You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φοβάμαι οτι είμαστε πολύ άρρωστοι!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Agamos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 20
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
εγω παλι φοβαμαι τα υψη
CIVIL111
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 5.775
Φοβαμαι οτι ειμαστε πολυ αρρωστοι!θα χασουμε την μπαλα τελικα με οσα γραφουμε και διαβαζουμε με αποτελεσμα να σαλταρουμε και να μην ικανοποιουμαστε με τιποτα!
ολα καλα αρχηγε????????
Φοβαμαι οτι ειμαστε πολυ αρρωστοι!θα χασουμε την μπαλα τελικα με οσα γραφουμε και διαβαζουμε με αποτελεσμα να σαλταρουμε και να μην ικανοποιουμαστε με τιποτα!
λες?πολύ πιθανόν,αν και όλα είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας ατομικής.
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Αν η ποικιλια στο σεξ εσενα σε αρωσταινει οντως εισαι αρρωστος!
Επισκέπτης
Βασικά... δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς...! Αν πάρω το nickname σου σαν αφορμή, θεωρώ ότι... θες να παντρευτείς και δεν βρίσκεις νύφη? Πριν αρπαχτείς να σου πω ότι δεν εννοώ τίποτα ότι είσαι nerd, ή geek και δεν μπορείς να βρεις γυναίκα. Το πάω περισσότερο προς το "θες να παντρευτείς αλλά δεν βρίσκεις κατάλληλη γυναίκα!". Μην αγχώνεσαι, δεν είσαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος! Κι αν έχεις το πρότυπο την μάνα σου η οποία μεγάλωσε 2-3 παιδιά, δουλεύοντας και προλαβαίνοντας τις δουλειές του σπιτιού... forget it man Πάνε αυτά. Τώρα τα γυναικάκια μας είναι λίγο-πολύ άχρηστα, πήζουν πολύ εύκολα! Υπομονή και σταρχιδισμό χρειάζεται μόνο. Κι εγώ στην αρχή τα 'παιρνα με την γυναίκα μου, "μα γιατί να μην μπορεί να κάνει αυτό, μα γιατί να μην μπορεί να κάνει εκείνο, μα γιατί πήζει έτσι, μα γιατί φρικάρει τόσο εύκολα"... τελικά κατάλαβα ότι απλά έτσι είναι τα πράγματα! Κάποιων το φαινόμενο είναι πολύ πιο έντονο, σε κάποιους άλλους το φαινόμενο είναι λιγότερο έντονο!
Οπότε χαλάρωσε, μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς και προπάντων μην ψάχνεις να βρεις απαντήσεις στα "γιατί" Θα σε προβληματήσουν ακόμη περισσότερο! Χαλαράααααα!!!!
εγω παλι φοβαμαι τα υψη
Εγω παλι φοβαμαι το σκοταδι.....το βραδυ αφηνω παντα ενα μικρο φωτακι ανοιχτο!
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
πλεον φοβαμαι κ τους σεισμους... :S
Εγω παλι φοβαμαι το σκοταδι.....το βραδυ αφηνω παντα ενα μικρο φωτακι ανοιχτο!
speed η φωτο που εχεις ειναι της Δυτ. Γερμανιας σωστα??
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
θα σου απαντησω με τη ρηση που ειχε πει καποτε ο μεγας πατερ γρηγοριος ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ''για να ειμαστε αυριο διπλα στον Κυριο πρεπει πρωτα να συγχωρεθουμε απο αυτον,αλλα για να συγχωρεθουμε πρεπει πρωτα να αμαρτησουμε''Φοβαμαι οτι ειμαστε πολυ αρρωστοι!θα χασουμε την μπαλα τελικα με οσα γραφουμε και διαβαζουμε με αποτελεσμα να σαλταρουμε και να μην ικανοποιουμαστε με τιποτα!
Επισκέπτης
είναι ωραίο να μπορεις να ξεπερνάς τα όρια σου
speed η φωτο που εχεις ειναι της Δυτ. Γερμανιας σωστα??
Oχι. Ειναι η σημαια της Γερμανιας μαζι με το εθνοσημο της.
Η Σημαια της Δυτικης Γερμανιας (τοτε) ηταν οπως η σημερινη.
Η σημαια της ανατολικης Γερμανιας ηταν αυτη:
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Hallo mein Freund. Guten abend.Oχι. Ειναι η σημαια της Γερμανιας μαζι με το εθνοσημο της.
Η Σημαια της Δυτικης Γερμανιας (τοτε) ηταν οπως η σημερινη.
Η σημαια της ανατολικης Γερμανιας ηταν αυτη:
Hallo mein Freund. Guten abend.
Hallo meine liebe DANAH
Wie Geht es dir?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις