Νέα

Φωτιά σε πλοίο με 466 επιβαίνοντες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα company of heroes tho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 452
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Όχι φίλε , συνομωσιολογικό σενάριο έκανες, εκατό φορές πιο τρελό από το συνομωσιολογικό σενάριο για λαθρομετανάστες.
ναι γιατί είναι τρελλό σενάριο μια εταιρεία και δη ναυτιλιακή που πάει χάλια να κάνει από καθόλου εως ελάχιστη συντήρηση για να μειώσει τ έξοδα. Τι λέμε τώρα. Εξάλλου δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ αυτό.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.466
Πόντοι
506
ρωτώ και παραθέτω στοιχεία... πες μου και εσύ τα δικά σου .. ποιά είναι ???
Ποια ειναι τα στοιχεια σου φιλος; Το νουμερο 3; Ασε τις εντυπωσεις..δεν εισαι καποιος για νασου δωσω στοιχεια, ουτε γεγονοτα. γραφω στα παπαρια μου τη γνωμη σου οπως εσυ τη δικη μου, οποτε βουλωσε το

Επισκέπτης
δως μας την πηγη που το διάβασες...
Τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης-12-2014 σημειώθηκε πυρκαγιά στο ιταλικής πλοιοκτησίας και σημαίας επιβατικό-οχηματαγωγό πλοίο «NORMAN ATLANTIC» της εταιρείας «VISEMAR di Navigazione S.R.l.», ναυλωμένο από την εταιρεία ΑΝΕΚ Α.Ε., το οποίο εκτελούσε την δρομολόγια γραμμή Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Ανκόνα και ενώ βρισκόταν 35 μίλια βόρεια της Κέρκυρας, στα διεθνή χωρικά ύδατα.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Μάλιστα. Δηλαδή μου λες ότι οι Πακιστανοί λαθρεπιβάτες που είναι πακτωμένοι σ ένα πολύ μικρό χώρο στη καρότσα ενός φορτηγού είχαν μαζί τους και υγραέριο, βγήκαν από τη καρότσα του φορτηγού μαζεύτηκαν γύρω άνοιξαν τη μπουκάλα με το υγραέριο και έβαλαν φωτιά και φυσικά απ εκεί ξεκίνησε. Παπάροβιτς. Ξέρει μ τ υγραέριο θα γινόταν κάποια μία έκρηξη και αν υπήρχαν και άλλα αυτοκίνηστα γύρω θα είχαν τιναχτεί και αυτά στον αέρα με συνέπεια όχι να πάρει φωτιά το πλοίο αλλά πολύ πιθανώς να τιναχτεί στον αέρα.
καλά ρε μάστορα. .. συνέχισε το χαβά σου

vres1

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
1
με λίγα λόγια..... ποιός και γιατί έδωσε απόπλου, αν σήμερα είχαμε 400 νεκρούς ποιός θα έπαιρνε την ευθύνη?

το θεωρούν και μαγκειά......

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
δως μας την πηγη που το διάβασες...

Κι εγώ αυτό έμαθα ρε μαν. Πηγή είναι η φίλη μου η Χριστίνα από μεταφορική και μου το είπε στο FB (κυριολεκτικά). Είχε / έχει ένα οδηγό μέσα με φορτίο με γιαούρτια, δεν μπόρεσε να του βρει άλλο δρομολόγιο και κατ' εξαίρεση του έκλεισε μ' αυτό.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
Η υπόθεση Σάμινα έχει κλείσει, έγιναν οι δίκες, αυτοκτόνησε ο Σφηνιάς (προφανώς όχι λόγω ασφαλιστικών), έγινε ακόμα και ντοκιμαντέρ.

λογω τύψεων και φιλοτιμου τυπε. Ο τοτε υπουργος ναυτιλίας Παπουτσης διοριστηκε λιγα χρονια μετα σε θεση στις Βρυξελες με φαραωνικες απολαβες  :S

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
ναι γιατί είναι τρελλό σενάριο μια εταιρεία και δη ναυτιλιακή που πάει χάλια να κάνει από καθόλου εως ελάχιστη συντήρηση για να μειώσει τ έξοδα. Τι λέμε τώρα. Εξάλλου δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ αυτό.

Είναι γνώμη που βασίζεται σε προκατάληψη φίλε, τίποτα παραπάνω.
Εσύ πολύ σωστά είδες και "διάβασες" την προκατάληψη των άλλων για λαθρομετανάστες που φταίνε για τα πάντα πριν τους δούμε καν.
Την δική σου όμως προκατάληψη για τα κακά αφεντικά που φταίνε για τα πάντα πριν το δεις καν δεν την βλέπεις !!!
Μου κάνει εντύπωση αυτό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Είναι γνώμη που βασίζεται σε προκατάληψη φίλε, τίποτα παραπάνω.
Εσύ πολύ σωστά είδες και "διάβασες" την προκατάληψη των άλλων για λαθρομετανάστες που φταίνε για τα πάντα πριν τους δούμε καν.
Την δική σου όμως προκατάληψη για τα κακά αφεντικά που φταίνε για τα πάντα πριν το δεις καν δεν την βλέπεις !!!
Μου κάνει εντύπωση αυτό.
Γιατι σου κανει εντυπωση? Ο καθενας βλεπει την καμπούρα των αλλων, όχι την δικη του.

OP
OP
company of heroes tho

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.626
Πόντοι
30.558
H επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται, μακάρι να ολοκληρωθεί πριν πέσει η νύχτα και η θερμοκρασία

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
με λίγα λόγια..... ποιός και γιατί έδωσε απόπλου, αν σήμερα είχαμε 400 νεκρούς ποιός θα έπαιρνε την ευθύνη?

το θεωρούν και μαγκειά......
Να αγιασει το στομα σου...

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Ναι ασχολουμουν στο παρελθον με το αντικειμενο τοσο εγω οσο και το οικογενειακο περιβαλλον μου..
Τι πάει να πει αυτό μάστορα?
Έχεις επίσημα στοιχεία η όχι ?
Φυσικά και δεν έχεις ..... συνωμοσιολογίες λες

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
Όχι φίλε , συνομωσιολογικό σενάριο έκανες, εκατό φορές πιο τρελό από το συνομωσιολογικό σενάριο για λαθρομετανάστες.

οκ τυποι κουλαρετε, ατυχήματα συμβαινουν, δεν είναι όλα συνωμοσίες, αλλωστε σημερα χαθηκε κι ένα αεροπλανο. Ψυχες ηταν κι εκει μεσα  :(

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.466
Πόντοι
506
Τι πάει να πει αυτό μάστορα?
Έχεις επίσημα στοιχεία η όχι ?
Φυσικά και δεν έχεις ..... συνωμοσιολογίες λες
´οταν γινεις εισαγγελεας κι ανακριτης να ρθω να σου δωσω καταθεση

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
H επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται, μακάρι να ολοκληρωθεί πριν πέσει η νύχτα και η θερμοκρασία

ισως πεσει ο αερας τη νυχτα τυπε και πλησιασει κανα καραβι. Με τα ελικόπτερα δεν τελειωνουν ουτε σε μια βδομαδα, αυτά είναι για να κανει δηλωσεις κανενας υπουργος  :S

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
καλά ρε μάστορα. .. συνέχισε το χαβά σου
Τι χαβά μου ρε. Λες ότι ξεκίνησε από Πακιστανούς που ίσως να μην ήταν αλλά πιθανώς και ν ήταν και οι οποίοι έβαλαν φωτιά για να φάνε και μάλιστα φωτιά από υγραέριο. Και σε ρωτώ έχει γνώση πως είναι οι λαθρομετανάστες μέσα στα φορτηγά; Έχεις δει ρεπορτάζ με μικρούς χώρους στις καρότσες κτλπ. Θα είχαν και μαζί τους μπουκάλα υγραερίου; Ή μήπως ήταν τελικά γκαζάκι και από το γκαζάκι κάηκε ολόκληρό πλοίο;

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Να αγιασει το στομα σου...

ΔΕΝ υπάρχει θέμα απαγόρευσης απόπλου. Το πλοίο δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με τον καιρό, η πυρκαγιά ήταν τον θέμα. Ν' αγιάσει και το στόμα του κιόλας...

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
η αληθεια ειναι οτι η  «VISEMAR di Navigazione S.R.l.» που ανηκει το πλοιο,δεν ειναι στα μπραντς της γκριμαλντι.πιθανο να ειναι λαθος πληροφορηση και αν και τζημερικος,να εχει δικιο ο τραμουντανας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom