Νέα

Φρίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα coral
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
αυτα ειναι ανοησιες...σε καποια εγκληματα οπως η παιδεραστια θα επρεπε να βγαινουν τα στοιχεια κ η φατσα του αρχειδιου να τον καμαρωσουμε...
κ στην αμερικη γινεται το εξης...
αμα πχ καταδικαστεις για βιασμο ανηλικου,μολις αποφυλακιστεις η αστυνομια ενημερωνει τους γειτονες για το ποιος εισαι κ γτ ησουν φυλακη...ασ το κανουν και εδω να δεις πως κατι τετοιοι υπανθρωποι θα χεζοντε πανω τους...

Επειδη σε μερικα πραγματα φαινεται πρεπει να λεμε την αλφαβητα, αντε ας παμε με την αλφαβητα.
Και αν ειναι αθωος αγαπητε μου ο κατηγορουμενος, γιατι θα πρεπει να εχει διαπομπευθει πριν την καταδικη του?
Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι η αποκρυψη των στοιχειων του κατηγορουμενου, γινεται λογω καποιας σαδιστικης διαθεσης του νομου?
Ξαναρωτω, αν ειναι τελικα ΑΘΩΟΣ και αποδειχθει, τι θα γινει?
Μην τολμησεις να πεις οτι θα υπαρξει επανορθωση, γιατι θα ουρλιαξω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Για οσους ειστε υπερ της αποκαλυψης των στοιχειων καποιου πριν καταδικασθει, τοτε απλα σας ευχομαι να σας κατηγορησουν αδικα, και να βγουν τα στοιχεια σας στην τηλεοραση οτι ειστε παιδεραστες, ενω θα ειστε στην πραγματικοτητα αθωοι.
Και οταν μετα θα αθωωθειτε, ζητηστε επανορθωση.
Τοτε ισως αντιληφθειτε οτι αυτα ΔΕΝ ειναι ανοησιες.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Για οσους ειστε υπερ της αποκαλυψης των στοιχειων καποιου πριν καταδικασθει, τοτε απλα σας ευχομαι να σας κατηγορησουν αδικα, και να βγουν τα στοιχεια σας στην τηλεοραση οτι ειστε παιδεραστες, ενω θα ειστε στην πραγματικοτητα αθωοι.
Και οταν μετα θα αθωωθειτε, ζητηστε επανορθωση.
Τοτε ισως αντιληφθειτε οτι αυτα ΔΕΝ ειναι ανοησιες.
Για όσους είναι υπερ θανατικής ποινής σχόλιο;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Για όσους είναι υπερ θανατικής ποινής σχόλιο;;;

Ο Θανατος απο νομοτεχνικης αποψης, δεν ειναι ΚΑΝ ποινη.
Οπότε ειναι εκτος συζητησης.
Τα κρατη που εχουν ακομη θανατικη ποινη δεν κανουν τιποτα αλλο απο το να αποδεικνυουν την βαρβαροτητα και το ελαχιστο πολιτιστικο τους επιπεδο.
Στην ερωτηση πώς αντιμετωπιζονται τα αγρια εγκληματα αν οχι με την θανατικη ποινη, απαντω οτι οι λόγοι που μια κοινωνια που αποδεχεται τη θανατικη ποινη, ειναι οι ίδιοι που γεννουν τα αγρια εγκληματα.
Δηλαδη η αμορφωσια, το χαμηλο επιπεδο και η βαρβαροτητα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ο Θανατος απο νομοτεχνικης αποψης, δεν ειναι ΚΑΝ ποινη.
Οπότε ειναι εκτος συζητησης.
Τα κρατη που εχουν ακομη θανατικη ποινη δεν κανουν τιποτα αλλο απο το να αποδεικνυουν την βαρβαροτητα και το ελαχιστο πολιτιστικο τους επιπεδο.
Στην ερωτηση πώς αντιμετωπιζονται τα αγρια εγκληματα αν οχι με την θανατικη ποινη, απαντω οτι οι λόγοι που μια κοινωνια που αποδεχεται τη θανατικη ποινη, ειναι οι ίδιοι που γεννουν τα αγρια εγκληματα.
Δηλαδη η αμορφωσια, το χαμηλο επιπεδο και η βαρβαροτητα.
Εγκρίνω!!! :sunglasses:

Συνημμένα

• 2135057566_cf5b1bbaed.jpg
    2135057566_cf5b1bbaed.jpg
    70,5 KB · Εμφανίσεις: 51

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ποιος υπάνθρωπος δέχτηκε να πληρώσει αντίτιμο για να βιάσει σε κάποιο μπουρδέλο αυτό το παιδί?
Η ύπαρξη ζήτησης για τέτοιες ηλικίες δημιουργεί και την αναζήτηση και "προσφορά" τους.
Φτού σας ξεφτιλισμένοι "γαμιάδες".

μερικοι εκατονταδες οπως ειδες πιο πανω.....

βλακα, ξεστραβωσου!

τετοιου ειδους εγκληματα δεν εκαναν ποτε οι Ελληνες! Δεν ειναι ρατσισμος αυτο, ειναι η αληθεια!

πριν κανα 2 μηνο δεν πιασανε τον πατερα που εξεδιδε την κορη του που ειχε μαλιστα και διανοητικες δυσκολιες?? ελληνας ηταν....καλα πλακα κανεις που δεν ξερεις ποσοι ελληνες "πατεραδες" (ουτε καν ξενεοι ανθρωποι! γονεις!) και "μαναδες" εκδιδουν τα παιδια τους ή τα κακοποιουν οι ιδιοι....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ακριβώς αυτό ήθελα να πω.Θέλω να πιστευω πως αυτοι που τρέχουν απο μπουρδέλο σε μπουρδέλο να κάνουν τις ενημερώσεις τους ,δεν την πέτυχαν την κοπέλα. Επίσης τα ζώα που την πήδηξαν στην παραμονή της στο μπουρδέλο θέλω να ελπίζω πως δεν είναι μέλη εδώ.

μην ορκιζεσαι :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006

[/quote]

Οι γνωστες δημοσιογραφικες σάχλες...
Μηπως τους μετρησε κανενας?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εγω παντως δεν εχω πηδηξει καμια τετοια.

Οσες εχω πηδηξει φαινοντουσαν οτι το εκαναν επειδη το γουσταραν.

υποθετω οτι ειναι κομματι της δουλειας? μια γυναικα που αναγκαζεται να τρωει τοσες πουτσες την ημερα φανταζεσαι να ηταν μες την ξινιλα στη μουρη?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
υποθετω οτι ειναι κομματι της δουλειας? μια γυναικα που αναγκαζεται να τρωει τοσες πουτσες την ημερα φανταζεσαι να ηταν μες την ξινιλα στη μουρη?
Και όμως υπάρχουνε κ άπειρες ξινές!!! :cheesy:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006

Δεν ειναι αναγκη να το φανταστω, δεσποινις.
Τις εχω δει πολλακις.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Οι γνωστες δημοσιογραφικες σάχλες...
Μηπως τους μετρησε κανενας?

και πενηντα να ειναι εμενα μου φτανουν...

Δεν ειναι αναγκη να το φανταστω, δεσποινις.
Τις εχω δει πολλακις.

δεν γνωριζω για να εχω αποψη :P απανησα στον μπολντ που θεωρει μαλλον οτι τους κανει χαρη γαμωντας τις και οτι αυτες γουσταρουν καργα να πηδιουνται με τον καθε τυχαιο ανα 10 λεπτα....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
δεν γνωριζω για να εχω αποψη :P απανησα στον μπολντ που θεωρει μαλλον οτι τους κανει χαρη γαμωντας τις και οτι αυτες γουσταρουν καργα να πηδιουνται με τον καθε τυχαιο ανα 10 λεπτα....

Απο την αποψη οτι τους δινει 50 ευρω για 10 λεπτα δουλεια, ενω άλλοι δουλευουν 8 ωρες για 20 και 30 ευρω, τοτε ναι, χαρη τους κανει.
Σιγουρα δεν γουσταρουν να πηδιουνται με τον οποιονδηποτε, αλλά πολλά πραγματα σε αυτη τη ζωη τα κανουμε χωρις να τα γουσταρουμε και χωρις να πληρωνομαστε κιολας.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Απο την αποψη οτι τους δινει 50 ευρω για 10 λεπτα δουλεια, ενω άλλοι δουλευουν 8 ωρες για 20 και 30 ευρω, τοτε ναι, χαρη τους κανει.
Σιγουρα δεν γουσταρουν να πηδιουνται με τον οποιονδηποτε, αλλά πολλά πραγματα σε αυτη τη ζωη τα κανουμε χωρις να τα γουσταρουμε και χωρις να πληρωνομαστε κιολας.

δε διαφωνω :)

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Επειδη σε μερικα πραγματα φαινεται πρεπει να λεμε την αλφαβητα, αντε ας παμε με την αλφαβητα.
Και αν ειναι αθωος αγαπητε μου ο κατηγορουμενος, γιατι θα πρεπει να εχει διαπομπευθει πριν την καταδικη του?
Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι η αποκρυψη των στοιχειων του κατηγορουμενου, γινεται λογω καποιας σαδιστικης διαθεσης του νομου?
Ξαναρωτω, αν ειναι τελικα ΑΘΩΟΣ και αποδειχθει, τι θα γινει?
Μην τολμησεις να πεις οτι θα υπαρξει επανορθωση, γιατι θα ουρλιαξω.
ρε μεγαλε προφανως και θα πρεπει να αποδειχτει η ενοχη πρωτα!αυτο ειναι αυτονητο!

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
το γελακι ειναι για να μην με παρουν με τις πετρες

οσοι δεν πιστευουν στην μετενσαρκωση.
ειπα για οσους πιστευουν στην μετενσαρκωση.....

συμφωνα με την μετενσαρκωση.... αν εχεις κανει μαλακιες σε καποια ζωη

θα πρεπει να τις ξεπληρωσεις σε αλλη.
Βρε φιλε τα πιστευεις αυτα που λες τωρα ?

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
ξεκολα φιλε οι δημοσιογράφοι δεν μεγιστοποιούν τα πραγματα για να γινει η ειδηση ειδησαρα.
πρεπει να κατσουμε ολοι να αλληλοβριζόμαστε και να λεμε εσυ το εκανες. Οχι εσυ το εκανες κλπ..
προσωπικα παω πολυ φυλης και πιατσεσ. στην φυλής βλεπω και αχρείους αλλα βλέπω και κόσμο που μια καταγκελία θα την έκανε αν εβλεπε κατι τέτοιο.
ο βρωμιαρης την εβγαλε στο κλαρι αλλα στην ζούλα  οχι σε οίκους ειμαι σίγουρος.  
Αυτο.

Σιγουρα θα την εκανε την καταγγελια καποιος αν εβλεπε κατι αλλα πως να το δεις ?

Φυσικα και αυτοι που την εκαναν την ''δουλεια τους'' με το 13χρονο ηταν 3 φορες πιο κτηνη απο αυτον που την εξεδιδε

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
117
Πόντοι
1
βλακα, ξεστραβωσου!

τετοιου ειδους εγκληματα δεν εκαναν ποτε οι Ελληνες! Δεν ειναι ρατσισμος αυτο, ειναι η αληθεια!

Προφανως εισαι αρκετα μικρος για να θυμασαι τον περιφημο Δουβη και τα Δουνέϊκα. Αμα εχεις ορεξη, μπορω να σου αναφερω πολλες ακομα περιπτωσεις με "Ελληνες", που επραξαν αναλογως. Η φρικη δεν εχει εθνικη ταυτοτητα. Συμβαινει οπουδηποτε, οποτεδηποτε και απο αποιονδηποτε, ειτε Ελληνα ειτε μη Ελληνα.

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
εγω παντως δεν εχω πηδηξει καμια τετοια.

Οσες εχω πηδηξει φαινοντουσαν οτι το εκαναν επειδη το γουσταραν.

ΜΟλις βλεπω περιεργη οψη για τον χ η ψ λογο την κοπαναω δεν θελω μπλεξιματα

ενα καυλακι παμε να ριξουμε να γυρισουμε σπιτι να διαβασουμε  :2funny: :2funny: :2funny:
Το φαινεται απο το ειναι εχουν μεγαλη αποσταση φιλαρακο...
Μην σε ξεγελουν τα δηθεν χαμογελα για να ξαναπας εκει
Δεν ειναι ολες ετσι και μην τσουβαλιαζεις τα παντα....

Βαλε μια φορα τον εαυτο σου στην θεση τους και κρινε....

Θα πηγαινες εσυ με οποια κι οποια για 20-50 ευρω ?
Βαλε μεσα και ''ασχημες'' ας μου επιτραπει η εκφραση
αλλες να σε βριζουν
γριες
χοντρες θεοχοντρες κτλ κτλ
(Προς θεου δεν θελω να θιξω κανεναν και καμια με τους χαρακτηρισμους αυτους καθως ολοι εχουν την δικη τους ομορφια, απλως προσπαθω να σου δειξω καποια πραγματα)

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Προφανως εισαι αρκετα μικρος για να θυμασαι τον περιφημο Δουβη και τα Δουνέϊκα. Αμα εχεις ορεξη, μπορω να σου αναφερω πολλες ακομα περιπτωσεις με "Ελληνες", που επραξαν αναλογως. Η φρικη δεν εχει εθνικη ταυτοτητα. Συμβαινει οπουδηποτε, οποτεδηποτε και απο αποιονδηποτε, ειτε Ελληνα ειτε μη Ελληνα.
:thumbsup: :cool2:

Ειναι θεμα ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ και οχι εθνικοτητας....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom