Επισκέπτης
Ο πιρφορος μου υποσχεθηκε οτι θα μας κανει τοπακι καλωσορίσματος εδω.Αν δεν το κανει θα παρω τη φιλεναδα μου και θα ερθουμε απο κει
Ο πιρφορος μου υποσχεθηκε οτι θα μας κανει τοπακι καλωσορίσματος εδω.Αν δεν το κανει θα παρω τη φιλεναδα μου και θα ερθουμε απο κει
δεν λεω εσενα αγαπητε βοθρουλη ξερουν ποιοι με κραζανειμε εγο οτι λεσ,μιποσ με ξερισ????
στο καλο και να μας γραφετε λυσαξατε με το καλωσορισμα σας τα ειπαμε εδωΟ πιρφορος μου υποσχεθηκε οτι θα μας κανει τοπακι καλωσορίσματος εδω.Αν δεν το κανει θα παρω τη φιλεναδα μου και θα ερθουμε απο κει
μια μεριδα διαβασμενι στα 4 προτιμο... μιά μερίδα αμελέτητα στο 4 !!!
ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕΕ
δε θα μας ξεφορτωθεις τοσο ευκολα μπιβακο....θελουμε καλωσορισμα και εδω και εκει!!!δεν λεω εσενα αγαπητε βοθρουλη ξερουν ποιοι με κραζανε στο καλο και να μας γραφετε λυσαξατε με το καλοσωρισμα σας τα ειπαμε εδω
Το τοπακι ανοιγει σε ενα λεπτο απο εκει. Λεγε. Εισαι η οχι μπεμπα μου? Αλλιως περιμενε τον πιρφορο. Τι να σου πω?Ο πιρφορος μου υποσχεθηκε οτι θα μας κανει τοπακι καλωσορίσματος εδω.Αν δεν το κανει θα παρω τη φιλεναδα μου και θα ερθουμε απο κει
ΛΙλλυ μωρακι μου ελα στον παππου και μην κοιτας αλλου
Ποιος σε αποκάλεσε έτσι αδερφέ μου?πες μου να τον σκίσω...Καλα ρε το αφησα χτες το θρεντακι στις 38 σελιδες και σημερα το βρισκω στις 69
και μετα λεγαν εμενα καποιοι μουνοδουλο και σαλιαρη
Εγω δευτερος πουθενα και με τιποτα γλυκια μου. Αν περιμενεις το εδω θα μεινεις με το εδω. Απο εκει δεν εχει μετα με τιποτα λεμεεεεεεε.δε θα μας ξεφορτωθεις τοσο ευκολα μπιβακο....θελουμε καλωσορισμα και εδω και εκει!!!
θέλετε και ατάκες ε?.....καλά......περιμένετε.......αύριο όμως....
Πρέπει να ξεσκονίσεις το τεφτέρι με τις ατάκες σου "παππού"
:-* :-*
αβριο μπορι να νε αργα ,ο ιχορ θα χιθι και θα χουμε λιτουργια στο προτοθέλετε και ατάκες ε?.....καλά......περιμένετε.......αύριο όμως....
θέλετε και ατάκες ε?.....καλά......περιμένετε.......αύριο όμως....
Ειμαι γερακος και ξεχναω, θα με κανεις καλα?
οσο και να κουνας τα βυζακια σου δεν τσιμπαω ολοκληρο θρεντακι εχετε εδω cosmogirls :-* :-* :-*δε θα μας ξεφορτωθεις τοσο ευκολα μπιβακο....θελουμε καλωσορισμα και εδω και εκει!!!
Ευχαριστω αγγελε μου. :-* :-* :-*
αδερφε ο χοντρος ολο σαλιαρη με λεει μαλλον οταν πηγε στον εκαψε φλαντζαΠοιος σε αποκάλεσε έτσι αδερφέ μου?πες μου να τον σκίσω...
καλή μου λίλλυ...δεν ψάχνω και δεν λέω ατάκες...δεν μου χρειάστηκαν ποτέ......απλά μια κουβέντα.... ;) ;) ;) ;) ;)