Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φραντζή 47

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 433
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία

Panthiras_3

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
εννοειτε πως ειναι η ιδια απλα οι φωτο ειναι απο διαφορετικες χρονικες περιοδους,προχωρα αφοβαααααα  :cheesy:  ;)  :cheesy:  :grin:

DarkEvil

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
οκ μην εχουμε και καμια εκπληξη  :2funny: Για την Margo ξερουμε τιποτα; Δεν την εχω δει κατιδιιαν ουτε υπαρχουν φωτογραφιες. Λεει τιποτα απο εμφανιση και απο συμπεριφορα;; Κανα Info?  :cheesy:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
οκ μην εχουμε και καμια εκπληξη  :2funny: Για την Margo ξερουμε τιποτα; Δεν την εχω δει κατιδιιαν ουτε υπαρχουν φωτογραφιες. Λεει τιποτα απο εμφανιση και απο συμπεριφορα;; Κανα Info?  :cheesy:
Χθες την είδα και εγώ πρώτη φορά!!! Στυλ ανανεωμένο...φοράει γυαλάκια, σωματάκι καλό... για τα δικά μου γούστα δεν περνάει αδιάφορη... ;) ;) ;)

DarkEvil

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Χθες την είδα και εγώ πρώτη φορά!!! Στυλ ανανεωμένο...φοράει γυαλάκια, σωματάκι καλό... για τα δικά μου γούστα δεν περνάει αδιάφορη... ;) ;) ;)

Ποτε την ειδες;;Χθες, Παρασκευη, δεν δουλευε φρατζη!!

Επισκέπτης
Την πήδηξα Βριλησού 12 όταν λειτουργούσε το εν λόγω studio,στο ξεκίνημά της.
ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ!!!Μέτριο προς καλό πρόσωπο,τυπικά καλές αναλογίες σώματος με σημάδια-ράγες στη μέση προς τη λεκάνη (τότε πριν από ένα-ενάμισι χρόνο).Εκανα το μπάνιο μου (γιατί τα δωμάτια είχαν ντουζιέρες),πεντακάθαρος δηλαδή και μπαίνει ψυχρή-μουγγή μέσα,δίνει κάτι ψόφια φιλάκια στο στήθος και πάει να βάλει καπότα σε πεσμένο πούτσο.Μελετημένες τακτικίστικες κινήσεις αποφυγής ουσιώδους πίπας,σπασαρχίδω-υποκρινόμενη οτι δεν καταλαβαίνει ελληνικά (ενώ εκ των υστέρων η τσατσά μου είπε οτι ξέρει),σκέφτηκα μια γκόμενά μου και τη πήδηξα στα τέσσερα να μη τη βλέπω!!!.Αυτά στο ξεκίνημά της.Δέχθηκε παρατηρήσεις από την τσατσά για τα προαναφερθέντα.Αν έχει αλλάξει συμπεριφορά ψάξε το

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
σχολιο για Μαριζα???

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
ναι την διαβασα...μονο μια!!! που να βγαλω συμπερασμα????
Πολυ καλα το λες. Ειναι γιατι προσφατα "εγινε" Μαριζα. Μεχρι προτινως λεγοταν αλλιως αλλα να με σκοτωσεις τωρα κολλησα και δεν θυμαμαι. Μου φαινεται Μελινα. Ισως καποιος αλλος συναγωνιστης θυμαται και μας πει αν εχω δικιο στο Μελινα. ;) ;) ;)

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Πολυ καλα το λες. Ειναι γιατι προσφατα "εγινε" Μαριζα. Μεχρι προτινως λεγοταν αλλιως αλλα να με σκοτωσεις τωρα κολλησα και δεν θυμαμαι. Μου φαινεται Μελινα. Ισως καποιος αλλος συναγωνιστης θυμαται και μας πει αν εχω δικιο στο Μελινα. ;) ;) ;)
Και τωρα που διαβασα κριτικες για την Μελινα πρεπει να ειναι η σημερινη Μαριζα κατα 99%. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Και τωρα που διαβασα κριτικες για την Μελινα πρεπει να ειναι η σημερινη Μαριζα κατα 99%. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
ααααα!!! μαλιστα...thnx bro! ειμαι newbie αυτο δεν θα μπορουσα να το ξερω! αμ η Μελινα που λες ειναι Ελληνιδα κ παλια στο κουρμπετι κατι εχει παρει το αυτι μου! ;)

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Σήμερα 23.00 - 05.00 το πρόγραμμα γράφει Olivia. Ξέρει κανείς κάτι? Διάβασα για μια Olivia  στο ''ορχιδέα'' σήμερα τα ξημερώματα.Λες να??

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Σήμερα 23.00 - 05.00 το πρόγραμμα γράφει Olivia. Ξέρει κανείς κάτι? Διάβασα για μια Olivia  στο ''ορχιδέα'' σήμερα τα ξημερώματα.Λες να??
Στο "ορχιδεα" η στο "γοργονες" ρε συ? :think: :think: :think:
Εγω ξερω οτι ειναι καινουργια αλλα περισσοτερες πληροφοριες προς το παρων δεν εχω. Οταν μαθω θα σας πω. :rockon: :rockon: :rockon:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Ολίβια, το μόνο που ξέρω είναι ότι ειναι τσέχα.

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Βασικά πρέπει να ΄χεις δίκιο.ΤΗν αναφέρει στο χθεσινό πρόγραμμα στο ''γοργόνες'',ωστόσο είδα μια κριτική στο ''ορχιδέα'' με αυτό το όνομα.Τί να πω ,να έκανε λάθος το παλικάρι?

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Βασικά πρέπει να ΄χεις δίκιο.ΤΗν αναφέρει στο χθεσινό πρόγραμμα στο ''γοργόνες'',ωστόσο είδα μια κριτική στο ''ορχιδέα'' με αυτό το όνομα.Τί να πω ,να έκανε λάθος το παλικάρι?
Σιγουρα λαθος στο ονομα του studio εκανε. Το ανεφερα ηδη. ;) ;) ;)

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.521
Πόντοι
1.706
ρε παιδια ποση ωρα κραταει?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom