να βαλετε και ψηφοφορια,ποιο ειναι το καλυτερο κοσμομωρο.εκει να δεις γελιο.....
Τι κακόοοοος!
να βαλετε και ψηφοφορια,ποιο ειναι το καλυτερο κοσμομωρο.εκει να δεις γελιο.....
συννενοημενη με τη σιλβα εισαι και με λετε κακο?καλα λεω,θα βγαλουν και ροζ επιλογη φοντου σε λιγο.....Τι κακόοοοος!
Όχι δα, τι κακός, ξέρει τι λέειΤι κακόοοοος!
μη χασεις εσυ...Και να απευθυνθουν για βοήθεια σχετικα με αυτό σε έμπιστα άτομα συμπληρώνω εγώ εν Φαλλώ Αδελφοι
αυτες μεσολαβισανε κ πιρα το φιδακιεμενα με αγαπισαν πολι στο κοσμοπολιταν γιατι ολεσ η καλεσ κοπελεσ ινε ζοοφιλεσ παρολοο που δε ιμε σκιλακι η γατακι αλα γιβονασ cotobiftekous-da-CAPOtious
Καλωσορισες βικονι και καλα χιλιομετρα στο στιβο της ηδονης το νου σας μην το κανετε και εδω ροζ γιατι θα πεσει :-* :-* :-*ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΓΑΥΡΙΝΑ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΚΟΚΚΙΝΟ..Θα μεζευτουμε πολλες και θελουμε και το αναλογο καλωσορισμα...Εμεις απο κει σας περιποιηθηκαμε παραπονο δεν εχετε
εγω πιστευω οτι πρεπει ολοι να καλωσορισουμε τα κοσμο γκερλς και να τα ευχαριστησουμε γιατι ενω πρεσβευουν καποιο αλλο τροπο σκεψης ηταν διπλα μα ς στα δυσκολα.κοριτσια απλα εδω θα χρειαστει να προσαρμοστειτε σε πιο εξτριμ καταστασεις στον τροπο σκεψης αλλα πιστεψτε με θα σας βγει σε καλο.
καλως την και ας αργησε αντε ελατε και αλλες να δουμε που θα παει το φορουμακιΕΕΕΕΤΣΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ!!!!για να κανουμε κι εδω αισθητη την παρουσια μας....... ;)
ολες καλοδεχουμενες ειναι δημοκρατια και ελευθερια λογου ειναι ενα απο τα ατου του φορουμαυτες που δεν ηταν απτο κοσμο δεν τις δεχεστε δηλαδη??? :- :-
ολι ινε φιλι μασ και φιλεσ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αυτες που δεν ηταν απτο κοσμο δεν τις δεχεστε δηλαδη??? :- :-
τι εκαναν λεει?κυνηγησαν τους καταδιωκομενους?φωτια και τσεκουρι τοτε...........νομιζα και εγω οτι εβαλαν καποιες ελληνιδες μυαλο αλλα συνεχιζουν τις μαλακιες.ουστ με τον ομαρ και τον αλι να πηγαινετε και πολυ σας ειναιθείε δεν ήταν! μας μπάναραν όλους και έσβησαν τα θρεντ μας!! και τι ζητήσαμε οι καημένοι? για μια βδομαδούλα λίγο καταφύγιο!!!
Σιλβα μωρο μου τι λες? εγω εστρωσα χαλια για να ερθεις στο σαιτ μας
Θα μας πεις ποιο είναι το ονοματάκι σου στο cosmopolitan;
καλα αμα ανεβαζαμε εδω τα μπαναρισματα και τα θρεντακια που ανοιγαν με τιτλο " αξεστοι " και αλλα που δεν θυμαμαι δεν θα σας εμενε αντερο απο τα γελιατι εκαναν λεει?κυνηγησαν τους καταδιωκομενους?φωτια και τσεκουρι τοτε...........νομιζα και εγω οτι εβαλαν καποιες ελληνιδες μυαλο αλλα συνεχιζουν τις μαλακιες.ουστ με τον ομαρ και τον αλι να πηγαινετε και πολυ σας ειναι
ρε σεις αντι να αγκαλιασετε τους καταδιωκομενους αποδεδειγμενα αντρες τους μπαναρατε?πατε καλα?και μετα κλαιγεστε οτι δεν υπαρχουν αντρες?Σιγα τους καημενους...Ελεος θα ξερασω με τοση κακομοιρια
Για μια εβδομαδα ηρθατε δυο μηνες κατσατε αλλα χαλαλι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*