παει το παρκινγκ μου. παει η καβαντζα μου.να παρκάρετε λίγο μετά το γιαννομάγαζο δεξιά πρίν βγείτε στην κύπρου έχει μιά μικρή "αλαλίντα με λεμονιές"...βάζετέ το εκεί.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Φορμίωνος 212 ( Μασατζίδικο)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasm2005
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 131K
- Tagged users Καμία
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
παει το παρκινγκ μου. παει η καβαντζα μου.
Εκει το βαζειs ε???....Και δεν βρισκω εγω χωρο να παω στο σουπερ/μαρκετ
σημερα ηταν ολγα( ρωσιδα, νταρντανα , ξανθια 35-40 χρ. με μεγαλα ). αφροδιτη( το ομορφο μωρο , πολυ ωραιο σωμα , με ωραια 3αρακια σιγουρα ) η γνωστη λαρισσα, και 3 αλλεs που δεν ελεγαν τιποτα . σημερα γινοταν εναs χαμοs απο κοσμο .
ωστε εσυ το βαζειs εκει και δεν μπορω να παρκαρω ? αυτη η θεση δεν ειναι για το σουπερ μαρκετ. την επομενη φορα θα ειδοποιηθει η τροχαια για την μη σωστη χρηση του συγκεκριμενου παρκινγκ.Εκει το βαζειs ε???....Και δεν βρισκω εγω χωρο να παω στο σουπερ/μαρκετ
μηπωs δεν ηταν σαν τα δαχτυλα τα συνηθισμενα ?αρχιζει και χαλαει και εκει .....πηρα Αφροδιτη αλβανεζα και στο τελος με αυθαδεια μου ζηταγε 10 ευρω επειδη της εβαλα δαχτυλο στον κολο.....τελοσ απο εμενα το μαγαζι παιδια.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
ωστε εσυ το βαζειs εκει και δεν μπορω να παρκαρω ? αυτη η θεση δεν ειναι για το σουπερ μαρκετ. την επομενη φορα θα ειδοποιηθει η τροχαια για την μη σωστη χρηση του συγκεκριμενου παρκινγκ.
Εγω κυριε αφηνω χαρτακι στο παρ-,πριζ οτι μπαινω για να ψωνισω/ενισχυσω την Ελλ. οικονομια.....Εσυ τι γραφειs πανω στο χαρτακι???
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
Σου αρεσει να πληρωνεις, κλησεις ???
εωσ τωρα παντωσ δεν εχω πληρωσει καμια κληση..
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
παλαιοτερη επισκεψη στο καταστημα και συνευρεση με Λαρίσα.
καλο σωμα για την ηλικια τησ αλλα πολυ νια-νια...ο χρονοσ ειναι αδυσωπητοσ.
ζητησα αισθησιακο μασαζ,και αυτη βαλθηκε να με τελεψει...βρε καλη μου βρε
χρυση μου αισθησιακο θελω,τιποτε αυτη..ναμε ζημωνει...
φευγουμε απο το μασαζοκρεβατο(κατω δωματιο) και παμε στον καναπε που
ειναι ανοιγμενοσ κρεβατι,για τα παιρετερω.
μετρια πιπα,σε καμια περιπτωση βαθια,οπωσ εχει αναφερθει.
με το που μπαινουμε στο κυριωσ πιατο(μετα απο 10 λεπτα μασαζ κ πιπασ)
αρχισε τα ελα ελα(εννοωοντασ να χυσω).για λιγο στα 4 κ μετα ιεραποστολικο
οπου ισα ισα που δεν μου επεσε με τα ελα κ ελα.τελειωμα στο στομα τησ,
γιατι αλλοιοωσ δεν με εβλεπα να τελειωνω...
δεν θα ξαναπροτιμηθει...κοστοσ 40 €
καλο σωμα για την ηλικια τησ αλλα πολυ νια-νια...ο χρονοσ ειναι αδυσωπητοσ.
ζητησα αισθησιακο μασαζ,και αυτη βαλθηκε να με τελεψει...βρε καλη μου βρε
χρυση μου αισθησιακο θελω,τιποτε αυτη..ναμε ζημωνει...
φευγουμε απο το μασαζοκρεβατο(κατω δωματιο) και παμε στον καναπε που
ειναι ανοιγμενοσ κρεβατι,για τα παιρετερω.
μετρια πιπα,σε καμια περιπτωση βαθια,οπωσ εχει αναφερθει.
με το που μπαινουμε στο κυριωσ πιατο(μετα απο 10 λεπτα μασαζ κ πιπασ)
αρχισε τα ελα ελα(εννοωοντασ να χυσω).για λιγο στα 4 κ μετα ιεραποστολικο
οπου ισα ισα που δεν μου επεσε με τα ελα κ ελα.τελειωμα στο στομα τησ,
γιατι αλλοιοωσ δεν με εβλεπα να τελειωνω...
δεν θα ξαναπροτιμηθει...κοστοσ 40 €
να παρκαρειs στο σουπερ-μαρκετ. υπαρχουν θεσειs. δεν πρεπει να το βαζειs εκει. αυτη η θεση ειναι κοινο μυστικο οτι χρησιμοποιειται για τον σκοπο του 212. λιγο το βρισκειs αυτο ? εγω ενισχυω το μαυρο χρημα τηs ελλαδαs. αυτη ειναι η πραγματικη οικονομια και η δυναμη τηs ελλαδαs, εδω και παρα πολλα χρονια. ενισχυω την ανεργια που εχει φτασει σχεδον στο 20%. πωs θα ζησουν αυτεs οι ανεργεs ? κλεφτρεs θα γινουν ? πρεπει να γινεται ανακαταδιανομη του εισοδηματοs. εσυ ενισχυειs το κεφαλαιο και μια πλασματικη οικονομια. αυτα θα γραφω πανω στο χαρτακι.Εγω κυριε αφηνω χαρτακι στο παρ-,πριζ οτι μπαινω για να ψωνισω/ενισχυσω την Ελλ. οικονομια.....Εσυ τι γραφειs πανω στο χαρτακι???
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
χθεσινη επισκεψη ,πρωι πρωι με την δροσουλα,για την ολγα..
με την οποια κ συναντηθηκαμε στην εισοδο.
καφεδακι βαρυ γλυκο απο τα χερακια τησ γιαννασ,νερακι,
τσιγαρακι,κ κουβεντουλα.
περασμα στο κατω δωματιο,με ολγα.
τα σχετικα με την ολγα..νταρντανα οχι ομωσ ασχημα,οχι χοντρη.
βυζομπαλα 3,5-4,που ειναι σφιχτα κ στητα για το μεγεθοσ κ την ηλικια
τησ,κ φυσικά οπωσ ειδα,οχι σιλικονη.
στο διαταυτα.τρελή καυλα η γυναικα.αρχισαμε τριψιματα κ φιλια στα ορθια,
σε διαφορεσ στασεισ,κ γωνιεσ.ειχα καυλωσει τρελά,κ τησ ειπα να παμε στον
καναπε κρεβατι,οπου μονη τησ μου ειπε,σιγα σιγα μωρο μου εχουμε χρονο.
πιπα πολυ καλη με περιποιηση
ολησ τησ γυρω περιοχησ,ολησ λεμε ;) ;) ;)
γαμησι στο ετσι,αλλοιωσ ,κ αλλοιωτικα,κ πασαλιμανιωτικα.οτι κ να πω ειναι λιγο.
πρεπει να μασ ακουσαν μεχρι το επανω οροφο.αφου καποια στιγμη κατεβηκε η γιαννα
κ καλα για τισ πετσετεσ(ευτυχωσ που ειχαμε τελειωσει).
τελειωμα σε ισπανικη αναμεσα στισ βυζαρεσ τισ.
μπανακι μαζι οπου το ζητησε η ιδια να παμε μαζι,οπου με ετριψε,κ τη ετριψα
ε την επλυνα ηθελα να πω.
αριστο PSE,που εμενα προσωπικα με εστειλε..κοστοσ 40 €..
θα ξανατιμηθει βεβαιωσ βεβαιωσ.
με την οποια κ συναντηθηκαμε στην εισοδο.
καφεδακι βαρυ γλυκο απο τα χερακια τησ γιαννασ,νερακι,
τσιγαρακι,κ κουβεντουλα.
περασμα στο κατω δωματιο,με ολγα.
τα σχετικα με την ολγα..νταρντανα οχι ομωσ ασχημα,οχι χοντρη.
βυζομπαλα 3,5-4,που ειναι σφιχτα κ στητα για το μεγεθοσ κ την ηλικια
τησ,κ φυσικά οπωσ ειδα,οχι σιλικονη.
στο διαταυτα.τρελή καυλα η γυναικα.αρχισαμε τριψιματα κ φιλια στα ορθια,
σε διαφορεσ στασεισ,κ γωνιεσ.ειχα καυλωσει τρελά,κ τησ ειπα να παμε στον
καναπε κρεβατι,οπου μονη τησ μου ειπε,σιγα σιγα μωρο μου εχουμε χρονο.
πιπα πολυ καλη με περιποιηση
ολησ τησ γυρω περιοχησ,ολησ λεμε ;) ;) ;)
γαμησι στο ετσι,αλλοιωσ ,κ αλλοιωτικα,κ πασαλιμανιωτικα.οτι κ να πω ειναι λιγο.
πρεπει να μασ ακουσαν μεχρι το επανω οροφο.αφου καποια στιγμη κατεβηκε η γιαννα
κ καλα για τισ πετσετεσ(ευτυχωσ που ειχαμε τελειωσει).
τελειωμα σε ισπανικη αναμεσα στισ βυζαρεσ τισ.
μπανακι μαζι οπου το ζητησε η ιδια να παμε μαζι,οπου με ετριψε,κ τη ετριψα
ε την επλυνα ηθελα να πω.
αριστο PSE,που εμενα προσωπικα με εστειλε..κοστοσ 40 €..
θα ξανατιμηθει βεβαιωσ βεβαιωσ.
;) το εχει αυτη. αξιζει.στο διαταυτα.τρελή καυλα η γυναικα.
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
που εισαι βε παιδι μου???καιρο εχουμε να τα πουμε..;) το εχει αυτη. αξιζει.
γιατι δεν λεs οτι παs ? απο αλλεs θα τα μαθαινω ?που εισαι βε παιδι μου???καιρο εχουμε να τα πουμε..
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
καλημερα μαγκες.μονο συστημενοι μπαινουμε?
δυστυχώς το μαγαζί δε λέει...όλα καλά ολα ωραία..αλλά από μωρά μάπα το καρπούζι..με μια αφροδίτη αναμεσα σε 7 τεμαχια δεν έρχεται άνοιξη...δυστυχώς θα αργήσω να ξαναπάω.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.311
- Πόντοι
- 46.232
μεσημεριανη επισκεψη σημερα στο οινομαγειριο της κας.Γιαννας(φ212) στο ροστερ 7 κοπελες(λεμε τωρα)
Λαρισα το γνωστο μιλφ(περασα)
Αφροδιτη οτι καλυτερο εχει το μαγαζι τωρα ,ξανθια αλβανιδα μικρη με πολυ ωραιο σωμα(περασε συναγωνηστης)
Ολγα ρωσιδα μιλφ χοντρη με μεγαλους πεσμενους βυζους
Ελενη η και καλα ελληνιδα , μελαχρινη κοντη αβυζι με κοιλιτσα ,δουλευε και ποιο παλια επεστρεψε απο κρητη
Ελενη ψανθια με πολυ πεσμενους βυζους κοντο μαλλι κα πολυ βαριεστημενη
Κλαουντια το ρουμανακι που δουλευε και ποιο παλια μελαχρινο κοντο στα ορια του ανορεξικου και πεταχτα δοντια
Τζουλιανα απο τσεχια λενε ,λογικα και αυτη αλβανιδα μαυρα μαλια σκυλοφατσα κανονικο σωμα κοντα στα 35
θελω να πω οτι απο οσες φορες εχω παει τοσο κοσμο δεν εχω ξαναδει , συνεχεια χτυπαγε το κουδουνι και ολα τα δωματια(πανω κατω)γεματα ,η παρεα μου καθισε στο γνωστο κουζηνακι ενω οι αλλοι που ερχοντουσα ν οπου εβρισκαν......στο δρομο μπροστα γινοταν της πουτανας πολλα αμαξια παρκαρισμενα και ξεχωριζαν μια τεραστια μερσεντες καθος κα μια πορσε....
στο αγωνηστικο κομματι τωρα ,λαρισα το γνωστο μιλφ με πολυ καλο κορμι για την ηλικια της και ωραιες ματαρες , εχω ξαναγραψει γι αυτην τα δυνατα της σημεια ειναι το μασαζ της και η πιπα της ,30 λεπτα 40 ευρω ειναι καλη τιμη.....μετα λογο πεινας ακολουθησε εξορμηση στον σκαραβαιο...
Αφροδιτη οτι καλυτερο εχει το μαγαζι τωρα ,ξανθια αλβανιδα μικρη με πολυ ωραιο σωμα(περασε συναγωνηστης)
Ελενη η και καλα ελληνιδα , μελαχρινη κοντη αβυζι με κοιλιτσα ,δουλευε και ποιο παλια επεστρεψε απο κρητη
Κλαουντια το ρουμανακι που δουλευε και ποιο παλια μελαχρινο κοντο στα ορια του ανορεξικου και πεταχτα δοντια
Τζουλιανα απο τσεχια λενε ,λογικα και αυτη αλβανιδα μαυρα μαλια σκυλοφατσα κανονικο σωμα κοντα στα 35
θελω να πω οτι απο οσες φορες εχω παει τοσο κοσμο δεν εχω ξαναδει , συνεχεια χτυπαγε το κουδουνι και ολα τα δωματια(πανω κατω)γεματα ,η παρεα μου καθισε στο γνωστο κουζηνακι ενω οι αλλοι που ερχοντουσα ν οπου εβρισκαν......στο δρομο μπροστα γινοταν της πουτανας πολλα αμαξια παρκαρισμενα και ξεχωριζαν μια τεραστια μερσεντες καθος κα μια πορσε....
στο αγωνηστικο κομματι τωρα ,λαρισα το γνωστο μιλφ με πολυ καλο κορμι για την ηλικια της και ωραιες ματαρες , εχω ξαναγραψει γι αυτην τα δυνατα της σημεια ειναι το μασαζ της και η πιπα της ,30 λεπτα 40 ευρω ειναι καλη τιμη.....μετα λογο πεινας ακολουθησε εξορμηση στον σκαραβαιο...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
μεσημεριανη επισκεψη σημερα στο οινομαγειριο της κας.Γιαννας(φ212) στο ροστερ 7 κοπελες(λεμε τωρα)
μπράβο,πέρασες καλά ήταν?ζεστό νεράκι είχε?πάντως αν έμενα απέναντι ή στα πέριξ και έβλεπα τόσο κοσμο να μπαινοβγαίνει τρία τινά θα σκεφτόμουνα....α)ότι πρόκειται για σωματείο μή κερδοσκοπικού χαρακτήρα με κρητικούς χορούς και γλέντια β) το σπίτι του λάκενμπαχ(επίτροπος εν ελλάδι) γ)συσσίτιο για πλουσίους. Πάντως ταβέρνα ποτέ δε θα φανταζόμουν οτι ειναι..
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Παντως σημερα καποιος ειχε φαντασιωση τη sharon stone με τον παγοκοφτη....δεν εξηγειται αλλιως...στην κουζινα ειχε παντου παγακια....τωρα ποια να εκανε τη sharon εκει μεσα;;μπράβο,πέρασες καλά ήταν?ζεστό νεράκι είχε?πάντως αν έμενα απέναντι ή στα πέριξ και έβλεπα τόσο κοσμο να μπαινοβγαίνει τρία τινά θα σκεφτόμουνα....α)ότι πρόκειται για σωματείο μή κερδοσκοπικού χαρακτήρα με κρητικούς χορούς και γλέντια β) το σπίτι του λάκενμπαχ(επίτροπος εν ελλάδι) γ)συσσίτιο για πλουσίους. Πάντως ταβέρνα ποτέ δε θα φανταζόμουν οτι ειναι..
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Παντως σημερα καποιος ειχε φαντασιωση τη sharon stone με τον παγοκοφτη....δεν εξηγειται αλλιως...στην κουζινα ειχε παντου παγακια....τωρα ποια να εκανε τη sharon εκει μεσα;;
MICKEY ROURKE
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μια καλημερα σε ολους τους ψαγμενους τυπαδες του site με το σπιτι της Κ.Γιαννας που ολοι
γουσταρουμε,πηρα αφροδιτη το μικρο τρελο ομορφο αλβανιδακι,πολυ καλο,ξερει καποιος
απο τους παλαιουρες του οικου τουτου να μου πει εαν την ειχε και παλια η κ.γιαννα αλλα
με το ονομα αννα.
γουσταρουμε,πηρα αφροδιτη το μικρο τρελο ομορφο αλβανιδακι,πολυ καλο,ξερει καποιος
απο τους παλαιουρες του οικου τουτου να μου πει εαν την ειχε και παλια η κ.γιαννα αλλα
με το ονομα αννα.
Μια καλημερα σε ολους τους ψαγμενους τυπαδες του site με το σπιτι της Κ.Γιαννας που ολοι
με το ονομα αννα.
Μικυ ημουν απο τους πρωτους πελατες, αλλα δεν τη θυμαμαι . Μονο μια Αννα , μπαζακι θυμαμαι,κοντοχοντρη απο Μακεδονια (Σκοπια). Αυτη η Αφροδιτη τι λεει στο δωματιο? Ειναι θερμη ή απλα ομορφουλα? Εχω καιρο να περασω, γιατι οποτε παιρνω τηλεφωνο τη Γιαννα, μου λεει τα ιδια και τα ιδια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις