Νέα

Φρίξου 9 (Red Light)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 347
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Πρέπει εκτός από το μαλλί να βάλει και περισσότερο πάθος και να καταπολεμήσει την
Γερμανική γονιδιακή ψυχρότητα.

Θα ξεχυθω ως αλλος Τρυφων Πλατανιας και θα σου πω
f25ee6ce4f97807075ce97044f76ad1f

789mmug

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.834
Πόντοι
11.585
...Το οποιο το βλεπω να γινετε νωριτερα απ οτι υπολογιζα ...ανανεωμενη η φγοιλαιν, ου λαλα :cum:
καινουριο μαλλι , καινουριες φωτο που λεγαμε ( μπηκαν στο λειντις )καινουρια συνολακια  :cum:

:tits2:
7hk53uw

:cum:

:fuck2:

...μανα μου τα πεπονια σου....κανε σεντρα να τα φαω.!!!  :tits2: :tits: :tits: :tits2:

loulas666

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μαγκες μια Μαντελαιν που δούλευε παλιά στο villa erotica ξερει κανείς που δουλεύει??

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ρε μαγκες μια Μαντελαιν που δούλευε παλιά στο villa erotica ξερει κανείς που δουλεύει??

Την ιδια απορια εχω καιρο τωρα . Το χασαμε το κορμι βυζι πατριωτηηη  :cheesy:
εμφανιζεται κατα περιοδους κυριως σαν αναπληρωτρια κενων  :think: ελπιζω να την ξαναδουμε  :tits:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αντριανα Τουμπανιεθ...

Adriana Toumbaniez los Vilas Erotikas las pipas caramba !
Το πληρες ονομα της δεσπινιδος και φωτος εδω Απο 40 γιορο ξεκιναει το ρεπερτοριο και καλυπτει ολα τα γουστα με γυμνα ,69 ισπανικα μασαζ πρωκτικο
και τζακουζια κλτ, 50 γιοροζ το παραβολο μου για ισπανικο...

Ενας χρονος και κατι περασε απο τοτε που την ειχα παρει πρωτη (και μοναδικη φορα)
καλες εντυπωσεις μου ειχε αφησει τοτε και την ειχα καιρο στην λιστα μου , κυριω λογο καραμπαλικινγ.
Την πετυχα σημερα και ειπα να μπω , να σπασω και την δυμηνη μπουρδελοαπραξια μου... Μαλλον κακη ιδεα.
Γενικα κομοδινο σκετο ... Ημουν ! :S Με εχει βαρεσει για τα καλα η μπουρδελοβαρεμαρα  :idiot:
αυτη προσπαθησε η καημενη αλλα εγω για τα μπαζα , τεςπα.,  Γκο του δε ρουμ ...

Χαιρετουρες , ξαπλα στο καθαρο  σεντονι , ψιλομαλακιες και βουρ στο οργανο η σενιοριτα για Καραμπαλικινγ !
Καλο καραμπαλικινγκ μεχρι την ριζα με τασεις να κατεβει και ποιο κατω και πεολινικγ ολ αραουντ (οχι κεφαλι)
καποτα los Caltsas και  πιπα καλη , στο 80% την προετρεψα να ξαπλωσει και της τον εβαλα
γρηγορα ομως  φτασαμε σε μη μη αποδεκτα ποσοστα , σπρωξια και κουρεμα 5% στο στησιομετρο
οποτε μετα απο καμια 20 σπρωξιες , γεια σας ... Αφου δε κοιμηθηκα πανω της παλι καλα ... (μπουρδελιαρης ρεντικολο)
Γονατισα και ηρθε εστησε τα βυζια της κατω απ τ @@ μου ζουλωντας τα ενω εγω το γυρισα στο manual ...
Πηρε το χερι μου και το εβαλε εις το αιδοιον της το οποιο επαιξα ολιγον , με προετρεψε να την δαχτυλιασω
οπως και επραξα και κατοπιν αναφωνησε "φακ μι" , ετσι λοιπον βρεθηκα με τα δυο χερια μπου απασχολημενα
να αυνανιζω τοσο εμενα οσο και αυτην ... Μαλακας στερεο !!!
Σε καποια φαση αποσυντονιστηκα , το ενα χερι μπρος πισω , το αλλο δεξια αριστερα .. καπου το εχασα και αφοσιωθηκα στο πουλι μου
αντε ρε μεγαλε μας γκαστρωσες , σκευτικα , η Σενιοριτα επιασε  το αλλο χερι μου , και αυνανιζοταν μεσο εμου ...
Επιτελους εξεραγει το πουλι μου,  ειχα αρχησει να πιστευω οτι ποιο γρηγορα θα εκραγει η Αιτνα παρα αυτο ...
τελειωμα στας βυζουμπας λοιπον , πλιτσ πλιτσ  τις πλημηρησα . Εργασιες καθαρισμου αποχαιρετισμοι ,ευχαριστειες και απολογισμος ...

Καλη φαση αλλα δε την χαρηκα οσο ηθελα , λογο δικης μου βαρεμαρας σαφως , κανενα παραπονο απο την σενιοριτα
ξαναλεω κανενα παραπονο απο την σενιοριτα η οποια προσπαθησε και μετο παραπανο να μη με αφησει ανικανοποιητο
Σαλπισα Ισπανικη υποχωρηση ,  αλλα θα επιστρεψω για ρεβανς !

Τελικα δεν εχω πουλακι σαν ολα τα παιδακια .. αρκουδα εχω και εχει πεσει σε χειμερια ναρκη :/

Το τραγουδακι μας Ισπανοφωνο σαφως, στο ρεφρεν του λεει
asereje ja de je de jebe tu de jebere seibiunouva,
majavi an de bugui an de buididipi,
Παραφραζοντας το τραγουδαμε στον ιδιο ρυθμο ...
Πιασε ρε βυ - ζια βυζια , βυζια που τα κουναει περα δωθε η Αντριανα
που αρπαζει το πουλι και κανει ντουϊμπιντιπι  

6oodj9j

Jo :)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ειδα καλα η με γελασανε τα ματια μου?
επεστρεψε η τζεσυ?

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Το θέμα είναι να επέστρεψε με νέα νοοτροποία

KOUBANIS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Like
33
Πόντοι
1
MANTY σε ευχαριστω για το τρελο γαμηση που μου εκανες την Δευτερα!!! αν θυμασαι ημουν ο πρωτος που ηρθα και  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :tits: :tits: :cum: :cum: :cum: θα τα πυμε συντομα μωρο μου φιλακια πολλα!!!!! αν εχει κεφι η κοπελα σε στελνει αδιαβαστο!!!!

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
MANTY σε ευχαριστω για το τρελο γαμηση που μου εκανες την Δευτερα!!! αν θυμασαι ημουν ο πρωτος που ηρθα και  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :tits: :tits: :cum: :cum: :cum: θα τα πυμε συντομα μωρο μου φιλακια πολλα!!!!! αν εχει κεφι η κοπελα σε στελνει αδιαβαστο!!!!

Ααα να κι αλλος ...5 στα 5 εχει παρει τα πανω της η Φροινλαιν  :zfuck: :fuck2: :fuck2:  :zfuck:
Κουβανης θενξ για την πλεροφορια ... ειναι στους επομενους στοχους μου η δεσπινις... :sunglasses:

Η Τζεσυ θα ειναι Κοροβα σημερα το βρα ,  λεει  η θειτσα και το λειδις

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

¡Felices Pascuas! :tits2:
Wesołych Świąt Wielkanocnych! :-*
Frohe Ostern :cheesy:

Χρονια πολλααα καλο Πασχα
Τις καλυτερες Πασχαλινες μου ευχες , Υγεια και καλα μυαλα   :rockon:

index.php

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
¡Felices Pascuas! :tits2:
Wesołych Świąt Wielkanocnych! :-*
Frohe Ostern :cheesy:

Χρονια πολλααα καλο Πασχα
Τις καλυτερες Πασχαλινες μου ευχες , Υγεια και καλα μυαλα   :rockon:

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=142253.0;attach=408357;image[/img[/URL]]
[/quote]Πού είναι η δικία μου ρε jo;  :think:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Λοιπον επισκεψη προχεθς στην Μαντυ  , πολυ διασκεδαστικη συνευρεση δε θα πω πολλα , γραφω την κριτικη σιγα σιγα
7hk53uw

Ενα μονο θα πω ....

aaycOVwM.jpg

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69