Moscowita
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.468
- Πόντοι
- 506
αστο το Σαμινα τυπε..δηλαδή για να καταλάβω το ΣΑΜΙΝΑ είχε σχέση με ασφάλεια ???
αστο το Σαμινα τυπε..δηλαδή για να καταλάβω το ΣΑΜΙΝΑ είχε σχέση με ασφάλεια ???
ναι..ειναι μαλακες στις ασφαλειες και δεν ξερουν τι γινεται.ευτυχως που υπαρχει το μπου και μαθαινουν καποια πραγματαδηλαδή για να καταλάβω το ΣΑΜΙΝΑ είχε σχέση με ασφάλεια ???
αστο το Σαμινα τυπε..
Όχι. Καταρχάς εκανα μια εικασία που στηρίζεται σ ένα απόλυτα λογικό σκεπτικό. Μια εταιρεία που έχει σκοπό να φουντάρει ένα πλοίο και τ έχει ή παροπλισμένο ή ν υπολειτουργεί κάνει από καθόλου έως ελάχιστη συντήρηση. Παραδείγματα υπάρχουν πολλά. Πχ ο Αγούδημος πριν κλείσει σαν εταιρεία τα πλοία του ήταν χάρχαλα. Ταξίδευαν μεν αλλά πόσες και πόσες φορές δε γυρνούσαν πίσω με πρόβλημα στη μηχανή ή στον καταπέλτη κτλπ κτλπ. Οπότε είπα και εγώ ότι ΙΣΩΣ να μη τα συντηρούσαν όπως έπρεπε. Αν και έγραψα ότι το συγκεκριμένο πλοίο δε πρέπει ν είναι πλοίο των Μινωϊκών αλλά πλοίο άλλης εταιρείας του Γκριμάλντι που το ναυλώνει στην ΑΝΕΚ. Δεν έγραψα ότι είναι σάπιο (γιατί δε το ξέρω) ούτε ότι έχουν κάνει κακή συντήρηση (γιατί και πάλι δε το ξέρω το πλοίο)Πριν μερικές σελίδες τα έχωσες και σωστά σε αυτούς που υπονοούσαν ότι φταίνε οι λαθρομετανάστες που δεν ξέρουμε καν αν υπήρχαν στο πλοίο.
Τώρα υπονοείς ότι φταίει η εταιρεία και άλλες συνομωσιολογικές ιστορίες.
Το ίδιο με αυτούς που έκραζες από την ανάποδη δεν κάνεις?
δηλαδή για να καταλάβω το ΣΑΜΙΝΑ είχε σχέση με ασφάλεια ???
Για το Σαμινα ισως σου πει καλυτερα καποιος αλλος απ τον Στεφανακο που υπεγραψε τν πραγματογνωμοσυνη τυπε..ε να για το sea diamond καθαρα θεμα ασφαλειας..για το ιταλικο δεν φερω γνωμηνα πιάσουμε αυτό στην Σαντορίνη?? ή μήπως το ιταλικό κρουαζερόπλιο ??
Στο Ιταλικό κρουαζιερόπλοιο είχε να κάνει με μαλακία του καπετάνιου και μια πικίνδυνη τακτική που έκαναν όλοι. Το να πλησιάζει επικίνδυνα κοντά στις ακτές νησιών είναι μαλακία. Το έκαναν παλιά και Έλληνες καπετάνιοι (μαζί με άλλα πολλά, όπως πχ τότε που υπήρχαν 8 διαφορερικές εταιρείες και έβλεπες στην είσοδο του λιμανιού της Σύρου να παίζου το "ποιος θα κοτέψει πρώτος" και πήγαιναν να μπουν 2 μαζί)να πιάσουμε αυτό στην Σαντορίνη?? ή μήπως το ιταλικό κρουαζερόπλιο ??
Η υπόθεση Σάμινα έχει κλείσει, έγιναν οι δίκες, αυτοκτόνησε ο Σφηνιάς (προφανώς όχι λόγω ασφαλιστικών), έγινε ακόμα και ντοκιμαντέρ.
να πιάσουμε αυτό στην Σαντορίνη?? ή μήπως το ιταλικό κρουαζερόπλιο ??
αρχιμαλακακα βρες και διάβασε το πορισμα της πυρκαγιάς στο superfast να δεις ότι προήλθε από υγραέριο και μετά κάνε τον ξερό λα. ..Μάστορα ακόμα και εγώ που ασχολούμαι με τα πλοία δε μπορώ να σου πω από τι μπορεί να πρκλήθηκε η πυρκαγιά. Καταρχάς οι κανόνες ασφάλειας που ισχύουν για τα επιβατικά πλοία είναι πιο αυστηροί απ ότι στα εμπορικά. Πχ μου κάνει τεράστια εκπληξη ότι οι αισθητήρες φωτιάς και καπνού στο γκαράζ δε λειτούργησαν. Γιατί αν λειτουργούσαν θ είχαν πάρει μπρος τα Co2 n H2O και θα την είχαν σβήσει εκ τη γεννέση της (Μου γράφει ο άλλος ο μαλάκας για τους Πακιστανούς ότι πήγαν να μαγειρέψουν στο γκαράζ και κάηκαν). Μπορεί βέβαια να φταίει ότι είχαν μια γεννητική εμπλοκή στο όλο σύστημα της πυρασβάλειας (χαμηλή πίεση πχ). Όπως και ν έχει ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ξέρουμε από που άρχισε η φωτιά.
Πακιστάνια που ίσως και να μην ήταν αλλά ήταν μέσα που πήγαν να μαγειρέψουν και άλλες τέτοιες παπαριές είναι απλά και μόνο χαρακτηριστικό στοιχείο γιατί σα χώρα φτάσαμε εδώ που έχουμε φτάσει
Όχι φίλε , συνομωσιολογικό σενάριο έκανες, εκατό φορές πιο τρελό από το συνομωσιολογικό σενάριο για λαθρομετανάστες.Όχι. Καταρχάς εκανα μια εικασία που στηρίζεται σ ένα απόλυτα λογικό σκεπτικό. Μια εταιρεία που έχει σκοπό να φουντάρει ένα πλοίο και τ έχει ή παροπλισμένο ή ν υπολειτουργεί κάνει από καθόλου έως ελάχιστη συντήρηση. Παραδείγματα υπάρχουν πολλά. Πχ ο Αγούδημος πριν κλείσει σαν εταιρεία τα πλοία του ήταν χάρχαλα. Ταξίδευαν μεν αλλά πόσες και πόσες φορές δε γυρνούσαν πίσω με πρόβλημα στη μηχανή ή στον καταπέλτη κτλπ κτλπ. Οπότε είπα και εγώ ότι ΙΣΩΣ να μη τα συντηρούσαν όπως έπρεπε. Αν και έγραψα ότι το συγκεκριμένο πλοίο δε πρέπει ν είναι πλοίο των Μινωϊκών αλλά πλοίο άλλης εταιρείας του Γκριμάλντι που το ναυλώνει στην ΑΝΕΚ. Δεν έγραψα ότι είναι σάπιο (γιατί δε το ξέρω) ούτε ότι έχουν κάνει κακή συντήρηση (γιατί και πάλι δε το ξέρω το πλοίο)
Όχι. Καταρχάς εκανα μια εικασία που στηρίζεται σ ένα απόλυτα λογικό σκεπτικό. Μια εταιρεία που έχει σκοπό να φουντάρει ένα πλοίο και τ έχει ή παροπλισμένο ή ν υπολειτουργεί κάνει από καθόλου έως ελάχιστη συντήρηση. Παραδείγματα υπάρχουν πολλά. Πχ ο Αγούδημος πριν κλείσει σαν εταιρεία τα πλοία του ήταν χάρχαλα. Ταξίδευαν μεν αλλά πόσες και πόσες φορές δε γυρνούσαν πίσω με πρόβλημα στη μηχανή ή στον καταπέλτη κτλπ κτλπ. Οπότε είπα και εγώ ότι ΙΣΩΣ να μη τα συντηρούσαν όπως έπρεπε. Αν και έγραψα ότι το συγκεκριμένο πλοίο δε πρέπει ν είναι πλοίο των Μινωϊκών αλλά πλοίο άλλης εταιρείας του Γκριμάλντι που το ναυλώνει στην ΑΝΕΚ. Δεν έγραψα ότι είναι σάπιο (γιατί δε το ξέρω) ούτε ότι έχουν κάνει κακή συντήρηση (γιατί και πάλι δε το ξέρω το πλοίο)
Έχεις επίσημες στατιστικές για αυτό ή το είπε ο φίλος του κουμπάρου της ξαδέλφης σου που ήταν στα καράβια ?Μεδιε, τα 9/10 ατυχματα του τυπου εχουν να κανουν καθαρα με ασφαλειες
Τραμουντανα γιατι μπηκες τοσο επιθετικος; Εχεις καποιο θεμα φιλος; Ασχολεισαι με το αντικειμενο; Γιατι κατηγορεις κα μεμφεσαι; Ο καθενας λεει μια γνωμη εδω μεσακι εσυ το ξερεις καλυτερα π τον καθενα καθοτι παλιος..γιατι πρεπει νακανει ολη τη κουβεντα κωλο;πόθεν προκύπτει ότι η εταιρεία του πλοίου είναι συμφερόντων Γκριμάλντι ??????
Έχεις επίσημες στατιστικές για αυτό ή το είπε ο φίλος του κουμπάρου της ξαδέλφης σου που ήταν στα καράβια ?
Μάλιστα. Δηλαδή μου λες ότι οι Πακιστανοί λαθρεπιβάτες που είναι πακτωμένοι σ ένα πολύ μικρό χώρο στη καρότσα ενός φορτηγού είχαν μαζί τους και υγραέριο, βγήκαν από τη καρότσα του φορτηγού μαζεύτηκαν γύρω άνοιξαν τη μπουκάλα με το υγραέριο και έβαλαν φωτιά και φυσικά απ εκεί ξεκίνησε. Παπάροβιτς. Ξέρει μ τ υγραέριο θα γινόταν κάποια μία έκρηξη και αν υπήρχαν και άλλα αυτοκίνηστα γύρω θα είχαν τιναχτεί και αυτά στον αέρα με συνέπεια όχι να πάρει φωτιά το πλοίο αλλά πολύ πιθανώς να τιναχτεί στον αέρα.αρχιμαλακακα βρες και διάβασε το πορισμα της πυρκαγιάς στο superfast να δεις ότι προήλθε από υγραέριο και μετά κάνε τον ξερό λα. ..
Τραμουντανα γιατι μπηκες τοσο επιθετικος; Εχεις καποιο θεμα φιλος; Ασχολεισαι με το αντικειμενο; Γιατι κατηγορεις κα μεμφεσαι; Ο καθενας λεει μια γνωμη εδω μεσακι εσυ το ξερεις καλυτερα π τον καθενα καθοτι παλιος..γιατι πρεπει νακανει ολη τη κουβεντα κωλο;
Ναι ασχολουμουν στο παρελθον με το αντικειμενο τοσο εγω οσο και το οικογενειακο περιβαλλον μου..Έχεις επίσημες στατιστικές για αυτό ή το είπε ο φίλος του κουμπάρου της ξαδέλφης σου που ήταν στα καράβια ?
Σου είπα ότι το διάβασα ότι είναι συμφερόντων Γκριμάλντι που το ναυλώνει στην ΑΝΕΚπόθεν προκύπτει ότι η εταιρεία του πλοίου είναι συμφερόντων Γκριμάλντι ??????