ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Πεστε μου αν ειναι να ετοιμασω το thread κοριτσια.Αν θελει η βραζιλ ερχομαστε...Χωρις αυτη δεν παω πουθενα
Πεστε μου αν ειναι να ετοιμασω το thread κοριτσια.Αν θελει η βραζιλ ερχομαστε...Χωρις αυτη δεν παω πουθενα
Και να σ'πω...με το μπικίνι έβγαινες και έλεγες???λες εεε??παντως και σαν τσατσα μπορω να πω οτι ηταν καλη εμπειρια!!!βρε μηπως τελικα δεν ημουν τσατσα και μπερδευτηκα??
Ξιώντε ωρέ ταγάρ'...έχ'ς και γαμπρό παγουρά...
σοουλασιστρεσ οποτε ιστε Πασοκμπορεις να μας πεις αδερφες ψυχες....
threadακι καλωσορισματος????Πεστε μου αν ειναι να ετοιμασω το thread κοριτσια.
Αδιάβαστο σε πιάνω πασά μου...το θρεντ υπάρχει ήδη...Πεστε μου αν ειναι να ετοιμασω το thread κοριτσια.
Μα παντού να διαφέρεις πια?Ρε παιδια εγω δεν εχω τα ιδια εικονιδια με σας...Μαλακια ρωταω το ξερω αλλα μου εχει κανει εντυπωση
μπορεις να μας πεις αδερφες ψυχες....
λέει [περισσότερα] πάτα το...Ρε παιδια εγω δεν εχω τα ιδια εικονιδια με σας...Μαλακια ρωταω το ξερω αλλα μου εχει κανει εντυπωση
Λιου μπλιου...Δεν τα προλαβαίνω όλα μαζί ρε Μπουλ, δυό ξένες γλώσσες δεν μπορώ μαζί, προηγούνται τα ρώσικα τώρα
ΕδώΑδιάβαστο σε πιάνω πασά μου...το θρεντ υπάρχει ήδη...
ωωωωωχ ησουν ο τυπος με την μεγαλη....κοιλια στο ονειρο μου?????????Και να σ'πω...με το μπικίνι έβγαινες και έλεγες???
"Τσιμπουκάκι πισωκολλητό,ελεύθερα πιασίματα 20E.." :o
Να το λειτουργισω εννοω ρε συ. Αφου ειναι αλειτουργητο. Και που υπαρχει τι?Αδιάβαστο σε πιάνω πασά μου...το θρεντ υπάρχει ήδη...
Ρε παιδια εγω δεν εχω τα ιδια εικονιδια με σας...Μαλακια ρωταω το ξερω αλλα μου εχει κανει εντυπωση
ΝταΛιου μπλιου...
ιμε εγο οτι λεσ,μιποσ με ξερισ????Καλα ρε το αφησα χτες το θρεντακι στις 38 σελιδες και σημερα το βρισκω στις 69
και μετα λεγαν εμενα καποιοι μουνοδουλο και σαλιαρη
Πουλιά στον αέρα πιάνεις...ωωωωωχ ησουν ο τυπος με την μεγαλη....κοιλια στο ονειρο μου?????????
... μιά μερίδα αμελέτητα στο 4 !!!ΤΣ ΤΣ τι ειναι αυτες οι κοσμογκερλ ολα στο πιατο τα θελουν