Επισκέπτης
α καλα,αρχισαν να γραφουνε και για σοβαρα ερωτικα θεματα.ενταξει παιδια,θα πεσει τρελο ιντερνετικο καμακι-μαλακια......
α μπραβο ρε συ,αυτο λεω....μη βιαζεσαι ομως,αμα δεις κανα θρεντ ''ΠΩς ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ'' θα σου πω εγω....Εγώ ξέρω ότι μπήκαμε για να κάνουμε την πλάκα μας και μερικοί σαλιάριδες προσπαθούσαν να βγάλουν γκόμενα!
Τα κορίτσια είναι ευπρόσδεκτα!
Εδώ είχαμε θέμα "πήδηξα την μάνα μου, πειράζει?" σε αυτό θα κολλήσουμε?α μπραβο ρε συ,αυτο λεω....μη βιαζεσαι ομως,αμα δεις κανα θρεντ ''ΠΩς ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ'' θα σου πω εγω....
Έλα βρε, τίποτα κακό δεν θα πάθει το site σας... πατ πατ!Εγω φοβαμαι οτι θα το "γαμησουν" το σαιτ και ειναι κριμα μολις ανοιξε. >
ε αυτο ηταν βαθυτερου κοινωνικου προβληματισμου θρεντ....Εδώ είχαμε θέμα "πήδηξα την μάνα μου, πειράζει?" σε αυτό θα κολλήσουμε?
Ενώ το "κομμωτήρια που ξυρίζουν αρχίδια" είχε χρηστικές πληροφορίεςε αυτο ηταν βαθυτερου κοινωνικου προβληματισμου θρεντ....
Εγω φοβαμαι οτι θα το "γαμησουν" το σαιτ και ειναι κριμα μολις ανοιξε. >
το τραβελια με προσοντα δε,εχει επιστημονικες αναφορες,μεταλλαξη κι ετσι.....Ενώ το "κομμωτήρια που ξυρίζουν αρχίδια" είχε χρηστικές πληροφορίες
Gandyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
οτι κ αν λετετο τραβελια με προσοντα δε,εχει επιστημονικες αναφορες,μεταλλαξη κι ετσι.....
καλως ηρθες βικουλα :-* :-* :-* :-* κ τα υπολοιπα κοσμοκοριτσα.Εδω μπορειτε να γραφετε οτι θελετε ουτε θα σας μπαναρουν ουτε θα σας σβησουν τα ποστς ουτε ρουφιανους εχουμε...οι μαλλον εχουμε αλλα ειναι σταμπαρισμενοι
Ξέχασες να πεις σύντροφε, μπορούν να βάζουν smilies, φωτογραφίες η και βιντεάκια, όπως αρμόζει σ ενα σύγχρονο, κι όχι απαρχαιωμένο σαν το Κόσμο, φόρουμκαλως ηρθες βικουλα :-* :-* :-* :-* κ τα υπολοιπα κοσμοκοριτσα.Εδω μπορειτε να γραφετε οτι θελετε ουτε θα σας μπαναρουν ουτε θα σας σβησουν τα ποστς ουτε ρουφιανους εχουμε...οι μαλλον εχουμε αλλα ειναι σταμπαρισμενοι
Ξέχασες να πεις σύντροφε, μπορούν να βάζουν smilies, φωτογραφίες η και βιντεάκια, όπως αρμόζει σ ενα σύγχρονο, κι όχι απαρχαιωμένο σαν το Κόσμο, φόρουμ
κλάνουν ο πεθαμένοι?To ματιασατε το φορουμ με τα κακοβολουλα σχολια σας και τωρα ΣΕΡΝΕΤΑΙ παραπανω απο πριν...
απο που ιδρωνουν οι αγελαδες???κλάνουν ο πεθαμένοι?
οτι κ αν λετε
τo τελευταιο με το καημενο που μας ζηταγε την αδεια για να παιξει με τον μικρουλη καημενο του
ηταν το καλυτερο εβερ!
δεν μαθαμε κ τι εγινε...
μονο να ειναι στα ελληνικα κ οχι κεφαλαια... αυτο μας χαλαει εμας χαχαχα
(χαρες που θα κανει το λιλακι τωρα...!!! *P )
Ξέχασες να πεις σύντροφε, μπορούν να βάζουν smilies, φωτογραφίες η και βιντεάκια, όπως αρμόζει σ ενα σύγχρονο, κι όχι απαρχαιωμένο σαν το Κόσμο, φόρουμ
Και να απευθυνθουν για βοήθεια σχετικα με αυτό σε έμπιστα άτομα συμπληρώνω εγώ εν Φαλλώ Αδελφοι