Νέα

Φόρουμ Cosmopolitan

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ποτέ δεν με απασχόλησαν τα προβλήματα των άλλων και ιδιαίτερα αυτά των γυναικών του σήμερα! :) Απλά τα βλέπω και γελάω!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Once a κακομοίρης, always a κακομοίρης!!!!!!
Και μιας και τα επιχειρήματα σου τελειώσανε και πρέπει κάπως να δικαιολογήσεις το κόλλημα σου με την πάρτη μου, κάνε πάλι παράθεση (ξέρεις εσύ? από τα favorites του browser σου) από τότε pathetic looser!!!!!
Τελικά αυτό που λένε ότι όσο πιο πολύ φτύνεις κάποιον, τόσο πιο πολύ κολλάει, έχει βρει την απόλυτη εφαρμογή του σε εσένα!
Έλα που δεν γράφεις!!! Έλα πες το, δεν θα σε κοροϊδεύουν τα υπόλοιπα αγοράκια! Απλά λίγο στο ψιλό θα σε πάρουν? so what!? The story of ur life!!!! :jerking:
Κακομοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοίρη!!!!!!!!!!!!! :2funny:

:badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Fake ξεfake τα προσόντα είναι εμφανή!!Πάντως στην φωτό δεν υπάρχει ο Παύλος μάλλον η Παυλίνα υπάρχει.Ε ρε παιδιά στάβλος δίχως Παύλο , νταβατζής χωρίς πουτάνα!!!

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Fake ξεfake τα προσόντα είναι εμφανή!!Πάντως στην φωτό δεν υπάρχει ο Παύλος μάλλον η Παυλίνα υπάρχει.Ε ρε παιδιά στάβλος δίχως Παύλο , νταβατζής χωρίς πουτάνα!!!
Ο Παύλος τραβάει την φωτο...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Νομίζω ταιριάζει

Συνημμένα

• ginaikes.jpg
    ginaikes.jpg
    226,3 KB · Εμφανίσεις: 28

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
......Με δεκατρία χρόνια γνώσεων στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δέκα χρόνια διαδικτυακής πορείας, πέντε χρόνια αρθογραφίας σε ηλεκτρονικά περιοδικά, επτά χρόνια στο cosmoforum,....

....να χαιρεσαι τα skills σου.... αλλα να φροντισεις να προσθεσεις σε αυτα και κανενα μαστερ (τουλαχιστον, για να μην πω διδακτορικο) στις πιπες και στα πισωκολητα, γιατι δεν σε βλεπω καλα....!!!!

..μα καλα δεν ντρεπεσαι να το λες κιολας, οτι εισαι τοσα χρονια στο κοσμοφορουμ ??????????
....ε λ ε ο ς..... τραβα τουλαχιστον καμια μαλακια..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Once a κακομοίρης, always a κακομοίρης!!!!!!
Και μιας και τα επιχειρήματα σου τελειώσανε και πρέπει κάπως να δικαιολογήσεις το κόλλημα σου με την πάρτη μου, κάνε πάλι παράθεση (ξέρεις εσύ? από τα favorites του browser σου) από τότε pathetic looser!!!!!
Τελικά αυτό που λένε ότι όσο πιο πολύ φτύνεις κάποιον, τόσο πιο πολύ κολλάει, έχει βρει την απόλυτη εφαρμογή του σε εσένα!
Έλα που δεν γράφεις!!! Έλα πες το, δεν θα σε κοροϊδεύουν τα υπόλοιπα αγοράκια! Απλά λίγο στο ψιλό θα σε πάρουν? so what!? The story of ur life!!!! :jerking:
Κακομοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοίρη!!!!!!!!!!!!! :2funny:

..σιγα μωρη αμερικλανα.... chill..... που θα λεγες κι εσυ..

PSyCho_BiTCh

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Αααααα! Το καημένο το αγοράκι δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα με την άτιμη τη σκύλα και φώναξε και τους φίλους του? :'(
ΚΑΚΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΙΡΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!! :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....εδω εισαι μωρη ????
..γιατι κρυβεσαι ???????? εεεεεεεε ???????????

PSyCho_BiTCh

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Μώρα και κασίδα να σε κόψει αγάπη μου! :-* Και μετά βουρ στο andro-medical για να σου περάσουν τα ψυχολογικά!  :birdman:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....ελα ΜΩΡΗ σκυλα, πως κανεις ετσι ???? με παρεξηγησες....!!!!
..εγω σε παω βρε κουτο..

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αααααα! Το καημένο το αγοράκι δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα με την άτιμη τη σκύλα και φώναξε και τους φίλους του? :'(
ΚΑΚΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΙΡΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!! :2funny:

:badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

βλεπω οτι γουσταρεις τρελα  :badair: σιμο! μπας και εισαι ΕΣΥ η Νιτσα που καυλωνει με κοπρολαγνια;

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Με δεκατρία χρόνια γνώσεων στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δέκα χρόνια διαδικτυακής πορείας, πέντε χρόνια αρθογραφίας σε ηλεκτρονικά περιοδικά, επτά χρόνια στο cosmoforum, σαφώς και ΕΓΩ την αντιγράφω!

και ενα αποκλειστικο ποστ στο κοσμοφορουμ της εκπληκτικης-δημοσιογραφου  :badair: σμενης Bitch η οποια εκτονωνει την μεγαλοφυια της 7επι επτα συνεχη χρονια εκει ως AXWNEFTH! Καλη διασκεδαση! Αυτες συναγωνιστες ειναι οι γυναικες του σημερα- και του χθες (γιατι η εν λογω κυρια ειναι και μιας καποιας ηλικιας!)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

"aXwNeFTh :  Ξέρετε τι πρόσεξα αδέλφια; Ότι όλοι γκρινιάζουμε, αλλά ένα επίσημο κουτάκι για γκρρρρρίνιες δεν έχουμε!! Βαφτίζω λοιπόν αυτό το κουτάκι το επίσημο κουτί της ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡιΝιΑαΑαΑαΑαΑαΑαΣ και της ΜιΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΛαΑαΑαΑαΑαΑαΣ και προτρέπω τους κατοίκους του cosmo-χωριού μας να μπαίνετε και να γκρρρρινιάζετε με πάθος! Go on λουλουδάκια μου!!! ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΙΝΙΑΞΤΕ!!!!!!! Και το εγκαινιάζω!!! Έχω τρρρρρρρρρελά νεύρα σήμερα και θέλω να ξεμαλλιάσω την απέναντι συνάδελφο με συνοπτικές διαδικασίες! Γιατί κάθεται όλη μέρα και ξύνει την μ0uΝ@ της, είναι ένα μπάζο, μια τάπα, μια κωλ@ρου και το παίζει μούρη και θεά! Και κάθε πρωί για ένα μισάωρο πάει και κλειδώνετε στο wc και καταHezei το σύμπαν! ΑαΑαΑαΑαΑαΑαΑαΑαΑαΑαΑαΑαΑαΑαΑα!!!!!"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

PSyCho_BiTCh

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
μπας και εισαι ΕΣΥ η Νιτσα που καυλωνει με κοπρολαγνια;

Ποποοοοοο!!!! :o Με ρούμπωσες!!! :( Μα ΤΙ έξυπνος που είσαι!!! Κι ετοιμόλογος πάνω από όλα!!!!  :2funny:
Έλα! Μη στεναχωριέσαι! Το δικό σου ραντεβού στο andro-medical θα στο κεράσω εγώ να σου περάσουν τα ψυχολογικά που ?χω δημιουργήσει!  :-*

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
..πωπω ρε πουστη μου.... τι δυστυχια ειναι αυτη....????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom