Νέα

Φρίξου 9 (Red Light)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 347
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Oι Σερβιδες ειναι μεγαλες μουνες αλλα το πουταναριο δεν το εχουν..ενοω το επι πληρωμη...Για να δουμε αν  αυτη η Παμελα θα ειναι διαφορετικη.

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Oι Σερβιδες ειναι μεγαλες μουνες αλλα το πουταναριο δεν το εχουν..ενοω το επι πληρωμη...Για να δουμε αν  αυτη η Παμελα θα ειναι διαφορετικη.

... Δυστυχώς η χειρότερή μου κατάθεση ... ακολουθεί κριτική

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μαλλον το κεφαλι του χτυπησε απ οτι φαινετε  :2funny: Τι επαθες ρε ζουμπά ?  :cheesy:

Λοιπον ο φιλος που ψαχνει την Τουμπανιεθ θα χρειαστει να περιμενει , μετεβει εις τα πατρια εδαφη με ημερομηνια επιστροφης αγνωστη  :dunno:
Στα πατρια εδαφη και η δεσποινις Καντυ  :smitten: η οποια επιστρεφει τελος του μηνος, συμφωνα με την περεσια.
Axx , πανε οι καλες εποχες που τρωγαμε Pawetek , τωρα με τοση ζεστη θα λιωσουν. Καντυ μη φερεις pawetek φερε καμια φιλη σου αυτη την φορα  :cheesy:

οβερ  :zfuck:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Λοιπον ο φιλος που ψαχνει την Τουμπανιεθ θα χρειαστει να περιμενει , μετεβει εις τα πατρια εδαφη με ημερομηνια επιστροφης αγνωστη  :dunno:

οβερ  :zfuck:
Όχι ρε φίλε μη λες τέτοια δε μπορώ να περιμένω  :(

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
άλλαξε η τιμή στο απλό πρόγραμμα εδώ ρε παιδιά η συνεχίζει μια απ'τα ίδια ?  το έχουν παρακάνει με αυτό  :s&m_1:

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
συνεχίζει κανονικά ... 40 απλό ... 50 ντεμεκ χαλαρό ...  :jerking: :headbang: :jerking: :headbang:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.883
Πόντοι
11.585
Ακόμα 40ε ε? Δε βαζουν μυαλο.
Μεγάλος έρωτας για μένα η αντριάννα αλλά μ έχει κουράσει χρηματικά το 40αρι.

Γιατι να βαλουνε μυαλο ρε τυπε αφου τα σταζουμε...αυτο το μηνα μεχρι στιγμης οι βιλες εχουν 8 γραμμενες κριτικες απο τις 20 συνολικα σε 7 μπουρδελα, τι μας λεει αυτο.??? και στην τελικη 40αρι 40αρι ειναι τα μονα μαγαζια που εχουν κοσμο να περημενει, και υπαρχουν ακομα πελατες που πληρωνουν προγραμμα.
Το μονο θετικο ειναι οτι εχουν ποικιλια και αλαζουν συνεχεια κοπελες, αλλιως αν ειχαν ριζωμενες κοπελες δεν θα αξιζε.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Και με μεγαλη διαφορα πιο ωραιες, ετσι;

Τι να το κανω το 25% εκπτωση αν ειναι να γαμησω μπαζο;

sotos19241

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
50
Πόντοι
0
Γιατι να βαλουνε μυαλο ρε τυπε αφου τα σταζουμε...αυτο το μηνα μεχρι στιγμης οι βιλες εχουν 8 γραμμενες κριτικες απο τις 20 συνολικα σε 7 μπουρδελα, τι μας λεει αυτο.??? και στην τελικη 40αρι 40αρι ειναι τα μονα μαγαζια που εχουν κοσμο να περημενει, και υπαρχουν ακομα πελατες που πληρωνουν προγραμμα.
Το μονο θετικο ειναι οτι εχουν ποικιλια και αλαζουν συνεχεια κοπελες, αλλιως αν ειχαν ριζωμενες κοπελες δεν θα αξιζε.

Sorry τύπε Καραμαν που δε γουστάρω να δίνω 40 πλέον. Βασικά δε μπορώ να δίνω και δε ντρέπομαι να το πω. Και είναι δικαίωμα μου νομίζω να γράφω την άποψη μου και θέλω να είναι σεβαστή.
Τώρα αν εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα μπορείς να μου δίνεις εσύ το 10αρικο αν είμαι τόσο παράλογος.  :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Sorry τύπε Καραμαν που δε γουστάρω να δίνω 40 πλέον. Βασικά δε μπορώ να δίνω και δε ντρέπομαι να το πω. Και είναι δικαίωμα μου νομίζω να γράφω την άποψη μου και θέλω να είναι σεβαστή.
Τώρα αν εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα μπορείς να μου δίνεις εσύ το 10αρικο αν είμαι τόσο παράλογος.  :rockon: :rockon:
σοτο μην αγχωνεσαι υπαρχουν καλες επιλογες και πιο φτηνα....παρε πχ την ειρηνη....πολυ καλη σε ολα αν και απο εμφανιση ελαφρως μειονεκτει...παρε καποιο κοριτσι απο το γκολντεν σταρς,παρε μια βικτωρια  στην κωλετη,παρε λαρα κλπ....

το πνευμα των γραφομενων του καραμαν ειναι αλλο

τα μαγαζια της αλυσιδας της βιλα εροτικα εχουν γινει καλως ή κακως τα πλεον αναγνωρισιμα στον μη ειδικο κοσμο που θελει απλα να γαμησει και ηρθε θεσσαλονικη πχ για σαββατοκυριακο ή δεν ξερει και πολλα που να παει,ή δεν εχει πληρη και σφαιρικη εικονα απο εδω μεσα αλλα κοιταει μονο τα <<αλλα>>  διαφημιστικα σαιτ των μαγαζιων κλπ

κακα τα ψεματα στο κομματι διαφημιση και μοστρα και επιδειξη οτι παιζουν μια κατηγορια παραπανω απο τα αλλα αυτα τα μαγαζια το χουν πετυχει τον ρολο τους(οι ιδιοκτητες τους δλδ)

πλασαρονται ως η επιλογη του και καλα κουστουματου,φραγκατου και δυνατου οικονομικα πελατη.....παραμυθι βεβαια γιατι οι πολυ φραγκατοι τις γκομενες τις παιρνουν σπιτι ή ξενοδοχειο ακομα και τις ιδιες απο τα μαγαζια αμα λαχει πριβε...δεν παν να στηνονται σε σαλονια με αλλους να εκτιθενται
τεσπα εχει επιλογες για ολα τα βαλαντια και κανεις δεν χανεται

ουτε στα πολλα λεφτα ειναι παντα η value καταθεση ουτε και οτι δεν υπαρχουν κοπελες που τιμουν το 30αρι και 25αρι ακομη

εξαλλου δυο φορες το χω γραψει και το τραγουδησε κι ο τερζης:στα υπογεια ειναι η θεα.....ψαξε,ενημερωσου και κατεθεσε στοχευμενα αμα εισαι οικονομικα δυσκολεμενος....δοξα τω θεω με μελη σαν τον πατσινο και μπλαστμπιτ και τζαμαικανο και γκειμοβερ και καραμαν κλπ τα εχεις ολα στο πιατο σαν την νοβα......αχα καλο ε...... :grin: :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.883
Πόντοι
11.585
Και με μεγαλη διαφορα πιο ωραιες, ετσι;

Τι να το κανω το 25% εκπτωση αν ειναι να γαμησω μπαζο;

Δες το αλλιως ομως, σε αλλο μαγαζι την 25% εκπτωση την βαζεις και περνεις εξτραδακι, οποτε διαλεγεις 40€ βιλα ξεροσφυρι η αλλου 40€ γλυφεις και μουνακι...ή στον κανει βεντουζα ακαποτα ή τον ριχνεις μεσα στα βυζα  :tits: ;) Κανεις δε γαμησε με το ζορι...

Τώρα αν εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα μπορείς να μου δίνεις εσύ το 10αρικο αν είμαι τόσο παράλογος.  :rockon: :rockon:

Να σου δωσω κατι κουπονια απο 26ης 35Α που μου εχουν μηνει στοκ.???  :think:  Δεν με βλεπω να τα εξαργυρωνω...  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Και αυτο γινετε, ετσι και αλλιως πρεπει να σου χρωσταω κανα τζακουζακι απο το παρελθον, πατσιζουμε με τα κουπονς... :grin:
ωραια οταν ξανανεβω θα κανουμε τσαρκα μαζι και θα φαμε πρωτα μπουγατσα στον σερραιο και μετα γυρο στον βαρδαρη

vdgle

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Η Γερμανιδα η Μαντυ από ότι εχω διαβάσει πριν λιγες μερες δουλεύει με άλλο ονομα…
Μπορει να μου θυμίσει καποιος με ποιο ονομα την βρίσκουμε και που δουλεύει τωρα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom