Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φορμίωνος 212 ( Μασατζίδικο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasm2005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Η κυρα Γίαννα βαστα το ίδρυμα πολύ κλειστό στον πολύ κόσμο.

Εφαρμόζει την πολιτική του Καποδίστρια με τις πατάτες και βαστά το ενδιαφέρον αμειωτο.,

Αν και τα κορίτσια της δεν λέν πολλά

παζάρι για να γαμήσουμε καναν κατασκευαστή θα κάνουμε βρε τρίκαρδε?έχω καύλες τώρα με την έναρξη της άνοιξης! στα παπάρια μου το διαμέρισμα..με ενοίκιο θα είμαι για μιά ζωή ή στον δρόμο!

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ρε δικηγόρος μου είσαι???????

για όσους θέλουν να μπούν στο σωματείο της φορμίωνος πρέπει να κάνουν το εξής...συνεννόηση στο πμ με λούπ ώστε την "επίμαχη" ώρα να έχει στηθεί ο εν λόγω μάγειρας απέναντι από την κεντρική είσοδο με λεκάνη ζεστής φασολάδας χρώματος βεραμάν και μια ξύλινη κουτάλα για ανακάτωμα.Εν συνεχεία συνεργείο ηθοποιών του λούπ(έχει επιτελέσει και ηθοποιός την δεκαετία του 80 συμπρωταγωνιστής με τον αθηνόδωρο προύσαλη(πνευματικός του πατέρας)θα αποθανατίσει την ιστορική στιγμή της ταινίας με τον μουστάκα και την νανα βενέτη όπου ο άτυχος σωτήρης πιάνεται μετά από ταξίδια από αφρικανούς και ετοιμάζεται για σιγοβράσιμο(παίζει και η αξέχαστη γερασιμιδου).Μόλις ξεκινήσει το πλάνο ο φασολομάγειρας εκσφενδονίζει την ξύλινη κουτάλα στο παράθυρο της γιάννας στον πρώτο ώστε να δώσει το πράσινο φώς για την υποδοχή του ενδιαφερόμενου πουτανογαμιά! Αυτά για την ροδούλα...για την ζιζέλ υπάρχει άλλο συνθηματικό...Ο λούπ θα σας ενημερώσει.

και όλα αυτά χωρίς ένσημα...πάλι ξέχασες να το αναφέρεις ε;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
παζάρι για να γαμήσουμε καναν κατασκευαστή θα κάνουμε βρε τρίκαρδε?έχω καύλες τώρα με την έναρξη της άνοιξης! στα παπάρια μου το διαμέρισμα..με ενοίκιο θα είμαι για μιά ζωή ή στον δρόμο!

Καλύτερα στο δρόμο φίλτατε, δεν πλερώνεις και το χαράτσι :2funny: :2funny:

Μου πέρασε η καβλα με τα εργολάβα, ειναι εκτός μόδας πλέον.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

Τα σεβη μου και καλο μεσημερι, στους συναγωνιστες !!!

Καλο  Σ/Κυριακο !!!

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

arrogant1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
1
Ποιος θα μ0υ στελει το τηλ. για να συννενοηθώ για το πως θσ πάω. ευχαριστώ από πριν

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.419
Πόντοι
46.232
το τηλ δεν θα σου χρησιμεύσει σε τίποτα....πρέπει να πάς με γνωστό ή να είναι το τήλ σου αποθηκευμένο στη μνήμη του τηλεφώνου της κας.Γιάννας 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.419
Πόντοι
46.232
αυτή δεν δούλευε σε μαγάζι....δούλευε σαν call girl και στην γιάννα.

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
ρε δικηγόρος μου είσαι???????

για όσους θέλουν να μπούν στο σωματείο της φορμίωνος πρέπει να κάνουν το εξής...συνεννόηση στο πμ με λούπ ώστε την "επίμαχη" ώρα να έχει στηθεί ο εν λόγω μάγειρας απέναντι από την κεντρική είσοδο με λεκάνη ζεστής φασολάδας χρώματος βεραμάν και μια ξύλινη κουτάλα για ανακάτωμα.Εν συνεχεία συνεργείο ηθοποιών του λούπ(έχει επιτελέσει και ηθοποιός την δεκαετία του 80 συμπρωταγωνιστής με τον αθηνόδωρο προύσαλη(πνευματικός του πατέρας)θα αποθανατίσει την ιστορική στιγμή της ταινίας με τον μουστάκα και την νανα βενέτη όπου ο άτυχος σωτήρης πιάνεται μετά από ταξίδια από αφρικανούς και ετοιμάζεται για σιγοβράσιμο(παίζει και η αξέχαστη γερασιμιδου).Μόλις ξεκινήσει το πλάνο ο φασολομάγειρας εκσφενδονίζει την ξύλινη κουτάλα στο παράθυρο της γιάννας στον πρώτο ώστε να δώσει το πράσινο φώς για την υποδοχή του ενδιαφερόμενου πουτανογαμιά! Αυτά για την ροδούλα...για την ζιζέλ υπάρχει άλλο συνθηματικό...Ο λούπ θα σας ενημερώσει.

Χαχαχα!!!!γελασαμε...

Καλα ρε....δεν ντρεπεσαι καθολου;δεν εχεις τσιπα;φιλοτιμο;
Δεν φτανει που με εχεις απληρωτο 7 χρονια και ανασφαλιστο,κανεις και πλακιτσα με τους πρωην συναδελφους μου...και επιπλεον τα κανονισες με τη γιαννα και ενσωματωσες το νεο φπα στις αμοιβες τις δικες μου και οχι στις δικες σου..... :tickedoff: :tickedoff:μπαταχτση ε μπαταχτση!!!!
Αλλα εγω φταιω τοτε που σε μαζεψα μικρο και αφραπο νεουδι και σε εβαλα να παιζεις τον κομπαρσο διπλα στο σωτηρη και σε αλλους αξιολογους ηθοποιους για να παιρνεις κανα χαρτζιλικι(το οποιο εμαθα το χαλουσες σε ταρατατα και διαβασε με)
Οριστε.... παραθετω φωτο απο το παρελθον οπου επαιξες το γοριλα διπλα στο μουστακα στην περιβοητη ταινια που αναφερεις...μπας και συγκινηθεις και ερθεις στα συγκαλα σου(παρεπιπτοντως να αναφερω οτι στην ταινια χαλασε 25 στολες γοριλα γιατι εχυνε συνεχως με τις γκομενες του δυναστεια-μια ζωη ανεπροκοπος και σπαταλος-)

Συνημμένα

• pathos gorilas.JPG
    pathos gorilas.JPG
    28,1 KB · Εμφανίσεις: 24

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.419
Πόντοι
46.232
Χαχαχα!!!!γελασαμε...

Καλα ρε....δεν ντρεπεσαι καθολου;δεν εχεις τσιπα;φιλοτιμο;
Δεν φτανει που με εχεις απληρωτο 7 χρονια και ανασφαλιστο,κανεις και πλακιτσα με τους πρωην συναδελφους μου...και επιπλεον τα κανονισες με τη γιαννα και ενσωματωσες το νεο φπα στις αμοιβες τις δικες μου και οχι στις δικες σου..... :tickedoff: :tickedoff:μπαταχτση ε μπαταχτση!!!!
Αλλα εγω φταιω τοτε που σε μαζεψα μικρο και αφραπο νεουδι και σε εβαλα να παιζεις τον κομπαρσο διπλα στο σωτηρη και σε αλλους αξιολογους ηθοποιους για να παιρνεις κανα χαρτζιλικι(το οποιο εμαθα το χαλουσες σε ταρατατα και διαβασε με)
Οριστε.... παραθετω φωτο απο το παρελθον οπου επαιξες το γοριλα διπλα στο μουστακα στην περιβοητη ταινια που αναφερεις...μπας και συγκινηθεις και ερθεις στα συγκαλα σου(παρεπιπτοντως να αναφερω οτι στην ταινια χαλασε 25 στολες γοριλα γιατι εχυνε συνεχως με τις γκομενες του δυναστεια-μια ζωη ανεπροκοπος και σπαταλος-)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
:d-spam: αλλα να αναφερω οτι η χιονουλα-ροδουλα η οπως αλλιως τη λενε δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο το οποιο δικαιολογει τα 60 για οινομαγειριο κυρα γιαννας...απο κωλο καλα τα παει παντως αλλα μεχρι εκει(δεν δοκιμασα,απλα ειδα και παραθετω γνωμη καθοτι δεν θα εδινα 60αρι στη γιαννα)
Γελασα παντως με το χαρακτηρισμο "διπλωματουχος μασερ μις νεα γουϊνεα"για τη ζακλιν

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
τελικα αυτην την ροδουλα εστω και με 60 την γαμησε κανεισ να μασ πει αν το λεει καλα το τραγουδι???

MICKEY ROURKE

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ενα μεγαλο γεια σε ολους τους συναγωνιστες γιατι εχουμε καιρο να τα πουμε.
Πριν λιγο καιρο εσκασα μυτη και εγω στην αγαπημενη κυρια γιαννα κουβεντουλα
μαζι της και με τρελο τυπα συναγωνιστη ο οποιος και μου εδειξε τον δρομο
για το φ212 (καιρο τωρα) ολο τρελα.Ξαφνικα νασου το τρελο μαυρο μωρακι που εχει
στην δουλεψη της η κυρια πρωιν μις ακτη ελεφαντοστου,εδωσα τα ψιλα και βουρ για το
δωματειο στα του αγωνα το κοριτσι το εχει super σαλατη πιπα αλλα και γενικα με σαλιωσε
παντου αλλα ολα τα λεφτα ειναι το κωλαρι της στα τεσσερα,χαρμα!!!!!!!!! :rockon:

Υ.Γ. Ξερουμε τιποτα για το καινουριο μωρο τελικα που θελει 60αρια?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Υ.Γ. Ξερουμε τιποτα για το καινουριο μωρο τελικα που θελει 60αρια?

Ναι......ότι ΔΕΝ πρέπει να το επιλέξουμε, αν δεν κατέβει το κοστολόγιο στο κανονικό ύψος που έχουν και οι άλλες κοπέλες! :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom