Νέα

Φρικιαστικό έγκλημα στη Σαντορίνη με μία νεκρή και τραυματίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 160
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
παιδες με τις λιγες γνωσεις που χω επι του θεματος θα συμφωνησω με δημητρακη απο το γεγονος και μονο που μου λεγε μια ρωσιδα,οτι ο αντρα ςτης που ηταν αξιωματικος στο στρατο ειχε φτασει σε σημειο να πινει καθαρο οινοπνευμα καθημερινα.αν λοιπον ενα ς αξιωματικος του στρατου κανει τετοια πραματα φανταστειτε οι απλοι αντρες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι και κολωνιες πινουνε!!!!οτι γραφει οτι περιεχει οινοπνευμα.παλια πινανε και μια κολλα.τη χυνανε στο μιξερ προσθετα νερο και γυριζε το μιξερ και γινοτανε οινοπνευμα.οι κολωνιες ή το ιατρικο οινοπνευμα ειναι το πιο συνηθισμενο εμενα δεν μου φενεται καν περιεργο...
αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω και γω......
αλκοόλη να έχει και πάνε όλα κάτω........
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παιδες με τις λιγες γνωσεις που χω επι του θεματος θα συμφωνησω με δημητρακη απο το γεγονος και μονο που μου λεγε μια ρωσιδα,οτι ο αντρα ςτης που ηταν αξιωματικος στο στρατο ειχε φτασει σε σημειο να πινει καθαρο οινοπνευμα καθημερινα.αν λοιπον ενα ς αξιωματικος του στρατου κανει τετοια πραματα φανταστειτε οι απλοι αντρες
παιδια το καθαρο οινοπνευμα δεν ειναι τιποτα!!!εδω μιλαμε για κολλες,υγρα φρενων,φωτηστικο οινοπνευμα,καθαρηστικο τζαμιων!!!!οτι γραφει οτι περιεχει οινοπνευμα θα το πιουνε!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παιδια το καθαρο οινοπνευμα δεν ειναι τιποτα!!!εδω μιλαμε για κολλες,υγρα φρενων,φωτηστικο οινοπνευμα,καθαρηστικο τζαμιων!!!!οτι γραφει οτι περιεχει οινοπνευμα θα το πιουνε!!!!!
Αζακς με διπλό αμμονιαζόλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Η καλύτερη δικαιοσύνη κατά εμένα είναι :
- Τι έκανε αυτός ;
- Σκότωσε .
ΜΠΑΜ .
- Τι έκανε αυτός ;
- Είναι έμπορος ναρκωτικών .
ΜΠΑΜ .
- Τι έκανε αυτός ;
- Βίασε παιδί .
- ΜΠΑΜ
- Τι έκανε αυτή ;
- Σκότωσε .
FUCK ΚΑΙ ΜΠΑΜ .

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η καλύτερη δικαιοσύνη κατά εμένα είναι :
- Τι έκανε αυτός ;
- Σκότωσε .
ΜΠΑΜ .
- Τι έκανε αυτός ;
- Είναι έμπορος ναρκωτικών .
ΜΠΑΜ .
- Τι έκανε αυτός ;
- Βίασε παιδί .
- ΜΠΑΜ
- Τι έκανε αυτή ;
- Σκότωσε .
FUCK ΚΑΙ ΜΠΑΜ .

Αυτό το Fuck και μπαμ φέρνει σε μουσουλμανικό δίκαιο.....

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
μόνο σε γυναίκες δολοφόνους το fuck  .

ακόμη και ο μεγαλύτερος φονιάς έχει το δικαίωμα να στηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα με παρθένο κόλο .

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κι αλλος μετριοπαθής χαρακτήρας....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ λέω να του κάνουν άλλο...

Τι ήθελες να αποδείξεις κύριε που σκότωσες την πουτάνα; Μα φυσικά ότι είσαι και πολύ άντρας. Ε, η τιμωρία σου θα είναι να σου τον κόψουμε από τη ρίζα και μάλιστα σε απευθείας διακαναλική σύνδεση. Και για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα τον ξανακολλήσεις θα τον βάλουμε στο μπλέντερ και θα σου πούμε να πατήσεις το κουμπί.

Αϊ σιχτίρ. Καθίκι!

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Οι μουσουλμάνοι έχουν τους πιο γαμάουα νόμους όλων των εποχών

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Πάντως, αν το κάνουν, θέλω να με φωνάξουν να ρίχνω αλάτι στην τομή...

(δεν είμαι κακός, αλλά άμα θέλω, γίνομαι ο χειρότερος!)

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ακουστηκε οτι ειχε κανει και χρηση κοκας,περιμενουν τοξικολογικες

xsite

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Kαρέ -Καρέ εικόνες απο το "μακελειό" στην Σαντορίνη
[URL unfurl="true"]http://bollywood-greece.blogspot.com/2008/08/k.html[/url]
URL]]

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Απο εδω

υπηρχε (?) αυτο

που δινει μια ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ διασταση που ΚΑΝΕΙΣ δεν αναφερει. Το εγκλημα εγινε ΚΥΡΙΑΚΗ κατα τις εξι το απογευμα οπου οι γειτονες επιναν καφε και τα παιδακια επαιζαν εξω. Απο τους καφεπότες μονο ο κυριος στο βιντεο πηγε ,ισως απο περιεργεια να δει τι παιζει, και οπως περιγραφει αφου σταματησε η φασαρία (δλδ μαλλον οταν την σκοτωσε) "συνεχισε να πινει τον καφε του" μαλλον οι υπόλοιποι ουτε καν σηκώθηκαν-απλα καλεσαν την αστυνομία.

Δηλαδη που ζουμε δεν καταλαβα τοσο αδιαφοροι εχουμε καταντησει, να σκοτωνουν την αλλη και οι υπολοιποι να φραπεδίζονται. Απλα θα μπορουσαν να βγουν να φωναζουν "Αστην την κοπελα ρε παπαρα μεσημεριατικο σας  ακουνε και παιδια-δειρτην το ξημέρωμα" και οχι να ακουγεται μονο ο θορυβος απο την τελευταια ρουφηξια αφρου απο το καλαμακι!!!

Και εχουν και το θρασος και παραπονιουνται οτι εχουν εφιαλτες!! Χου ρε, μακαρι τουλαχστον να ειναι ΤΥΨΕΙΣ που την αφησαν την κοπελα αβοηθητη αν ειναι ικανα τα ζωα να εχουν τύψεις!!!

Ετσι ετσι συνεχατε να πίνετε τον καφε σας και οταν ερθουν να πηδηξουν εσας και τα παιδια σας ΤΟΤΕ επαναστατηστε!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Απο εδω

υπηρχε (?) αυτο

που δινει μια ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ διασταση που ΚΑΝΕΙΣ δεν αναφερει. Το εγκλημα εγινε ΚΥΡΙΑΚΗ κατα τις εξι το απογευμα οπου οι γειτονες επιναν καφε και τα παιδακια επαιζαν εξω. Απο τους καφεπότες μονο ο κυριος στο βιντεο πηγε ,ισως απο περιεργεια να δει τι παιζει, και οπως περιγραφει αφου σταματησε η φασαρία (δλδ μαλλον οταν την σκοτωσε) "συνεχισε να πινει τον καφε του" μαλλον οι υπόλοιποι ουτε καν σηκώθηκαν-απλα καλεσαν την αστυνομία.

Δηλαδη που ζουμε δεν καταλαβα τοσο αδιαφοροι εχουμε καταντησει, να σκοτωνουν την αλλη και οι υπολοιποι να φραπεδίζονται. Απλα θα μπορουσαν να βγουν να φωναζουν "Αστην την κοπελα ρε παπαρα μεσημεριατικο σας  ακουνε και παιδια-δειρτην το ξημέρωμα" και οχι να ακουγεται μονο ο θορυβος απο την τελευταια ρουφηξια αφρου απο το καλαμακι!!!

Και εχουν και το θρασος και παραπονιουνται οτι εχουν εφιαλτες!! Χου ρε, μακαρι τουλαχστον να ειναι ΤΥΨΕΙΣ που την αφησαν την κοπελα αβοηθητη αν ειναι ικανα τα ζωα να εχουν τύψεις!!!

Ετσι ετσι συνεχατε να πίνετε τον καφε σας και οταν ερθουν να πηδηξουν εσας και τα παιδια σας ΤΟΤΕ επαναστατηστε!!!
Εχει μια λογική η αναφορά σου στους γείτονες......
Αλλα το πρόβλημα είναι τι γινόταν όταν τελέστηκε η πράξη;
Τόσο καιρό κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι;
Ξυπνάει μαι μέρα ένας και αποκεφαλίζει ωσάν Τουρκοφάγος ανθρώπους και ζώα;

Τόσο καιρό ήταν ένα φιλήσυχο ανθρωπάκι;
Είμαι βέβαιος ότι τα γαμημένα ΜΜΕ θα τον βγάλουν σε λίγες μέρες ανθρωπόμορφο τέρας........

Αρχίδια κοινωνία,
Συνήθως και ενώ άλλος πρέπει να αποκεφαλιστεί, άλλος αποκεφαλίζεται.............
Τεσπα.........
Η παράνοια φίλε μου δεν είναι προνόμοιο της ελληνικής κοινωνίας...
Είναι προνόμιο του ανθρώπινου είδους. Του χειρότερου ζώου που επιβίωσε στον πλανήτη.
και σε καμμιά περίπτωση δε συγκρίνω το συγκεκριμένο έγκλημα με το αντίστοιχο του αυστριακού.....
Αλλο το αμόκ ενός ανθρωπου που με τέσσερις σφαίρες περιφέρεται ακόμα, και άλλο ένα διαρκές έγκλημα 20ετίας........

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Απο εδω

υπηρχε (?) αυτο

Pepe εισαι οπαδος του Μy name is Earl?
To αβαταρ σου κατι τετοιο μου λεει

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Stories

Νέο!