Νέα

Forex Trading

• Μέλος που άνοιξε το νήμα classic1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
C

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Πραγματικά δεν ξέρω, η μεγάλη εικόνα όπως λέει και ο ποδολάγνος, είναι για πτώση, αλλά μέχρι τότε...
Πάντως αν έχουμε μια πτώση στο 1.2830 θα είμαι μια χαρά :) (Γιατί προς το παρόν είμαι -210 ευρά)

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
τι σημαίνει για τον ποδολάγνο μεγάλη εικόνα ακριβώς σε μέρες?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Όντως πολύ καλό κέρδος...

Τέτοιες καταστάσεις είναι ή για να βγάζεις πολύ χρήμα ή για να χάνεις πολλά πάρα πολλά, βέβαια πάντα μια καλή λύση είναι να μένεις αμέτοχος.

Αν μιλάς για το σημερινό άνω κάτω, μόνο χασούρες μπορείς να πάρεις.

Όποιος πει πως έβγαλε λεφτά σε τέτοιο πράγμα είναι ή κωλόφαρδος ή ψεύτης.

Το δεύτερο δεν με απασχολεί γιατί στα 25 χρόνια που ασχολούμαι με το άθλημα έχω δει άπειρους φιδέμπορες να λένε για κέρδη στο χρηματιστήριο και δεν έχουν λεφτά ούτε καφέ.

Και η κωλοφαρδία κρατάει μία δυο φορές. Μετά αρχίζουν τα γαμήσα!

Μην κάνετε κινήσεις στο FOREX σε τέτοιες ταραγμένες περιόδους. Όποια θέση κι αν πάρεις θα σε πετάξουν έξω τα στοπς με το υψηλό volatility που έχει.

Κι αύριο μέρα είναι. Θα ηρεμήσουν οι αγορές και θα αρχίσουν να βγαίνουν πάλι λεφτά.

EVERY DAY IS NOT A TRADING DAY.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
τι σημαίνει για τον ποδολάγνο μεγάλη εικόνα ακριβώς σε μέρες?

Η μεγάλη εικόνα αφορά χρόνια φίλε μου. Όχι μέρες.

Βάθος τριετίας - τετραετίας κοιτάς και σιγά σιγά έρχεσαι κοντά

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
  Η μεγάλη εικόνα αφορά χρόνια φίλε μου. Όχι μέρες.

Βάθος τριετίας - τετραετίας κοιτάς και σιγά σιγά έρχεσαι κοντά

Πάντως τα περισσότερα forecast λένε ότι μέχρι τον Ιούνη θα έχει αγγίξει τα 1,25 +- 0.030. Να δούμε αν το κάνει πως θα το κάνει αυτό.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Πάντως τα περισσότερα forecast λένε ότι μέχρι τον Ιούνη θα έχει αγγίξει τα 1,25 +- 0.030. Να δούμε αν το κάνει πως θα το κάνει αυτό.

Το υποκείμενο ψυχολογικό εύρος που έχω στο μυαλό μου συνεχώς στενεύει.

Τον Σεπτεμβριο του 2012 ήταν μεταξύ 1,4800 το υψηλότερο και 1,1900 το χαμηλότερο.

Αυτό το εύρος βλέποντας την ακολουθία κίνησης του ευρώ έχει μειωθεί πολύ.

Το πάνω είναι πλέον στο 1,3850 και το κάτω έχει ανέβει στο 1,2350

Μέση τιμή το 1,3100

Στους τελευταίους 12 μήνες μόνο σε  3(!) από αυτούς η ιοστιμία κινήθηκε υπερκείμενη του 1,3100

Αρα;

Τι κάνει νιαου στα κεραμίδια για τη μεγάλη εικόνα;

OP
OP
C

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
 Αν μιλάς για το σημερινό άνω κάτω, μόνο χασούρες μπορείς να πάρεις.

Όποιος πει πως έβγαλε λεφτά σε τέτοιο πράγμα είναι ή κωλόφαρδος ή ψεύτης.
Ισχύει
Το δεύτερο δεν με απασχολεί γιατί στα 25 χρόνια που ασχολούμαι με το άθλημα έχω δει άπειρους φιδέμπορες να λένε για κέρδη στο χρηματιστήριο και δεν έχουν λεφτά ούτε καφέ.

Και η κωλοφαρδία κρατάει μία δυο φορές. Μετά αρχίζουν τα γαμήσα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Μην κάνετε κινήσεις στο FOREX σε τέτοιες ταραγμένες περιόδους. Όποια θέση κι αν πάρεις θα σε πετάξουν έξω τα στοπς με το υψηλό volatility που έχει.

Κι αύριο μέρα είναι. Θα ηρεμήσουν οι αγορές και θα αρχίσουν να βγαίνουν πάλι λεφτά.

EVERY DAY IS NOT A TRADING DAY.
Σοφό

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
δεν ξέρω αν όταν λες αύριο μιλάς γενικότερα αλλά αύριο ανακοινώνεται και το unemployment rate στην αμερική στις 3:30 ώρα ελλάδας
οπότε σε ενδεχόμενα άσχημα αποτελέσματα θα δούμε κάποιο spike στο δολλάριο και πι8ανότατα πτώση του ευρώ.
παρεπιπτόντως η πιο ανώμαλη trading day ήτανε σήμερα όσον αφορά το δολλάριο να χάσει ολα τα gains αμέσως.

Το ξαναλέω. ΠΑΝΤΑ, μα ΠΑΝΤΑ όταν μιλάει ο Ντράγκι συμβαίνει αυτό.

Κάνεις λοιπόν το εξής απλό.

1. Στη mid term θεση στενεύεις τα στοπς. Εγω τα είχα στο 1,3000 και τα κατέβασα στο 1,2900

2. Στην swing και short term θεση ρευστοποιείς τα πάντα, επειδη τα στοπς θα στα γαμήσει το volatility.

As simple as that.

ΝΟΜΟΣ. Όποτε μιλάει ο Ντράγκι μένουμε flat και  πίνουμε καφέ.

Επισκέπτης
παίδες με ΜΤ4 παίζετε;
χρησιμοποιείτε VPS;

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
πάντως το σημερινό δεν είχε να κάνει μόνο με τον draghi. έκαναν further easing οι ιάπωνες και έριξε ιστορική βουτιά το yen και αυτός ήταν ο λόγος που τα dollar index futures πεταχτήκανε στα mid 83s και μετά ακολούθησε η πτώση.
τέλος πάντων σε γενικές γραμμές σωστό σε βρίσκω.

Είδαμε κι όταν δεν κάνανε further easing οι Ιάπωνες πως πήγαινε το ευρώδολαρο όταν μιλούσε ο Ντράγκι.

Γύρισε πίσω το γραφημα του ευρωδολαρίου και παρατηρησε όλες τις Πέμπτες που μιλάει ο Μάριο.

Πάντα Πέμπτη μιλάει, θα το βρεις εύκολα.

Βρες μου ΜΙΑ, μονο ΜΙΑ φορά να μην κάνει αναταραχή εδώ και 3 χρόνια.

Οι αγορές φίλε μου περιμένουν μια κουβέντα από την ΕΚΤ μονο για να ηρεμήσει και το ευρώ.

Τα προγράμματα LTRO αποδεικνύονται πίπες και ασπιρίνες σε ασθενή που έχει αρπαξει ιό.

Εδω θέλει ισχυρή αντιβίωση και οι Γερμανοί αρνούνται για τους δικούς τους λόγους.

Η αντιβίωση λοιπόν είναι μόνο μία.

ΚΟΨΙΜΟ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

Να κερδηθεί χρόνος ώστε να συνεχίσει η δημοσιονομική προσαρμογή όλων των χωρών της Ε.Ε. χωρίς χρεοκοπίες χωρών.

Ο μόνος τρόπος για να σωθεί το Ευρωπαικό οικοδόμημα και κατά συνέπεια το ευρώ.

Οι Γερμανοί γράφουν τους πάντες στον πούτσο τους, όπως κάνουν συνήθως.

Όσο ακολουθείται η πολιτική αυτή, το ευρώ θα τρώει σορτάρισμα μέχρι εξαντλήσεως.

Θα αλλάξω άποψη, αν βάλουν μυαλό.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ποδολαγνε η αυξομειωτικες τι  ακριβως διαφορα εχουν?

Επισκέπτης
παίδες πάντα ενδοσυνεδριακά κλείνετε η κρατάτε και νυχτερινές θέσεις;
δώστε γνώση στο φτωχό λαό  :grin:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Ναι άλλα άμα κόψουν χρήμα θα υποτιμηθεί το ευρώ έτσι δεν πάει?
Αν υποτιμηθεί το ευρώ θα έχουμε πληθωριστικές τάσεις, σωστά?
Άμα γίνουν όλα αυτά μήπως θα είναι και ποιο εύκολο για κάποιον που θέλει να φύγει να το κάνει με λιγότερο κόστος, έτσι δεν είναι?
Και άμα την κάνει ένας και μετά άλλος και πέσει και άλλο το ευρώ μετά από όλη αυτή την ιστορία πόσο χασούρα θα έχει η Γερμανία γυρνώντας και αυτή στο νόμισμά της?
Άρα αντί να γίνει όλο αυτό ή να πληρώσει η Γερμανία ευρώ ομόλογα γιατί να μην την κάνει αυτή τώρα πρώτη που είναι και κερδισμένη, γιατί προς το παρόν κερδίζει και κερδίζει χρόνο όσο πάει με την μέθοδο του εγκλωβισμου!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Άμα γίνουν όλα αυτά μήπως θα είναι και ποιο εύκολο για κάποιον που θέλει να φύγει να το κάνει με λιγότερο κόστος, έτσι δεν είναι?
Και άμα την κάνει ένας και μετά άλλος και πέσει και άλλο το ευρώ μετά από όλη αυτή την ιστορία πόσο χασούρα θα έχει η Γερμανία γυρνώντας και αυτή στο νόμισμά της?
Άρα αντί να γίνει όλο αυτό ή να πληρώσει η Γερμανία ευρώ ομόλογα γιατί να μην την κάνει αυτή τώρα πρώτη που είναι και κερδισμένη, γιατί προς το παρόν κερδίζει και κερδίζει χρόνο όσο πάει με την μέθοδο του εγκλωβισμου!

KOKKINO. Πρόσκαιρο θα είναι φίλε μου. Μόλις ακουστεί ο λόγος που γίνεται το κόψιμο νέου χρήματος, οι αγορές θα αναθαρρήσουν.

ΚΙΤΡΙΝΟ. Ε και;

Το επιχείρημά μου έχει να κάνει με την εξής απλή σκέψη, που είτε οι Γερμανοί την ξέρουν και κάνουν το κουνέλι προς το παρόν, ή δεν θέλουν την ευρωπαική ενοποίηση.

Η Γερμανία, δίνει χείρα βοηθείας στην υπόλοιπη Ευρώπη με κόψιμο χρήματος, με αντάλλαγμα τη δημοσιονομική προσαρμογή και την πλήρη  οικονομική ΕΝωση.

Αυτό δεν αρέσει όχι μόνο στους δικούς μας μαλάκες πολιτικούς, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους παπάρες που κυβερνούν.

Θα χαθούν πολλά προνόμια και Υπουργικές θέσεις.... κι αυτό δεν αρέσει.

Η Γερμανία βλέπει από τη μεριά της πόσο αργά προχωράει το πράγμα κι εκείνη βιάζεται. Θέλει να γίνουν όλα γρηγορα γιατί είναι λαός πολύ πειθαρχημένος και έτσι έχουν συνηθίσει.

Και προσπαθούν με την πίεση να το κάνουν.

Οι άλλοι δεν το βλέπουν έτσι όμως.

Τελος πάντων, πέσαμε πάλι στην πολιτική. Δεν είμαι αρμόδιος σε αυτά πάνω. Ας μιλήσουν οι πιο γνώστες.

Αυτό που βλέπω εγώ είναι πως κανένας δεν υποχωρεί. Κι όσο είναι πεισματάρηδες οι αρχηγοί  τόσο ο Ποδολάγνος θα σορτάρει το ευρώ σε κάθε ευκαιρία.

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21

Η Γερμανία να φέυγει; Ξέχνα το. Η Γερμανία δεν την κάνει για έναν απλό λόγο: Δεν θέλει να γίνει πάλι ο κακοποιός στην Ευρώπη. Να κάνει μία βόρεια νομισματική λέσχη με την Ολλαντία και με τη Φινλανδία; αυτό θα έστρεφε τη Γαλλία εναντίον της και αυτό δεν θέλει η Γερμανία με τίποτα.

OP
OP
C

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Η Γερμανία να φέυγει; Ξέχνα το. Η Γερμανία δεν την κάνει για έναν απλό λόγο: Δεν θέλει να γίνει πάλι ο κακοποιός στην Ευρώπη. Να κάνει μία βόρεια νομισματική λέσχη με την Ολλαντία και με τη Φινλανδία; αυτό θα έστρεφε τη Γαλλία εναντίον της και αυτό δεν θέλει η Γερμανία με τίποτα.
Πέραν αυτού ας μην ξεχνάμε πως όσο πέφτει το EUR/USD τόσο περισσότερο κερδίζουν οι χώρες που έχουν μεγάλο εξαγωγικό τομέα στην Ευρώπη(βλέπε Γερμανία). Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε αν κάποιος έχει κάποιο λινκ από την στατιστική εξαγωγών των Ευρωπαϊκών χωρών.  

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
Να τος για όλα τα 27 μέλη τις Ε.Ε. Δυστυχώς το βρίσκω μόνο στα γερμανικά, αλλά οι αριθμοί καταλαβαίνονται έυκολα:

Ο πίνακας στην πρώτη σελίδα ισχύει μόνο για εμπορεύματα γεωργίας.
Ο πίνακας στη δεύτερη σελίδα ισχύει για όλα τα εμπορεύματα.

Μεταφράσεις:
Außenhandel = εξωτερικό εμπόριο
Einfuhr = εισαγωγή
Ausfuhr = εξαγωγή
EU-Insgesamt = ολόκληρή η Ε.Ε.
Drittländer = άλλες χώρες

Οι κώδικοι κρατών Ε.Ε.:

Σύμφωνα με αυτόν τον πίνακα πχ η Ελλαδα(GR)/Ιταλία(IT) παρουσιάζουν τους εξής αριθμούς για το 2010:

Εισαγωγή από χώρες της ΕΕ: 21,626/201,364  δισ €
Εισαγωγή από άλλες χώρες: 23,564/166,026 δισ €

Εξαγωγή στις χώρες της ΕΕ: 10,243/193,450 δισ €
Εξαγωγλη σε άλλες χώρες: 6,106/143,958 δισ €

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πως στα ναθεμα εφτασε απο 1.2767 στο 1.3030 σημερα δεν ξερω... 

:tickedoff:

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
'Οπως τα είπα χθες. Είναι πάντα το ίδιο: όταν ολοι προβλέπουν τι πτώση συμβαίνει το αντίθετο. Μάλλον θα αγγιξει το 1,31.

Μεγάλη εικόνα από το 1999 σε μηνιαία βάση: Δυνατή υποστήριξη στα 1,20.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom