Νέα

Φόρουμ Cosmopolitan

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ποποοοοοο!!!! :o Με ρούμπωσες!!! :( Μα ΤΙ έξυπνος που είσαι!!! Κι ετοιμόλογος πάνω από όλα!!!!  :2funny:
Έλα! Μη στεναχωριέσαι! Το δικό σου ραντεβού στο andro-medical θα στο κεράσω εγώ να σου περάσουν τα ψυχολογικά που ?χω δημιουργήσει!  :-*

....καλα ΜΩΡΗ, τι σόι χιουμορ ειναι αυτο ????
..απο που κατεβηκες ??????????

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ποποοοοοο!!!! :o Με ρούμπωσες!!! :( Μα ΤΙ έξυπνος που είσαι!!! Κι ετοιμόλογος πάνω από όλα!!!!  :2funny:
Έλα! Μη στεναχωριέσαι! Το δικό σου ραντεβού στο andro-medical θα στο κεράσω εγώ να σου περάσουν τα ψυχολογικά που ?χω δημιουργήσει!  :-*

κοιτα το προηγουμενο ποστακι...εισαι και ολιγον τι ανορθογραφη, αλλα παντα γυρω απο το σκατο ρε παιδι μου!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
"aXwNeFTh : 
Μωρέ που θα ντυθώ μουτζαχετζίν και θα ζωστώ με πυρομαχικά και θα ανατινάξω όλα εδώ μέσα!!! Τελικά δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το κοινό γραφείο. Ερώτηση: γιατί δεν το παίρνει κανείς χαμπάρι όταν α. δεν έχω κάνει σεξ, β. περιμένω περίοδο, γ. έχω περίοδο, δ. έχω υπαρξιακά ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΚΟΝΤΗ;"

ρε σκυλυτσα κι εμεις ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΜΕ ;;;;

δεν περιγραφω αλλο!!!!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Σχόλιο: Όντως το cosmoforum είναι για κλαυσίγελο. Όντως οι απορίες μερικών κορασίδων είναι επιεικώς γελοίες.
Αλλά μην ξεχνάμε(γιατί πρώτα πρέπει να αυτοσαρκαζόμαστε) ότι εδώ τα μάτια μου έχουν δει θέματα για οργάνωση ομαδικού αυνανισμού, για οργάνωση ομαδικών οργίων με άντρες, απορίες για το μέγεθος του πέους, για στραβές ψωλές, για το πως να το βάζουμε από πίσω, πως να βγάλει μύες, αν η μαλακία τυφλώνει, αν ο μΠΑΟΚ είναι καλλίτερος του ΠΑΟ, πως να γίνουμε πορνοσταρ και πάει λέγοντας...
Εγώ ο ίδιος έχω κλαφτεί για μια στρίπερ... Μήπως κοιτώντας το cosmoforum, βλέπουμε κάποιον καθρέφτη???

Κατά τ'αλλα η δρυμία κριτική θα έπρεπε να γίνεται στους εκδότες των πάσης φύσεως περιοδικών που προτείνουν συγκεκριμένο τρόπο ζωής και συμπεριφοράς. Δηλαδή αυτοί που γράφουνε στο cosmo και στο Men's Health, Nitro, FREE κλπ. έχουν σώας τας φρένας, τους τα λένε και τα γράφουνε, έχουν κάποιο σκοπό? Γιατί όλα όσα προτείνουν αντιβαίνουν την λογική και όλα όσα μας κάνουν ανθρώπους. Αυτά!

PSyCho_BiTCh

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Γιαυτό ήμουν επιτυχημένη αρθρογράφος ρε χαζό τόσα χρόνια! Γιατί αφενός πιάνω τον παλμό (το μακροβιότερο και μακροσκελέστατο thread είναι αυτό) και αφετέρου υπήρχαν κάτι? φανατικοί καμένοι σαν κι εσένα που με παρακολουθούσαν παρά πόδας! :birdman:
Η αλήθεια είναι ότι τις ασυναρτησίες που έγραψες παραπάνω δεν τις κατάλαβα εντελώς?  :-
Εμπρός λοιπόν μικρό μου πόνυ! Πάμε σας άλλοτε!!!  :jerking:

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
                                    ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ                       1- Αγαπητη  :boobies: cosmoNιτσα, καταγγελω ολους τους φαλοκρατες που γελουν με τις βαθυτατες υπαρξιακες αναζητησεις σου.... Αγαπητη Νιτσα,  :boobies: συμφωνω οτι, ναι ΠΡΕΠΕΙ να κανεις οτι σου ζηταει ο φιλος σου-επισης καλυτερο θα ηταν να εχεις οσο το δυνατο περισσοτερους φιλους συγχρονως-. Αγαπητη Νιτσα  :boobies: καταλαβαινω τους φοβους σου & τις αγωνιες σου :" & αν οταν με χεζει στο μεταξενιο μου προσωπακι, εχει διαροια??". Θελω να σου πω, να μη το φοβασαι αυτο, ενδεικνειται δε για το καλοκαιρι...Αγαπητη Νιτσα,  :boobies:  προκειμενου να σε απαλαξω απο τις φοβιες σου & να νοιωσεις & εσυ αυτη την συναρπαστικη εμπειρεια προτιθεμαι να καταθεσω οτι ζητας στο παρθενικο σου-σε αυτη τη μυρωδατη  &γευστικη εμπειρεια- προσωπακι.....                                                                                                                                                                    2- Αγαπητη psycho η  :badair: ενη, σε καλω να αφοσιωθεις στο εργο που σου εχει ανατεθει, σχετικα με την εξυπηρετηση  του ..παλμου, των.... managers....                                                                                                  Τελος, αγαπητες μου φιλες, φιλες μου καλες, σας παραπαμπω να διαβασετε την εις βαθοος εξομολογηση της : kwlogria , εδω:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....καλα μωρη, μιλαμε οτι εισαι τρελλη πενα.. ας ειναι καλα τα smileys, γιατι δεν ξερεις να πατας και τιποτε αλλο..

PSyCho_BiTCh

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Αφεντικό άστα να πάνε? >:( μ έχει ζαλίσει σήμερα ο manager? :-

Λοιπόν! Ένα ποιηματάκι (που μόλις μου στείλανε κι έχω ρίξει τρελό γέλιο) αφιερωμένο στον πιο τρελό μου fun και τέλος για σήμερα γιατί θέλω να στείλω και κάτι αιτήσεις.
Δικό σου κακομοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοίρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη HouFToViTS!!!! :jerking:

Τέτοια γυναίκα μάτια μου, για να τη φέρεις βόλτα
πρέπει να έχεις σπέσιαλ, τ' απόκρυφα προσόντα

Να 'χεις μωράκι μου γλυκό, πελώριο ταλέντο
να 'ναι ψηλό σαν έλατο, σκληρό σαν το τσιμέντο

(ΡΕΦΡΕΝ)
Αν θες κοκό ματάκια μου να ξέρεις θέλω ʼντρα
Εσύ κάτσε στο σπίτι σου και πήδαγε τη μάντρα

Πήδαγε
Πήδαγε
Πήδαγε
Πήδαγε
Πήδαγε τη μάντρα

ANDRO-MEDICAL RUUUUUUUUUUUULZ!!!  :birdman:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
τον παλμο τον πιανεις, πιασε και τιποτε αλλο που εχεις τοσο αναγκη...φωτο δε βαζω γιατι δεν κανει να ερεθιστεις μεγαλη γυναικα, δεν κανει!!!

Kαι είναι και στην ηλικία που το βιολογικό ρολόι κτυπάει δυνατά... πολύ δυνατά!

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
:boobies:

Συνημμένα

• nav-2-icon.gif
    nav-2-icon.gif
    7,5 KB · Εμφανίσεις: 40
  • subscribe-icon-1b.gif
    subscribe-icon-1b.gif
    14,5 KB · Εμφανίσεις: 40
  • skylitsa.jpg
    skylitsa.jpg
    3,8 KB · Εμφανίσεις: 37
  • thumb-anim.gif
    thumb-anim.gif
    30,1 KB · Εμφανίσεις: 37

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Σιγά μην είναι αληθινά αυτά που γράφει, κόβω το post αυτό να έχει γίνει απο κανέναν συναθλητή απο δώ μέσα ...

Επισκέπτης

Λοιπόν! Ένα ποιηματάκι (που μόλις μου στείλανε κι έχω ρίξει τρελό γέλιο) αφιερωμένο στον πιο τρελό μου fun και τέλος για σήμερα γιατί θέλω να στείλω και κάτι αιτήσεις.
Δικό σου κακομοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοίρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη HouFToViTS!!!! :jerking:

(ΡΕΦΡΕΝ)

Πήδαγε
Πήδαγε
Πήδαγε
Πήδαγε
Πήδαγε τη μάντρα

αυτο το τραγουδαει η κομησα

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16

(ΡΕΦΡΕΝ)

Πήδαγε
Πήδαγε
Πήδαγε
Πήδαγε
Πήδαγε τη μάντρα

Ητανε μαγκες μια φορα
Μια μεγαλη σκυλα
Η φυση την αδικησε
Την εκανε ξεφτιλα

Κανενας δεν την κοιταγε
Και τηνε φτυναν ολοι
-Θεε μου, συλλογιζονταν,
Ας μ' εκανες ξεκωλι!

Με εκανες κακασχημη
Σαν την κακια μου μοιρα
Και το μουνι της ηθελε να
Νιωσει την αρμυρα?

Στο κοσμοφορουμ εψαχνε
κανενα λεσβιακι,
μηπως πετυχει μια φορα
κανα γλυφομουνακι

Μα τι κακο, μα τι ντροπη
την φτυναν τα κοριτσια
και εγινε Axwnefth
και με μεγαλα βιτσια!

Στη μαλακια το ριξε
Και γραφει στα «μπουρδελα»
-Ε, δεν μπορει, σκεφτοτανε
θα πεσει μανιβελα!

Μα μανιβελα πουθενα
Και ουτε για πιπιλα!
Χρυσαργε κανε ψυχικο
Και γαμησε τη σκυλα!

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
αλλη  μια

Συνημμένα

• Bitch-front.jpg
    Bitch-front.jpg
    34,4 KB · Εμφανίσεις: 27

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
........

Συνημμένα

• Walking-the-Bitch.gif
    Walking-the-Bitch.gif
    47,1 KB · Εμφανίσεις: 44

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μεταξυ μας παντως......το "εφτα χρονια στο κοσμοφορουμ" δεν ειναι και τιμιτικος τιτλος ακριβως.....εκτος αν πλερωνεσαι για να αρθρογραφεις........να ηταν κανα national geographic, scientists illustrated κατι τετοιο τελος παντων να πω παει στο καλο.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom