Νέα

Φόρουμ Cosmopolitan

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εμενα με αγαπισαν πολι στο κοσμοπολιταν γιατι ολεσ η καλεσ κοπελεσ ινε ζοοφιλεσ παρολοο που δε ιμε σκιλακι η γατακι αλα γιβονασ cotobiftekous-da-CAPOtious

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
εμενα με αγαπισαν πολι στο κοσμοπολιταν γιατι ολεσ η καλεσ κοπελεσ ινε ζοοφιλεσ παρολοο που δε ιμε σκιλακι η γατακι αλα γιβονασ cotobiftekous-da-CAPOtious
αυτες μεσολαβισανε κ πιρα το φιδακι

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΓΑΥΡΙΝΑ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΚΟΚΚΙΝΟ..Θα μεζευτουμε πολλες και θελουμε και το αναλογο καλωσορισμα...Εμεις απο κει σας περιποιηθηκαμε παραπονο δεν εχετε  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Καλωσορισες βικονι και καλα χιλιομετρα στο στιβο της ηδονης  :knockinb:  το νου σας μην το κανετε και εδω ροζ  :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: γιατι θα πεσει  :bottom:      :-* :-* :-*

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
εγω πιστευω οτι πρεπει ολοι να καλωσορισουμε τα κοσμο γκερλς και να τα ευχαριστησουμε γιατι ενω πρεσβευουν καποιο αλλο τροπο σκεψης ηταν διπλα μα ς στα δυσκολα.κοριτσια απλα εδω θα χρειαστει να προσαρμοστειτε σε πιο εξτριμ καταστασεις στον τροπο σκεψης αλλα πιστεψτε με θα σας βγει σε καλο.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
αυτες που δεν ηταν απτο κοσμο δεν τις δεχεστε δηλαδη??? :- :-

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εγω πιστευω οτι πρεπει ολοι να καλωσορισουμε τα κοσμο γκερλς και να τα ευχαριστησουμε γιατι ενω πρεσβευουν καποιο αλλο τροπο σκεψης ηταν διπλα μα ς στα δυσκολα.κοριτσια απλα εδω θα χρειαστει να προσαρμοστειτε σε πιο εξτριμ καταστασεις στον τροπο σκεψης αλλα πιστεψτε με θα σας βγει σε καλο.

θείε δεν ήταν! μας μπάναραν όλους και έσβησαν τα θρεντ μας!! και τι ζητήσαμε οι καημένοι? για μια βδομαδούλα λίγο καταφύγιο!!!

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ΕΕΕΕΤΣΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ!!!!για να κανουμε κι εδω αισθητη την παρουσια μας....... ;)
καλως την και ας αργησε αντε ελατε και αλλες να δουμε που θα παει το φορουμακι  :boobies: :boobies: :boobies:
αυτες που δεν ηταν απτο κοσμο δεν τις δεχεστε δηλαδη??? :- :-
ολες καλοδεχουμενες ειναι δημοκρατια και ελευθερια λογου ειναι ενα απο τα ατου του φορουμ

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Σιλβα μωρο μου τι λες? εγω εστρωσα χαλια για να ερθεις στο σαιτ μας :boobies: :smitten: :boff:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.191
Πόντοι
506
Πώώώώς?? Cosmo girls??? ΑΣ ΞΕΡΑΣΩ!!

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
θείε δεν ήταν! μας μπάναραν όλους και έσβησαν τα θρεντ μας!! και τι ζητήσαμε οι καημένοι? για μια βδομαδούλα λίγο καταφύγιο!!!
τι εκαναν λεει?κυνηγησαν τους καταδιωκομενους?φωτια και τσεκουρι τοτε...........νομιζα και εγω οτι εβαλαν καποιες ελληνιδες μυαλο αλλα συνεχιζουν τις μαλακιες.ουστ με τον ομαρ και τον αλι να πηγαινετε και πολυ σας ειναι

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
τι εκαναν λεει?κυνηγησαν τους καταδιωκομενους?φωτια και τσεκουρι τοτε...........νομιζα και εγω οτι εβαλαν καποιες ελληνιδες μυαλο αλλα συνεχιζουν τις μαλακιες.ουστ με τον ομαρ και τον αλι να πηγαινετε και πολυ σας ειναι
καλα αμα ανεβαζαμε εδω τα μπαναρισματα και τα θρεντακια που ανοιγαν με τιτλο " αξεστοι " και αλλα που δεν θυμαμαι δεν θα σας εμενε αντερο απο τα γελια  :bounce-glasses:

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Σιγα τους καημενους...Ελεος θα ξερασω με τοση κακομοιρια :babycry:

Για μια εβδομαδα ηρθατε δυο μηνες κατσατε αλλα χαλαλι  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ρε σεις αντι να αγκαλιασετε τους καταδιωκομενους αποδεδειγμενα αντρες τους μπαναρατε?πατε καλα?και μετα κλαιγεστε οτι δεν υπαρχουν αντρες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom