Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φορμίωνος 212 ( Μασατζίδικο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasm2005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Φιλε μου καλημερα η κ.γιαννα σου ειπε σωστα την εκανε μπομπα η ζιζελ για μερες δεν ειχε πολυ πελατια μου ειπε. :S
......τώρα που έφυγε και η Ζιζέλ, μόνο η "εξηνταρού" έχει μείνει στο μαγαζί?

MICKEY ROURKE

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
......τώρα που έφυγε και η Ζιζέλ, μόνο η "εξηνταρού" έχει μείνει στο μαγαζί?

Φιλος g.g.xxx εχει και μια απο την ινδια αλλα.......... :jerking: ουτε για οικονομος
σε σπιτι δεν κανει αστα να πανε χαλια...... :headbang:

Επισκέπτης
Φιλος g.g.xxx εχει και μια απο την ινδια αλλα.......... :jerking: ουτε για οικονομος
σε σπιτι δεν κανει αστα να πανε χαλια...... :headbang:
ΠΑΕΙ αυτη έφυγε :grin:τωρα εχει φέρει λεει μια άλλη καινούργια :grin: η ζιζελ είπε οτι ...θα γυρίσει...το πότε ..κανείς δεν ξέρει :grin:

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
περασμα απο την κυρα γιαννα προχτεσ και πηρα την πιτσιρικα την ροζ baby με αστυνομικη περιβολη για γαμησια με προστιμο!μετριο υψοσ καστανο μαλλι αλλα λιγο ασπρουλιαρα στο σωμα!καλο στοματικο  καιακομα καλυτερο στισημο στα 4!!!γμιεται καλα το πουτανακι!!εχει φερει και μια αλεξια απο πολωνια κοντουλι μετουρλοτο κωλαρακι!!!το επομενο για τιμημα!!!!κριτικη καμια!την εχει παρει κανεισ???αξιζει??τιμη νομιζω 40

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.242
Πόντοι
5.595

Τι το ξυνεις το ρημαδι? να πεσει η πυτιριδα? τι δεν καταλαβες? Ρωταει ο ανθρωπος : η καινουρια που εφερε αξιζει? 40 ευρω λογικα , λεει, ειναι η τιμη της.
Εγω παντως φιλε νικπαρ δεν εχω δει Αλεξια, μιας και εχω να περασω πανω απο 3 βδομαδες (που πηρα ζιζελ και ειδα και την ροζ με τα 60 ευρω).

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Τι το ξυνεις το ρημαδι? να πεσει η πυτιριδα? τι δεν καταλαβες? Ρωταει ο ανθρωπος : η καινουρια που εφερε αξιζει? 40 ευρω λογικα , λεει, ειναι η τιμη της.
Εγω παντως φιλε νικπαρ δεν εχω δει Αλεξια, μιας και εχω να περασω πανω απο 3 βδομαδες (που πηρα ζιζελ και ειδα και την ροζ με τα 60 ευρω).

οπωσ το γραφει ειναι σαν να διερωταται αν πληρωσε 40..σα να μην ξερει ποσο πληρωσε.
αυτο καταλαβα εγω...γι'αυτο το ξυνω το ρημαδι

georg-e

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2009
Like
6
Πόντοι
0
kalimera se olous tous sinagonistes....sas parakalo poli mporei kapoios na mou pei i na mou dosi kanena parasinthima gia na mou anoiksi k emena i gianna

georg-e

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2009
Like
6
Πόντοι
0
ksero tha mou peite eisai kainourgios k tetoia an theleis kapoios na boithisi as einai kala...elpizo na mporeso k ego na grafo apo ayrio tis peripeteies k gia ta oraia fasolakia k pastitsia tis giannas

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ksero tha mou peite eisai kainourgios k tetoia

Για αρχή, γράφε με Ελληνικούς χαρακτήρες (κανόνας του forum), αλλιώς πιθανόν θα έχεις συνέπειες από τους διαχειριστές.

Για τα υπόλοιπα, βλέπουμε......

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Tι κάνει η κυρα Γιάννα;;;;;;;

η κουζίνα της εχει έφτιαξε ή ακόμη σερβίρει πατσα;;;;;;

georg-e

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Για αρχή, γράφε με Ελληνικούς χαρακτήρες (κανόνας του forum), αλλιώς πιθανόν θα έχεις συνέπειες από τους διαχειριστές.

Για τα υπόλοιπα, βλέπουμε......
οκ σορρυ δεν το γνοριζα...λοιπον θπαρχει καποιοσ που να μπορεσει να με βοηθηση...ακουω τα καλυτερα κ δεν μπορω να μπω....

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Γραψου σε καμια ΤΟ ΠΑΣΟΚ ή Νδ ή και του ΛΑΟΣ έστω, με την ταυτότητα θα μπένεις παντου

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
Αλλαξε το ΜΕΝΟΥ στην Μανταμ Γιάννα ; Ξερει κανεις;

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Ρε παιδια .... τι γράφει το ριμαδι το κουδούνι στο μασατζίδικο ??? Έχει και face control το κατάστημα ???

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  την κυριακη το απογευμα , μονο 2 εργαζομενεs.  η γιασμιν (  20-22 χρ.  μετρια  στο υψοs -  καστανα μαλλια  -  βυζακι 1-1,5  με ωραιο κολλαρακι  και η αλεξια 23-24 χρ. ξανθια - κοντουλα - με βυζακι και αυτη 1- 1,5 ).  συμπαθητικα κοριτσακια με μετρια προσωπακια.

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Τελικά δεν θα μας πει κανείς τι γράφει το κουδούνι ???

Ρωτάω διότι πήγα και μου φάνηκε για κανονικό σπίτι.  Τα φώτα σας όσοι έχετε πάει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom