Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φορμίωνος 212 ( Μασατζίδικο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasm2005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.748
Πόντοι
34.267
ρε φίλε καλά σου απάντησαν οι συναγωνιστές , αν δεν σου αρέσει μην διαβάζεις ή κανε αναφορά στον διαχειριστή
είναι γνωστό σε όλους που είναι ενεργοί στο χώρο ή έχουν ανοιχτά τα μάτια  τους και διαβάζουν ότι το συγκεκριμένο μασατζήδικο  είναι συγκεκαλυμμένο οινομαγειρείο......
γνωστό και ώς "Οινομαγειρείο της κας.Γιάννας" :2funny: :2funny: :2funny:
σέφ ο pathos και σου σεφ ο loop.......  ;)  
κι εσύ επί του επιδορπίου (πίου-πίου..)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :pipa2: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πολύ ωραία τα σχόλια σας και σας ευχαριστώ που με επισκέφτεστε για τα εδέσματά μού.Φιλικά γιάννα...εεεε΄πάθος!

υ.γ. ο λούπ είναι βοηθός μου και του χρωστάω 2 μεροκάματα!δεν άντεχα να μήν το ομολογήσω. Σόρρυ λουπάκο μου αλλά περιμένω να με πληρώσει ένα κέτερινγκ από του παπάγου..

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
πολύ ωραία τα σχόλια σας και σας ευχαριστώ που με επισκέφτεστε για τα εδέσματά μού.Φιλικά γιάννα...εεεε΄πάθος!

υ.γ. ο λούπ είναι βοηθός μου και του χρωστάω 2 μεροκάματα!δεν άντεχα να μήν το ομολογήσω. Σόρρυ λουπάκο μου αλλά περιμένω να με πληρώσει ένα κέτερινγκ από του παπάγου..

τουλάχιστον το ΙΚΑ του το έχεις πληρωμένο;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.291
Πόντοι
46.232
αντί να ανεβάζεις βιντεάκια δεν πας να κάνεις καμιά καταγγελία στον pathos για τα δεδουλευμένα που σου χρωστάει.....
δεν ξέρω αν τα έμαθες ούτε ικα σου έχει κολλήσει.......

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
τουλάχιστον το ΙΚΑ του το έχεις πληρωμένο;
Κατσε να δεις.....η καταγγελια στο ικα ειναι ετοιμη....τον βλεπω να του κρεμανε τη σκουφια.
Μετα θα βαζει παλι αγγελιες για ευρεση δουλειας σαν τον παλιο καλο καιρο( :grin:)

Sorry guys που θα μεινετε μηστικοι στην κυρα γιαννα αλλα και ο δακος εχει τα ορια του...δεν μπορεις κυριε να απασχολεις προσωπικο χωρις ασφαλιση και εξω να το παιζεις μουρης

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
στον pathos για τα δεδουλευμένα που σου χρωστάει.....
δεν ξέρω αν τα έμαθες ούτε ικα σου έχει κολλήσει.......
    μου χρωσταs δεν σου χρωσταω..........    μπηκαμε ολοι μεσα  :tooth: :tooth:  γαμησε τα.  απο εκεινη την μερα δεν μπορω να παρω  τα πανω μου.  αυτοs ο ουαου φταιει για ολα. 

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.277
Πόντοι
5.595
Περασα προχτες με την μαυρουλα τη Ζακλιν,Ζοζεφιν καπως ετσι:ρ
Οπως περιγραφηκε απο προηγουμενο συναγωνιστη ειναι. Πολυ γλυκια στο προσωπο, με σημαδι στην κοιλια, τρομερα φιλοτιμη, γλωσσοφιλα, τελειο τσιμπουκι , απαλη επιδερμιδα, εκανε μπανιο αφου εφυγε απο μενα. Παρουσες επισης Λολιτα,Ρανια (η πιο ομορφη, αλλα μου ειπε η Γιαννα να μην..),και μια νταρντανα-φωκια 250 κιλα μιλφ.
Τη Λολιτα την εχει παρει κανεις? ηταν η δευτερη επιλογη μου και ψηνομαι.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Κατσε να δεις.....η καταγγελια στο ικα ειναι ετοιμη....τον βλεπω να του κρεμανε τη σκουφια.
Μετα θα βαζει παλι αγγελιες για ευρεση δουλειας σαν τον παλιο καλο καιρο( :grin:)

Sorry guys που θα μεινετε μηστικοι στην κυρα γιαννα αλλα και ο δακος εχει τα ορια του...δεν μπορεις κυριε να απασχολεις προσωπικο χωρις ασφαλιση και εξω να το παιζεις μουρης

κατήγγειλε με ρε αν είσαι γυναίκα!αν τολμά η κλειτορία σου(όχι το γνωστό χωριό) γδύσου τσιμπούκωσε τους ελεγκτές και κάνε μου καταγγελία για τα δεδουλευμένα...κρίμα και σε είχα για καλό παιδί(δεν ζήταγες ποτέ λεφτά)!

υ.γ.θα σε πληρώσω ρε πώς κάνεις έτσι?????

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Οπως περιγραφηκε απο προηγουμενο συναγωνιστη ειναι. Πολυ γλυκια στο προσωπο, με σημαδι στην κοιλια, τρομερα φιλοτιμη, γλωσσοφιλα, τελειο τσιμπουκι , απαλη επιδερμιδα, εκανε μπανιο αφου εφυγε απο μενα. Παρουσες επισης Λολιτα,Ρανια (η πιο ομορφη, αλλα μου ειπε η Γιαννα να μην..),και μια νταρντανα-φωκια 250 κιλα μιλφ.

ω ρε τί αλλαγές είν τούτες?????μαυρούλες και όμορφες?μωρέ μπράβοοοοοο!!!!!!

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
κατήγγειλε με ρε αν είσαι γυναίκα!αν τολμά η κλειτορία σου(όχι το γνωστό χωριό) γδύσου τσιμπούκωσε τους ελεγκτές και κάνε μου καταγγελία για τα δεδουλευμένα...κρίμα και σε είχα για καλό παιδί(δεν ζήταγες ποτέ λεφτά)!

υ.γ.θα σε πληρώσω ρε πώς κάνεις έτσι?????
Ασε τις πικαντικες ιστοριες και σκασε το χρημα γιατι σε βλεπω να φιγουραρεις στη λιστα με τους απατεωνοφοροφυγαδες

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  οντωs φιλοτιμη ,  με  ψηλο και καλο κορμι.  και γλυκια στο προσωπο και οχι απο αυτεs τιs καταμαυρεs.  η αδυναμια τηs  οι σφαλιαρεs στο τουρλωτο κολαρακι τηs.  τωρα την λολιτα την σωνει το νεαρο τηs ηλικιαs τηs.  ομορφο βυζακι,  γουσταρει να πηδιεται, εχει ορεξη για μαθηση ( τηs αρεσουν  και τα διπλα με την μαυρουλα )

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
και μια νταρντανα-φωκια 250 κιλα μιλφ.
  ενδιαφερουσα περιπτωση  λοιπον με  πολλα προσοντα.  παντωs ολεs οι αλλεs που ειχε τον τελευταιο καιρο η γιαννα, δεν ειναι πια εκει.    τιs εδιωξε λεει. :jerking:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
,και μια νταρντανα-φωκια 250 κιλα μιλφ.

Κάτσε καλά!!! Προ ημερών, μου την έπεσε 26χρονη γκόμενα, 100 περίπου κιλών για τσάμπα  :fuck2:, αλλά δεν μάσησα. Όχι να πληρώσω κιόλας....... :headbang:

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Δυστυχώς το κάτω κεφάλι μας δεν έχει λογική πολλές φορές.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.748
Πόντοι
34.267
Κάτσε καλά!!! Προ ημερών, μου την έπεσε 26χρονη γκόμενα, 100 περίπου κιλών για τσάμπα  :fuck2:, αλλά δεν μάσησα. Όχι να πληρώσω κιόλας....... :headbang:
Εσύ τουλάχιστον κάνεις παιχνίδι στον ανοιχτό στίβο και όχι εκ του ασφαλούς. Κι άμα λάχει ξαναβάζεις τον πέοντα εντός του παντελονιού αν δε σε "φτιάχνει" η γκόμενα. Δεν ανήκεις στη μειονότητα του "είμαι μια κατηγορία μόνος μου" για να παίρνεις μονίμως το πρωτάθλημα ελλείψει αντιπάλου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom