Επισκέπτης
Ποτέ δεν με απασχόλησαν τα προβλήματα των άλλων και ιδιαίτερα αυτά των γυναικών του σήμερα! Απλά τα βλέπω και γελάω!
Once a κακομοίρης, always a κακομοίρης!!!!!!
Και μιας και τα επιχειρήματα σου τελειώσανε και πρέπει κάπως να δικαιολογήσεις το κόλλημα σου με την πάρτη μου, κάνε πάλι παράθεση (ξέρεις εσύ? από τα favorites του browser σου) από τότε pathetic looser!!!!!
Τελικά αυτό που λένε ότι όσο πιο πολύ φτύνεις κάποιον, τόσο πιο πολύ κολλάει, έχει βρει την απόλυτη εφαρμογή του σε εσένα!
Έλα που δεν γράφεις!!! Έλα πες το, δεν θα σε κοροϊδεύουν τα υπόλοιπα αγοράκια! Απλά λίγο στο ψιλό θα σε πάρουν? so what!? The story of ur life!!!!
Κακομοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοίρη!!!!!!!!!!!!!
έτσι από περιέργεια, παίζει και διείσδυση? είναι τρομακτικά τα μεγέθηκαι τι σταβλο!!
Fake ειναι...έτσι από περιέργεια, παίζει και διείσδυση? είναι τρομακτικά τα μεγέθη
Fake ειναι...
Ο Παύλος τραβάει την φωτο...Fake ξεfake τα προσόντα είναι εμφανή!!Πάντως στην φωτό δεν υπάρχει ο Παύλος μάλλον η Παυλίνα υπάρχει.Ε ρε παιδιά στάβλος δίχως Παύλο , νταβατζής χωρίς πουτάνα!!!
......Με δεκατρία χρόνια γνώσεων στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δέκα χρόνια διαδικτυακής πορείας, πέντε χρόνια αρθογραφίας σε ηλεκτρονικά περιοδικά, επτά χρόνια στο cosmoforum,....
By the way σε ξαναρωτώ! Με τι nickname γράφεις στο cosmoforum? Θα πεις ή θες να πω εγώ? :-*
Once a κακομοίρης, always a κακομοίρης!!!!!!
Και μιας και τα επιχειρήματα σου τελειώσανε και πρέπει κάπως να δικαιολογήσεις το κόλλημα σου με την πάρτη μου, κάνε πάλι παράθεση (ξέρεις εσύ? από τα favorites του browser σου) από τότε pathetic looser!!!!!
Τελικά αυτό που λένε ότι όσο πιο πολύ φτύνεις κάποιον, τόσο πιο πολύ κολλάει, έχει βρει την απόλυτη εφαρμογή του σε εσένα!
Έλα που δεν γράφεις!!! Έλα πες το, δεν θα σε κοροϊδεύουν τα υπόλοιπα αγοράκια! Απλά λίγο στο ψιλό θα σε πάρουν? so what!? The story of ur life!!!!
Κακομοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοίρη!!!!!!!!!!!!!
....και τωρα νομιζω οτι ο συντροφος stunt μπορει να χεστει απ το φοβο του.... απο-καλυφθηκε..
Αααααα! Το καημένο το αγοράκι δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα με την άτιμη τη σκύλα και φώναξε και τους φίλους του? :'(
ΚΑΚΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΙΡΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!
Με δεκατρία χρόνια γνώσεων στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δέκα χρόνια διαδικτυακής πορείας, πέντε χρόνια αρθογραφίας σε ηλεκτρονικά περιοδικά, επτά χρόνια στο cosmoforum, σαφώς και ΕΓΩ την αντιγράφω!
μπας και εισαι ΕΣΥ η Νιτσα που καυλωνει με κοπρολαγνια;