Οπως τα λεει ο φιλος ειναι και το καλο ειναι οτι ειναι πολυ συνεργασιμη!πολύ καλή πίπα, τρίψιμο με βυζάρες και άριστο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Οπως τα λεει ο φιλος ειναι και το καλο ειναι οτι ειναι πολυ συνεργασιμη!
και πολύ συμπαθής θα προσέθετα!
ξερει κανεις συναγωνιστης που μπορει να ειναι η Σαμανθα????
Από ότι φαίνεται εγκατέλειψε τη δουλειά ...
Από ότι φαίνεται εγκατέλειψε τη δουλειά ...
εχουν γραφτει αυτα στο θρεντ τις ιδιας
που το βρισκω αυτο?
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Νάνσυ: Εντυπωσιακή κοπέλα με μεγάλα . Από υπηρεσίες μπορείς να διαβάσεις ενδεικτικά στο παρακάτω link:παιδια βερονικα κ νανσυ τι λενε απο το εν λογω στουντιο κ την αλυσιδα του?????ενδιαφερομαι για τωρα οποιος θελει ασ γραψει πληροφοριες
Όσο για την Βερόνικα... συμπαθητικό ξανθό (από ότι θυμάμαι) πορνίδιο... από υπηρεσίες δεν ξέρω τι λέει...
AnalLoverGGG
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Πηγα ο κακομοιρης, αγουροξυπνημενος και κακοδιαθετος πριν μιση ωρα στο ταχυδρομιο που βρισκεται απεναντι απο το Kamasutra και τί ειδαν τα ματακια μου ?
3 ΑΛΟΓΑ στο πεζοδρομιο απεναντι απο το "σπιτι" να καθονται και να καπνιζουν. Φατσα ειδα απο μια μονο που δεν ηταν κατι τρομερο μεν, αλλα και τα 3 ηταν αλογα. Μαλιστα το ενα, φοραγε ενα τζιν σορτσακι, με ισια παπουτσια ηταν στο υψος μου (1,76) και ειχε απιστευτο ποδι !!! Ταειδα ολα. Καθως τα βλεφαριαζα, φευγει το ενα απο αυτα και περναει απεναντι και μπαινει μεσα στο "σπιτι".
Ξερει κανεις τιποτα ?
3 ΑΛΟΓΑ στο πεζοδρομιο απεναντι απο το "σπιτι" να καθονται και να καπνιζουν. Φατσα ειδα απο μια μονο που δεν ηταν κατι τρομερο μεν, αλλα και τα 3 ηταν αλογα. Μαλιστα το ενα, φοραγε ενα τζιν σορτσακι, με ισια παπουτσια ηταν στο υψος μου (1,76) και ειχε απιστευτο ποδι !!! Ταειδα ολα. Καθως τα βλεφαριαζα, φευγει το ενα απο αυτα και περναει απεναντι και μπαινει μεσα στο "σπιτι".
Ξερει κανεις τιποτα ?
konstantinas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πηγα ο κακομοιρης, αγουροξυπνημενος και κακοδιαθετος πριν μιση ωρα στο ταχυδρομιο που βρισκεται απεναντι απο το Kamasutra και τί ειδαν τα ματακια μου ?
Ξερει κανεις τιποτα ?
καλημερα μωρο μου
πες μου τι θες να μαθεις? :-* :-* :-*
εγω ειμαι εδω και θα σου λεισω τις αποριες ;)
Μαλβινα :-* Γιανα :-* Νικολ :-*Πηγα ο κακομοιρης, αγουροξυπνημενος και κακοδιαθετος πριν μιση ωρα στο ταχυδρομιο που βρισκεται απεναντι απο το Kamasutra και τί ειδαν τα ματακια μου ?
Ξερει κανεις τιποτα ?
l want sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα κοριτσαροι...
Εκανα μία τσάρκα σήμερα από το εν λόγω ίδρυμα. Ηταν η Μάργκο. Από εμφάνιση ήταν αρκετά δυνατό κομμάτι.
Ξανθιά, κοντό μαλλί, γύρω στο 1.75, ωραίο σωματάκι, γλυκό πρόσωπο, στητό βυζί (παίζει να είναι και σιλικόνι).
Αλλά μου έκανε εντύπωση που δεν υπάρχει ούτε μία κριτική της...Ούτε καν ένα σχόλιο στο θρεντ..
Την έχει τιμήσει κανείς να μας δώσει λεπτομέρειες;
Ξανθιά, κοντό μαλλί, γύρω στο 1.75, ωραίο σωματάκι, γλυκό πρόσωπο, στητό βυζί (παίζει να είναι και σιλικόνι).
Αλλά μου έκανε εντύπωση που δεν υπάρχει ούτε μία κριτική της...Ούτε καν ένα σχόλιο στο θρεντ..
Την έχει τιμήσει κανείς να μας δώσει λεπτομέρειες;
gbeyyt11
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 143
- Πόντοι
- 16
Παιδια ξερουμε τιποτα για το στουντιο Συγγρου 144 και την Αλισια ? Πηγε ενας φιλος μου χτες 5 το πρωι και μου ειπε τα καλυτερα .Απο οτι ειδα μονο βραδυ πρεπει να ειναι , αλλα μπορει να μου πει καποιος αν ειναι η ιδια κοπελα με την Αλισα ? Η καμια σχεση ?
Παιδια ξερουμε τιποτα για το στουντιο Συγγρου 144 και την Αλισια ? Πηγε ενας φιλος μου χτες 5 το πρωι και μου ειπε τα καλυτερα .Απο οτι ειδα μονο βραδυ πρεπει να ειναι , αλλα μπορει να μου πει καποιος αν ειναι η ιδια κοπελα με την Αλισα ? Η καμια σχεση ?
Μάλλον μπερδεύτηκες και έγραψες λάθος στούντιο.
Για την Αλίσα (προσωπικά δεν την έχω δει) υπάρχει η εξής κριτική:
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 11