Νέα

Φόρουμ Cosmopolitan

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ρε σεις αντι να αγκαλιασετε τους καταδιωκομενους αποδεδειγμενα αντρες τους μπαναρατε?πατε καλα?και μετα κλαιγεστε οτι δεν υπαρχουν αντρες?
εμενα δε με μπανιαραν ακομα βρομικοσ ιμε

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.191
Πόντοι
506
Άντε κρυφτείτε, ρε τσόλια. Και πάρτε μερικά Ρωσάκια να δείτε ΠΩΣ είναι οι γυναίκες.

Συνημμένα

• ALEKSA2.jpg
    ALEKSA2.jpg
    21 KB · Εμφανίσεις: 45
  • IRINA1.jpg
    IRINA1.jpg
    11,5 KB · Εμφανίσεις: 18
  • LILIA3.jpg
    LILIA3.jpg
    15,9 KB · Εμφανίσεις: 67
  • OLESIA2.jpg
    OLESIA2.jpg
    16,1 KB · Εμφανίσεις: 24
  • OLGA1.jpg
    OLGA1.jpg
    15,1 KB · Εμφανίσεις: 37

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Δηλαδή Ταρατσούλη όποιος θέλει να βγάλει γκόμενα είναι σαλιάρης ; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δηλαδή Ταρατσούλη όποιος θέλει να βγάλει γκόμενα είναι σαλιάρης ; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aπο το ιντερνετ κ με αυτο τον τροπο ναι.Οταν ειχα γραψει το ιδιο με τον τατατσα σε ενα θρεντ στο λοστ καποιοι εμαθα δυσαρεστηθηκαν λες κ ειπα ψεμματα.Κ εγω θα μπορουσα να μπω κ να λεω τι ωραιες ειναι οι γυναικες κ ποσο τις αγαπαω κ να ξημεροβραδιαζομαι στο τσατ τους αλλα επελεξα αλλη συμπεριφορα κ βγαιναν ολες οι γαμωσπιτες κ με βριζανε.Οχι οτι με ενοιαξε βεβαια στον πουτσο μου τις εγραφα........

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Σε μενα έκαναν βιολογικό καθαρισμό. Λεκέδες , σκόνες , ποσταρίσματα , Έφυγαν όλα :cheesy:
να μι σε κοροδεβουν βιολογικο καθαρισμο κανιουνε μονο τα σκουλικα,τα βακτιρια ,ο ιλιοσ και το καθαρο νερακι,μαλον στεγνο καθαρισμα σου καναν

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
να μι σε κοροδεβουν βιολογικο καθαρισμο κανιουνε μονο τα σκουλικα,τα βακτιρια ,ο ιλιοσ και το καθαρο νερακι,μαλον στεγνο καθαρισμα σου καναν
για το τερμιτι ξερισ κατι

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Να τον ακούτε, το κατέχει το θέμα !  :rockon:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Στα πελέ μας κι αν μας μπανάρανε...το παράδοξο είναι ότι το ban το έφαγα γιατί έβρισα κοσμοελλέηνιδη :uglystupid:

Φυσικά και είναι ευπρόσδεκτα τα κορίτσια (βλέπω Λιλλυ,Κρίστυ,Βίκυ με το κώλοαβατάρ της :grin:...)

Αστον ρε αύτος έκλεισε μέχρι και δωμάτιο σε Χοτελ :o αυτός έχυσε 5 φορές μου είπε...η γκόμενα δεν πήγε ποτέ :2funny:

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Beavako μουυυυυυυυυυυυυυυυ  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Καλως σε βρηκα μαναρι μου  :boobies: :boobies: :boobies:
Και εδω θα εισαι το πουλεν μου  ;)  αλλα μην κουνας τοσο πολυ τα βυζακια σου ζαλιζομαι  :crazy:  και ειμαι και στη δουλεια  :bottom:

Christi

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
aπο το ιντερνετ κ με αυτο τον τροπο ναι.Οταν ειχα γραψει το ιδιο με τον τατατσα σε ενα θρεντ στο λοστ καποιοι εμαθα δυσαρεστηθηκαν λες κ ειπα ψεμματα.Κ εγω θα μπορουσα να μπω κ να λεω τι ωραιες ειναι οι γυναικες κ ποσο τις αγαπαω κ να ξημεροβραδιαζομαι στο τσατ τους αλλα επελεξα αλλη συμπεριφορα κ βγαιναν ολες οι γαμωσπιτες κ με βριζανε.Οχι οτι με ενοιαξε βεβαια στον πουτσο μου τις εγραφα........
να σου πω....οχι κ ολες?!?!?!?!μην τα ισοπεδωνουμε ολα!!!! :booty:

Christi

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Στα πελέ μας κι αν μας μπανάρανε...το παράδοξο είναι ότι το ban το έφαγα γιατί έβρισα κοσμοελλέηνιδη :uglystupid:

Φυσικά και είναι ευπρόσδεκτα τα κορίτσια (βλέπω Λιλλυ,Κρίστυ,Βίκυ με το κώλοαβατάρ της :grin:...)
Αστον ρε αύτος έκλεισε μέχρι και δωμάτιο σε Χοτελ :o αυτός έχυσε 5 φορές μου είπε...η γκόμενα δεν πήγε ποτέ :2funny:
χαιρε φιλε bull!!!! :dancing: :-* :-* :-* :-*

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
σουφερα σπορο

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Λές? Τουλάχιστον ήταν δωρεάν και δεν πόνεσε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom