Μου ειχε πει οτι ωσονουπω θα έχει νεο "επαγγελματικο" νουμερο αλλα θα παιζει παραλληλα και το γνωστο για λιγο. τι να σου πω?περνω τηλ και δεν το σηκωνει η κυρα γιαννα!!!ξερει κανεισ τπτ??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Φορμίωνος 212 ( Μασατζίδικο)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasm2005
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 132K
- Tagged users Καμία
ξερεισ αν η αλεξια δουλευει σημερα??αλλιωσ δεν μου κανουν κεφι τα αλλα τεμαχια που εχει!!
no idea, sorry
To Eλενάκι πού χάθηκε;
Κάτι που τη μάζεψαν τα στρουμφάκια.... κάτι που είχε παλιές διαφορές με τη δικαιοσύνη.....
Θ'αργήσει να ξαναβγεί στο στίβο.
kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 6.575
Καλημέρα Πέρασμα από το κατάστημα για μάτι !!!!! Το Anitaki με βάσει αυτά που είπε η Γιάννα έχει πρόβλημα για μερικές Ημέρες για αυτό να το αποφεύγεται το μικρό
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
δεν το κλεινουνε να παει στο διαολο?
ακου εκει να χρειαζεται τηλ στο ιδρυμα κ στο περιμενε να στεκεις σα λακαμας στη Φορμιωνος με κινηση full on στο στενο εκεινο δρομο που ειναι κ αυτο το κωλαδικο.
Γενικα,οσο πιο συνομωτικα λειτουργουν οι καμμενοι ιδιοκτητες τους,τοσο περισσοτερα points χανουν(πεσιματα,αναδουλειες κτλ)
ακου εκει να χρειαζεται τηλ στο ιδρυμα κ στο περιμενε να στεκεις σα λακαμας στη Φορμιωνος με κινηση full on στο στενο εκεινο δρομο που ειναι κ αυτο το κωλαδικο.
Γενικα,οσο πιο συνομωτικα λειτουργουν οι καμμενοι ιδιοκτητες τους,τοσο περισσοτερα points χανουν(πεσιματα,αναδουλειες κτλ)
Καποιος φιλος απο το φορουμ μου θυμισε το μαγαζακι τουτο, το ειχα διαγραψει απο τη μνημη. Εκανα ενα περασμα λοιπον για ρεπορταζ. Η Φατμε (ακου φατμε ) απο τα παλια, πιο χοντρη και πιο χαλια απο ποτε και αλλα 2 νεαροτερα αλλα παντελως αδιαφορα, το ενα το ελεγες και ασχημο χαλαρα, το αλλο το πλασσαρε για Γαλλιδα η Γιαννα
- Bon soir cherie, comment allez vous?
- Εεε?
Δεν υπηρχε ψυχη στο μαγαζι ουτε τηλ. βαραγε. Φυσιολογικο
- Bon soir cherie, comment allez vous?
- Εεε?
Δεν υπηρχε ψυχη στο μαγαζι ουτε τηλ. βαραγε. Φυσιολογικο
fellatsio...
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε παιδια τι παιζει στην φορμιωνος? τωρα το μαθαινω.. μενω και κοντα κιολας..
τι ειδουs ρεπορταζ δημοσιογραφε? αστυνομικο, πολιτικο? παχυνε τοσο πολυ ε? ουτε για ενα .... δεν λεει πια? η φατμε παντωs ειναι πιο πολυ σαν amateur. παει στην γιαννα οταν ξεμενει απο χρημα. μια στο μπαρακι τηs, μια σταματαει, μια στην γιαννα.. Εκανα ενα περασμα λοιπον για ρεπορταζ. Η Φατμε (ακου φατμε ) απο τα παλια, πιο χοντρη και πιο χαλια απο ποτε
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
ρε παιδια τι παιζει στην φορμιωνος? τωρα το μαθαινω.. μενω και κοντα κιολας..
Ωχ......μενειs κοντα?????Γειτονααααααααααα
σημερα ειχε 3. την ΝΙΚΗ μια ξανθια μεγαλη ρωσιδα( παμε παρακατω), την ορνελα μια ξανθουλα , λεπτη με βυζακι 1,5 το πολυ, μεχρι 25 χρονων, και ψηλουλα με προσωπο που συνηθιζεται οσο την βλεπειs. και μια ψηλη μελαχροινη η πιο αξιολογη και ομορφουλα με μικρο βυζι και αυτη, μεχρι 23-24 χρονων αλλα με ενα υπεροπτικο υφακι που σπανια συναντιεται, πολυ ντιβα, και πολυ σοβαρη( την ρωτησα τοσο ομορφη και τοσο σοβαρη ? ετσι εισαι και μεσα? και απαντησε δοκιμασε και θα δειs. ασε καλυτερα).
σημερα ειχε 3....
και 3 τα δικα μας 6
ρε μην ασχολεισαι, σου τα ειπα, το μαγαζι ειναι τελειωμενο
Το Σάββατο εδέχθην τηλεφωνική κλήση στο κινητό μου...... Προς άγραν πελατών???
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.330
- Πόντοι
- 22.785
και 3 τα δικα μας 6
κακέ ........
Σώπα καυμένε, μαλλον πεθυμησε τη φωνη σουΤο Σάββατο εδέχθην τηλεφωνική κλήση στο κινητό μου...... Προς άγραν πελατών???
Αν περνας καλα εσυ εκει, χαιρομαι. Εγω, με αυτες που βλεπω, σαν εμφανιση και μουντ, το λυπαμαι το πορτοκαλι χαρτονομισμα, το θεωρω επενδυση (πολυ) υψηλου ρισκου...κακέ ........
καλημερα
Σώπα καυμένε, μαλλον πεθυμησε τη φωνη σου
Κι αν πεθύμησε το αποσμητικό μου...???
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.330
- Πόντοι
- 22.785
Σώπα καυμένε, μαλλον πεθυμησε τη φωνη σου
Αν περνας καλα εσυ εκει, χαιρομαι. Εγω, με αυτες που βλεπω, σαν εμφανιση και μουντ, το λυπαμαι το πορτοκαλι χαρτονομισμα, το θεωρω επενδυση (πολυ) υψηλου ρισκου...
καλημερα
καλημέρα ....... άπλά συλογήσου ότι εύρίσκεσαι στή Άγ Πέτρου κ Φυλής 200 !!!!
ειχα να παω κανενα τριμηνο. δεν ειχα τι να κανω το απογευματακι, και πηγα για βολτα να δω την φιλη σου την ΓΙΑΝΝΑ. για μια κοινωνικη επισκεψη που και που καλουτσικα ειναι. φιλικο και οικογενειακο περιβαλλον. με κερασε και καρυδια με μελι.( καλα δεν ντρεπεσαι λιγο ? ολα τα μαρτυρησεs ?).και 3 τα δικα μας 6
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις