Νέα

Χαρακτηριστικά του μέσου μέλους του Bou

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rantanplangr30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.418
Πόντοι
4.546
Δεν ξέρω αν υπάρχει το ίδιο θέμα,αλλά διαβάζοντας κάποιο άλλο σκέφτηκα να το ανοίξω.

Τα χαρακτηριστικά του μέσου μέλους του Bourdela.com όπως τα έχω αντλήσει από διάφορα θέματα.
  • Ύψος πάνω από το 1,80μ
  • Γυμνασμένος με κοιλιακούς "φέτες" χωρίς τρίχες και σπυριά
  • Ψωλαρά με 20cm τουλάχιστον,χοντρό καυλί
  • Γαμάει άνετα τουλάχιστον 30 λεπτά αν δεν έχει χύσει άλλες φορές,αλλιώς πάει 3ωρο
  • Είχε στη ζωή του πάνω από 30 γκόμενες και αναρίθμητα one night stands
  • Έχει τρομερά αποδοτική εργασία που του αποφέρει πολλά λεφτά
  • Ασχολείται με επενδύσεις σε FOREX,παράγωγα σε χρυσό,πλατίνα,πετρέλαιο κλπ
  • Οδηγάει πολυτελές αμάξι και έχει μια Ducati Paningale για να πηγαίνει στο γυμναστήριο
  • Μένει σε καλή περιοχή της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης
  • Ταξιδεύει σε business class και μένει σε lux ξενοδοχεία όπου πάει
  • ΓΑΜΑΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ 10€ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΖΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ
Εντωμεταξύ αυτή η εισαγωγή είναι παρόμοια με το νήμα "παππούληδες και μικροτσούτσουνοι"

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.968
Πόντοι
11.956
Η πραγματική αλήθεια είναι ότι τα μέλη που είναι εδώ μέσα είναι τριών κατηγοριών οι άφραγκοι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και ούτε στο μετάξι δεν μπορούν να πάνε οι μέσοι άνθρωποι . Αλλά και μια Τρίτη κατηγορία που πραγματικά είναι αξιόλογοι με πολλά πολλά λεφτά και εξού εκεί στοχεύουν και τα γραφεία .
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που όλα τα μεγάλα γραφεία είναι εδώ μέσα
Καλά στα γραφεία και στις ακριβές πουτανες δεν πάνε μόνο όσοι έχουν λεφτά ...βάλε πόσο κόσμος υπάρχει στην Αθήνα μια φορά το μήνα ένας με μέσο προς χαμηλό εισόδημα...και έχουν κόσμο και πελατες

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.968
Πόντοι
11.956
Εγω θα το πω λιγακι διαφορετικα..... Τα μελη του bou χωριζονται στις εξης κατηγοριες:
1)Μοναχικα-περιθωριακα ατομα που δεν εχουν τι αλλο να κανουν στην ζωη σου και απλα μπαινουν στο bou για να τσακωνονται (π.χ. ολα τα πολιτικα θεματα κλπ).. Το να καθεσαι και να μπαινεις σε ενα σαιτ και να τσακωνεσε με ατομα που δεν ξερεις και ουτε προκειται να γνωρισεις ποτε στην ζωη σου δειχνει οτι αυτα τα ατομα απλα δεν εχουν ζωη (Υπαρχουν και αυτοι που απλα κανουν τον χαβαλε τους)
2)Ατομα τα οποια τους αρεσει να πηδανε τις γυναικες του αγοραιου ερωτα , οπου ο καθενας εχει τα γουστα του (call girl, μασατζιδικα,στουντιο,πιατσες, μπουρδελα).. Αυτα τα ατομα ειναι η παντρεμενα η μοναχικα η εχουν τελος παντων καποια σχεση στην εξω τους ζωη και γενικα πανε με επαγγελματιες για τους δικους του λογους ο καθενας.. Ομως μπαινουν εδω μεσα ψαχνοντας μονο για γυναικες του αγοραιου ερωτα και μονο (και δεν ασχολουνται με κατι περαιτερω)
Δηλαδή εμείς πχ που πάμε με Κολ γκερλ δεν ψάχνουμε άλλες γκόμενες στα μπαρ στη δουλειά κτλ....ποιος στο είπε αυτό και πουτανες ταμανε πολλοί και γκόμενες και τις γυναίκες τους ...

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
8.004
Πόντοι
8.236
Δηλαδή εμείς πχ που πάμε με Κολ γκερλ δεν ψάχνουμε άλλες γκόμενες στα μπαρ στη δουλειά κτλ....ποιος στο είπε αυτό και πουτανες ταμανε πολλοί και γκόμενες και τις γυναίκες τους ...
Ξαναδιαβε τι γραφω για οσους πανε με τις γυναικες του αγοραιου ερωτα γιατι δεν εχεις καταλαβει μαλλον τι γραφω (παροτι ειμαι σαφεστατος) :hi:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.968
Πόντοι
11.956
Ξαναδιαβε τι γραφω για οσους πανε με τις γυναικες του αγοραιου ερωτα γιατι δεν εχεις καταλαβει μαλλον τι γραφω (παροτι ειμαι σαφεστατος) :hi:
Οκ το διάβασα ....εεε δεν ειθελα να στην πω ....πάνω στην άποψη σου ποσταρα μια άλλη άποψη ...μόνο αυτό τίποτα άλλο

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
8.004
Πόντοι
8.236
Οκ το διάβασα ....εεε δεν ειθελα να στην πω ....πάνω στην άποψη σου ποσταρα μια άλλη άποψη ...μόνο αυτό τίποτα άλλο
Μπορεις να ποσταρεις οτι θελεις, δεν μπορω να στο απαγορεψω.. Αλλα οταν λεω οτι ο καθεναςπου πηγαινει με τις γυναικες του αγοραιου ερωτα , πηγαινει για τους δικους του λογους ...
Προφανως αυτο που εγραψες το εγραψες ετσι για να γινει κουβεντα (σεβαστο) :hi:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.968
Πόντοι
11.956
Μπορεις να ποσταρεις οτι θελεις, δεν μπορω να στο απαγορεψω.. Αλλα οταν λεω οτι ο καθεναςπου πηγαινει με τις γυναικες του αγοραιου ερωτα , πηγαινει για τους δικους του λογους ...
Προφανως αυτο που εγραψες το εγραψες ετσι για να γινει κουβεντα (σεβαστο) :hi:
Όχι απλός ποσταρα

OP
OP
rantanplangr30

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.047
Πόντοι
2.696
Εντωμεταξύ αυτή η εισαγωγή είναι παρόμοια με το νήμα "παππούληδες και μικροτσούτσουνοι"
Δεν το έχω διαβάσει.Το βλέπω κατά καιρούς αλλά επειδή υποψιάζομαι πολύ τρολάρισμα δε χάνω το χρόνο μου να το ανοίξω.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.600
Πόντοι
3.846
τι μιλφάρα ήταν τότε η Αθηνά Τσιλύρα...

Stories