Νέα

Φρίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα coral
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ασχετο το τι πιστευει ο καθενας, με την βαθυστοχαστη αναλυση που εκανες για την μετενσαρκωση. Ανεδειξες τα αιτια του προβληματος και τωρα ολοι γνωριζουμε γιατι ανηλικες σπρωχνονται στην πορνεια :jerking:

Αλλωστε φαινεσαι και ανθρωπος που τα ψαχνει σε βαθος αυτα...  :2funny:

Καμια αναλυση δεν εκανα....  :P

θα επρεπε να αρχισω τα κατεβατα κατι που οντως θα ηταν σπαμ

εγω απλα μια προταση εριξα... το να ριχνεται καποια στην πορνεια

ειναι αποκλιση απο την κανονικη ζωη μιας κανονικης τυπισσας

αν οντως καποιος πιστευει στην μετενσαρκωση θα μπορεσει να δικαιολογησει

αυτη την αποκλιση με βαση ενα βεβαρυμενο καρμα... ειδαλλως δεν υπαρχει δικαιολογηση τετοιας μορφης για ατομα που δεν πιστευουν στην μετενσαρκωση.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι αλλο να πω δηλαδη? δεν νομιζω

πως ο τονος μου αποδεικνυει πως η αποψη μου

θελω να επιβληθει... ειπαμε για οποιον πιστευει.

Π.Σ Με αυτες τις αποψεις δεν θελω να εννοησω οτι αξιζει να παθει οτι επαθε η μικρη , ουτε οτι η πραξη αυτων ηταν νορμαλ. Απλα οποιος πιστευει στην μετενσαρκωση θα πρεπει να καταλαβει πως ο καθενας κατεβηκε εδω κατω για να παιξει καποιον ρολο....
αυτο ηθελα να πω και χθες αλλα ορισμενα αμυαλα μελη θεωρησαν σωστο πρωτα να βρισουν παρα να ρωτησουν τι εννοω.

Π.Σ2 Ρισπεκτ στον εκτορ_λοπεζ που με ρωτησε πρωτα τι εννοω και αν συμφωνω η οχι.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
αυτη την αποκλιση... ειδαλλως δεν υπαρχει δικαιολογηση τετοιας μορφης για ατομα που δεν πιστευουν στην μετενσαρκωση.
Υπαρχει ο κοσμος που γαμιεται...

Η δικαιολογηση της χρ. θρησκειας ειναι η δοκιμασια και η αιωνια ανταμοιβη

Επισκέπτης
Ο Boldermart έχω την εντύπωση ότι έκανε χιούμορ. Συμφωνώ απόλυτα ότι το θέμα δεν προσφέρεται για χιούμορ, πλάκες και άλλα τέτοια, αλλά δε νομίζω πως είχε κακή πρόθεση.

Να προσθέσω και αυτό: στη φυλακή οι κρατούμενοι βάζουν στο στόχο βιαστές, παιδεραστές κ.λπ. Εκτιμώ πως δεν το κάνουν λόγω κάποιου άγραφου κώδικα, αλλά περισσότερο για το ξεκάρφωμα και στον εαυτό τους και στην έξω κοινωνία - και καλά.

Εκτιμώ, λοιπόν, ως υποκριτικές και πολλές από τις τοποθετήσεις σε αυτό το θρεντ, καθώς τουλάχιστον το 50% από όλων μας έχει πάει με κοπέλα θύμα trafficing. Μη λέμε πολλά, όλες οι μαύρες τέτοιες περιπτώσεις είναι και στα αντίστοιχα θρεντ οι μόνες ενστάσεις περιορίζονται στο αν είναι καθαρές.
φιλε δεν μπορεις να ζητας βιογραφικο απο την καθε κοπελα πριν μπεις στο δωματιο αλλα ενα κοριτσακι 13 ετων καταλαβενεις 1. οτι ειναι ανηλικο (εκτως αν εισαι στραβος)
και 2. οτι δεν το κανει για τις απολαβες (ουτε καν ξερει τι ειναι).
Αν το κοριτσακι ηταν οντος σε μπουρδελο και μαλιστα στο μεταξουργειο που γινεται παρελαση απο κοσμο ανα 10 λεπτα τι να πω.......... Απλα ντρεπομαι για οσους το ειδαν ανεξαρτητα αν πηγαν η οχι μαζι του.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο Boldermart έχω την εντύπωση ότι έκανε χιούμορ. Συμφωνώ απόλυτα ότι το θέμα δεν προσφέρεται για χιούμορ, πλάκες και άλλα τέτοια, αλλά δε νομίζω πως είχε κακή πρόθεση.

Καμια σχεση ρε συ... φυσικα δεν ειχα κακη προθεση και φυσικα δεν ηθελα να κοροιδεψω

αλλα μιας και ειμαστε τοσο αυστηροι ορισμενοι... ελεος... το θεμα αυτο ειναι απο τον Μαιο

δηλαδη η ψυχοπονιαρα η αλιντισσα δεν το βρηκε τοτε.... (επειδη εψαχνε για υλικο της τζουλιας πορδατου)

και το θυμηθηκε τωρα και λεει εμενα σπαματζη? Νταξει να ειμαστε λιγο σοβαροι....

Η δε αλλη τα διαβασε τα επεξεργαστηκε οπως ηθελε με το δικο της μυαλο και αρχισε τα βρισιδια

εφοσον εισαι αυστηρος με τους αλλους θα εισαι πρωτα με τον εαυτο σου αυστηρος αλλιως να πας να γαμηθεις.

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Θεωριτικα παικτουρα οντως μπορει ολοι να εχουμε παει με θυμα κυκλωματων πορνειας.Αυτο ειναι αληθεια αλλα εκει μπαινει ο παραγοντας ηλικια,συμπεριφορα κοπελας κτλ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Υπαρχει ο κοσμος που γαμιεται...

Η δικαιολογηση της χρ. θρησκειας ειναι η δοκιμασια και η αιωνια ανταμοιβη

εγω πιστευω οτι καθε τυπος εχει ερθει εδω να παιξει τον ρολο του

η μια τον ρολο της ιεροδουλης... η αλλη της ναρκωμανους... ο αλλος του ομοφυλοφιλου

για αυτο και οταν πας να πεισεις εναν ανθρωπο δεν πειθεται με τιποτα.... γιατι μεσα στην ψυχη του

ειναι σφηνωμενος αυτος ο ρολος....

αντε πεισε μια πουτανα να παψει να ειναι πουτανα

αντε πεισε εναν ασεξουαλικο πως το σεξ ειναι υγεια ζωη και μεγιστη απολαυση

αντε πεισε εναν πουστη να του αρεσουν οι γυναικες

αντε πεισε εναν αρρωστο μπουρδελιαρη να σταματησει να ειναι μπουρδελιαρης
και να συναψει σχεσεις με κανονικες κοπελες

αντε πεισε μια ναρκωμανη να κοψει τα ναρκωτικα...

αντε πεισε εναν φασιστα να μην ειναι φασιστας....

ειναι θεμα ρολων.

Επισκέπτης

η μια τον ρολο της ιεροδουλης... η αλλη της ναρκωμανους... ο αλλος του ομοφυλοφιλου

για αυτο και οταν πας να πεισεις εναν ανθρωπο δεν πειθεται με τιποτα.... γιατι μεσα στην ψυχη του

αντε πεισε εναν αρρωστο μπουρδελιαρη να σταματησει να ειναι μπουρδελιαρης
και να συναψει σχεσεις με κανονικες κοπελες

ειναι θεμα ρολων.
τα εξωτερικα ερεθισματα και οι συνθηκες  τι σου λενε :think: :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
επειδη λετε ορισμενοι πως ειναι θεμα βιωματων και παιδειας- οικογενειας 'η νουθεσιων ....

ο καθενας τελικα θα κανει αυτο που εχει μεσα στην ψυχη του.

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1

ειναι θεμα ρολων.

Καλα κανεις και πιστευεις την θεωρια σου και δεν εισαι ο μονος αλλα μαθε να ακους και την γνωμη των αλλων.Το κοριτσακι αυτο δεν ηταν απο επιλογη του πουτανα.Καποιοι το εκμεταλευτηκαν και γιαυτο ειναι ακυρο το πως προσεγγιζεις το θεμα.Εαν μιλαγες για μια κοπελα που το κανει ως επαγγελμα και το γουσταρει τοτε η θεωρια σου θα ειχε περισοτερο πεδιο αναλυσης.Να παραλληλιζεις μια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΡΙΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΕΝΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ειναι εντελως αστοχο.

αυτα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τα εξωτερικα ερεθισματα και οι συνθηκες  τι σου λενε :think: :think:

τι μου λενε? επειδη βαριεμαι την θεωρια καιτοι τυπος της αναλυσης

εγω θα σου παραθεσω το εξης παραδειγμα - υποθεση.

Μπορεις να πεισεις εναν τυπο να αλλαξει ρωτα?

στροφη 360 μοιρων... δηλαδη να παψει να ειναι αυτο που ηταν

αν μπορεσεις τοτε θα πιστεψω πως ειναι θεμα ερεθισματων και συνθηκων

προσεξε ομως μιλαμε για ολοκληρωτικη αλλαγη.... οχι για απλη διαμορφωση

αλλο το διαμορφωνω αυτο που ηδη εχω ειτε το βελτιωνω λιγο....

αλλο το αλλαζω ριζικα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλα κανεις και πιστευεις την θεωρια σου και δεν εισαι ο μονος αλλα μαθε να ακους και την γνωμη των αλλων.Το κοριτσακι αυτο δεν ηταν απο επιλογη του πουτανα.Καποιοι το εκμεταλευτηκαν και γιαυτο ειναι ακυρο το πως προσεγγιζεις το θεμα.Εαν μιλαγες για μια κοπελα που το κανει ως επαγγελμα και το γουσταρει τοτε η θεωρια σου θα ειχε περισοτερο πεδιο αναλυσης.Να παραλληλιζεις μια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΡΙΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΕΝΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ειναι εντελως αστοχο.

αυτα

εσυ πιστευεις πως δεν ειναι θεμα καρματος που βρεθηκε στην συγκεκριμενη φαση της ζωης του
με τους συγκεκριμενους που της εκαναν αυτα τα πραγματα???? Προσοχη δεν ειπα πως συμφωνω με αυτα που εγιναν
σε καμια περιπτωση απλα προσεγγιζω το θεμα ψυχρα και αντικειμενικα....

μιας και κανουμε συζητηση ακουω την γνωμη σου.

Θεμα καρματος δεν ειναι να γνωρισεις την γυναικα της ζωης σου στα 18? η στα 30?
σημαινει πως συναντηθηκατε σε αυτη τη ζωη ενω ηταν ηδη προορισμενο για να γινει.

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
επειδη λετε ορισμενοι πως ειναι θεμα βιωματων και παιδειας- οικογενειας 'η νουθεσιων ....

ο καθενας τελικα θα κανει αυτο που εχει μεσα στην ψυχη του.

Κανείς δεν γεννιέται στον κόσμο κακός. Ο Σωκράτης πρώτος διακήρυξε: "Ουδείς εκών κακός"

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κανείς δεν γεννιέται στον κόσμο κακός. Ο Σωκράτης πρώτος διακήρυξε: "Ουδείς εκών κακός"

Ναι ενταξει δεν εχω διαβασει ΣΩκρατη.
ΑΛλα μπορει να μην πιστευαν στην μετενσαρκωση αυτοι  :think: :think: :think: :think:

αν μπορεις να αλλαξεις καποιον παντελως μεσω των βιωματων ... τοτε εχετε δικιο.

Αν οχι τοτε εχετε αδικο.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Αυτά που λες φίλε είναι μια εντελώς παθητική φιλοσοφία ζωής, όπου αποδίδεις τα πάντα σε κάποιο πεπρωμένο και στον άνθρωπο αφήνεις μόνο το ρόλο του διεκπεραιωτή-περαστικού από μια ζωή που δεν καθορίζει ο ίδιος.

Είσαι νέος άνθρωπος, φοιτητής απ' ό,τι θυμάμαι, και καλό είναι να ψάχνεσαι, φοβάμαι όμως ότι και οι ανατολικές θεωρίες δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα παραμύθια του χριστιανισμού.

Επισκέπτης

αλλο το αλλαζω ριζικα.
και βεβαια μπορεις να αλλαξεις τη ρωτα ρε φιλε το μονο που δεν μπορεις ν αλλαξεις ειναι το παρελθον και οι εμπειριες  ;)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

αλλο το αλλαζω ριζικα.
Κι ομως παλι γενικευεις
Το οτι υπαρχουν δυσκολιες στον καθεναν να αλλαξει τον εαυτο του δεν σημαινει οτι δεν γινεται

Ειναι σαν να λες οτι οσοι παιρνουν ναρκωτικα θα πεθανουν...
Κι ομως ειναι αρκετα ατομα που ειχαν δυναμη ψυχης να ξεκοψουν και να ενταχθουν στο κοινωνικο συνολο
οπως και πολλοι αλλοι ''τυποι'' ατομων...

Ας λειψουν οι γενικευσεις λοιπον...

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Το κοριτσακι αυτο δεν πληρωνει κανενα καρμα αλλα την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ.Το καρμα και η μετενσαρκωση ως θεωριες μπορει να κουβεντιαστουν για πραξεις που κανει καποιος εν γνωση του.Το προσεγγιζεις με λαθος τροπο το θεμα.Εαν λοιπον πιστευεις οτι πληρωνει το κοριτσι αυτο προηγουμενη ζωη εγω σου λεω οτι πληρωνει την ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ και εν τελη απο τον θεο θα τιμωρηθουν.Γιαυτο λοιπον πιστευε στην θεωρια σου αλλα κανε την προσεγγιση σου σε θεματα που αφορουν εσενα η κατι πιο αντικειμενικο και οχι την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΘΛΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
εσυ πιστευεις πως δεν ειναι θεμα καρματος που βρεθηκε στην συγκεκριμενη φαση της ζωης του
με τους συγκεκριμενους που της εκαναν αυτα τα πραγματα???? Προσοχη δεν ειπα πως συμφωνω με αυτα που εγιναν
σε καμια περιπτωση απλα προσεγγιζω το θεμα ψυχρα και αντικειμενικα....

μιας και κανουμε συζητηση ακουω την γνωμη σου.

Θεμα καρματος δεν ειναι να γνωρισεις την γυναικα της ζωης σου στα 18? η στα 30?
σημαινει πως συναντηθηκατε σε αυτη τη ζωη ενω ηταν ηδη προορισμενο για να γινει.
Aυτο δεν ειναι ψυχρη αντιμετωπιση ειναι γεια σου τελειως...

Απο ολα τα αιτια που θα μπορουσαν να οδηγησουν σε τετοια κατασταση, το καρμα βρισκεις πιο πιθανο?

Και δεν υπαρχει γυναικα της ζωης σου, υπαρχει μονο η μερα που εσυ θα εισαι ετοιμος να μοιραστεις την ζωη σου. Τιποτα δεν ειναι προορισμενο...
Οι Ινδοι μπορει να πιστευουν αυτο, εμεις απο δω πιστευουμε στην ελευθερη βουληση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom