Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φορμίωνος 212 ( Μασατζίδικο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasm2005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.269
Πόντοι
46.232
Εντυπωσεις......αναμικτες
Μασατζιδικο δεν ειναι(γινεται μασαζ αν το ζητησεις το οποιο δεν ειναι και μασαζ επιπεδου μασατζιδικου,το οποιο επισης δεν ειναι επιπεδου επαγγελματικου μασαζ :S :P),στουντιο δεν ειναι αλλα ουτε και πορδελον.Ειναι κατι μεταξυ των τριων.Δηλαδη τιμες εξτρα σε ρδελο,καθαριοτητα και χρονος στουντιο,και τεμαχια επιπεδου μασαζ(δυστυχως.Σπανια κατι πολυ καλο και αυτο εξαφανιζεται σε χρονο dt)Αυτα...
μπραβο τρεις αραδες ολο το ζουμι......
απλα να προσθεσω οτι μπορεις να απολαυσεις κ το καφεδακι σου κ να κανεις
και την κουβεντουλα σου στην κουζινα ;)

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
καλά εσύ έχεις μείνει πισω...πάει ο δάκος μας την έκανε και ήρθε πιο ισχυρή φόρμουλα...η μπίχλα του σωβράκου μου..19 μερες χωρις μπανιο ειμαι,καταλαβαίνεις τί μάκα έχει μέσα στα αρχίδια μου?
Εμ θα'χει πεσει δακος και στα απορρυπαντικα-καλυντικα τοτε
Προτεινω ενα περασμα απο μεταξι δεληγιωργη μερια.Αν κυληστεις εκει θα αρπαξεις αντισωματα μακας

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Ναι....για να το θεσεις πιο γλυκα οτι δεν θα παρεις λογω αδυναμιας επιλογης η οποια εγκειται στο οτι η ανανεωση ειναι συχνη :P :P :P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Εμ θα'χει πεσει δακος και στα απορρυπαντικα-καλυντικα τοτε
Προτεινω ενα περασμα απο μεταξι δεληγιωργη μερια.Αν κυληστεις εκει θα αρπαξεις αντισωματα μακας

βασικά αν η μάκα μου πλησιασει την δεληγιώργη θα αλάξει ονομασία μέχρι και η καλλέργη..θα φύγει η πινακίδα από τη βρώμα..

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  δεν την επισκεπτεσαι και αραιωσε λιγο.  περιμενε, περιμενε τι αλλο να κανει ?  απαγοητευτηκε.  θελει να σε ξεχασει.  και με το δικιο τηs.  ετρωγε το φαγητο και το γλυκο που πηγαινεs,  ετρωγε και το  :fuck1: ,  επαιρνε και τα λεφτα τηs.  που αλλου θα εβρισκε τετοιο παιδι( για σπιτι )  σαν και σενα ? 

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
   δεν την επισκεπτεσαι και αραιωσε λιγο.  περιμενε, περιμενε τι αλλο να κανει ?  απαγοητευτηκε.  θελει να σε ξεχασει.   και με το δικιο τηs.   ετρωγε το φαγητο και το γλυκο που πηγαινεs,   ετρωγε και το  :fuck1: ,   επαιρνε και τα λεφτα τηs.  που αλλου θα εβρισκε τετοιο παιδι( για σπιτι )  σαν και σενα ? 
σπανιζουν παληκαρια σαν τον παθος......αχχχχ...ετσι ειναι.... :2funny: :2funny: :2funny:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Αυτά κάνει τελευταία με τις μαγειρικές του και τα σωληνοκόριτσα χύνουν μαύρο δάκρυ για την πάρτη του.... :'(
Πάει μάλλον για τον χρυσό σκούφο!!!!! :headbang2:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

ρε μαγγκες, ωραια η cult φαση δεν λεω - και εμενα η γιαννα μου προτεινε να φαω ψαροσουπα  :2funny: - αλλα εκει παμε για να συνουσιαστουμε.  :2funny:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
ρε μαγγκες, ωραια η cult φαση δεν λεω - και εμενα η γιαννα μου προτεινε να φαω ψαροσουπα  :2funny: - αλλα εκει παμε για να συνουσιαστουμε.  :2funny:
Όταν πιάσουν γερές πείνες και τα συσσίτια θα είναι πολυτέλεια, τότε να δεις κοσμοσυρροή στης Γιάννας!!! :grin:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
μόνο εγώ δεν έχω πάει στης κας Γιάννας...  >:(
Κοπιάστε, κοπιάστε....Αφήνετε τηλέφωνό σας, η Γιάννα σας δίνει το αντίστοιχο του ιδίου πάροχου (cosmo.., wind etc) και έχετε πλέον το κλειδί του παραδείσου και της μάσας!!! :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
   δεν την επισκεπτεσαι και αραιωσε λιγο.  περιμενε, περιμενε τι αλλο να κανει ?  απαγοητευτηκε.  θελει να σε ξεχασει.   και με το δικιο τηs.   ετρωγε το φαγητο και το γλυκο που πηγαινεs,   ετρωγε και το  :fuck1: ,   επαιρνε και τα λεφτα τηs.  που αλλου θα εβρισκε τετοιο παιδι( για σπιτι )  σαν και σενα ? 

αχ το κοριτσάκι μου... :'(

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
αυτη η γιαννα μασ δουλευει!!ολο λεει θα φερει καινουργια και ολο τα ιδια πουτανακια εχει!!ενα γερμανικο μινιον ελεγε θα φερει αλλα που ειναι  χαθηκε??

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.269
Πόντοι
46.232
αυτη η γιαννα μασ δουλευει!!ολο λεει θα φερει καινουργια και ολο τα ιδια πουτανακια εχει!!ενα γερμανικο μινιον ελεγε θα φερει αλλα που ειναι  χαθηκε??
ποιες ειχε??????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom