tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Σου είπα ότι το διάβασα ότι είναι συμφερόντων Γκριμάλντι που το ναυλώνει στην ΑΝΕΚ
δως μας την πηγη που το διάβασες...
Σου είπα ότι το διάβασα ότι είναι συμφερόντων Γκριμάλντι που το ναυλώνει στην ΑΝΕΚ
ναι γιατί είναι τρελλό σενάριο μια εταιρεία και δη ναυτιλιακή που πάει χάλια να κάνει από καθόλου εως ελάχιστη συντήρηση για να μειώσει τ έξοδα. Τι λέμε τώρα. Εξάλλου δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ αυτό.Όχι φίλε , συνομωσιολογικό σενάριο έκανες, εκατό φορές πιο τρελό από το συνομωσιολογικό σενάριο για λαθρομετανάστες.
Ποια ειναι τα στοιχεια σου φιλος; Το νουμερο 3; Ασε τις εντυπωσεις..δεν εισαι καποιος για νασου δωσω στοιχεια, ουτε γεγονοτα. γραφω στα παπαρια μου τη γνωμη σου οπως εσυ τη δικη μου, οποτε βουλωσε τορωτώ και παραθέτω στοιχεία... πες μου και εσύ τα δικά σου .. ποιά είναι ???
Τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης-12-2014 σημειώθηκε πυρκαγιά στο ιταλικής πλοιοκτησίας και σημαίας επιβατικό-οχηματαγωγό πλοίο «NORMAN ATLANTIC» της εταιρείας «VISEMAR di Navigazione S.R.l.», ναυλωμένο από την εταιρεία ΑΝΕΚ Α.Ε., το οποίο εκτελούσε την δρομολόγια γραμμή Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Ανκόνα και ενώ βρισκόταν 35 μίλια βόρεια της Κέρκυρας, στα διεθνή χωρικά ύδατα.δως μας την πηγη που το διάβασες...
καλά ρε μάστορα. .. συνέχισε το χαβά σουΜάλιστα. Δηλαδή μου λες ότι οι Πακιστανοί λαθρεπιβάτες που είναι πακτωμένοι σ ένα πολύ μικρό χώρο στη καρότσα ενός φορτηγού είχαν μαζί τους και υγραέριο, βγήκαν από τη καρότσα του φορτηγού μαζεύτηκαν γύρω άνοιξαν τη μπουκάλα με το υγραέριο και έβαλαν φωτιά και φυσικά απ εκεί ξεκίνησε. Παπάροβιτς. Ξέρει μ τ υγραέριο θα γινόταν κάποια μία έκρηξη και αν υπήρχαν και άλλα αυτοκίνηστα γύρω θα είχαν τιναχτεί και αυτά στον αέρα με συνέπεια όχι να πάρει φωτιά το πλοίο αλλά πολύ πιθανώς να τιναχτεί στον αέρα.
δως μας την πηγη που το διάβασες...
Η υπόθεση Σάμινα έχει κλείσει, έγιναν οι δίκες, αυτοκτόνησε ο Σφηνιάς (προφανώς όχι λόγω ασφαλιστικών), έγινε ακόμα και ντοκιμαντέρ.
ναι γιατί είναι τρελλό σενάριο μια εταιρεία και δη ναυτιλιακή που πάει χάλια να κάνει από καθόλου εως ελάχιστη συντήρηση για να μειώσει τ έξοδα. Τι λέμε τώρα. Εξάλλου δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ αυτό.
Γιατι σου κανει εντυπωση? Ο καθενας βλεπει την καμπούρα των αλλων, όχι την δικη του.Είναι γνώμη που βασίζεται σε προκατάληψη φίλε, τίποτα παραπάνω.
Εσύ πολύ σωστά είδες και "διάβασες" την προκατάληψη των άλλων για λαθρομετανάστες που φταίνε για τα πάντα πριν τους δούμε καν.
Την δική σου όμως προκατάληψη για τα κακά αφεντικά που φταίνε για τα πάντα πριν το δεις καν δεν την βλέπεις !!!
Μου κάνει εντύπωση αυτό.
Να αγιασει το στομα σου...με λίγα λόγια..... ποιός και γιατί έδωσε απόπλου, αν σήμερα είχαμε 400 νεκρούς ποιός θα έπαιρνε την ευθύνη?
το θεωρούν και μαγκειά......
Τι πάει να πει αυτό μάστορα?Ναι ασχολουμουν στο παρελθον με το αντικειμενο τοσο εγω οσο και το οικογενειακο περιβαλλον μου..
Όχι φίλε , συνομωσιολογικό σενάριο έκανες, εκατό φορές πιο τρελό από το συνομωσιολογικό σενάριο για λαθρομετανάστες.
Γιατι σου κανει εντυπωση? Ο καθενας βλεπει την καμπούρα των αλλων, όχι την δικη του.
´οταν γινεις εισαγγελεας κι ανακριτης να ρθω να σου δωσω καταθεσηΤι πάει να πει αυτό μάστορα?
Έχεις επίσημα στοιχεία η όχι ?
Φυσικά και δεν έχεις ..... συνωμοσιολογίες λες
H επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται, μακάρι να ολοκληρωθεί πριν πέσει η νύχτα και η θερμοκρασία
Τι χαβά μου ρε. Λες ότι ξεκίνησε από Πακιστανούς που ίσως να μην ήταν αλλά πιθανώς και ν ήταν και οι οποίοι έβαλαν φωτιά για να φάνε και μάλιστα φωτιά από υγραέριο. Και σε ρωτώ έχει γνώση πως είναι οι λαθρομετανάστες μέσα στα φορτηγά; Έχεις δει ρεπορτάζ με μικρούς χώρους στις καρότσες κτλπ. Θα είχαν και μαζί τους μπουκάλα υγραερίου; Ή μήπως ήταν τελικά γκαζάκι και από το γκαζάκι κάηκε ολόκληρό πλοίο;καλά ρε μάστορα. .. συνέχισε το χαβά σου
Να αγιασει το στομα σου...