You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
εμενα δε με μπανιαραν ακομα βρομικοσ ιμερε σεις αντι να αγκαλιασετε τους καταδιωκομενους αποδεδειγμενα αντρες τους μπαναρατε?πατε καλα?και μετα κλαιγεστε οτι δεν υπαρχουν αντρες?
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 506
Τα Σεβη μου....Εγώ ξέρω ότι μπήκαμε για να κάνουμε την πλάκα μας και μερικοί σαλιάριδες προσπαθούσαν να βγάλουν γκόμενα!
Τα κορίτσια είναι ευπρόσδεκτα!
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Σε μενα έκαναν βιολογικό καθαρισμό. Λεκέδες , σκόνες , ποσταρίσματα , Έφυγαν όλαεμενα δε με μπανιαραν ακομα βρομικοσ ιμε
μμμμμμμμμ...γιαυτο μοσχοβολας χρυσο μου?!?!?!Σε μενα έκαναν βιολογικό καθαρισμό. Λεκέδες , σκόνες , ποσταρίσματα , Έφυγαν όλα
Επισκέπτης
Δηλαδή Ταρατσούλη όποιος θέλει να βγάλει γκόμενα είναι σαλιάρης ;
aπο το ιντερνετ κ με αυτο τον τροπο ναι.Οταν ειχα γραψει το ιδιο με τον τατατσα σε ενα θρεντ στο λοστ καποιοι εμαθα δυσαρεστηθηκαν λες κ ειπα ψεμματα.Κ εγω θα μπορουσα να μπω κ να λεω τι ωραιες ειναι οι γυναικες κ ποσο τις αγαπαω κ να ξημεροβραδιαζομαι στο τσατ τους αλλα επελεξα αλλη συμπεριφορα κ βγαιναν ολες οι γαμωσπιτες κ με βριζανε.Οχι οτι με ενοιαξε βεβαια στον πουτσο μου τις εγραφα........
να μι σε κοροδεβουν βιολογικο καθαρισμο κανιουνε μονο τα σκουλικα,τα βακτιρια ,ο ιλιοσ και το καθαρο νερακι,μαλον στεγνο καθαρισμα σου κανανΣε μενα έκαναν βιολογικό καθαρισμό. Λεκέδες , σκόνες , ποσταρίσματα , Έφυγαν όλα
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.089
- Πόντοι
- 22.785
για το τερμιτι ξερισ κατινα μι σε κοροδεβουν βιολογικο καθαρισμο κανιουνε μονο τα σκουλικα,τα βακτιρια ,ο ιλιοσ και το καθαρο νερακι,μαλον στεγνο καθαρισμα σου καναν
Να τον ακούτε, το κατέχει το θέμα !να μι σε κοροδεβουν βιολογικο καθαρισμο κανιουνε μονο τα σκουλικα,τα βακτιρια ,ο ιλιοσ και το καθαρο νερακι,μαλον στεγνο καθαρισμα σου καναν
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Στα πελέ μας κι αν μας μπανάρανε...το παράδοξο είναι ότι το ban το έφαγα γιατί έβρισα κοσμοελλέηνιδη
Φυσικά και είναι ευπρόσδεκτα τα κορίτσια (βλέπω Λιλλυ,Κρίστυ,Βίκυ με το κώλοαβατάρ της ...)
Φυσικά και είναι ευπρόσδεκτα τα κορίτσια (βλέπω Λιλλυ,Κρίστυ,Βίκυ με το κώλοαβατάρ της ...)
Αστον ρε αύτος έκλεισε μέχρι και δωμάτιο σε Χοτελ :o αυτός έχυσε 5 φορές μου είπε...η γκόμενα δεν πήγε ποτέΔηλαδή Ταρατσούλη όποιος θέλει να βγάλει γκόμενα είναι σαλιάρης ;
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Ευτηχώς η κολόνια μου έμεινεμμμμμμμμμ...γιαυτο μοσχοβολας χρυσο μου?!?!?!
Και εδω θα εισαι το πουλεν μου ;) αλλα μην κουνας τοσο πολυ τα βυζακια σου ζαλιζομαι και ειμαι και στη δουλειαBeavako μουυυυυυυυυυυυυυυυ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Καλως σε βρηκα μαναρι μου
να σου πω....οχι κ ολες?!?!?!?!μην τα ισοπεδωνουμε ολα!!!!aπο το ιντερνετ κ με αυτο τον τροπο ναι.Οταν ειχα γραψει το ιδιο με τον τατατσα σε ενα θρεντ στο λοστ καποιοι εμαθα δυσαρεστηθηκαν λες κ ειπα ψεμματα.Κ εγω θα μπορουσα να μπω κ να λεω τι ωραιες ειναι οι γυναικες κ ποσο τις αγαπαω κ να ξημεροβραδιαζομαι στο τσατ τους αλλα επελεξα αλλη συμπεριφορα κ βγαιναν ολες οι γαμωσπιτες κ με βριζανε.Οχι οτι με ενοιαξε βεβαια στον πουτσο μου τις εγραφα........
Αστον ρε αύτος έκλεισε μέχρι και δωμάτιο σε Χοτελ :o αυτός έχυσε 5 φορές μου είπε...η γκόμενα δεν πήγε ποτέ
χαιρε φιλε bull!!!! :-* :-* :-* :-*Στα πελέ μας κι αν μας μπανάρανε...το παράδοξο είναι ότι το ban το έφαγα γιατί έβρισα κοσμοελλέηνιδη
Αστον ρε αύτος έκλεισε μέχρι και δωμάτιο σε Χοτελ :o αυτός έχυσε 5 φορές μου είπε...η γκόμενα δεν πήγε ποτέ
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Λές? Τουλάχιστον ήταν δωρεάν και δεν πόνεσε.να μι σε κοροδεβουν βιολογικο καθαρισμο κανιουνε μονο τα σκουλικα,τα βακτιρια ,ο ιλιοσ και το καθαρο νερακι,μαλον στεγνο καθαρισμα σου καναν
Φρόνιμα, σε βλέπω....να σου πω....οχι κ ολες?!?!?!?!μην τα ισοπεδωνουμε ολα!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις