το σεξ ενιωσα και ψυχαγωγια , ενω μου χαρησε και αρκετες αναμνηστικες φωτογραφιες. Yea !

Αφου ξεντυθηκα και την αραξα λιγο και μετα πηγα για ντουζακι , ( στο γνωστο πουτσοπληντηριο της Μαντυ )
εκει με πετυχε και η κορασιδα η οποια μολις μπηκε τσιριξα και εκρυψα  τα βυζια μου χαχαχα
ξαπλωσε γελωντας και τα πεταξε αλλα ξανασηκωθηκε καθως πηγαινα στο κρεβατι, λιγο μπαλαμουτιεν ορθιο ,
και μετα λιγο ξαπλωτο μαζι με γενικο μπλα μπλα οπου ηρθε πανω μου και μου τριβε τις βυζουμπες στο στηθος
σιγα σιγα ανεβαινε και τις εφερε στα μουτρα μου τα οποια καταπλακωσε και εβαλε και πιεση .Εκει ακουστηκε η γνωστη ιαχη , Αερααααα .
- Σιγα καλε θα με σκασεις  - Κατω ,μου λεει , κατσε  κατω  και με ξαναπλακωσε  -  Κατσε κατω απ την βυζαρα ! αναφωνησσα και αρχησα να γελαω
εκει μου ηθρε και η εμπνευση για καμια μαλακιουλα , ετσι προτεινα λιγο body paiting και και ληψη αναμνηστικων φωτογραφιων
τις οποιες ειχα ψησει απο πριν και ηταν δεκτικη .
Ετσι πηρα το κραγιονακι μου και ζωγραφισα ενα ανθρωπακι σε ρολο αρσηβαριστα να κραταει τις βυζουμπες που ειχαν ρολο βαριδιων
Σειρα πηρε ο ποπουδακος ο οποιος δεχτηκε την σφραγιδα "Jo :)" στο ενα κωλομερι , και στο αλλο μια χαμογελαστη φατσουλα , καπως ετσι ηταν και η δικη μου :)
Κατοπιν το κραγιον αλλαξε χερια και ο καμβας ημουν εγω και  το ονομα Μαντυ γραφτηκε γυρο απο το πουλακι μου , χαχα !
Αφου ψηφιοποιηθηκαν κι απαθανατιστηκαν οι μαλ... εεεμ οι καλιτεχνιες μας, τις καθαρισαμε για να μη πασαλειφτουμε και ξανα ξαπλα
Ξεκινησε η εξερευνηση σωματος , τατου, πιρσινγκ στον αφαλο βυζουμπες , κωλαρισκος απαλο δερμα που το χαρηκα χαιδολογοντας το , το στησιομετρο ηδη εδειχνε 60+
ξεκινοντας απο τα βυζακια μου κατευθηνθηκε πγους τα κατω φιλωντας με στην διαδρομη η οποι τελικο προορησμο ειχε τα μπαλακια μου , χοχοχο .Καραμπαλικινγ ! εεοοεεοεεεε
εδωσα οδηγιες για αργο και απαλο καραμπαλικινγκ οι οποιοες ακολουθηθηκαν  πιστα , το στησιομετρο 90ρησε χαλαρα

Με ενα γρηγορο περασμα της γλωσσας απο τα μπαλακια ξεκινησε η πιπα , ετσι οπως καθε πιπα πρεπει να αρχησει
ενα δευτερο ποιο απλο περασμα κι ενα τριτο ,τεταρτο , και φιλακι και .... Καραμπαλικινγκ καθως πρεπει . Μπγαβο !
Εξαπλωθηκαν και στον κορμο του πεους οι γλωσσικες επισκεψεις ενω το στησιομετρο κατοσταρησε οπως ηταν φυσικο
σε καποια στιμγη τον πηρε στο στομα και αμεσω κολλησε για λιγο , με κοιταξε λιγο φοβησμενη με απορια , ισως να μη το ηθελα
εκανα νοημα οτι ολα καλα και συνεχισε , ξανασταματησε και και με κοιτουσε με το πουλι στο στομα , αυτη την φορα το βλεμα της ηταν διαφορετικο
Μαλλον κατι λογιστικο σκευτοταν , νταξυ τοσα και τοσα χρωσταμε ... Μερκελ γραφτα χαχαχα
Με μια ελαφρα πιεση της κεφαλης και με ενα νευμα μου συνεχισε το εργο της χωρις περριτες σκεψεις
πολυ ωραια το τσιμπουκιεν , με αρκετα ντιπ με στασεις για καραμπαλικινγκ με χτυπηματα στην γλωσσα , ρουφιξιες και ολα τα καλα
το στησιομετρο καηκε μιας και ενδειξεις hταν κοντα στο 120%  , καιρο ειχα να δω το πουλι μου ετσι καμαρωτο ...
Την κατεχει την πιπα , το θυμομουν αυτο ,αλλα σημερα ηταν ζουπα ! Απολαυστικοτατη ...

Περασμα καποτας και εναρξη συνουσιας , ενω ξαπλωνει μου λεει θα κανουμε μια δικια μου σταση ...
ως λεω και ειμαι και λιγο αγυμναστος τελευταια ... σηκωνει τερμα τα ποδια μου λεει να βαλω τα χερια μου
στην μεσα πλευρα των γονατων ..( πως λεγεται ? ) και να βαλω ολο το βαρος μου εκει
θα σπασεις στην μεση της λεω , οχι λεει ελα , το κανα και ηρθε και στηθηκε πραματι πολυ ωραια
Καπως ετσι αλλα με τα χερια μου στα ποδια της , ετσι ... το αιδοιον ανασυκωθηκε σε πολυ βολικο υψος ενω και η γωνια εισοδου  ηταν ιδανικη . Στησιομετρο ακμαιοτατον , γρασα κλτ δεν ειχαμε
Για θεα δυο πιεσμενα βυζια αναμεσα σε δυο μπουτια και γελαστη φατσουλα με μια εκφραση " Γιουπι θα με πηδηξουν "
Μπηκα , Ααααα ωραια λεει , ετσι λεει μπαινει ολο και μαρεσει και το θελω πολυ  . Το ειπα οτι σερνει δε το ειπα ? Το ειπα αφου φαινοταν...
Αρκετο σπρωσιμο εφαγε σε αυτη την φαση , ως που αλλαξα λιγο , πευτοντας πανω της ....σε αγγαλιτσα mode με τα τις ρογες μας σε επαφη
και με τις κοιλιτσες μας καποιες στιγμες , εκμεταλευομενος τα πλεονεκτιματα του κοντου μαλλιου , επαιζα με τον λαιμο της ειχαμε και μερικα φιλακια
δινοντας ενα ποιο τρυφερο τονο σε αυτη την σταση μιας και η προηγουμενη ηταν ποιο πορνατζιδικη .
Πορνατζιδικη ηταν και η διαθεση της κοραδιδος ομως , μιας και συντομα αρχησε να
λικνισει την λεκανη της σε ρυθμους ποιο γρηγορους απ οτι εγω πραγμα το οποιο με αποσυντονησε ομως εστι ζητησα και πηρα πισω τον ελεγχο του ρυθμου ...
Συνεχισα αλλα ειχα αρχησει να ζεσταινομαι οπως ειπα μπας και τελειωσω σαν ανθρωπος και συνεχησα , αφηνωντας την ιδεα για πιτσιλισμα στην ακρη
Μαλακια μου , επρεπε να το ειχα κανει , στα επομενα 1-2 λεπτα δεν αλλαξε κατι  παραμονο ιδρωτας εκανε την εμφανηση του κανοντας με να νοιωθω ... καπως
Σηκωθηκα στα γονατα και σαλπιζα βυζοπιτσιλιμα ηρθε παρκαρε της βυζουμπες απο κατω καθετα σε μενα , την καβαλησα ομως και το γυρισα στο manual
μια μεγαλη εκπληψη με περιμενε οταν αρχησε να με χαιδευει το ιδρωμενο μου στηθος , για το ποιο καθολου περιφανος δεν ημουν ,γιατι  με εκανε να νοιωθω μη επιθημητος
ομως το αισθημα μου που εδωσε αυτη η κινηση καθε αλλο παρα τετοιο ηταν ...Πλιτσ πλιτσ τελος , μπολικο πραμματα πλημηρρησε την βυζοχαραδρα ...
Πηγα να παρω χαρτι καθως μεριμενε ξαπλωμενη με το υλικο να κυλαει σιγα σιγα , το προλαβα ομως την καθαρησα και τοσο εμ χαρτι οσο και με μωρομαντηλα
Αυτο ειναι καλο για το δερμα ε , να ξερεις  - Ναι ξερω , σαν αλοε βερα μου λεει ,χαχαχαχα . Σκαστο φιλακι της ληξης και τελος
Εφυγε στο ντους για ενω εγω μαζευα - χαζευα και χαζογελουσα Ν Να και μια στοιβα χαρτια λερωμενα κοκκινα απ το κραγιον,  σαν να πηδηξα παρθενα ενοιωθα χαχαχα
Θα τα πουμε εξω μου ειπε και αποχωρησε γιατι απ οτι καταλαβα ψιλοαργησαμε , παντως μεχρι τοτε η ενοια του χρονου δεν υπηρχε .
Μαλλον ο καυλιαρης ο Αινσταιν πηγαινε σε μπουρδελα ,  εκει καταλαβαινεις την διαστολη και την συστολη του χρονου ποιο ευκολα ...
Πηγα και γω στο ντους ντυθηκα και βγηκα , το σαλονι ηταν αδειο το ενα δωματιο το ενω στο αλλο ειχε ηδη τρυπωσει ο επομενος ,
η κορασιδα βγηκε να με χαιρετησει φοροντας μαυρο σετ εσωρουχων  το ασπρο απεκτησε κοκκινες ανταυγιες απο το κραγιον και πηγε για πλυσιμο
μινι κουβεντα στα ορθια  ευχαριστιες αποχαιρετισμος και γεια σας ...

Σαν επιλογο θα πω οτι ηταν μια πολυ διασκεδαστικη συνευρεση. Ειχαμε τσιμπηματα , γαργαλητα , συζητησεις,  αναλυσεις , εξομολογησεις
και διαφορα που δε γραφτηκαν (δεν εχοουν σημασια ) η δε μπορουν να αποτυπωθουν. Το χαρηκα πραγματικα , το διασκεδασα ... Ε πηδηξα κιολας !
Δε συνηθηζω να προτεινω ουτε να αποτρεπω καποιον απο το να παει σε καποια κοπελα
Για Μαντυ οσοι ταιραζετε μαζι της σημεωστε απλα οτι ειναι σε καλο mod και καλη τυχη
οι υπολοιποι να πατε να γαμηθητε ! με αυτη η με αλλη δεν εχει σημασια να πατε και καλο βολι ...
Μη ξεχασετε να μας πειτε πως τα περασατε ...

Αναμνηστικες φωτογραφιες

Και ενα Βιντεακι που εφιαξα  εμπνευσμενος απο την "τρελα" της κορασιδος
Mandy esta muy loca λοιπον !

Jo :)

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλο μηνα σε ολα τα παιδακια  :tits2:

Χαιρετισματα στην Μαντελαιν οπου κι αν βρισκετε , θυμηθηκα τωρα που περισι πιασαμε μαζι τον Μαη
εγω τον ειχα πιασει απ τα βυζια κι αυτη απ τ @@  :cheesy:

aaoOysO1.jpg

Γεια σου Μαντελαιν με τα λουλουδια σου  :smitten:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Παιδια, να γιατι ο jo δεν ειναι υποψηφιος! Τον εβαλαν εφορευτικη επιτροπη και εχει κολημα υποψηφιοτητας.
Δεστε τι επεσε στα χερια μου:
URL]]

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Παιδια, να γιατι ο jo δεν ειναι υποψηφιος! Τον εβαλαν εφορευτικη επιτροπη και εχει κολημα υποψηφιοτητας.
Δεστε τι επεσε στα χερια μου:
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images2/73842174130047005228.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

χαχαχαχα , καλο  :D

την τζαμπα χαρηκα , δε την γλυτωσα ουτε αυτη τη φορα
Ελπιζω τουλαχιστον να ρθει να με αλλαξει στην ωρα της η Τζεσυ  ;D

[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=411827;image[/img[/URL]]

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εκανα κολπο  :cheesy:

Συγκεντρωτικο μονταζ απο λειδις  :sunglasses: Βιλοπρογραμμα εβδομαδας ...

Ελισα @Αθηνα και Χριστινα Πωλονολιθουανη αγνοειτε
Διαβαζει κανεις στα κωλομπαρα μηπως φανηκε εκει ?  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τζο εσυ ποτε εχεις βαρδια αγκαπιμο; :birdman: :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εχω περιοδο αυτη τη βδομαδα  να περνεις να ρουτας παλι ντεφτερα  :birdman:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ασε, δεν τον αλλαξε χτες η Τζεσσυ, και ειναι ολο νευρα!
:birdman:

Εχεις φαει πατ.. Τζεσυ Αγαπουλη ?  :think:

Αν δουλευει ετσι χαλαρα θα ειναι ποιο κουλ  και ισως μερικοι μοντελοφιλοι ευνοηθουν  :rolleyes:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Εκανα κολπο  :cheesy:

Συγκεντρωτικο μονταζ απο λειδις  :sunglasses: Βιλοπρογραμμα εβδομαδας ...

Ελισα @Αθηνα και Χριστινα Πωλονολιθουανη αγνοειτε
Διαβαζει κανεις στα κωλομπαρα μηπως φανηκε εκει ?  :think:
Είναι στο ΣΟΛ για όσο αντέξει λέει  :(

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Είναι στο ΣΟΛ για όσο αντέξει λέει  :(
οοπς , τωρα το ειδα

Α ωστε γυρισε ... μαλιστα . Πας κατα κει να ρωτησεις αν ξαναφανει σε κανα στουνδιον  ?  :think:

Καθηστε να σας πω κι ενα παραμυθακι τωρα που το θυμηθηκα ...
Μια φορα κι εναν καιρο την μοναδικη φορα που την ειδα στο Στενακι της κοκοριγκου ενα βραδυ γυρω στις 8 μιση
ειχε αργησει να ερθει , και γω πηγα χωρις να δω ωρα , ειχα την εντυπωση οι ηταν 9 +
οποτε μολις παω να μπω μου λεει η θειτσα δεν ηρθε ακομη η κοπελα
τοτε εμφανιζεται στο στενο ενα audi  αν δε κανω λαθος με Γερμανικα νουμερα και ερχετε με ηλιθιωδη ( εκ του ιλιγγιωδη ) ταχυτητα
ακολοθουμενο απο ενα συννεφο σκονης ,  σταματαει κατεβαινει η Δεσπινις αλαφιασμενη και ενω το audi φευγει με οπισθεν με εξισου ηλιθιωδη ταχυτητα ,
τραβωντας πισω το συννεφο σκονης που ευτηχος δε προλαβε να ερθει ολο πανω μας . οδηγος ενας μιστακιοφορος εμοιαζε με εναν βουλευτη της Χρυσης αυγης  :cheesy:
Σιγα ρε μεγαλε , ποιο σιγα ... Γκουχ γκουχ  ,  μας σκονισες το ποκαμισο
την πουτανα των 8 κουβαλας οχι καμια ετοιμογεννη  :2funny: :2funny: Αλλο ασθενοφορο , αλλο πουτανοφορο  :cheesy:
Γατα ο σοφερ παντως ...
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=416069;image[/img[/URL]]

Σημερα το λειδις δινει Σαρα στην Βιλα , ευκαιρια να αλλαξουν λιγο περιβαλλοιν οι αγαπουληδες της  ;D

Αντε καλο ΠΣΚ και καλα κρασια  :zfuck:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
οοπς , τωρα το ειδα

Α ωστε γυρισε ... μαλιστα . Πας κατα κει να ρωτησεις αν ξαναφανει σε κανα στουνδιον  ?  :think:

Καθηστε να σας πω κι ενα παραμυθακι τωρα που το θυμηθηκα ...
Μια φορα κι εναν καιρο την μοναδικη φορα που την ειδα στο Στενακι της κοκοριγκου ενα βραδυ γυρω στις 8 μιση
ειχε αργησει να ερθει , και γω πηγα χωρις να δω ωρα , ειχα την εντυπωση οι ηταν 9 +
οποτε μολις παω να μπω μου λεει η θειτσα δεν ηρθε ακομη η κοπελα
τοτε εμφανιζεται στο στενο ενα audi  αν δε κανω λαθος με Γερμανικα νουμερα και ερχετε με ηλιθιωδη ( εκ του ιλιγγιωδη ) ταχυτητα
ακολοθουμενο απο ενα συννεφο σκονης ,  σταματαει κατεβαινει η Δεσπινις αλαφιασμενη και ενω το audi φευγει με οπισθεν με εξισου ηλιθιωδη ταχυτητα ,
τραβωντας πισω το συννεφο σκονης που ευτηχος δε προλαβε να ερθει ολο πανω μας . οδηγος ενας μιστακιοφορος εμοιαζε με εναν βουλευτη της Χρυσης αυγης  :cheesy:
Σιγα ρε μεγαλε , ποιο σιγα ... Γκουχ γκουχ  ,  μας σκονισες το ποκαμισο
την πουτανα των 8 κουβαλας οχι καμια ετοιμογεννη  :2funny: :2funny: Αλλο ασθενοφορο , αλλο πουτανοφορο  :cheesy:
Γατα ο σοφερ παντως ...
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=416069;image[/img[/URL]]

Σημερα το λειδις δινει Σαρα στην Βιλα , ευκαιρια να αλλαξουν λιγο περιβαλλοιν οι αγαπουληδες της  ;D

Αντε καλο ΠΣΚ και καλα κρασια  :zfuck:

[/quote]Η γάτα του Χίτλερ είναι αυτή;  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom