Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φορμίωνος 212 ( Μασατζίδικο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasm2005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
το κάτω μαγαζί θα συνεχίσει να δουλεύει για να μην χάσει και την άδεια :grin:..πιθανώς απο το τέκνο της κυρίας Γιάννας :grin: μια πληροφορία που μπορει να την επιβεβαίωση και αλλος συναγωνιστής είναι ότι στο καινούργιο μαγαζί υπάρχει η πιθανότητα να δουλεύουν και άντρες :rolleyes:

Επειδή με την αγαπητή μου βυζοbank, δεν βγάζω άκρη μερικές φορές, πάντα κρατώ μικρό καλάθι, σε όσα μου λέει και μαθαίνω.

Πάντως, μία βόλτα από το νέο κατάστημα (εφ'όσον ξεκινήσει τη λειτουργία του όπως επιμένουν οι πληροφορίες), θα την κάνω την επόμενη εβδομάδα.

Επισκέπτης
Επειδή με την αγαπητή μου βυζοbank, δεν βγάζω άκρη μερικές φορές, πάντα κρατώ μικρό καλάθι, σε όσα μου λέει και μαθαίνω.

Πάντως, μία βόλτα από το νέο κατάστημα (εφ'όσον ξεκινήσει τη λειτουργία του όπως επιμένουν οι πληροφορίες), θα την κάνω την επόμενη εβδομάδα.
συμφωνώ και επαυξάνω :grin:η κυρια γιαννα ειναι ο ορισμός του Πινόκιο :grin:

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

Κοίτα να μάθεις και το μενού του νέου μαγαζιού! Να ξέρουμε τι ταψιά θα βγάζει ο φούρνος, αν θα έχει λαδερά, κ.ο.κ. :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.421
Πόντοι
46.232
Κοίτα να μάθεις και το μενού του νέου μαγαζιού! Να ξέρουμε τι ταψιά θα βγάζει ο φούρνος, αν θα έχει λαδερά, κ.ο.κ. :2funny:
μην ανησυχείς φίλε....
αυτό είναι δουλειά  του pathos και του loop  :grin: :grin: :grin:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Κανα καλό νέο απο την κυρα Γιάννα, εχουμε;;;;;

Μεταγκατάσταση εγινε;;;;;

Τι μαγειρευτα σερβίρει;;;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Κανα καλό νέο απο την κυρα Γιάννα, εχουμε;;;;;

Μεταγκατάσταση εγινε;;;;;

Τι μαγειρευτα σερβίρει;;;

Ουδέν νεότερον από το δυτικό μέτωπο. Το κατάστημα δέχεται τους πελάτες του (ακόμη) στη Φ212, αυστηρά στο ισόγειο. Η μετεγκατάσταση δεν έχει λάβει χώρα ακόμη, λόγω μη έγκαιρης ετοιμασίας των νέων εγκαταστάσεων εις Καισαριανήν.

Προς τη διεύθυνση του οίκου: Αγαπητή μου, καλέστε κάποιον πτυχιούχο ηλεκτρολόγο.... Κρίμα είναι το κατάστημα να διαθέτει μόνο κρύο ύδωρ προς τους εκλεκτούς πελάτες του, "λόγω βραχυκυκλώματος" στον κεντρικό πίνακα παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

Το παράπονο/καταγγελία/πληροφόρηση μου μετεφέρθη από εκλεκτό φίλο του οποίου τα λεγόμενα δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.

Κατά τα άλλα, το μενού περιλαμβάνει κάποια που δεν βλέπεται, μία που βλέπεται και δεν βλέπεται, τη Γιασμίν, μία Ρωσίδα γύρω στα 25? με μικρό στήθος, και κάποια άλλη που προσφέρει τις υπηρεσίες της τα πρωϊνά και τα Σ/Κ.

Γενική χρέωση 40 ευρώ, αλλά η πολιτική του μαγαζιού πλέον είναι ο πελάτης να τελειώνει ει δυνατόν μέσα στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο!!!

Για μασάζ βέβαια.... ούτε λόγος. Μιλάμε για κανονική χασαποταβέρνα πλέον. :grin:

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
τηλ χτεσ στην κυρα γιαννα και ενημερωση για μεταφορα στο νεο ιδρυμα!!!μου ειπε για ενα πιπινοειδεσ ρωσιδα πιτσιρικα αλλα απο βδομαδα θα ειναι ξανα!!!ξερει κανεισ τπτ????αν λεει τπτ???δεν μλαει κανεισ ρε λαμογια!!!!!ολα τα μουνια μονοι σασ!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Κατά τα άλλα, το μενού περιλαμβάνει κάποια που δεν βλέπεται, μία που βλέπεται και δεν βλέπεται, τη Γιασμίν, μία Ρωσίδα γύρω στα 25? με μικρό στήθος, και κάποια άλλη που προσφέρει τις υπηρεσίες της τα πρωϊνά και τα Σ/Κ.
.............................................................
Γενική χρέωση 40 ευρώ, αλλά η πολιτική του μαγαζιού πλέον είναι ο πελάτης να τελειώνει ει δυνατόν μέσα στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο!!!

μου ειπε για ενα πιπινοειδεσ ρωσιδα πιτσιρικα αλλα απο βδομαδα θα ειναι ξανα!!!ξερει κανεισ τπτ????αν λεει τπτ???δεν μλαει κανεισ ρε λαμογια!!!!!ολα τα μουνια μονοι σασ!!!

Εδοκιμάσθη από φίλο πριν λίγες ημέρες. Ότι εγράφη άνωθεν, και επιπλέον, ότι είναι συμπαθητική εξωτερικώς και προσπαθεί να σε τελειώσει στο χρόνο που επιθυμεί αυτή! :o

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
δηλαδη φιλε αγιανα ξεπετα το κοριτσι!!!αρα να μην ανεβω και χαλασω βενζινη!!!!γιατι η κυρα γιαννα μου  μιλουσε για αστερι με καλη συμετοχη!!!εμφανισιακα πωσ ειναι???

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
δηλαδη φιλε αγιανα ξεπετα το κοριτσι!!!αρα να μην ανεβω και χαλασω βενζινη!!!!γιατι η κυρα γιαννα μου  μιλουσε για αστερι με καλη συμετοχη!!!εμφανισιακα πωσ ειναι???

Ο φίλος, έχει την αίσθηση, ότι η γενική πολιτική του μαγαζιού είναι αυτή. Μου ανέφερε ειδικά, ότι και η Γιασμίν "χάλασε" σε σχέση με παλιά, πηγαίνοντας τη συνεδρία στο fast forward.

Σας γράφω, ότι ακριβώς μου μετεφέρθη από φίλο, χωρίς να έχω πρόσφατη ιδία άποψη......

Γενική είσοδος, 40 ευρώ.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Κανένα σκόντο δεν κάνει η κυρα Γιάννα;;;;;

Φαστφουντ με 40ευρα ειναι ακριβα πλέον.

Η Λαρίσα ζει ή πέθανε;;;;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Κανένα σκόντο δεν κάνει η κυρα Γιάννα;;;;;

Τι σκόντο βρε....?
Εδώ χρεώνει (σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες) 10 ευρώ κάθε κοπέλα για τη χρήση ύδατος στο κατάστημα! :tickedoff:

Φαστφουντ με 40ευρα ειναι ακριβα πλέον.

Έτσι είναι.....

Η Λαρίσα ζει ή πέθανε;;;;

Δεν γνωρίζω, αλλά νομίζω ότι το όνειρό της ήτο να ταριχευθεί και να αναπαυθεί δίπλα στον Στάλιν.... :grin:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Για την χρέωση του ύδατος το έχω ακουση και εγώ.

Μαλλον η κυρα Γιάννα συμμετέχει στην εκστρατεια για την εξοικονομιση ύδατος πυ κάνει ο σαουδάραβας εφοπληστής Αλ Φουζ

Η συμπαθεις Λαρίσα μου ειχε εξομολογιθει ότι επιθυμία της ήταν να θαφτει στο μαυσολίο του θείου Στάλιν.
Πάντως εκανε καλό σέρβις, για να λεμε την αλήθεια

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Η συμπαθεις Λαρίσα μου ειχε εξομολογιθει ότι επιθυμία της ήταν να θαφτει στο μαυσολίο του θείου Στάλιν.
Πάντως εκανε καλό σέρβις, για να λεμε την αλήθεια

:thumbsup:  Τις πρώτες ημέρες που είχε πάει στη Γιάννα, ούτεο το σκουφάκι δεν ήξερε να περάσει..... Μετά έμαθε όμως! :cheesy:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.105
Πόντοι
22.785
new 212 is open  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Παπαδιαμάντη 8 & Καζαντζάκη
Καισαριανή !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom