Tρομερές υπαρξιακές αγωνίες και εδώ:
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Bρε stunt, η psycho, που γρφει εκει, λες να ειναι η... ενη???? Λες???
οχι, λεπ! η δικια μας γραφτηκε εδω με το ιδο nick με εκεινη στο κοσμοφορουμ για να την εκθεσει γραφοντας μαλακιες!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
....δηλωνω δημοσιως οτι βαζω σε πρωτη προτεραιοτητα την αναγκη μου να αναθεωρησω την αποψη μου για τα προβληματα των σημερινων γυναικων που ως τωρα τα θεωρουσα για τον πουτσο........!!!!
....τι να λεμε τωρα ????
..τα κοριτσια σημερα πρεπει να τραβανε ΜΕΓΑΛΑ ζορια..
....τι να λεμε τωρα ????
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
..να προτεινουμε στο χρυσαργο να γραφτει σ αυτο το κοσμοφορουμ να τους κανει να το κλεισουνε ????
....δηλωνω δημοσιως οτι βαζω σε πρωτη προτεραιοτητα την αναγκη μου να αναθεωρησω την αποψη μου για τα προβληματα των σημερινων γυναικων που ως τωρα τα θεωρουσα για τον πουτσο........!!!!
....τι να λεμε τωρα ????
και που να δεις ο γκομενος τη Νιτσας ποσο ζοριζεται να την ικανοποιησει...εκει να δεις κατι ζορια!!!
Α, την ενη!!! Παντως με συγκινει & ο λογος της original cosmo psycho: " 18/01/2007 16:18:22οχι, λεπ! η δικια μας γραφτηκε εδω με το ιδο nick με εκεινη στο κοσμοφορουμ για να την εκθεσει γραφοντας μαλακιες!
PsyCho :
29 xρονών μουλάρα και μου μοστράρει nickname--->glykoulini.Nαι,μωρουλίνι-κατρουλίνι μου,τα άστρα σας θέλουν να περνάτε τα σκαλιά της εκκλησίας σε ένα χρόνο!(άκου αν έχει μέλλον η σχέση λέει...Ουρτ κι εσύ!)" Εχει λογο η νεαρα!!!!
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Edo k 1,5 xrono eimaste mazi,ola entaxei,mou dixnei oti me agapa mu to leei sinexia ke oti me theli gia panta..Prin apo liges meres ton tsakosa..Elipa ap to spiti gia liges ores logo doulias kai otan imouna sto computer moni anakalipsa oti eblepe *** videos + pics..Enw emena mu eipe oti eblepe tv..Den tou eipa tpt! Kai den xero an prepei! alla i simperifora mou mazi tou exei allaksei.Boithiste me!Ne me pirakse poli to paradexome!Ti na kano! Na xoriso ?
να.. κατι τετοια κανετε κ μετα φταιμε οι γυναικες...
να χωρισεις να ησυχασει ο ανθρωπος...
Εδω και 3 μήνες έχω μια σχέση με ενα παιδί που είναι 5 χρόνια μικροτερος μου περνάω τέλεια μαζι του δεν έχω ξανανοιώσει ετσι .Τι λέτε αυτη η σχέση εχει μέλλον ή οχι Ξεχασα να σας πω εγω ειμαι 29 αυτος 24!!!!
τωρα μισο λεπτο να ριξουμε τα χαρτια να δουμε αν θα κρατησει, αν εγραφε ειμαι 15 πιο λογικη θα μου φαινοταν
καλα για το 1ο...
να.. κατι τετοια κανετε κ μετα φταιμε οι γυναικες...
να χωρισεις να ησυχασει ο ανθρωπος...
Εδω και 3 μήνες έχω μια σχέση με ενα παιδί που είναι 5 χρόνια μικροτερος μου περνάω τέλεια μαζι του δεν έχω ξανανοιώσει ετσι .Τι λέτε αυτη η σχέση εχει μέλλον ή οχι Ξεχασα να σας πω εγω ειμαι 29 αυτος 24!!!!
τωρα μισο λεπτο να ριξουμε τα χαρτια να δουμε αν θα κρατησει, αν εγραφε ειμαι 15 πιο λογικη θα μου φαινοταν
καλα για το 1ο...
ereunitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αυτό με την αφόδευση το βρίσκω μάλλον προοδευτικό παρά ανώμαλο.Η κοπέλα γουστάρει αλλά ντρέπεται.Μην ντρέπεσαι κοίτα να χαρείς το σκατόλουτρο κοπέλα μου.Και όταν είναι να φύγει ταξίδι ο γκόμενος ή εσύ βάλτον να τα κάνει σε βάζο και πάρτα μαζί σου ΕΛΕΟΣ!!!Ε ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος.
Υ.Γ. καλά πότε προλαβαίνετε και διαβάζετε όλα τα forum? εγώ με το ζόρι παρακολουθώ το forum αυτού του site...
τεσπά ώρα για γαλατάκι και νανάκια, πρωινό ξύπνημα αύριο.
Υ.Γ. καλά πότε προλαβαίνετε και διαβάζετε όλα τα forum? εγώ με το ζόρι παρακολουθώ το forum αυτού του site...
τεσπά ώρα για γαλατάκι και νανάκια, πρωινό ξύπνημα αύριο.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Ρε παιδια.......βρε σταντ.......βρε πουλακι μου........βρε παληκαρι μου........κοτζαμαν αντρας δυο μετρα παιδαρος........τι λυσσα ειναι αυτη που εχετε με το κοσμοπολιταν και τσαμπουνατε λινκς ολη την ωρα?
εχει προβληματα ο κοσμος παντως.....τα διαβαζω αυτα δηλαδη και νιωθω ευτυχισμενη.......να αφοδευει κανεις ή να μην αφοδευει? και αν αφοδευει με τη ανεση πλεον να το κανει? να βρεις γκομενο μικροτερο ή οχι? να βλεπεις τσοντες στο νετ-τηλεοραση ή οχι? τσκ τσκ τσκ.....
εχει προβληματα ο κοσμος παντως.....τα διαβαζω αυτα δηλαδη και νιωθω ευτυχισμενη.......να αφοδευει κανεις ή να μην αφοδευει? και αν αφοδευει με τη ανεση πλεον να το κανει? να βρεις γκομενο μικροτερο ή οχι? να βλεπεις τσοντες στο νετ-τηλεοραση ή οχι? τσκ τσκ τσκ.....
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
εσυ μουνιτσα μου τα εχεις λυμενα τα προβληματα σου οποτε τι ασχολεισαι με μικροπρεπεις κ ανιδεους :p
Είναι καποιες γυναίκες που ζουν τελείως σε άλλο κόσμο...
Και το κακό είναι ότι είναι πολλές...
Σας παρακαλώ πέστε μου καμιά ιδέα γιατί έχουν σπάσει τα νεύρα μου. θέλω να τον κάνω να μετανιώσει την ώρα και την στιγμή που με άφησε για άλλην. Εκείνος δεν το ξέρει πως ξέρω τον πραγματικό λόγο που με άφησε. Και με άφησε την ώρα που δεν ήμουν και στα καλύτερα μου, λέγοντας μου δικαιολογίες πως θα τα ξαναβρούμε. Παλιά μου είπε πως δεν ήμουν αρκετά καλή στο σεξ και προκλητική. Θέλω να τον κάνω να τρέχει από πίσω μου και να με θέλει πίσω. Να μετανιώσει που με άφησε. Δεν έχει στέκια όμως να πάω με άλλον εκεί για να με δει. Αν βγει καμιά φορά με φίλους του μόνο τότε μπορώ να εμφανιστώ σαν καλεσμένη από έναν δικό μου φίλο που δεν τον χωνεύει, αλλά δεν βγαίνει και συχνά μαζί τους. Τι να κάνω? Καμιά ιδέα? Μην με παρεξηγήσετε, απλά πριν λίγο ανακάλυψα τον πραγματικό λόγο που με άφησε και είμαι ακόμα πολύ ταραγμένη. Σας παρακαλώ και την πιο ασήμαντη ιδέα πέστε μου την. Δεν θέλω να τον αφήσω να περάσει το δικό του.
και της απαντα μια αλλη...
ξεπέρασε τον!!!φρόντισε τον εαυτό σου, περιποιήσου ωστε κάθε μέρα να είσαι κ πιο όμορφη!!!βγές έξω, πέρνα καλά κ σε καμία μα καμία περίπτωση μσν τον κυνηγήσεις τον π**στη!!!μόλις δει ότι τα καταφέρνεις πολύ καλά κ χωρίς αυτόν τότε θα γυρίσει πίσω τρέχοντας..τότε φύστον κ πες του το έξης που θα τον κυνηγάει μια ζωή- ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΕΞ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΠΩς ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΑΣ- θα κλάσει μέντες!!!!
Ενα ανέκδοτο μου θύμισε...
Και το κακό είναι ότι είναι πολλές...
Σας παρακαλώ πέστε μου καμιά ιδέα γιατί έχουν σπάσει τα νεύρα μου. θέλω να τον κάνω να μετανιώσει την ώρα και την στιγμή που με άφησε για άλλην. Εκείνος δεν το ξέρει πως ξέρω τον πραγματικό λόγο που με άφησε. Και με άφησε την ώρα που δεν ήμουν και στα καλύτερα μου, λέγοντας μου δικαιολογίες πως θα τα ξαναβρούμε. Παλιά μου είπε πως δεν ήμουν αρκετά καλή στο σεξ και προκλητική. Θέλω να τον κάνω να τρέχει από πίσω μου και να με θέλει πίσω. Να μετανιώσει που με άφησε. Δεν έχει στέκια όμως να πάω με άλλον εκεί για να με δει. Αν βγει καμιά φορά με φίλους του μόνο τότε μπορώ να εμφανιστώ σαν καλεσμένη από έναν δικό μου φίλο που δεν τον χωνεύει, αλλά δεν βγαίνει και συχνά μαζί τους. Τι να κάνω? Καμιά ιδέα? Μην με παρεξηγήσετε, απλά πριν λίγο ανακάλυψα τον πραγματικό λόγο που με άφησε και είμαι ακόμα πολύ ταραγμένη. Σας παρακαλώ και την πιο ασήμαντη ιδέα πέστε μου την. Δεν θέλω να τον αφήσω να περάσει το δικό του.
ξεπέρασε τον!!!φρόντισε τον εαυτό σου, περιποιήσου ωστε κάθε μέρα να είσαι κ πιο όμορφη!!!βγές έξω, πέρνα καλά κ σε καμία μα καμία περίπτωση μσν τον κυνηγήσεις τον π**στη!!!μόλις δει ότι τα καταφέρνεις πολύ καλά κ χωρίς αυτόν τότε θα γυρίσει πίσω τρέχοντας..τότε φύστον κ πες του το έξης που θα τον κυνηγάει μια ζωή- ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΕΞ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΠΩς ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΑΣ- θα κλάσει μέντες!!!!
Ενα ανέκδοτο μου θύμισε...
PSyCho_BiTCh
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
οχι, λεπ! η δικια μας γραφτηκε εδω με το ιδο nick με εκεινη στο κοσμοφορουμ για να την εκθεσει γραφοντας μαλακιες!
Ναι! Ναι! Έτσι ακριβώς! Την αντιγράφω κιόλας!!!! Βέεεεεεεβαια!!! Με δεκατρία χρόνια γνώσεων στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δέκα χρόνια διαδικτυακής πορείας, πέντε χρόνια αρθογραφίας σε ηλεκτρονικά περιοδικά, επτά χρόνια στο cosmoforum, σαφώς και ΕΓΩ την αντιγράφω! Αστρίτη μου εσύ!!! Πρέπει να έχεις το κληρονομικό χάρισμα! Κακομοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοίρη!!!!!
By the way σε ξαναρωτώ! Με τι nickname γράφεις στο cosmoforum? Θα πεις ή θες να πω εγώ? :-*
By the way σε ξαναρωτώ! Με τι nickname γράφεις στο cosmoforum? Θα πεις ή θες να πω εγώ? :-*
εγω δεν γραφω στο φορουμ....γραφω το φορουμ (και τις AXWNEYTES αρθρογραφους- 7 χρονια αρθρογραφεις , ποτε βγαινεις στη συνταξη;)....
ereunitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ευτυχώς που δεν υπάρχουν αψιμαχίες στο forum αυτό.Αυτό είναι που μ'αρέσει, επιτέλους ένα ήρεμο forum χωρίς πολλούς τσαμπουκάδες και μπινελίκια."The love is in the air" τι αγάπη και ένα δάκρυ με τον παύλο μες στο στάβλο!!!!
PSyCho_BiTCh
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Once a κακομοίρης, always a κακομοίρης!!!!!!
Και μιας και τα επιχειρήματα σου τελειώσανε και πρέπει κάπως να δικαιολογήσεις το κόλλημα σου με την πάρτη μου, κάνε πάλι παράθεση (ξέρεις εσύ? από τα favorites του browser σου) από τότε pathetic looser!!!!!
Τελικά αυτό που λένε ότι όσο πιο πολύ φτύνεις κάποιον, τόσο πιο πολύ κολλάει, έχει βρει την απόλυτη εφαρμογή του σε εσένα!
Έλα που δεν γράφεις!!! Έλα πες το, δεν θα σε κοροϊδεύουν τα υπόλοιπα αγοράκια! Απλά λίγο στο ψιλό θα σε πάρουν? so what!? The story of ur life!!!!
Κακομοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοίρη!!!!!!!!!!!!!
Και μιας και τα επιχειρήματα σου τελειώσανε και πρέπει κάπως να δικαιολογήσεις το κόλλημα σου με την πάρτη μου, κάνε πάλι παράθεση (ξέρεις εσύ? από τα favorites του browser σου) από τότε pathetic looser!!!!!
Τελικά αυτό που λένε ότι όσο πιο πολύ φτύνεις κάποιον, τόσο πιο πολύ κολλάει, έχει βρει την απόλυτη εφαρμογή του σε εσένα!
Έλα που δεν γράφεις!!! Έλα πες το, δεν θα σε κοροϊδεύουν τα υπόλοιπα αγοράκια! Απλά λίγο στο ψιλό θα σε πάρουν? so what!? The story of ur life!!!!
Κακομοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοίρη!!!!!!!!!!!!!
The love is in the air" τι αγάπη και ένα δάκρυ με τον παύλο μες στο στάβλο!!!!
και τι σταβλο!!
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις