Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φραντζή 47

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 433
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία

Λάτρης

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις συναγωνιστης που μπορει να ειναι η Σαμανθα???? :rockon: :rockon: :rockon:

Tarasch

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
5.765
εχουν γραφτει αυτα στο θρεντ τις ιδιας

Λάτρης

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μια διευκολυνση στο θρεντ της ιδιας?.....που ειναι οεο?

PAC-MAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σταματησε η Σαμανθα?Δεν μπορει.Κριμα γιατι ηταν απο τις καλες κοπελες.

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
παιδια βερονικα κ νανσυ τι λενε απο το εν λογω στουντιο κ την αλυσιδα του?????ενδιαφερομαι για τωρα οποιος θελει ασ γραψει πληροφοριες

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
παιδια βερονικα κ νανσυ τι λενε απο το εν λογω στουντιο κ την αλυσιδα του?????ενδιαφερομαι για τωρα οποιος θελει ασ γραψει πληροφοριες
Νάνσυ: Εντυπωσιακή κοπέλα με μεγάλα  :tits: . Από υπηρεσίες μπορείς να διαβάσεις ενδεικτικά στο παρακάτω link:

Όσο για την Βερόνικα... συμπαθητικό ξανθό (από ότι θυμάμαι) πορνίδιο... από υπηρεσίες δεν ξέρω τι λέει...

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Πηγα ο κακομοιρης, αγουροξυπνημενος και κακοδιαθετος πριν μιση ωρα στο ταχυδρομιο που βρισκεται απεναντι απο το Kamasutra και τί ειδαν τα ματακια μου ?
3 ΑΛΟΓΑ στο πεζοδρομιο απεναντι απο το "σπιτι" να καθονται και να καπνιζουν. Φατσα ειδα απο μια μονο που δεν ηταν κατι τρομερο μεν, αλλα και τα 3 ηταν αλογα. Μαλιστα το ενα, φοραγε ενα τζιν σορτσακι, με ισια παπουτσια ηταν στο υψος μου (1,76) και ειχε απιστευτο ποδι !!! Ταειδα ολα. Καθως τα βλεφαριαζα, φευγει το ενα απο αυτα και περναει απεναντι και μπαινει μεσα στο "σπιτι".
Ξερει κανεις τιποτα ?

konstantinas

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πηγα ο κακομοιρης, αγουροξυπνημενος και κακοδιαθετος πριν μιση ωρα στο ταχυδρομιο που βρισκεται απεναντι απο το Kamasutra και τί ειδαν τα ματακια μου ?
3 ΑΛΟΓΑ στο πεζοδρομιο απεναντι απο το "σπιτι" να καθονται και να καπνιζουν. Φατσα ειδα απο μια μονο που δεν ηταν κατι τρομερο μεν, αλλα και τα 3 ηταν αλογα. Μαλιστα το ενα, φοραγε ενα τζιν σορτσακι, με ισια παπουτσια ηταν στο υψος μου (1,76) και ειχε απιστευτο ποδι !!! Ταειδα ολα. Καθως τα βλεφαριαζα, φευγει το ενα απο αυτα και περναει απεναντι και μπαινει μεσα στο "σπιτι".
Ξερει κανεις τιποτα ?

καλημερα μωρο μου :tits2:

πες μου τι θες να μαθεις? :-* :-* :-*

εγω ειμαι εδω και θα σου λεισω τις αποριες ;)

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.735
Πόντοι
506
Ξερει κανεις τιποτα ?
Μαλβινα :-* Γιανα :-* Νικολ :-*

agaougas

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
παιδια αυτη η γιανα ξερετε τι λεει εχει παρει κανεις?

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Εκανα μία τσάρκα σήμερα από το εν λόγω ίδρυμα. Ηταν η Μάργκο. Από εμφάνιση ήταν αρκετά δυνατό κομμάτι.
Ξανθιά, κοντό μαλλί, γύρω στο 1.75, ωραίο σωματάκι, γλυκό πρόσωπο, στητό βυζί (παίζει να είναι και σιλικόνι).
Αλλά μου έκανε εντύπωση που δεν υπάρχει ούτε μία κριτική της...Ούτε καν ένα σχόλιο στο θρεντ..
Την έχει τιμήσει κανείς να μας δώσει λεπτομέρειες;

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Παιδια ξερουμε τιποτα για το στουντιο Συγγρου 144 και την Αλισια ? Πηγε ενας φιλος μου χτες 5 το πρωι και μου ειπε τα καλυτερα .Απο οτι ειδα μονο βραδυ πρεπει να ειναι , αλλα μπορει να μου πει καποιος αν ειναι η ιδια κοπελα με την Αλισα ? Η καμια σχεση  ?

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Παιδια ξερουμε τιποτα για το στουντιο Συγγρου 144 και την Αλισια ? Πηγε ενας φιλος μου χτες 5 το πρωι και μου ειπε τα καλυτερα .Απο οτι ειδα μονο βραδυ πρεπει να ειναι , αλλα μπορει να μου πει καποιος αν ειναι η ιδια κοπελα με την Αλισα ? Η καμια σχεση  ?

Μάλλον μπερδεύτηκες και έγραψες λάθος στούντιο.
Για την Αλίσα (προσωπικά δεν την έχω δει) υπάρχει η εξής κριτική:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom