Νέα

Φρικιαστικό έγκλημα στη Σαντορίνη με μία νεκρή και τραυματίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 160
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
δυστυχως ετυχε και σε μας στην 35 ΜΚ στη Κυπρο,οπου μεσα σε μια νυχτα ο Διοικητης εκτελεσε ολα τα σκυλια της μοιρας επειδη ενα απο αυτα δαγκωσε το μπασταρδακι του!

γαμιεται το σπιτι τετοιων καραβαναδων,που τα σκουπιδια νομιζουν οτι ειναι θεοι κ αφιαρουν την ζωη απο ζωα..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δυστυχως ετυχε και σε μας στην 35 ΜΚ στη Κυπρο,οπου μεσα σε μια νυχτα ο Διοικητης εκτελεσε ολα τα σκυλια της μοιρας επειδη ενα απο αυτα δαγκωσε το μπασταρδακι του!

ρε σοβαρα?
γαμησετα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γαμιεται το σπιτι τετοιων καραβαναδων,που τα σκουπιδια νομιζουν οτι ειναι θεοι κ αφιαρουν την ζωη απο ζωα..

αυτο ειναι προβλ των ανθρωπων ρε
εχουν κομπλεξ και ξεσπαν σε κατι που δεν μπορει να αντισταθει

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
υπαρχει βιντεακι και στο youtube πατα:''ΜΑΓΚΑς''ΦΟΙΤΗΤΗς ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΣΚΥΛΟ .ενας κωλοκυπριος φοιτητης εκανε τη μαλακια και την τραβηξε και σε βιντεο...
το θυμαμαι το μαλακισμενο...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ε εντάξει, είνα τρελός! Τόσοι και τόσοι έχουν σκοτώσει, δεν έχουν κάνει αυτά! Δε σας λείπει η θανατική ποινή?  :idiot:
αυτοι οι ανθρωποι οπως και η μανα μου πρεπει να ειναι υπο ιατρικη παρακολουθηση!!!!φταιει το κρατος που δεν ασχολειται τοσο σοβαρα οσο θα επρεπε.σιγουρα πριν απο αυτο θα ειχε δειξει σημαδια βιαιοτητας.φταιει και η δασκαλα που δεν τον εδιωξε με το που ειδε τα πρωτα σημαδια...φταιει και η αστυνομια που αν πηγαινε να τον καταγγηλει δεν θα την παιρνανε στα σοβαρα και θα γελαγανε μαζι της....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....εγω αν σε μια γκομενα δω ζηλεια η κακια αμεσως τη διωχνω οσο ωραια και να ειναι!!!εκτος αν εχω συμφεροντα οποτε προσπαθω να κερδισω...οπως Π.Χ.με την Ουγγαρεζα μου της εκανα παιδι για να μου δινει λεφτα!!!αλλα ποτε δεν εμενα μαζι της.παντος μια φορα ειχε παει να με σκοτωσει οταν εμαθε οτι γαμαγα την αδερφη της!!!!και η αλλη μου γυναικα στη Ρωσσια μου ειχε επυτεθει με ενα μαχαιρι οταν πριν 2 μερες γαμαγα μια φιλη της μπροστα της!!!

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.530
Πόντοι
606
Την ειδε Κοναν ο βαρβαρος :uglystupid:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
....εγω αν σε μια γκομενα δω ζηλεια η κακια αμεσως τη διωχνω οσο ωραια και να ειναι!!!εκτος αν εχω συμφεροντα οποτε προσπαθω να κερδισω...οπως Π.Χ.με την Ουγγαρεζα μου της εκανα παιδι για να μου δινει λεφτα!!!αλλα ποτε δεν εμενα μαζι της.παντος μια φορα ειχε παει να με σκοτωσει οταν εμαθε οτι γαμαγα την αδερφη της!!!!και η αλλη μου γυναικα στη Ρωσσια μου ειχε επυτεθει με ενα μαχαιρι οταν πριν 2 μερες γαμαγα μια φιλη της μπροστα της!!!
εχω πληξει με την καθημερινοτητα σου...

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
υπαρχει βιντεακι και στο youtube πατα:''ΜΑΓΚΑς''ΦΟΙΤΗΤΗς ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΣΚΥΛΟ .ενας κωλοκυπριος φοιτητης εκανε τη μαλακια και την τραβηξε και σε βιντεο...

για αυτην την πουστρα,ασκηθηκε διωξη αυτεπαγγελτα απο εισαγγελεα,πριν λιγες ημερες

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Την ειδε Κοναν ο βαρβαρος :uglystupid:
αν την εβλεπες ποσο αγρια ηταν!!!!πως γυαλιζε το ματι της!!!!ευτυχως με πηρε το μαχαιρι ξωφαλτσα!!!!μετα οταν την ακηνιτοποιησα και την πεταξα εξω απο το σπιτι ηρεμισε---μετα απο καποιο διαστημα την πηγα σε ενα Κυπριο τον Κυριακο  και αυτη εφερε τη φιλη της να κανουμε ανταλλαγη!!!!μετα απο αυτο ηταν παλι αγριεμενη και μου ειχε πει:νομιζα οτι θα ζηλευες ενω εσενα στ΄αρχηδια σου!!!!της ειπα:γιατι στο δικο μου κωλο μπαινει το ψωλι του Κυριακου???---ή οι Πολωνεζες μου που μεναμε μαζι οταν της κολλισα Συφιλη,Χλαμυδια,Τριχομοναδες κ.α. η μια μου επιτεθηκε με ενα τηγανι και η αλλη με ηλεκτροσοκ.θυμαμαι ειχα φαει γερο ξυλο!!!!και η μια ειχε βαλει και κρεμα Nivea στα χερια και στα ποδια για να μην μπορω να την δαγκωνω!!!-----δεν ειναι δυσκολο κανεις παντος να βγει εκτος εαυτου!!!!εμενα παντος δεν μου αρεσουν αυτα καθολου!!!!η ζηλια ειναι η μεγαλητερη μαλακια!!!!αν θες να σκοτωσεις πηγαινε και σκοτωσε σαν επαγγελματιας δολοφονος να βγαλεις και λεφτα τουλαχιστον.να σκοτωνεις επειδη πηγε και πηδηχτηκε με καποιον ειναι Η μαλακια!!!!!!!!!!!

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
αν την εβλεπες ποσο αγρια ηταν!!!!πως γυαλιζε το ματι της!!!!ευτυχως με πηρε το μαχαιρι ξωφαλτσα!!!!μετα οταν την ακηνιτοποιησα και την πεταξα εξω απο το σπιτι ηρεμισε---μετα απο καποιο διαστημα την πηγα σε ενα Κυπριο τον Κυριακο  και αυτη εφερε τη φιλη της να κανουμε ανταλλαγη!!!!μετα απο αυτο ηταν παλι αγριεμενη και μου ειχε πει:νομιζα οτι θα ζηλευες ενω εσενα στ΄αρχηδια σου!!!!της ειπα:γιατι στο δικο μου κωλο μπαινει το ψωλι του Κυριακου???---ή οι Πολωνεζες μου που μεναμε μαζι οταν της κολλισα Συφιλη,Χλαμυδια,Τριχομοναδες κ.α. η μια μου επιτεθηκε με ενα τηγανι και η αλλη με ηλεκτροσοκ.θυμαμαι ειχα φαει γερο ξυλο!!!!και η μια ειχε βαλει και κρεμα Nivea στα χερια και στα ποδια για να μην μπορω να την δαγκωνω!!!-----δεν ειναι δυσκολο κανεις παντος να βγει εκτος εαυτου!!!!εμενα παντος δεν μου αρεσουν αυτα καθολου!!!!η ζηλια ειναι η μεγαλητερη μαλακια!!!!αν θες να σκοτωσεις πηγαινε και σκοτωσε σαν επαγγελματιας δολοφονος να βγαλεις και λεφτα τουλαχιστον.να σκοτωνεις επειδη πηγε και πηδηχτηκε με καποιον ειναι Η μαλακια!!!!!!!!!!!
:o :o :o :o

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6

Ελεος τα λες σοβαρα αυτα? :o :o :o

Και συ για κρεμασμα εισαι τοτε. >:( >:(

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ελεος τα λες σοβαρα αυτα? :o :o :o

Και συ για κρεμασμα εισαι τοτε. >:( >:(
ο  δημητράκης είναι μια ξεχωριστή περίπτωση...
μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς....
ο δημητράκης είναι ο "Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά" του Μπουρδέλα τελεία κόμ....

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Δημητράκη την έχεις δει σουλτάνος και έχεις χαρέμι?Τόσες γκόμενες που λες ότι έχεις γαμήσει και τόσα απίστευτα περιστατικά εσύ και ο βαρώνος Μυνχάουζεν

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
ο  δημητράκης είναι μια ξεχωριστή περίπτωση...
μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς....
ο δημητράκης είναι ο "Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά" του Μπουρδέλα τελεία κόμ....

Μαλλον δεν ξερει τι λεει δεν εξηγηται αλλιως. :-

Γιατι το αλλο με την μανα του?Που ελεγε στα προηγουμενα Posts. :headbang:

Sorry αλλα απο το λιγο καιρο που ειμαι στο Forum εχω δει το δημητρακη να μιλαει οτι τα ειχε/ειχε γαμησει.

Πολωνεζες,Ουγγαρεζες,Ρωσιδες,Ελληνιδες,Κυπριες,Τουρκαλες,Ουκρανες,απο Αζερμπαιτζαν και δεν ξερω και εγω απο που αλλου.

Ελλεος πια... :grin:

Η εισαι ο μεγαλυτερος γαμιας της γης ή μας δουλεεις ψιλο γαζι? :idiot:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Sorry αλλα απο το λιγο καιρο που ειμαι στο Forum εχω δει το δημητρακη να μιλαει οτι τα ειχε/ειχε γαμησει.

Πολωνεζες,Ουγγαρεζες,Ρωσιδες,Ελληνιδες,Κυπριες,Τουρκαλες,Ουκρανες,απο Αζερμπαιτζαν και δεν ξερω και εγω απο που αλλου.

:2funny:

solaria

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Από αυτά που διάβασα στο thread, το τι γυναίκες και ότι ήταν έξω σε άλλες εποχές για τη Ρωσσία, δεν είναι απίθανα. Τώρα για τα προσωπικά...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

αυτα που λεω μπορουν να σας τα επιβεβαιωσουν ατομα απο το σα'ι'τ που εχω συναντισει!!!εχουνε γραψει στο Russia Sex&Vodka ειδηκα ατομα που ειχαν ερθει Αγια Πετρουπολη και βγηκαμε μαζι...

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
αυτα που λεω μπορουν να σας τα επιβεβαιωσουν ατομα απο το σα'ι'τ που εχω συναντισει!!!εχουνε γραψει στο Russia Sex&Vodka ειδηκα ατομα που ειχαν ερθει Αγια Πετρουπολη και βγηκαμε μαζι...

Τοσο τυχερος,τοσο ωραιος,τοσα λεφτα τι απο'ολα αυτα?

Δεν μπορει...

Γιατι και οι περισσοτεροι στο site ή γενικως Ελληνες δεν βρισκουν και γκομενα καθε εβδομαδα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom