SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
εγω να δεισ..
Και εγώ τα ίδια υποψιάστηκα όταν με ρώτησε στην έξοδο η κα Γιάννα αν βάλαμε σκούφο. Μπορεί να θέλει να την διώξει. Σ' εμένα ούτε νύξη δεν έκανε η συγκεκριμένη για άνευ. Φυσικά ποτέ δεν θα μάθουμε αν όντως το κάνει για έξτρα χρήμα.
σωστα.το θεμα δεν ειναι ειναι αν κανει αυτη νυξη στον πελατη.
το θεμα ειναι τι κανει αυτη οταν ο πελατησ τησ κανει νυξη. ;) ;) ;)
Sorry, απο Δημοκρατια της Μακεδονιας ηθελα να πω !
το θεμα δεν ειναι ειναι αν κανει αυτη νυξη στον πελατη.
το θεμα ειναι τι κανει αυτη οταν ο πελατησ τησ κανει νυξη. ;) ;) ;)
Το χρήμα, πολλοί ηγάπησαν..... ;)
τα μπάζα εμείς.
Είναι αμφίδρομη αυτή η σχέση.....
Πολλές φορές έχω στείλει τα φώτα μου σε συναγωνιστές που μου έστειλαν π.μ. για να δώσω διευθύνσεις και τηλέφωνα και όσοι είναι εδώ μέσα μπορούν να το επιβεβαιώσουν.
Ποτέ δεν έχω "γράψει" συναγωνιστή.
Αν λοιπόν κάποιος έχει την καλή διάθεση να μπου στείλει με π.μ. το τηλέφωνο της κ.Γιάννας για να μπορέσω να μπω,θα το εκτιμούσα δεόντως.
Ευχαριστώ και καλές γιορτές σε όλους!
αν δεν πας με κάποιον που την ξέρει την κ.γιαννα ...οσο και παίρνεις τηλέφωνο ειναι σαν την παροιμία ..'στου κουφού την πόρτα....παρ την πόρτα και φύγε''Πολλές φορές έχω στείλει τα φώτα μου σε συναγωνιστές που μου έστειλαν π.μ. για να δώσω διευθύνσεις και τηλέφωνα και όσοι είναι εδώ μέσα μπορούν να το επιβεβαιώσουν.
Ποτέ δεν έχω "γράψει" συναγωνιστή.
Αν λοιπόν κάποιος έχει την καλή διάθεση να μπου στείλει με π.μ. το τηλέφωνο της κ.Γιάννας για να μπορέσω να μπω,θα το εκτιμούσα δεόντως.
Ευχαριστώ και καλές γιορτές σε όλους!
Που το αφήνω ρε παιδιά το τηλέφωνό μου;Κοπιάστε, κοπιάστε....Αφήνετε τηλέφωνό σας, η Γιάννα σας δίνει το αντίστοιχο του ιδίου πάροχου (cosmo.., wind etc) και έχετε πλέον το κλειδί του παραδείσου και της μάσας!!!
τύπε αν δεν πας με κάποιον συναγωνιστή δεν προκιεται να μπεις ;)με το τηλεφωνο δεν προκιεται να σου ανοίξει εκτός αν πας συστημένος και έχει πάρει κάποιος προηγουμένως και εχει μιλήσει μαζί της και σου ανοίξει...αλλιώς δεν μπαίνεις ;)Που το αφήνω ρε παιδιά το τηλέφωνό μου;
Το λέω απ'το θυροτηλέφωνο ή το ποστάρω με π.μ. σε κάποιον συγκεκριμένα εδώ μέσα;
επίσκεψη σήμερα το απόγευμα γύρω στις 19.00 , η γιούλη ειναι 26 χρονων μελαχρινη απο τα σκόπια ψηλή νταρντάνα μα μεγαλα στητα βυζια με σκουροχρωμες θυλές , πρωτη μέρα στη δουλεια , εχει 12 χρόνια στην ελλαδα και πριν πιάσει δουλεία εδώ δούλευε σε μπαράκια στη θεσ/νικη , μασσαζ χάλια στυλ ανοιγω φυλλο για πιτα μαλιστα ρωτουσε αν μου αρεσει , ημουν ευγενικος και της απαντησα σε ποιον δεν αρέσει να τον χαϊδεύουν......μιλαει πολυ , γλωσσοφιλα δεν δίνει και πίπα κανει με προφυλακτικο και είναι χάλια ,βαζει στο στομα ισα ισα το κεφαλακι αφου το χέρι της το τοποθετει πολυ ψηλα στον κορμο του πουτσου.....πρωτη σταση ιεραποστολικο οπου βαζει τα ποδια της ετσι ωστε να μην μπορω να μπω ολος μεσα της , την γυριζω στα τεσσερα μηπως και δω βελτιωση ,στηνεται με τα ποδια κλειστα και την λεκανη πολυ ψηλα ωστε παλι να μην μπορω να μπω ολοκληρος....η κοπέλα ειναι πραγματικη επαγγελματιας στο να πέρνει τα χρηματα χωρις να θέλει να γαμηθει.....στα μειον ακόμα οτι σήμερα στα κάτω δωμάτια δεν είχε κρύο νερο και ότι παρόλο που πριν ξεκινήσουμε μου είπε οτι παει να πλυθει προφανως επλυνε μονο το μουνι της αφου απο κοντα μυριζε ιδρωτίλα.....μονο το βυζι της αξιζει τιποτα αλλο...δεν θα ξαναπαρω , μαλακια που δεν πηρα το αφροδιτακη....
....καλά μας κάνουν αφού υπάρχουν τέτοιες θα πρέπει να μπαίνει στο κόκκινο όλο το θεραπευτήριο...επίσκεψη σήμερα το απόγευμα γύρω στις 19.00 , η γιούλη ειναι 26 χρονων μελαχρινη απο τα σκόπια ψηλή νταρντάνα μα μεγαλα στητα βυζια με σκουροχρωμες θυλές , πρωτη μέρα στη δουλεια , εχει 12 χρόνια στην ελλαδα και πριν πιάσει δουλεία εδώ δούλευε σε μπαράκια στη θεσ/νικη , μασσαζ χάλια στυλ ανοιγω φυλλο για πιτα μαλιστα ρωτουσε αν μου αρεσει , ημουν ευγενικος και της απαντησα σε ποιον δεν αρέσει να τον χαϊδεύουν......μιλαει πολυ , γλωσσοφιλα δεν δίνει και πίπα κανει με προφυλακτικο και είναι χάλια ,βαζει στο στομα ισα ισα το κεφαλακι αφου το χέρι της το τοποθετει πολυ ψηλα στον κορμο του πουτσου.....πρωτη σταση ιεραποστολικο οπου βαζει τα ποδια της ετσι ωστε να μην μπορω να μπω ολος μεσα της , την γυριζω στα τεσσερα μηπως και δω βελτιωση ,στηνεται με τα ποδια κλειστα και την λεκανη πολυ ψηλα ωστε παλι να μην μπορω να μπω ολοκληρος....η κοπέλα ειναι πραγματικη επαγγελματιας στο να πέρνει τα χρηματα χωρις να θέλει να γαμηθει.....στα μειον ακόμα οτι σήμερα στα κάτω δωμάτια δεν είχε κρύο νερο και ότι παρόλο που πριν ξεκινήσουμε μου είπε οτι παει να πλυθει προφανως επλυνε μονο το μουνι της αφου απο κοντα μυριζε ιδρωτίλα.....μονο το βυζι της αξιζει τιποτα αλλο...δεν θα ξαναπαρω , μαλακια που δεν πηρα το αφροδιτακη....
κανονίστε να πάμε με το δάσκαλο στο ίδρυμα τις προσεχείς ημέρες και θα τη στρώσω εγώ τη πόρνη!