You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φρίξου 15
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Δευτερα Τριτη Τεταρτη συνηθος ,
Σημερα ηταν εκει παντως , οπως και χθες που την ειδα μετα απο καιρο
παραμενει δροσερη , χαμογελαστη και χαριτωμενη Μαυρομαλουσα πια ...
Την Βρηκα αδυνατισμενη παλι , κι ετσι δε μπηκα για το ταγμενο τζακουζι
Εφη φαε λιγο πουλακι μου , θα επιπλεεις σαν παπακι λεμε Αηντε !
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=135637.0;attach=449053;image[/img[/URL]]
Τα λουλουδια στην κυρια απο μενα :smitten:
Σημερα ηταν εκει παντως , οπως και χθες που την ειδα μετα απο καιρο
παραμενει δροσερη , χαμογελαστη και χαριτωμενη Μαυρομαλουσα πια ...
Την Βρηκα αδυνατισμενη παλι , κι ετσι δε μπηκα για το ταγμενο τζακουζι
Εφη φαε λιγο πουλακι μου , θα επιπλεεις σαν παπακι λεμε Αηντε !
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=135637.0;attach=449053;image[/img[/URL]]
Τα λουλουδια στην κυρια απο μενα :smitten:
Συνημμένα
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Γεια σου Gameover
Τις ειδα απο κοντα σημερα τις γκομενες, κρατανε και μαχαιρια :S
Αλλα δε πτοηθηκα , προχωρησα και μπηκα μεσα
Τι να φοβηθει ενας NinJO με μαυρη ζωνη , απο 4 γκομενες με πρασινο στριγκ
Τσιμπησα και μια καρτουλα (εχει και ονομα )
Αποκατασταση πεσοντων φωτογραφιων http://[URL unfurl="true"]www.effenhaute.com/images/smilies/import/HappyFunny/Picture.gif[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=447661;image[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=135637.0;attach=451819;image[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=135637.0;attach=451821;image[/img[/URL]]
Συνημμένα
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Καλημερες
Η Εφη <3 πρωινη στο ιδρυμα οπως μολις μαθαμε
Και παραθετω εικονοποιημενο το ρητο που μου μετεφερε ο φιλος gabetsos
τον οποιο παρακαλω να μας πει ποια ηταν η κυρια που του το ειπε ....
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=135637.0;attach=454859;image[/img[/URL]]
Σωστη η θεια :cool2:
Η Εφη <3 πρωινη στο ιδρυμα οπως μολις μαθαμε
Και παραθετω εικονοποιημενο το ρητο που μου μετεφερε ο φιλος gabetsos
τον οποιο παρακαλω να μας πει ποια ηταν η κυρια που του το ειπε ....
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=135637.0;attach=454859;image[/img[/URL]]
Σωστη η θεια :cool2:
Συνημμένα
gabetsos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 45
- Like
- 12
- Πόντοι
- 601
Το Εφάκι σε πρωϊνή βάρδια με πολύ αισθησιακό μώβ συνολάκι και κόκκινο στριγκάκι το οποίο της πάει μούρλια ... ;)
Να συγχαρώ επίσης την πολύ ευγενική υπηρεσία που δουλεύει με το Εφάκι για τους τρόπους της και τη καθαριότητα του χώρου.
Η δε τσατσά που μου μετέφερε το γνωμικό πλέον δεν εργάζεται στο συγκεκριμένο ίδρυμα, ήταν η λαζοτσατσά με τα γυαλιά που μιλούσε πολύ και ήταν ακόμη πιο πονηρή, αλλά η κουβέντα που πέταξε είναι σοφή.
Αχχχχχ Έφη ...
Να συγχαρώ επίσης την πολύ ευγενική υπηρεσία που δουλεύει με το Εφάκι για τους τρόπους της και τη καθαριότητα του χώρου.
Η δε τσατσά που μου μετέφερε το γνωμικό πλέον δεν εργάζεται στο συγκεκριμένο ίδρυμα, ήταν η λαζοτσατσά με τα γυαλιά που μιλούσε πολύ και ήταν ακόμη πιο πονηρή, αλλά η κουβέντα που πέταξε είναι σοφή.
Αχχχχχ Έφη ...
Deep ocean
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Να συμπληρώσω κατι για την κοπέλα που δεν έγραψα στην κριτική...
Απο τι μου είπε θα δουλεύει εκει μέχρι να επιστρέψει η τάνια, κανονικά ειναι πρωινή στη (βίλλα) έψαξα κριτικές αλλα δεν βρήκα καμιά.
Επίσης μου είπε οτι ειναι απο τσεχία.
Απο τι μου είπε θα δουλεύει εκει μέχρι να επιστρέψει η τάνια, κανονικά ειναι πρωινή στη (βίλλα) έψαξα κριτικές αλλα δεν βρήκα καμιά.
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Να συμπληρώσω κατι για την κοπέλα που δεν έγραψα στην κριτική...
Γεια σου μπρο , καλωςηρθες μολις εβλεπα την κριτικη σου καλη αρχη
Καινουριος και στο σπορ η μονο στο μπουδρελα.κομ ?
Σε ποια βιλα εψαξες ? εχουμε γεμισει βιλες , πανοραμα εγινε ο Μυλος
προφανος αυτη ενουσε την Villa Vilka ενοουσε ισως να εχει και στη Κωλετη κριτικες ειναι αλυσιδα αυτα , σαν τα τρια γουρουνακια , αμα πεσει το ενα τρεχουν στο αλλο τα κοριτσια
Deep ocean
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλώς σας βρήκαΓεια σου μπρο , καλωςηρθες μολις εβλεπα την κριτικη σου καλη αρχη
Καινουριος και στο σπορ η μονο στο μπουδρελα.κομ ?
Σε ποια βιλα εψαξες ? εχουμε γεμισει βιλες , πανοραμα εγινε ο Μυλος
προφανος αυτη ενουσε την Villa Vilka ενοουσε ισως να εχει και στη Κωλετη κριτικες ειναι αλυσιδα αυτα , σαν τα τρια γουρουνακια , αμα πεσει το ενα τρεχουν στο αλλο τα κοριτσια
Ναι μου είπε για ενα μπλε σπιτάκι κοντά στο μυλό....μάλλον αυτο θα εννοούσε.
Πάντως κριτικές τις κοπέλας δεν εχει εκει.
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Καλώς σας βρήκα
Ναι μου είπε για ενα μπλε σπιτάκι κοντά στο μυλό....μάλλον αυτο θα εννοούσε.
Πάντως κριτικές τις κοπέλας δεν εχει εκει.
Πραγματι ουτε στην Κωλετη εχει, παραξενο νομιζα οτι ειχε ...
Εισαι παρθενοσπαστης
SHREKOYLHS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Εφάκι φρέσκο φρέσκο πρωινό αυτή την εβδομάδα στο εν λόγω οίκημα ... μετά από δήλωση της ιδίας ...
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Καλησπερα σας Κυριες και κυριοι , ειναι τα μπουρδελονεα των Τεσσερις. επιμελεια παρουσιαση Τζο Πουτανακης.
Χριστινες εχουν κανει καταληψη στο ροζ στουντιακι της οδου Φριξου στον αριθμο 15 , και σαν να μην εφτανε αυτο
καμια απο τις δυο που εργαζονται σημερα δεν ειναι η γνωστη με τις φωτογραφιες , η ρωσοπακιστανο τετοια.
Ποιες ειναι Αυτες ? Ποια ειναι τα αιτηματα τους ? Γιατι προεβησαν σε καταληψη του κτηριου ? Καυτα ερωτηματα αναζητουν λυσεις ...
Η Δεσποινις Εφη την οποια ειχα σκοπο να συστησω σε ρεμαλι που βρισκεται στην περιοχη και ζητησε την συνδρομη ελικοπτερου προκειμενου να βρει ταιρι , λειπει
Ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες την θελουν ομηρο στα χερια εξτρεμιστων αγαπουληδων.
Για οτιδηποτε νεοτερο θα επανελθουμε με εκτακτο δελτιο
Ακολουθει η προγνωστη του καιρου
Χριστινες εχουν κανει καταληψη στο ροζ στουντιακι της οδου Φριξου στον αριθμο 15 , και σαν να μην εφτανε αυτο
καμια απο τις δυο που εργαζονται σημερα δεν ειναι η γνωστη με τις φωτογραφιες , η ρωσοπακιστανο τετοια.
Ποιες ειναι Αυτες ? Ποια ειναι τα αιτηματα τους ? Γιατι προεβησαν σε καταληψη του κτηριου ? Καυτα ερωτηματα αναζητουν λυσεις ...
Η Δεσποινις Εφη την οποια ειχα σκοπο να συστησω σε ρεμαλι που βρισκεται στην περιοχη και ζητησε την συνδρομη ελικοπτερου προκειμενου να βρει ταιρι , λειπει
Συνημμένα
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.820
- Πόντοι
- 11.585
Καλησπερα σας Κυριες και κυριοι , ειναι τα μπουρδελονεα των Τεσσερις. επιμελεια παρουσιαση Τζο Πουτανακης.
Η Εφη μου ειχε πει οτι ειχε αλαξει το προγραμμα της σε ΠΠΣΚ, δεν ξερω αν το συνεχισε και αν υσχηει ακομα...
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Η Εφη μου ειχε πει οτι ειχε αλαξει το προγραμμα της σε ΠΠΣΚ, δεν ξερω αν το συνεχισε και αν υσχηει ακομα...
Ναι , σωστος ο αγαπητος συναδελφος ευχαριστω πολυ για την διορθωση , ωντος ετσι πληροφορηθην κι εγω
Αυτην βδομαδα λογο Πασχαλινων "απαγωγων" ομως πιθανος να εχουμε αλλαγες
Πες και τον καιρο τωρα
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.820
- Πόντοι
- 11.585
Ναι , σωστος ο αγαπητος συναδελφος ευχαριστω πολυ για την διορθωση , ωντος ετσι πληροφορηθην κι εγω
Αυτην βδομαδα λογο Πασχαλινων "απαγωγων" ομως πιθανος να εχουμε αλλαγες
Πες και τον καιρο τωρα
Ο καιρος προβλεπετε σημερα αιθριος με ελαφρυ αερακι, οχι βαρδαρης, μυλος.! θα ειναι που θα αρχισει να φυσαει κατα το βραδακι, ανεξαρτητος ωρας, αλλα προβλεπετε να ανεβει η θερμοκρασια στιγμιαια κανα μισαωρο δεν νωμιζω παραπανω...ελπιζουμε σε σωστη λειτουργια του κλιματιστικου για αποφυγη βραζμου και ταχεια καψη θερμιδων, αν και μετα την θερμοπλιξια συστηνετε ξεσουβλισμα χοιρινου κρεατος, κοινως καταναλωση σουβλακιων, βαπτιζομενου νυστισιμου φυσικα λογο των ημερων.!! 4-5 τεμαχια ειναι αρκετα, σβησμενα με κοκα κολα λαιτ, γιατι κανω και διαιτα.!! και αν υπαρχει ορεξη για περετερω καψιμο θερμιδων γιατι οχι και ενα δευτερο θερμοπλικτικο επισοδειο.???
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Ο καιρος προβλεπετε σημερα αιθριος με ελαφρυ αερακι, οχι βαρδαρης, μυλος.! θα ειναι που θα αρχισει να φυσαει κατα το βραδακι, ανεξαρτητος ωρας, αλλα προβλεπετε να ανεβει η θερμοκρασια στιγμιαια κανα μισαωρο δεν νωμιζω παραπανω...ελπιζουμε σε σωστη λειτουργια του κλιματιστικου για αποφυγη βραζμου και ταχεια καψη θερμιδων, αν και μετα την θερμοπλιξια συστηνετε ξεσουβλισμα χοιρινου κρεατος, κοινως καταναλωση σουβλακιων, βαπτιζομενου νυστισιμου φυσικα λογο των ημερων.!! 4-5 τεμαχια ειναι αρκετα, σβησμενα με κοκα κολα λαιτ, γιατι κανω και διαιτα.!! και αν υπαρχει ορεξη για περετερω καψιμο θερμιδων γιατι οχι και ενα δευτερο θερμοπλικτικο επισοδειο.???
Αν ειχες και βυζια θα ησουν η νεα Πετρουλα
Για τα 4-5 σουβλακια οκ το καταλαβαινω , αυτη η αισιοδοξια σου ομως οτι θα βρεις 2 τεμαχια μου εφερε ενα χαμογελο στα χειλη
Καλα μουνια στο πουτσο σου , καλα σουβλακια στο στομαχι σου , και καλη δροσια στ @@ σου Περνα να λυσεις των μυστηριο των Χριστινων , εισαι απ τους πλεον καταλληλους
( μη ξεχασεις το παπιον , στην παρουσιαση )
Οβερ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 119
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 177
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 20