Νέα

Φρικιαστικό έγκλημα στη Σαντορίνη με μία νεκρή και τραυματίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 160
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γκιλοτινα στο καθηκι αλλα πρωτα 5 χρονια μεσα με τους βαρηποινιτες να του κανουν την Ροζετα καγκελο και μετα εκει κατω απο το νυστερι.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Μαλλον πλακα κανεις Δημητρακη ασε που η Ελληνικη οικογενεια ειναι στενα δεμενη και βοηθα ο ενας τον αλλον!!

Επισης η γειτονια παραδοσιακα βοηθαει τους γειτονες οπως και η φιλόξενη επαρχια δεχεται στην αγκαλια της τους συνελληνες "μεταναστες" εκτος απο τους αλλοδαπους μεταναστες . (Σημειωνω εδω οτι το σκυλακι το εφαγε στο μπαλκονι ο βαρεμενος, η γκομενα δεν ξερω αν εμενε σε ουρανοξυστη με αιρ κοντισιον αλλα αν εμενε σε σπιτι, με 40 κελσιου μαλλον ανοιχτα παραθυρα θα ειχε οποτε ΑΝ φωναξε ......).

τελος η Ελληνικη κοινωνια με κατανόηση στεκεται στο προβλημα του αλλου με την γνωστη φραση " ας προσεχε ο μαλακας....." ή "ας προσεχε η πουτάνα....."

τεσπα θυμηθηκα και την περιπτωση του φανταρου που επνιξε την αλλη στην τουαλετα (ας του καθοτανε και αυτη τι εκανε την δυσκολη) το προβλημα εινα καθαρα σους Ελληνες!!!!

Εμενα αυτο που με ενοχλησε οτι φτασαμε στο σημειο να κατηγορουμε το ΘΥΜΑ μονο και μονο επειδη ειναι γυναικα!! Ας το γυρισουμε και μεις στο τσαντορ και στο σεξ ΜΟΝΟ μετα το γαμο να ησυχάσουμε!!

ΥΓ Εχεις κι κατι αλλους που κλαιγονται "ασε ρε 10 ποτα κερασα και η παλιοκαριολα με εκλασε μετα" και αν του πεις "εε καλα ρα μεγαλε το αλλο Σαββατο με τα ιδια λεφτα γαμα καμια πουτανα" θα σου πει "ααααααα με πουτανες δεν μπορώ!!!!!!!!!" :uglystupid: :idiot:

ΥΓ2 Αν υπάρχει ενα διδαγμα ειναι οτι για καμια γκομενα δεν πρεπει να χανεις τα λογικα σου!! Σε κερατωσε-σε πιτωσε κοκ τα μαζευεις "Κυριος ηρθα και κυριος φευγω" και πας για αλλα!!!

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και αυτη παλι, πως καθονταν με αυτον το psycho?, γιατι ολο και κατι σημαδια θα ειχε δειξει πιο πριν, δε μπορει να του στριψε ετσι ξαφνικα

παρατουμαι!!!

edit Αυτη εφταιγε με πεισατε- μερικοι μου φαινεται οτι στεναχωρηθηκατε πιο πολυ για το σκυλάκι!!!

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
  παρατουμαι!!!

edit Αυτη εφταιγε με πεισατε- μερικοι μου φαινεται οτι στεναχωρηθηκατε πιο πολυ για το σκυλάκι!!!
δεν ειπα οτι εφταιγε αλλα δειγματα σιγουρα θα υπηρχαν αλλοκοτης συμπεριφορας

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
  Μαλλον πλακα κανεις Δημητρακη ασε που η Ελληνικη οικογενεια ειναι στενα δεμενη και βοηθα ο ενας τον αλλον!!

Επισης η γειτονια παραδοσιακα βοηθαει τους γειτονες οπως και η φιλόξενη επαρχια δεχεται στην αγκαλια της τους συνελληνες "μεταναστες" εκτος απο τους αλλοδαπους μεταναστες .
καταρχην μη νομιζεις οτι ειμαι ανθελληνας.οσοι μενουνε Ελλαδα βριζουν τους αλλους Ελληνες γιατι δεν εχουνε δει τη μαλακες ειναι οι αλλοι λαοι.για την Ελληνικη οικογενοια δεν μπορω να πω οτι ολα τα ατομα ειναι προβληματικα οπως η μανα μου.εχω συναντισει γονεις που με χαρα δεχτηκαν το παιδι τους να μεινει Ιταλια.με εμενα συνεβει το αντιθετο.καταρχην εκρυβα απο τη μανα μου οτι θελω να μεινω Ρωσσια μονιμα.δεν ηξερε καν οτι ειχα παιδι!!!!!οταν το εμαθε αρχισαν οι εκβιασμοι για να ερθω Ελλαδα!!!μεχρι εφτασε να παρει τηλεφωνο σε ενα Ελληνικο τουρηστικο γραφειο που συνεργαζοταν με το Ρωσσικο οπου πηγα να πιασω δουλεια και τους ειπε να μην με παρουνε!!!!ειχα χρεοι για το διαμερισμα που ειχα αγωρασει και πηγε να κανει τα παντα για να το χασω!!!μιλαμε για αρρωστημενα πραγματα.βασσανιστηκα παρα πολυ αλλα καταφερα και επαιζησα.ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΙΚΗΤΗς ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΜΟΝΙΜΑ.......

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
  παρατουμαι!!!

εγω ναι,χωρις πλακα,ηταν το μονο πλασμα που δεν εφταιγε καθολου και σιγουρα δεν ειχε κακες προθεσεις απεναντι στο δολοφονο του.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....μετα οταν βρηκα τη δυναμη τιμωριθηκε!!!!εστειλα ΦΑΞ παντου για της κλεψιες της και τους εραστες της.η πλακα ειναι οτι ο πατερας μου που 30 χρονια ζουσε βασσανισμενος πριν τη χωρισει.το χαρηκε που η μανα μου βρηκε το μαστορα της.τωρα της ετοιμαζω καταγγελια στην πολεωδομια!!!!δε λεω νιωθω αηδια ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟς Ο ΜΑΛΑΚΑς.υπαρχουν και αλλοι τροποι να εξοντωσεις καποιον!!!!αυτο που εκανε αυτος εδειξε την αδυναμια του.ειναι ενας ανθρωπος που δεν εχει δυνατη θεληση.ειναι σα να λεει τα παραταω ηττηθηκα!!!!εγω στη ζωη μου ποτε δεν τα παρατησα και δεν παραδοθηκα!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω ναι,χωρις πλακα,ηταν το μονο πλασμα που δεν εφταιγε καθολου και σιγουρα δεν ειχε κακες προθεσεις απεναντι στο δολοφονο του.
ναι το σκυλακι και οι γιατρινες τη φταιγανε????ακομα και ο αρχηφυλακας τι εφταιγε????γιατι ο μαλακας δεν παραδοθηκε????

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ναι το σκυλακι και οι γιατρινες τη φταιγανε????ακομα και ο αρχηφυλακας τι εφταιγε????γιατι ο μαλακας δεν παραδοθηκε????

οποιος σκοτωνει ζωα κατα αυτον τον τροπο πρεπει να εκετελειται!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....μετα οταν βρηκα τη δυναμη τιμωριθηκε!!!!εστειλα ΦΑΞ παντου για της κλεψιες της και τους εραστες της.η πλακα ειναι οτι ο πατερας μου που 30 χρονια ζουσε βασσανισμενος πριν τη χωρισει.το χαρηκε που η μανα μου βρηκε το μαστορα της.τωρα της ετοιμαζω καταγγελια στην πολεωδομια!!!!δε λεω νιωθω αηδια ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟς Ο ΜΑΛΑΚΑς.υπαρχουν και αλλοι τροποι να εξοντωσεις καποιον!!!!αυτο που εκανε αυτος εδειξε την αδυναμια του.ειναι ενας ανθρωπος που δεν εχει δυνατη θεληση.ειναι σα να λεει τα παραταω ηττηθηκα!!!!εγω στη ζωη μου ποτε δεν τα παρατησα και δεν παραδοθηκα!!!!!
αν παιδια θελεται να εξοντωσετε καποιον χτυπηστε τον ψυχολογικα!!!!θα αναφερω 2 παραδηγματα.-1.με τη μανα μου οταν εστηλα το ΦΑΞ παντου που εγραφε οτι εκανε στοματικο ερωτα στο φιλο του συζηγου της Δ.Κ. στο αυτοκηνιτο του που ηταν παρκαρισμενο στην παραλια οταν ελειπε ο αντρας της(ιστορια που τη σκεφτηκα εγω)επαθε καρδια και ηταν μια βδομαδα στο ονασειο!!!!και μετα ντρεποτανε να βγει στη γειτονια ακομα και στα σουβλατζηδικα το ειχα στηλει!!!!!-----2.μια γκομενα που ηθελε τρομερα να την πηδηξω και εγω την αγνοουσα εντελως.εβαλε ενα γκομενο της να με κλεψει!!!το αποτελεσμα:υποψιαστηκα οτι ηταν αυτος και τελικα εφαγε 9 χρονια φυλακη για ληστεια!!!---καταλαβεται το το να επιτεθεις με ενα μαχαιρι ειναι ΑΔΥΝΑΜΙΑ.η μανα μου λεει οτι θα με σκοτωσει!!!!αν θελεται να εξοντωσεται καποιον βρητε τα αδυνατα του σημεια και χτυπηστε τον εκει χωρις μαχαιρια και πιστολια :)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.603
Πόντοι
19.485
Ε εντάξει, είνα τρελός! Τόσοι και τόσοι έχουν σκοτώσει, δεν έχουν κάνει αυτά! Δε σας λείπει η θανατική ποινή?  :idiot:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
οποιος σκοτωνει ζωα κατα αυτον τον τροπο πρεπει να εκετελειται!
απολυτε συμφωνω. Προσφατο παραδειγμα ο κυπριος που εριχνε ζεματιστο λαδι σε σκυλι δεμενο και γελαγε ο καριολης

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
απολυτε συμφωνω. Προσφατο παραδειγμα ο κυπριος που εριχνε ζεματιστο λαδι σε σκυλι δεμενο και γελαγε ο καριολης

Ασε και εριχνε κιολας απο αυτο το απαγορευμενο αραβοσιτελαιο με το λαδι μηχανης!!!!!!!!!!!

ΥΓ μαλλον στον πορο λεει

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
κατι τετοιοι ειναι που μετα "συγκλονιζουν το πανελληνιο" με τις μαλακιες τους,θα ηθελα πολυ να πετυχω κανενα τετοιο τη στιγμη που το κανει...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κατι τετοιοι ειναι που μετα "συγκλονιζουν το πανελληνιο" με τις μαλακιες τους,θα ηθελα πολυ να πετυχω κανενα τετοιο τη στιγμη που το κανει...

θυμαστε μια ιστορια με εναν δοκιμο που ειχε διαταξε σε ενα φυλακια 3 φανταρους να αποκεφαλισουν κατι σκυλια και οταν αρνηθηκαν το εκανε ο ιδιος και τον δειρανε?
στρατοδικιο περασανε

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
θυμαστε μια ιστορια με εναν δοκιμο που ειχε διαταξε σε ενα φυλακια 3 φανταρους να αποκεφαλισουν κατι σκυλια και οταν αρνηθηκαν το εκανε ο ιδιος και τον δειρανε?
στρατοδικιο περασανε
δυστυχως ετυχε και σε μας στην 35 ΜΚ στη Κυπρο,οπου μεσα σε μια νυχτα ο Διοικητης εκτελεσε ολα τα σκυλια της μοιρας επειδη ενα απο αυτα δαγκωσε το μπασταρδακι του!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom