Νέα

Φόρουμ Cosmopolitan

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
α καλα,αρχισαν να γραφουνε και για σοβαρα ερωτικα θεματα.ενταξει παιδια,θα πεσει τρελο ιντερνετικο καμακι-μαλακια......

Επισκέπτης
Εγώ ξέρω ότι μπήκαμε για να κάνουμε την πλάκα μας και μερικοί σαλιάριδες προσπαθούσαν να βγάλουν γκόμενα!
Τα κορίτσια είναι ευπρόσδεκτα! :boobies:

Επισκέπτης
Εγώ ξέρω ότι μπήκαμε για να κάνουμε την πλάκα μας και μερικοί σαλιάριδες προσπαθούσαν να βγάλουν γκόμενα!
Τα κορίτσια είναι ευπρόσδεκτα! :boobies:
α μπραβο ρε συ,αυτο λεω....μη βιαζεσαι ομως,αμα δεις κανα θρεντ ''ΠΩς ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ'' θα σου πω εγω....

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Εγω φοβαμαι οτι θα το "γαμησουν" το σαιτ και ειναι κριμα μολις ανοιξε. >:(

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Για αυτους που φορανε σαλιαρα :2funny:
Οπως εγω που ειμαι μουρακι μικρουλι και σελω τσοργη και προντερμ
:babycry:

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6

Επισκέπτης
Gandyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

καλως ηρθες βικουλα :-* :-* :-* :-*  κ τα υπολοιπα κοσμοκοριτσα.Εδω μπορειτε να γραφετε οτι θελετε ουτε θα σας μπαναρουν ουτε θα σας σβησουν τα ποστς ουτε ρουφιανους εχουμε...οι μαλλον εχουμε αλλα ειναι σταμπαρισμενοι :rockon:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
το τραβελια με προσοντα δε,εχει επιστημονικες αναφορες,μεταλλαξη κι ετσι.....
οτι κ αν λετε
τo τελευταιο με το καημενο που μας ζηταγε την αδεια για να παιξει με τον μικρουλη καημενο του
ηταν το καλυτερο εβερ!

δεν μαθαμε κ τι εγινε... :crazy:
καλως ηρθες βικουλα :-* :-* :-* :-*  κ τα υπολοιπα κοσμοκοριτσα.Εδω μπορειτε να γραφετε οτι θελετε ουτε θα σας μπαναρουν ουτε θα σας σβησουν τα ποστς ουτε ρουφιανους εχουμε...οι μαλλον εχουμε αλλα ειναι σταμπαρισμενοι :rockon:

μονο να ειναι στα ελληνικα κ οχι κεφαλαια... αυτο μας χαλαει εμας χαχαχα

(χαρες που θα κανει το λιλακι τωρα...!!! *P )

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Ξέχασες να πεις σύντροφε, μπορούν να βάζουν smilies, φωτογραφίες η και βιντεάκια, όπως αρμόζει σ ενα σύγχρονο, κι όχι απαρχαιωμένο σαν το Κόσμο, φόρουμ

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ξέχασες να πεις σύντροφε, μπορούν να βάζουν smilies, φωτογραφίες η και βιντεάκια, όπως αρμόζει σ ενα σύγχρονο, κι όχι απαρχαιωμένο σαν το Κόσμο, φόρουμ

Και να απευθυνθουν για βοήθεια σχετικα με αυτό σε έμπιστα άτομα συμπληρώνω εγώ εν Φαλλώ Αδελφοι  :woldman:

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
οτι κ αν λετε
τo τελευταιο με το καημενο που μας ζηταγε την αδεια για να παιξει με τον μικρουλη καημενο του
ηταν το καλυτερο εβερ!

δεν μαθαμε κ τι εγινε... :crazy:
μονο να ειναι στα ελληνικα κ οχι κεφαλαια... αυτο μας χαλαει εμας χαχαχα

(χαρες που θα κανει το λιλακι τωρα...!!! *P )

Δεν το συζητώ! Η καλύτερη μου! (μου είχαν γίνει εφιάλτης αυτά τα greeklish!) :thumbsup: :bounce-glasses:

:rolleyes: :rolleyes: Εντάξει, είναι πίσω από τεχνολογική άποψη... :(
Και να απευθυνθουν για βοήθεια σχετικα με αυτό σε έμπιστα άτομα συμπληρώνω εγώ εν Φαλλώ Αδελφοι  :woldman:
:* :*  :)

Επισκέπτης
να βαλετε και ψηφοφορια,ποιο ειναι το καλυτερο κοσμομωρο.εκει να δεις γελιο.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom