Δ
Διαγραμμένο μέλος 10728
Επισκέπτης
Oι Σερβιδες ειναι μεγαλες μουνες αλλα το πουταναριο δεν το εχουν..ενοω το επι πληρωμη...Για να δουμε αν αυτη η Παμελα θα ειναι διαφορετικη.
Oι Σερβιδες ειναι μεγαλες μουνες αλλα το πουταναριο δεν το εχουν..ενοω το επι πληρωμη...Για να δουμε αν αυτη η Παμελα θα ειναι διαφορετικη.
... Δυστυχώς η χειρότερή μου κατάθεση ... ακολουθεί κριτική
Όχι ρε φίλε μη λες τέτοια δε μπορώ να περιμένωΛοιπον ο φιλος που ψαχνει την Τουμπανιεθ θα χρειαστει να περιμενει , μετεβει εις τα πατρια εδαφη με ημερομηνια επιστροφης αγνωστη
οβερ
μαλλον αυτη τον χτυπησεΧτυπησες Παμελα.?
... άστα να πάνε κάραμαν ... gl ... βγάλε το μάλλον ... :S :S :Sμαλλον αυτη τον χτυπησε
συνεχίζει κανονικά ... 40 απλό ... 50 ντεμεκ χαλαρό ...
Ακόμα 40ε ε? Δε βαζουν μυαλο.
Μεγάλος έρωτας για μένα η αντριάννα αλλά μ έχει κουράσει χρηματικά το 40αρι.
Γιατι να βαλουνε μυαλο ρε τυπε αφου τα σταζουμε...αυτο το μηνα μεχρι στιγμης οι βιλες εχουν 8 γραμμενες κριτικες απο τις 20 συνολικα σε 7 μπουρδελα, τι μας λεει αυτο.??? και στην τελικη 40αρι 40αρι ειναι τα μονα μαγαζια που εχουν κοσμο να περημενει, και υπαρχουν ακομα πελατες που πληρωνουν προγραμμα.
Το μονο θετικο ειναι οτι εχουν ποικιλια και αλαζουν συνεχεια κοπελες, αλλιως αν ειχαν ριζωμενες κοπελες δεν θα αξιζε.
σοτο μην αγχωνεσαι υπαρχουν καλες επιλογες και πιο φτηνα....παρε πχ την ειρηνη....πολυ καλη σε ολα αν και απο εμφανιση ελαφρως μειονεκτει...παρε καποιο κοριτσι απο το γκολντεν σταρς,παρε μια βικτωρια στην κωλετη,παρε λαρα κλπ....Sorry τύπε Καραμαν που δε γουστάρω να δίνω 40 πλέον. Βασικά δε μπορώ να δίνω και δε ντρέπομαι να το πω. Και είναι δικαίωμα μου νομίζω να γράφω την άποψη μου και θέλω να είναι σεβαστή.
Τώρα αν εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα μπορείς να μου δίνεις εσύ το 10αρικο αν είμαι τόσο παράλογος.
Και με μεγαλη διαφορα πιο ωραιες, ετσι;
Τι να το κανω το 25% εκπτωση αν ειναι να γαμησω μπαζο;
Sorry τύπε Καραμαν που δε γουστάρω να δίνω 40 πλέον. Βασικά δε μπορώ να δίνω και δε ντρέπομαι να το πω. Και είναι δικαίωμα μου νομίζω να γράφω την άποψη μου και θέλω να είναι σεβαστή.
Τώρα αν εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα μπορείς να μου δίνεις εσύ το 10αρικο αν είμαι τόσο παράλογος.
μπορεις να μου τα δωσεις εμενα;Να σου δωσω κατι κουπονια απο 26ης 35Α που μου εχουν μηνει στοκ.??? Δεν με βλεπω να τα εξαργυρωνω...
μπορεις να μου τα δωσεις εμενα;
ωραια οταν ξανανεβω θα κανουμε τσαρκα μαζι και θα φαμε πρωτα μπουγατσα στον σερραιο και μετα γυρο στον βαρδαρηΚαι αυτο γινετε, ετσι και αλλιως πρεπει να σου χρωσταω κανα τζακουζακι απο το παρελθον, πατσιζουμε με τα κουπονς...
ωραια οταν ξανανεβω θα κανουμε τσαρκα μαζι και θα φαμε πρωτα μπουγατσα στον σερραιο και μετα γυρο στον βαρδαρη