Panthiras_3
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εννοειτε πως ειναι η ιδια απλα οι φωτο ειναι απο διαφορετικες χρονικες περιοδους,προχωρα αφοβαααααα ;)
Χθες την είδα και εγώ πρώτη φορά!!! Στυλ ανανεωμένο...φοράει γυαλάκια, σωματάκι καλό... για τα δικά μου γούστα δεν περνάει αδιάφορη... ;) ;) ;)οκ μην εχουμε και καμια εκπληξη Για την Margo ξερουμε τιποτα; Δεν την εχω δει κατιδιιαν ουτε υπαρχουν φωτογραφιες. Λεει τιποτα απο εμφανιση και απο συμπεριφορα;; Κανα Info?
Χθες την είδα και εγώ πρώτη φορά!!! Στυλ ανανεωμένο...φοράει γυαλάκια, σωματάκι καλό... για τα δικά μου γούστα δεν περνάει αδιάφορη... ;) ;) ;)
Θες να με πιάσεις αδιάβαστο??? Στο 55 ήταν όμως! ;)Ποτε την ειδες;;Χθες, Παρασκευη, δεν δουλευε φρατζη!!
Την πήδηξα Βριλησού 12 όταν λειτουργούσε το εν λόγω studio,στο ξεκίνημά της.οκ μην εχουμε και καμια εκπληξη Για την Margo ξερουμε τιποτα; Δεν την εχω δει κατιδιιαν ουτε υπαρχουν φωτογραφιες. Λεει τιποτα απο εμφανιση και απο συμπεριφορα;; Κανα Info?
κανένας που ναχει να πει κατι περι Μαρίζας ?σχολιο για Μαριζα???
ναι την διαβασα...μονο μια!!! που να βγαλω συμπερασμα????στις κριτικές παίδες
Πολυ καλα το λες. Ειναι γιατι προσφατα "εγινε" Μαριζα. Μεχρι προτινως λεγοταν αλλιως αλλα να με σκοτωσεις τωρα κολλησα και δεν θυμαμαι. Μου φαινεται Μελινα. Ισως καποιος αλλος συναγωνιστης θυμαται και μας πει αν εχω δικιο στο Μελινα. ;) ;) ;)ναι την διαβασα...μονο μια!!! που να βγαλω συμπερασμα????
Και τωρα που διαβασα κριτικες για την Μελινα πρεπει να ειναι η σημερινη Μαριζα κατα 99%.Πολυ καλα το λες. Ειναι γιατι προσφατα "εγινε" Μαριζα. Μεχρι προτινως λεγοταν αλλιως αλλα να με σκοτωσεις τωρα κολλησα και δεν θυμαμαι. Μου φαινεται Μελινα. Ισως καποιος αλλος συναγωνιστης θυμαται και μας πει αν εχω δικιο στο Μελινα. ;) ;) ;)
ααααα!!! μαλιστα...thnx bro! ειμαι newbie αυτο δεν θα μπορουσα να το ξερω! αμ η Μελινα που λες ειναι Ελληνιδα κ παλια στο κουρμπετι κατι εχει παρει το αυτι μου! ;)Και τωρα που διαβασα κριτικες για την Μελινα πρεπει να ειναι η σημερινη Μαριζα κατα 99%.
Στο "ορχιδεα" η στο "γοργονες" ρε συ?Σήμερα 23.00 - 05.00 το πρόγραμμα γράφει Olivia. Ξέρει κανείς κάτι? Διάβασα για μια Olivia στο ''ορχιδέα'' σήμερα τα ξημερώματα.Λες να??
Σιγουρα λαθος στο ονομα του studio εκανε. Το ανεφερα ηδη. ;) ;) ;)Βασικά πρέπει να ΄χεις δίκιο.ΤΗν αναφέρει στο χθεσινό πρόγραμμα στο ''γοργόνες'',ωστόσο είδα μια κριτική στο ''ορχιδέα'' με αυτό το όνομα.Τί να πω ,να έκανε λάθος το παλικάρι?
Ποιο ρε συ?ρε παιδια ποση ωρα κραταει?