Επισκέπτης
Εδώ αφήνουν ανήλικα αγόρια 14-15 ετών να πηγαίνουν σε πορδέλα να γαμάνε....γι'αυτά βούβα, ε,Ελληνάρες μου;;;;
που ξερεις εσυ αν αυτη η μικρη δεν ηταν κανας χιτλερ σε προηγουμενη ζωη
μερικοι ερχονται σε αυτη τη ζωη κανουν ενα καρο αισχη - σκοτωνουν - κλεβουν πχ και νομιζουν
πως με το που πεθανουν πως θα γλιτωσουν... τοσο απλα
ρε μεγαλε προφανως και θα πρεπει να αποδειχτει η ενοχη πρωτα!αυτο ειναι αυτονητο!
Απο την αποψη οτι τους δινει 50 ευρω για 10 λεπτα δουλεια, ενω άλλοι δουλευουν 8 ωρες για 20 και 30 ευρω, τοτε ναι, .....
Προφανως εισαι αρκετα μικρος για να θυμασαι τον περιφημο Δουβη και τα Δουνέϊκα. Αμα εχεις ορεξη, μπορω να σου αναφερω πολλες ακομα περιπτωσεις με "Ελληνες", που επραξαν αναλογως. Η φρικη δεν εχει εθνικη ταυτοτητα. Συμβαινει οπουδηποτε, οποτεδηποτε και απο αποιονδηποτε, ειτε Ελληνα ειτε μη Ελληνα.
Εδώ ο μπολτ έχει δίκιο......η ζωή ανακυκλώνεται.....σου βάζω συν που πιστεύεις στη μετενσάρκωση
Προφανως εισαι αρκετα μικρος για να θυμασαι τον περιφημο Δουβη και τα Δουνέϊκα. Αμα εχεις ορεξη, μπορω να σου αναφερω πολλες ακομα περιπτωσεις με "Ελληνες", που επραξαν αναλογως. Η φρικη δεν εχει εθνικη ταυτοτητα. Συμβαινει οπουδηποτε, οποτεδηποτε και απο αποιονδηποτε, ειτε Ελληνα ειτε μη Ελληνα.
Βρε φιλε τα πιστευεις αυτα που λες τωρα ?
Εδώ ο μπολτ έχει δίκιο......η ζωή ανακυκλώνεται.....σου βάζω συν που πιστεύεις στη μετενσάρκωση
εγω ειπα οτι το κοριτσι παιζει να ειχε βαρυ καρμα... οχι οτι αυτοι επρεπε να του κανουν αυτα
αλλα αμα εχεις βαρυ καρμα οτι και αν γινει... αν ειναι να παθεις κατι θα το παθεις.
Αν δεν υπαρχει μετενσαρκωση τοτε γιατι υπαρχουν ονειρα πχ????
το ριξα χθες σαν θεμα ... αλλα βλεπεις οι ψυχοπονιαρισσες εδω.... θεωρησαν πως καναμε σπαμ.
το θεμα βλεπεις αυτο ειναι απο το Μαιο και τωρα το ανακαλυψαν (επειδη δεν αδειαζουν λογο του οτι ψαχνουν φωτογραφιες και υλικο για την καθε πεταμενη "διασημη" για το καθε σκουπιδι της ελληνικης κοινωνιας) και τωρα στο ξαφνικο λυπουντε για ενα θεμα που ειναι αποο τον....Μαιο!!!! Και το ανακαλυψαν περασμενες Φεβρουαριου
καλα δεν ειπα εγω χθες για δηθενισμο?
Εδώ ο μπολτ έχει δίκιο......η ζωή ανακυκλώνεται.....
Yπαρχουν και οι σχετικες επιστημονικες αποδειξεις
ο Μπολτ χαραζει τον δρομο του μελλοντος
Ασχετο το τι πιστευει ο καθενας, με την βαθυστοχαστη αναλυση που εκανες για την μετενσαρκωση. Ανεδειξες τα αιτια του προβληματος και τωρα ολοι γνωριζουμε γιατι ανηλικες σπρωχνονται στην πορνειαειπαμε ρε αγορι μου
για οποιον πιστευει.... χαχαχα
τι μαλακες ειστε ρε λες και σας πιεσαμε
Αν ενδιαφέρει κανέναν η γνώμη μου, οι μετενσαρκώσεις, κάρμα, νιρβάνα κλπ, είναι εφευρέσεις του Ινδουϊσμού, για να δικαιολογήσει στα άπειρα μέλη των κατωτέρων καστών την δεινή τους θέση, ως τιμωρία για παρελθόντα κακά, την οποία αν εκτίσουν σιωπηλά, θα γεννηθούν σε καλλίτερη θέση στην επόμενη ζωή...
Αν βίαζαν και εκπόρνευαν την 13χρονη κόρη σας, θα σας αρκούσε αυτή η δικαιολογία για να είσαστε ευτυχισμένοι? Θα λέγατε ότι πιθανόν στην προηγούμενη ζωή να ήταν ο Χίτλερ και να ξεπληρώνει το...χρέος της?
Προσωπικα αν μου συνεβαινε κατι τετοιο, θα μαζευα καρμα για 30 ζωες με αυτα που θα εκαναΑν βίαζαν και εκπόρνευαν την 13χρονη κόρη σας, θα σας αρκούσε αυτή η δικαιολογία για να είσαστε ευτυχισμένοι? Θα λέγατε ότι πιθανόν στην προηγούμενη ζωή να ήταν ο Χίτλερ και να ξεπληρώνει το...χρέος της?
Εκτιμώ, λοιπόν, ως υποκριτικές και πολλές από τις τοποθετήσεις σε αυτό το θρεντ, καθώς τουλάχιστον το 50% από όλων μας έχει πάει με κοπέλα θύμα trafficing. Μη λέμε πολλά, όλες οι μαύρες τέτοιες περιπτώσεις είναι και στα αντίστοιχα θρεντ οι μόνες ενστάσεις περιορίζονται στο αν είναι καθαρές.