mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.508
- Πόντοι
- 34.267
Απλά απόδοση της πραγματικότητας. Με όλο τον σεβασμό στην εμπειρία σου.Τι είπες παίχτη μου...........
Απλά απόδοση της πραγματικότητας. Με όλο τον σεβασμό στην εμπειρία σου.Τι είπες παίχτη μου...........
Ασε τις πικαντικες ιστοριες και σκασε το χρημα γιατι σε βλεπω να φιγουραρεις στη λιστα με τους απατεωνοφοροφυγαδες
οντωs φιλοτιμη , με ψηλο και καλο κορμι. και γλυκια στο προσωπο και οχι απο αυτεs τιs καταμαυρεs. η αδυναμια τηs οι σφαλιαρεs στο τουρλωτο κολαρακι τηs. τωρα την λολιτα την σωνει το νεαρο τηs ηλικιαs τηs. ομορφο βυζακι, γουσταρει να πηδιεται, εχει ορεξη για μαθηση ( τηs αρεσουν και τα διπλα με την μαυρουλα )
Ρε τύπε μου να σου πω τι γίνεται γενικώς...
Γύρω υπάρχει κρίση, άλλοι δεν έχουν να φάνε, άλλοι χρωστούν για 2 ζωές, άλλοι πήγαν στον άλλο κόσμο μην αντέχοντας την ανέχεια..... Παντού θλιμμένες φάτσες, δουλειές δεν υπάρχουν, κανείς δεν πληρώνει.....
Σκάμε ρε αδερφέ!!!! Έχουμε ανάγκη για λίγο χαμόγελο, μια ατάκα, λίγο χιούμορ....
Γαμιέται η ανθρωπότητα κι όλοι μες στην επιθετικότητα γιατί υπερβαίνουμε το...πρωτόκολλο!
Δεν παλεύεται, φίλε μου, η γαμοκατάσταση χωρίς καβλάντισμα και μαλακία.
Συγνώμη που σπαμάρω κι εγώ πολλές φορές...αλλά τό'χω ανάγκη!!!!
ΕΣΥ;
Φιλικά πάντα
που ακριβως ειναι το μαγαζι γιατι περασα προχθες και δεν το βρηκα?πρεπει να αναφερω κατι για να μπω γιατι οπως ειπε και ενας συναγωνιστης δεν του ανοιξαν..οχι τιποτα αλλο αλλα ψηνομαι για το τριγωνακι με τα μωρα
τελικα πιο ευκολα γινεσαι μελος μασωνικης στοας παρα πελατης εδω....
ρε λαμογια μουνοφαγαδεσ η κυρα γιαννα εχει φερει ενα καινουργιο πουτανακι μικρο ροζ γαμιολακι το λεει καπωσ ετσι η ροξ ξεκολακι δεν θυμαμαι και κριτικη δεν βλεπω καμια!!!μονοι σασ θελετε να τρωτε τα μουνακια???θελει λεει 60 ευρω ομωσ γιατι γαμιεται καλυτερα απο τα προηγουμενα που ειχε!!!καΛα το μαγαζι απο 40 ευρω πηγε στα 60 αντι να πεσει???
Τι να πω, εγω ακουγα την μουσικη και μετα μου εγραφε δεν απαντα !!!την κυριάκη την πήρα δεν μου απάντησε και μετά απο κανα 10λεπτο με πηρε αυτή....
Ναι, αλλα η ροζουλα 60 και η μετοπικη με τρολλευ, 40εμένα μου απάντησε και ροζούλα 60 και για την λολίτα 40.....
Ναι, αλλα η ροζουλα 60 και η μετοπικη με τρολλευ, 40