Νέα

Φόρουμ Cosmopolitan

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Κάθε ψήφος ... και μιά χαμένη προσωπικότητα !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
κορίτσια....επειδή έχω και ένα σάιτ να παρακολουθώ και δεν μπορώ να είμαι σνέχεια εδ΄'ω eλάτε απο εκεί να τα πούμε...είστε ευπρόσδεκτες.......
www.*****.com
Ακριβως το ιδιο και εγω. Για κοπιαστε και κατα κει οποιες θελετε. Ειστε ολες ευπροσδεκτες. :-* :-* :-* :-* :-*

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Γραφω ιστορια :rockon:
Σηματοδοτω τα ορια :bigdick: :blowup: :boff:

braziliana_7

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
κορίτσια....επειδή έχω και ένα σάιτ να παρακολουθώ και δεν μπορώ να είμαι σνέχεια εδ΄'ω eλάτε απο εκεί να τα πούμε...είστε ευπρόσδεκτες.......
www.*****.com
αν γραφτω και στο ιεροδουλες νομιζω οτι θα διχαστω και δεν πρεπει...απο τσατσα θα ονειρευομαι οτι ειμαι τανα!!!δεν θα το αντεξωωωωω :grin: :grin:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
αν γραφτω και στο ιεροδουλες νομιζω οτι θα διχαστω και δεν πρεπει...απο τσατσα θα ονειρευομαι οτι ειμαι τανα!!!δεν θα το αντεξωωωωω :grin: :grin:
'Ολες οι καλές τσατσές απο τάνες ξεκινήσανε

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Ωραιο ονειρο. Δεν θα σε χαλασει καθολου. Πιστεψε με. ;) ;) ;)

braziliana_7

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ωραιο ονειρο. Δεν θα σε χαλασει καθολου. Πιστεψε με. ;) ;) ;)
λες εεε??παντως και σαν τσατσα μπορω να πω οτι ηταν καλη εμπειρια!!!βρε μηπως τελικα δεν ημουν τσατσα και μπερδευτηκα?? :headbang: :headbang: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom