Ένα φρούτο που αν το δοκιμάσεις, σου αφήνει μία πικρή γεύση στο στόμα και 50 ευρώ λιγότερα στην τσέπη:
Πρόσφατη επίσκεψη με άλλους δύο συναγωνιστές στο εν λόγω κατάστημα. Τέσσερις διαθέσιμες για συνεδρία οι κοπέλες. Αναφέρομαι μόνο στη θεραπεύτρια που επέλεξα εγώ: Η Αννίτα με το γλυκό χαμόγελο και το εκπληκτικά όμορφο, στητό και σφικτό στήθος (λόγω νεότητας).
Η συνεδρία έλαβε χώρα στο ισόγειο του οίκου, φυσικά στο μασαζοκρέββατο, μετά από μπανάκι και από τις δύο πλευρές. Ξεκίνημα με πίπα και γλύψιμο @@ στα οποία προσπαθεί και καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες. Σε κίνηση δική μου για throat gagging απάντησε με χρήση χεριού επί του μορίου, για να μειώσει την πίεση και το μήκος της παλινδρομικής κίνησης στο στόμα της.
Βιαστικό άνοιγμα του προφυλακτικού και αμέσως χρήση του για να υπάρξει συνέχεια με
![Fuck2 :fuck2: :fuck2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck2.gif)
. Εξαιρετικά αρνητική στο γλύψιμο από εμένα (δεν με άφησε καθόλου να το πράξω) με τη δικαιολογία ότι δεν της αρέσει (αν δεν σου αρέσει κοπέλα μου αυτό, πήγαινε τότε να πλύνεις πιάτα για 3 ευρώ/ώρα και μην κάθεσαι εδώ να τρώς
![Ασάλιωτα :fuck1: :fuck1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck1.gif)
και τα λεφτά μας). Αρνητική στο γλύψιμο του στήθους (άφησε ελάχιστα να το πράξω -τουλάχιστον ήταν δεκτική στο χάϊδεμά του). Αρνητική στα φιλιά στα μάγουλα/λαιμό, με τη δικαιολογία ότι έχω γένια (πριν την επίσκεψη στο μαγαζί είχα ξυριστεί επιμελέστατα). Μετά από όλα αυτά τα αρνητικά, ήταν θέμα χρόνου να μειωθεί σε επικίνδυνο βαθμό η αιμάτωση του μορίου, για την οποία ερωτήθην πως συνέβη αυτό, λες κι αυτό ήταν αποκλειστικό μου φταίξιμο. Δεκτική σε γλωσσόφιλα.
Μετά το πέρας τς συνεύρεσης, εγώ και οι άλλοι 2 συναγωνιστές (οι οποίοι είχαν τελειώσει τις δικές τους συνεδρίες) συναντηθήκαμε στο σαλονάκι του ισογείου. Η υπεύθυνη του μαγαζιού ήλθε για να μας ρωτήσει αν επιθυμούμε να μας προσφερθεί κάποιο αναψυκτικό ή ποτό (το ίδιο είχε συμβεί και μετά από την είσοδό μας στον οίκο). Αφού την πληρώσαμε, παραμείναμε στο σαλόνι, και εγώ ζήτησα να κατέβει η Αννίτα από τον πρώτο όροφο στον οποίο είχε ήδη ανέλθει, για να μας κάνει παρέα (μην γνωρίζοντας βέβαια η ίδια, τι έμελλε να επακολουθήσει). Η νεαρά, ήλθε μετά από λίγο και έκατσε να μας κάνει παρέα χαριεντιζόμενη με όλους. Σε λίγα λεπτά έλαβε χώρα και η επανεμφάνιση της υπεύθυνης, για να μας επιδωθούν τα ρέστα. Εκεί ακριβώς, έλαβα το λόγο αναφέροντας
ΟΛΑ τα παραπάνω που διαβάσατε κι εσείς συνφορουμίτες. Η μέχρι τότε άνετη νεαρά, λούφαξε στη γωνία του καναπέ, κοιτώνας με με λυπημένο ύφος, μην περιμένοντας βέβαια τη δυσάρεστη γι'αυτήν εξέλιξη..... Η υπεύθυνη, άκουσε όλα όσα της ανέφερα, και την επιτήμησε για όσα έπραξε (και δεν έπραξε). Βέβαια η κοπέλα, δεν τόλμησε να με διαψεύσει, ή να προσπαθήσει να ανασκευάσει τις εναντίον της κατηγορίες), πως θα μπορούσε άλλωστε.....!
Εξερχόμενοι του μαγαζιού, η υπεύθυνη -προς τιμήν της- μου πρότεινε να έχω μία ακόμη συνεδρία με άλλη κοπέλα (χωρίς καμμία απολύτως χρέωση) την οποία αρνήθηκα ευγενικά, γιατί τα προηγηθέντα είχαν χαλάσει παντελώς τη διάθεσή μου για παιγνίδια, αναφέροντάς μου σχετικά ότι και άλλοι πελάτες έχουν παράπονο από την ιδία νεαρά.
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ: Με μόνο ατού, τη δροσιά της νιότης και κάποια φυσικά χαρίσματα, δεν μπορείς να προσφέρεις απολύτως τίποτα σε αυτόν που θα επιλέξει να σε τιμήσει με την παρουσία του και τα χρήματά του. Η νεαρά, δεν θα έχει να παρουσιάσει περγαμηνές στο χώρο, αν ακολουθήσει στο μέλλον την ίδια τακτική της αναίμακτης και χωρίς ιδρώτα συνεδρίας.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Αν στο μέλλον, κάποιος συναγωνιστής θελήσει να την επιλέξει για συνεδρία, θα του πρότεινα, να ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ τις υπηρεσίες με την κοπέλα, με παρούσα ΚΑΙ την υπεύθυνη του μαγαζιού, προς αποφυγή δυσάρεστων γι'αυτόν καταστάσεων!