Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
το --Μακεδονια-- που κολλαει ρε μεγαλε????????????
Μικυ ημουν απο τους πρωτους πελατες, αλλα δεν τη θυμαμαι . Μονο μια Αννα , μπαζακι θυμαμαι,κοντοχοντρη απο Μακεδονια (Σκοπια). Αυτη η Αφροδιτη τι λεει στο δωματιο? Ειναι θερμη ή απλα ομορφουλα? Εχω καιρο να περασω, γιατι οποτε παιρνω τηλεφωνο τη Γιαννα, μου λεει τα ιδια και τα ιδια.
χθεσινη επισκεψη ,πρωι πρωι με την δροσουλα,για την ολγα..
με την οποια κ συναντηθηκαμε στην εισοδο.
καφεδακι βαρυ γλυκο απο τα χερακια τησ γιαννασ,νερακι,
τσιγαρακι,κ κουβεντουλα.
περασμα στο κατω δωματιο,με ολγα.
τα σχετικα με την ολγα..νταρντανα οχι ομωσ ασχημα,οχι χοντρη.
βυζομπαλα 3,5-4,που ειναι σφιχτα κ στητα για το μεγεθοσ κ την ηλικια
τησ,κ φυσικά οπωσ ειδα,οχι σιλικονη.
στο διαταυτα.τρελή καυλα η γυναικα.αρχισαμε τριψιματα κ φιλια στα ορθια,
σε διαφορεσ στασεισ,κ γωνιεσ.ειχα καυλωσει τρελά,κ τησ ειπα να παμε στον
καναπε κρεβατι,οπου μονη τησ μου ειπε,σιγα σιγα μωρο μου εχουμε χρονο.
πιπα πολυ καλη με περιποιηση
ολησ τησ γυρω περιοχησ,ολησ λεμε ;) ;) ;)
γαμησι στο ετσι,αλλοιωσ ,κ αλλοιωτικα,κ πασαλιμανιωτικα.οτι κ να πω ειναι λιγο.
πρεπει να μασ ακουσαν μεχρι το επανω οροφο.αφου καποια στιγμη κατεβηκε η γιαννα
κ καλα για τισ πετσετεσ(ευτυχωσ που ειχαμε τελειωσει).
τελειωμα σε ισπανικη αναμεσα στισ βυζαρεσ τισ.
μπανακι μαζι οπου το ζητησε η ιδια να παμε μαζι,οπου με ετριψε,κ τη ετριψα
ε την επλυνα ηθελα να πω.
αριστο PSE,που εμενα προσωπικα με εστειλε..κοστοσ 40 €..
θα ξανατιμηθει βεβαιωσ βεβαιωσ.
Μια καλημερα σε ολους τους ψαγμενους τυπαδες του site με το σπιτι της Κ.Γιαννας που ολοι
γουσταρουμε,πηρα αφροδιτη το μικρο τρελο ομορφο αλβανιδακι,πολυ καλο,ξερει καποιος
απο τους παλαιουρες του οικου τουτου να μου πει εαν την ειχε και παλια η κ.γιαννα αλλα
με το ονομα αννα.
Πουτανα...ολα τα ξερεις εσυ.....οχι δεν την είχε παλιά...είναι εκεί το τελευταίο δίμηνο περίπου.
Πουτανα...ολα τα ξερεις εσυ.....
αξιζει η αλβανιδουλα. και απο εμφανιση και στο δωματιο. και μεγαλα βυζια VYZARA. και ομορφο τουρλωτο κολλαρακι. και μικρη. ολα τα εχει. πρεπει οπωσδηποτε να παs. τοσο καιρο στο λεω.Πουτανα...ολα τα ξερεις εσυ.....
δεν ξερω πως ειναι στο δωματιο η ολγα η μιλφ εκ ρωσιας αλλα τα ματια μου ειναι καλα....ειναι χοντρη(αρκετα μαλιστα) με μεγαλα πεσμενα βυζια.Ο φιλος τα λεει σωστα πολυ hot μωρο η ολγα σου κανει τα παντα και μαλιστα διχνει πως το γουσταρει.
αχ ποσα ξερεις εσυ.....οχι δεν την είχε παλιά...είναι εκεί το τελευταίο δίμηνο περίπου.
Χαμος....
Μικυ ρουρκ εδω,μικ τζακερ απο'κει,η σαρον στοουν να κοβει παγακια.....και μετα απορει ο ασταματητος γιατι εχει μερτσεντε και πορσε απο κατω
δεν ξερω πως ειναι στο δωματιο η ολγα η μιλφ εκ ρωσιας αλλα τα ματια μου ειναι καλα....ειναι χοντρη(αρκετα μαλιστα) με μεγαλα πεσμενα βυζια.
μαλιστα.....πολυμορφικο πορνιδιο....μολις βρουμε χρονο θα κανουμε ενα τεστ ντραιβ.....αξιζει η αλβανιδουλα. και απο εμφανιση και στο δωματιο. και μεγαλα βυζια VYZARA. και ομορφο τουρλωτο κολλαρακι. και μικρη. ολα τα εχει. πρεπει οπωσδηποτε να παs. τοσο καιρο στο λεω.
καλημερα παιδες.χθες επειχηρησα να παω στο συγκεκριμενο οικο,χτυπησα το κουδουνι και εφαγα πορτα.πως θα βρω το κλειδι του συγκεκριμενου παραδεισου;περιμενω βοηθεια να μπω στο συγκεκριμενο κλαμπ.
ευχαριστω
Πέρασα μετά από πολλούς μήνες απουσίας απο το μπαζοκομείο του Βύρωνα
Η κατάσταση είναι ίδια ή και χειρότερη από αυτό που θυμόμουνα
Από ότι βλέπω, και αυτοί που εξακολουθούν να είναι τακτικοί, συμφωνούν ότι το επίπεδο είναι μάπα. Απορώ γιατί κάποιοι επιμένουν να θέλουν να μπουν εκεί μέσα... Άμα είναι για τη gourmet κουζίνα πάω πάσσο
γιατι τοση μυστικοπαθεια και δε βαζετε κι εμας τα νεα πελατακια στο κλαμπ αφου δε σας αρεσει;