ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Θα δειξει το μελλον. ;) ;) ;) Μηδενα προ του τελους κακαριζε!οχι βεβαια..... ;) ;) ;)
Θα δειξει το μελλον. ;) ;) ;) Μηδενα προ του τελους κακαριζε!οχι βεβαια..... ;) ;) ;)
Ακριβως το ιδιο και εγω. Για κοπιαστε και κατα κει οποιες θελετε. Ειστε ολες ευπροσδεκτες. :-* :-* :-* :-* :-*κορίτσια....επειδή έχω και ένα σάιτ να παρακολουθώ και δεν μπορώ να είμαι σνέχεια εδ΄'ω eλάτε απο εκεί να τα πούμε...είστε ευπρόσδεκτες.......www.*****.com
ουτε μακαριζω ουτε κακαριζω ποτε... αλλα οκ αστερι!Θα δειξει το μελλον. ;) ;) ;) Μηδενα προ του τελους κακαριζε!
Σημαδιακό ή όχι, τρίκαρδε, αυτό ήταν το 1000στό ποστ στο θρεντ!!Κάθε ψήφος ... και μιά χαμένη προσωπικότητα !
Ειμαστε global mod απο κει ρε κοριτσια. Να το κλεισουμε το μαγαζι δηλαδη?Να κατσεις εδω που καθεσαι...
αν γραφτω και στο ιεροδουλες νομιζω οτι θα διχαστω και δεν πρεπει...απο τσατσα θα ονειρευομαι οτι ειμαι τανα!!!δεν θα το αντεξωωωωωκορίτσια....επειδή έχω και ένα σάιτ να παρακολουθώ και δεν μπορώ να είμαι σνέχεια εδ΄'ω eλάτε απο εκεί να τα πούμε...είστε ευπρόσδεκτες.......www.*****.com
η μοντα πο κι ινε μπανανε πλεον,επιστοφι στι κλασικι ραφτικιΕιμαστε mod απο κει ρε κοριτσια. Να το κλεισουμε το μαγαζι δηλαδη?
σα το αρσενικο λιουντανικο τισ σαβανασ,εχισ και χετι???Γραφω ιστορια
Σηματοδοτω τα ορια
Γιατι το λες ρε φιλαρακι τωρα αυτο? Στο επαιξα ποτε mod απο εκει?η μοντα πο κι ινε μπανανε πλεον,επιστοφι στι κλασικι ραφτικι
'Ολες οι καλές τσατσές απο τάνες ξεκινήσανεαν γραφτω και στο ιεροδουλες νομιζω οτι θα διχαστω και δεν πρεπει...απο τσατσα θα ονειρευομαι οτι ειμαι τανα!!!δεν θα το αντεξωωωωω
Ωραιο ονειρο. Δεν θα σε χαλασει καθολου. Πιστεψε με. ;) ;) ;)αν γραφτω και στο ιεροδουλες νομιζω οτι θα διχαστω και δεν πρεπει...απο τσατσα θα ονειρευομαι οτι ειμαι τανα!!!δεν θα το αντεξωωωωω
Αν δεν ταιριαζαμε... που λεει και ο λαος.'Ολες οι καλές τσατσές απο τάνες ξεκινήσανε
εγο μιλο περι οτ κουτιρΓιατι το λες ρε φιλαρακι τωρα αυτο? Στο επαιξα ποτε mod απο εκει?
Ξιώντε ωρέ ταγάρ'...έχ'ς και γαμπρό παγουρά...Ξυάντε, ξυάντε, που θάλεγε κι ο Μπουλ
λες εεε??παντως και σαν τσατσα μπορω να πω οτι ηταν καλη εμπειρια!!!βρε μηπως τελικα δεν ημουν τσατσα και μπερδευτηκα??Ωραιο ονειρο. Δεν θα σε χαλασει καθολου. Πιστεψε με. ;) ;) ;)
Είστε σιαμαία??Αν θελει η βραζιλ ερχομαστε...Χωρις αυτη δεν παω πουθενα
γαληΔουλεσΕίστε σιαμαία??
μπορεις να μας πεις αδερφες ψυχες....Είστε σιαμαία??