Νέα

Φωτιά σε πλοίο με 466 επιβαίνοντες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα company of heroes tho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 452
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Έτσι άκουσα κι εγώ από φίλη που είναι σε μεταφορική. Ποιος στο πέος είναι αυτός ο Γκριμάλντι;
Ένας Ιταλός που πριν 2-3 χρόνια αγόρασε μεγάλο μερίδιο των ΜΙΝΩΑΝ (δε ξέρω αν έχει το πλειοψηφικό πακέτο) με στόχο ν έχει τον απόλυτο έλεγχο των γραμμών στην Ανδριατική. Αν δε κάνω λάθος σε κάποια πλοία των ΜΙΝΩΙΚΟΩΝ πρέπει ν ανέβασε την Ιταλική σημαία.

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ποσο μπορουμε να παρουμε στα σοβαρα μια ειδηση που την μεταδιδει ενα σαιτ που ονομαζεται "Παραμύθια on line"?

index.php

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Ένας Ιταλός που πριν 2-3 χρόνια αγόρασε μεγάλο μερίδιο των ΜΙΝΩΑΝ (δε ξέρω αν έχει το πλειοψηφικό πακέτο) με στόχο ν έχει τον απόλυτο έλεγχο των γραμμών στην Ανδριατική. Αν δε κάνω λάθος σε κάποια πλοία των ΜΙΝΩΙΚΟΩΝ πρέπει ν ανέβασε την Ιταλική σημαία.
οι μινωικες δεν πρεπει να ειναι καν ελληνικες πλεον

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Ποσο μπορουμε να παρουμε στα σοβαρα μια ειδηση που την μεταδιδει ενα σαιτ που ονομαζεται "Παραμύθια on line"?

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=214134.0;attach=592207;image[/img[/URL]]
[/quote]παραμυθιά ειναι τυπε ;D

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=214134.0;attach=592207;image[/img[/URL]]
[/quote]

[color=red]Παραμυθι[u]ά[/u] [/color]είναι βρε γίδι!  :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.468
Πόντοι
506
Επειδη αυτη η ιστορια με το σημερινο κατι μου θυμιζει..κράτα το:ότι σύντομα θα χει το τελος της Ηπειρωτικής..

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
να μεταβει στον τοπο ο πρωθυπουργος σαμαρας για να συντονισει τυπε  :S

Βγήκε η το-μαλλί-πως-είναι-βούλτεψη και είπε ότι η πρωθυπουργάρα είναι απ' τα ξημερώματα στου Μαξίμου και είναι σε ανοιχτή γραμμή.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
γιατι σαπια ρε τυπε? Ο Ιταλος αγορασε τη Μινωαν που ηταν ετοιμη να φουνταρει  :think:
Επειδή ίσως ήταν έτοιμη να τα φουντάρει ΙΣΩΣ και να μη τα συντηρούσε και τόσο καλά (αν και το συγκεκριμένο πλοίο ότι είναι πλοίο της ΜΙΝΩΑΝ)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Επειδη αυτη η ιστορια με το σημερινο κατι μου θυμιζει..κράτα το:ότι σύντομα θα χει το τελος της Ηπειρωτικής..
Δε τη ξέρω τη συγκεκριμένη εταιρεία, συγγνώμη

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.468
Πόντοι
506
Δε τη ξέρω τη συγκεκριμένη εταιρεία, συγγνώμη
Αφοι Ποταμιανου παίκτη..(epirotiki lines..)
Googlare Ωκεανος, Πηγασος, Ρενεσανς και θα καταλαβεις τι εννοω.. Δες και τον χρονο που εγιναν τα ναυαγια ατυχηματα.. ;)

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.468
Πόντοι
506
εταιρεια που εκανε κρουαζιερες.καμια σχεση με τις μινωικες που απευθυνονται σε αλλο κοινο
Αν εβλεπες τι εγραψα παραπανω δεν θα εγραφες το ´καμια σχεςη ´

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Επειδή ίσως ήταν έτοιμη να τα φουντάρει ΙΣΩΣ και να μη τα συντηρούσε και τόσο καλά (αν και το συγκεκριμένο πλοίο ότι είναι πλοίο της ΜΙΝΩΑΝ)

Πριν μερικές σελίδες τα έχωσες  και σωστά σε αυτούς που υπονοούσαν ότι φταίνε οι λαθρομετανάστες που δεν ξέρουμε καν αν υπήρχαν στο πλοίο.

Τώρα υπονοείς ότι φταίει η εταιρεία και άλλες συνομωσιολογικές ιστορίες.
Το ίδιο με αυτούς που έκραζες από την ανάποδη δεν κάνεις?  :think:

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.468
Πόντοι
506
Πριν μερικές σελίδες τα έχωσες  και σωστά σε αυτούς που υπονοούσαν ότι φταίνε οι λαθρομετανάστες που δεν ξέρουμε καν αν υπήρχαν στο πλοίο.

Τώρα υπονοείς ότι φταίει η εταιρεία και άλλες συνομωσιολογικές ιστορίες.
Το ίδιο με αυτούς που έκραζες από την ανάποδη δεν κάνεις?  :think:
Μεδιε, τα 9/10 ατυχματα του τυπου εχουν να κανουν καθαρα με ασφαλειες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom