Νέα

Φρικιαστικό έγκλημα στη Σαντορίνη με μία νεκρή και τραυματίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 160
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τοσο τυχερος,τοσο ωραιος,τοσα λεφτα τι απο'ολα αυτα?

Δεν μπορει...

Γιατι και οι περισσοτεροι στο site ή γενικως Ελληνες δεν βρισκουν και γκομενα καθε εβδομαδα...

πετυχημενα τα αβαταρ μας κουρβα :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Δεν μπορει...

Γιατι και οι περισσοτεροι στο site ή γενικως Ελληνες δεν βρισκουν και γκομενα καθε εβδομαδα...
καταρχην οι περισσοτεροι στο σα'ι'τ μενουν ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!και συμφονα με τη στατηστικη ο μεσος Ελληνας εχει 2 γκομενες το εξαμηνο!!!!εγω ευτυχως εφυγα και ζω με τα Ρωσσικα στατηστικα που ειναι εντελως διαφορετικα!!!!μονο αν σκεφτεις οτι το 2010 η Ρωσσια θα εχει 4 γυναικες για καθε αντρα θα καταλαβεις....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καταρχην οι περισσοτεροι στο σα'ι'τ μενουν ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!και συμφονα με τη στατηστικη ο μεσος Ελληνας εχει 2 γκομενες το εξαμηνο!!!!εγω ευτυχως εφυγα και ζω με τα Ρωσσικα στατηστικα που ειναι εντελως διαφορετικα!!!!μονο αν σκεφτεις οτι το 2010 η Ρωσσια θα εχει 4 γυναικες για καθε αντρα θα καταλαβεις....
εμ βέβαια....
με τις τσετσένες που γαμάς έχουν τουφεκιστεί οι περισσότεροι ρώσοι.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

solaria

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Δεν μπορει...

Από ότι κατάλαβα πήγε στη Ρωσσία μια άλλη εποχή, με αυτοσκοπό :cheesy:, επεδίωξε με διάφορα μέσα και τώρα γνωρίζει γλώσσα σε μια χώρα παραδοσιακά...φιλική.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Από ότι κατάλαβα πήγε στη Ρωσσία μια άλλη εποχή, με αυτοσκοπό :cheesy:, επεδίωξε με διάφορα μέσα και τώρα γνωρίζει γλώσσα σε μια χώρα παραδοσιακά...φιλική.
πιζ ντιέτς δημητράκη........

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εμ βέβαια....
με τις τσετσένες που γαμάς έχουν τουφεκιστεί οι περισσότεροι ρώσοι.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η Τσετσενες ειναι πολυ καυλιαρες αλλα ρε γαμωτο πολυ ζηλιαρες!!!!παντος και αυτες εχουνε προβλημα να βρουνε αντρα!!!!τους Ρωσσους τους μισουνε και μενουνε μονο οι δικοι τους που ειναι αγριοι.εκτος αν βρουνε καναν Ελληνα ή Τουρκο.
η χωρα δεν ειναι καθολου φιλικη.απλως ειμαι εδω 15,5 χρονια και εχω μια υποδομη.αλλιως ειναι πολυ δυσκολη και αφυλοξενη χωρα για καποιον ξενο.

solaria

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εννοούσα γυναικεία φιλική. Το 1993 εκεί τι υπήρχε από..τρόφιμα; Ας συνεχιστεί η κουβέντα στο άλλο thread.

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
πετυχημενα τα αβαταρ μας κουρβα :2funny: :2funny:

Ε πως :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Δεν ξερω τι γινεται στη Ρωσια αλλα δεν ειναι και σωστο οι κοπελες παντου να ειναι χειροτερο απο πουτανες.

Πως λεμε Φιλιπιννεζικο τσιπουρο
        Ελβετος πλοιαρχος
ετσι λεμε και Ρωσσιδα παρθενα.
:2funny: :2funny: :2funny:

Τιποτα δεν ειναι τυχαιο. :-

Ευτυχως δεν ειναι ετσι η γυναικες στην Ελλαδα και ας μη γαμαμε τοσο. :tickedoff:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εννοούσα γυναικεία φιλική. Το 1993 εκεί τι υπήρχε από..τρόφιμα; Ας συνεχιστεί η κουβέντα στο άλλο thread.
αλλες εποχες αλλα θετικα και αλλα αρνητικα τοτε.οταν προτοηρθα στις 9-11-1992 ειχε τα παντα.ολα αυτα τα γραφει στο Ρωσσια Sex&Vodka.εχεις δικιο εδω ας μιλισουμε για τους μαλακες που απο τη ζηλεια τους σκοτωνουνε και τελικα χανουνε 25 χρονια απο τη ζωη τους στη φυλακη!!!!ενω κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να κατσουνε 35-40.δηλαδη ο 31 χρονος να βγει μετα τα 65 του!!!!

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
μονο αν σκεφτεις οτι το 2010 η Ρωσσια θα εχει 4 γυναικες για καθε αντρα θα καταλαβεις....
κατι παρομοιο εχω ξανακουσει.πως διαολο εγινε αυτο?και εχουνε φυγει και ενα σωρο απο δαυτες για να κανουν διεθνη πουτανοκαριερα :think: :think: :think: :grin:

solaria

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Έχω ακούσει πριν χρόνια για 18/1.

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
κατι παρομοιο εχω ξανακουσει.πως διαολο εγινε αυτο?και εχουνε φυγει και ενα σωρο απο δαυτες για να κανουν διεθνη πουτανοκαριερα :think: :think: :think: :grin:

Εγω δεν το πιστευω αυτο με την αναλογια.

Ουτε κανα πολεμο περασαν προσφατα οι Ρωσοι για να αποδεκατιστουν,

Απ'την αλλη το καλο πραγμα φευγει για ολα τα μηκη και τα πλατη του κοσμου για να γαμηθει ειτε με χιλιους επι πληρωμη τροπους ειτε ως μεταναστριες.

Η δικαιολογια που ειχε πει ο Δημητρακης οτι 300.000 πεθαινουν απο αλκοολισμου καθε χρονο  δεν ειναι αληθινη.

Οι Ελληνες σαν λαος πινουν χαλαρα περισσοτερο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω δεν το πιστευω αυτο με την αναλογια.

Ουτε κανα πολεμο περασαν προσφατα οι Ρωσοι για να αποδεκατιστουν,

Απ'την αλλη το καλο πραγμα φευγει για ολα τα μηκη και τα πλατη του κοσμου για να γαμηθει ειτε με χιλιους επι πληρωμη τροπους ειτε ως μεταναστριες.

Η δικαιολογια που ειχε πει ο Δημητρακης οτι 300.000 πεθαινουν απο αλκοολισμου δεν ειναι αληθινη.

Οι Ελληνες σαν λαος πινουν χαλαρα περισσοτερο.
600.000-700.000 το χρονο πεθαινουν απο αρρωστιες που εχουν σχεση με τον αλκοολισμο!!!οι Ελληνες δεν πινουν ουτε το 1/10 απο οτι πινουν οι Ρωσσοι.οι μονοι που τους περνανε στο πιωμα ειναι οι Φινλανδοι!!!στην Ελλαδα οι αντρες ζουνε 88 χρονια μεσο ορο ζωης στη Ρωσσια 56....και εχει το πολυ καλο οτι η βιζα οσο παει και δυσκολευει για τους ξενους.εκτος απο την ακριβεια.οποτε οι Ιταλοι που μπορουσαν να κανουν καποιο ανταγωνισμο δεν ερχονται πανε Λεττονια....

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Οι Ελληνες πινουν πραγματι το 1/10 σε Βοτκα(μ'αρεσει τελειως σκετη) απο τους Ρωσους και Φινλανδους.

Αλλα οι Ρωσοι και οι Φινλανδοι δεν πινουν ουτε τοσο μπυρα,κρασι,τσιπουρο,ουισκυ,τσικουδια,ουζο και χιλια δυο αλλα ποτα.
Να μην μηλισω οτι ειναι τα περισσοτερα μην καταγγεγραμενα και μη μετρησιμα στατιστικα.

Μη βαλω μεσα και τις μπομπες και τα παρανομα που ερχονται απο παντου.

Αστο σ'αυτο το θεμα δεν εχεις δικαιο.

solaria

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε συ εδώ μιλάμε για πιώμα. Μου έλεγε φίλος μου για κολώνιες. dimitraki, δεν απαντάς αλλού;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι Ελληνες πινουν πραγματι το 1/10 σε Βοτκα(μ'αρεσει τελειως σκετη) απο τους Ρωσους και Φινλανδους.

Αλλα οι Ρωσοι και οι Φινλανδοι δεν πινουν ουτε τοσο μπυρα,κρασι,τσιπουρο,ουισκυ,τσικουδια,ουζο και χιλια δυο αλλα ποτα.
Να μην μηλισω οτι ειναι τα περισσοτερα μην καταγγεγραμενα και μη μετρησιμα στατιστικα.

Μη βαλω μεσα και τις μπομπες και τα παρανομα που ερχονται απο παντου.

Αστο σ'αυτο το θεμα δεν εχεις δικαιο.
τι????οι Ρωσσοι δεν πινουν μπυρα????ολοι με μια μπυρα στο χερι ειναι!!!και Τζιν Τονικ πινουνε πολυ!!!και καθαρηστικο τζαμιων!!!30.000 το χρονο παιθενουν απο δηλητηριαση απο αυτες της μαλακιες που πινουν!!!!στην Ελλαδα δεν βλεπεις μερα μεσημερη μεθυσμενους να κοιλιουνται.ουτε ειναι γεματο αλκοολικους στο τελευταιο σταδιο που εχουν ενα χρωμα μπλε στα προσωπα τους!!!!!ειναι σα να σου λεω οτι οι βρωμερες λιμνες της Ρωσσιας που κανουνε μπανιο που ειναι σαν βουρκοι ειναι καλητερες απο την Ελληνικη θαλασσα!!!!!οι Ελληνες στην καταναλωση αλκοολ δεν ειναι καν στις πρωτες 10 θεσεις!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε συ εδώ μιλάμε για πιώμα. Μου έλεγε φίλος μου για κολώνιες. dimitraki, δεν απαντάς αλλού;
ναι και κολωνιες πινουνε!!!!οτι γραφει οτι περιεχει οινοπνευμα.παλια πινανε και μια κολλα.τη χυνανε στο μιξερ προσθετα νερο και γυριζε το μιξερ και γινοτανε οινοπνευμα.οι κολωνιες ή το ιατρικο οινοπνευμα ειναι το πιο συνηθισμενο εμενα δεν μου φενεται καν περιεργο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom