You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χαρακτηριστικά του μέσου μέλους του Bou
- Μέλος που άνοιξε το νήμα rantanplangr30
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 109
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.148
- Πόντοι
- 3.656
Εγω θα το πω λιγακι διαφορετικα..... Τα μελη του bou χωριζονται στις εξης κατηγοριες:
1)Μοναχικα-περιθωριακα ατομα που δεν εχουν τι αλλο να κανουν στην ζωη σου και απλα μπαινουν στο bou για να τσακωνονται (π.χ. ολα τα πολιτικα θεματα κλπ).. Το να καθεσαι και να μπαινεις σε ενα σαιτ και να τσακωνεσε με ατομα που δεν ξερεις και ουτε προκειται να γνωρισεις ποτε στην ζωη σου δειχνει οτι αυτα τα ατομα απλα δεν εχουν ζωη (Υπαρχουν και αυτοι που απλα κανουν τον χαβαλε τους)
2)Ατομα τα οποια τους αρεσει να πηδανε τις γυναικες του αγοραιου ερωτα , οπου ο καθενας εχει τα γουστα του (call girl, μασατζιδικα,στουντιο,πιατσες, μπουρδελα).. Αυτα τα ατομα ειναι η παντρεμενα η μοναχικα η εχουν τελος παντων καποια σχεση στην εξω τους ζωη και γενικα πανε με επαγγελματιες για τους δικους του λογους ο καθενας.. Ομως μπαινουν εδω μεσα ψαχνοντας μονο για γυναικες του αγοραιου ερωτα και μονο (και δεν ασχολουνται με κατι περαιτερω)
3.Καρπαζοεισπράκτορες-τζανετάκοι της ζωής,που βρίσκουν εδώ μέσα άλλους όμοιους τους και στο πληκτρολόγιο γίνονται Σαμψων
4.Φεμινολεσβίες με αντρικά νικ,αυτές που μισούν οτιδήποτε αντρικό επειδή δεν γεννήθηκαν άντρες
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.780
- Πόντοι
- 3.656
Εγω θα το πω λιγακι διαφορετικα..... Τα μελη του bou χωριζονται στις εξης κατηγοριες:
1)Μοναχικα-περιθωριακα ατομα που δεν εχουν τι αλλο να κανουν στην ζωη σου και απλα μπαινουν στο bou για να τσακωνονται (π.χ. ολα τα πολιτικα θεματα κλπ).. Το να καθεσαι και να μπαινεις σε ενα σαιτ και να τσακωνεσε με ατομα που δεν ξερεις και ουτε προκειται να γνωρισεις ποτε στην ζωη σου δειχνει οτι αυτα τα ατομα απλα δεν εχουν ζωη (Υπαρχουν και αυτοι που απλα κανουν τον χαβαλε τους)
2)Ατομα τα οποια τους αρεσει να πηδανε τις γυναικες του αγοραιου ερωτα , οπου ο καθενας εχει τα γουστα του (call girl, μασατζιδικα,στουντιο,πιατσες, μπουρδελα).. Αυτα τα ατομα ειναι η παντρεμενα η μοναχικα η εχουν τελος παντων καποια σχεση στην εξω τους ζωη και γενικα πανε με επαγγελματιες για τους δικους του λογους ο καθενας.. Ομως μπαινουν εδω μεσα ψαχνοντας μονο για γυναικες του αγοραιου ερωτα και μονο (και δεν ασχολουνται με κατι περαιτερω)
τυπε τα μελη του μπου χωριζονται σε δυο μονο κατηγοριες
ο
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.780
- Πόντοι
- 3.656
Κάποιοι από μας έχουν και εκπομπή στην τηλεόραση
τυπε το μεσο μελος του μπου εχει πολλες τηλεοπτικες εμφανισεις
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Τι πιο σύνηθες άλλωστε;ο Ευαγγελάτος μέλος του bou???
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.418
- Πόντοι
- 4.546
Ο βλαδίμορος ακα ταρίφας είναι αυτός!Βρίσκει ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ γκόμενες από τα σοσιαλ μίντια και τις γαμαει όποια ώρα θέλει, αλλά και ταυτοχρόνως, με έναν μαγικό τρόπο, συμμετέχει από βίτσιο, σε φόρουμ με πληρωμένο έρωτα, και φυσικά, ξημεροβραδιαζεται στο νήμα των ελλεηνιδων έχοντας άπλετο χρόνο να απαντήσει και να συμβουλέψει τον οποιονδήποτε.
Το 3 ειναι αυτο που εχω περιγραψει και εγω (για τα περιθωριακα ατομα).. Γιτι λεμε ρε παιδια ολοι το ιδιο πραγμα με διαφορετικα λογια?3.Καρπαζοεισπράκτορες-τζανετάκοι της ζωής,που βρίσκουν εδώ μέσα άλλους όμοιους τους και στο πληκτρολόγιο γίνονται Σαμψων
4.Φεμινολεσβίες με αντρικά νικ,αυτές που μισούν οτιδήποτε αντρικό επειδή δεν γεννήθηκαν άντρες
Το 4 μου διεφυγε
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 2.306
5. Οι «σφυροκόποι», ή λαγοί, καμία δεν μπορεί να αντισταθεί στο ανελέητο μέσα-έξω και ρίγη ηδονής κατακλύζουν το κορμί τους, με αληθοφανή βογκητά.
6. Οι «χαμαιλέωντες», γνωστες του αιδοίου, με περίτεχνη χρήση της γλώσσας οδηγούν σε απανωτούς οργασμούς και καταρράκτες υγρών την - άτυχη - κοπέλα που τρέμει σαν το ψάρι.
7. Οι «κωλαράκηδες», ή αλλιώς φαν του σκατου, με μόριο πάντα άνω του μετρίου, εισέρχονται με βία και προσοχή ταυτόχρονα (πώς γενεν αυτό) στην πίσω πόρτα, κατακτώντας την και κάνοντας την να χύνει ασταμάτητα (μαζί με λίγο σκατο και λίγο τζελ, γίνεται μια παχύρρευστη άσπρη κρέμα που μόλις χαλαρώσει στην πετάει έξω). Σημειωτέον, το πρωκτικό στις μισές είναι μάρκετιγκ υπηρεσιών και στις άλλες μισές δε νιώθουν Χριστο. Έτσι ενημερωτικά.
8. Οι «προμότορες», ζουν ανάμεσα μας όπως λέει ο Λιακό, έχουν ένα σκασμό κριτικές με λαικ από τους κλώνους τους μέσω 5ευρου vpn, δεν θα δεις ποτέ λεπτομερή περιγραφή παρά μόνο «ήταν υπέροχα, ήταν υπέροχη πέρασα υπέροχα, να πάτε να πάτε αξίζει». Επίσης οι περισσότεροι είναι έμποροι όπλων, αλλά και μετρημένοι, καθώς βαράνε καθημερινά ραντεβού αλλά δε δίνουν το +20 έξτρα.
6. Οι «χαμαιλέωντες», γνωστες του αιδοίου, με περίτεχνη χρήση της γλώσσας οδηγούν σε απανωτούς οργασμούς και καταρράκτες υγρών την - άτυχη - κοπέλα που τρέμει σαν το ψάρι.
7. Οι «κωλαράκηδες», ή αλλιώς φαν του σκατου, με μόριο πάντα άνω του μετρίου, εισέρχονται με βία και προσοχή ταυτόχρονα (πώς γενεν αυτό) στην πίσω πόρτα, κατακτώντας την και κάνοντας την να χύνει ασταμάτητα (μαζί με λίγο σκατο και λίγο τζελ, γίνεται μια παχύρρευστη άσπρη κρέμα που μόλις χαλαρώσει στην πετάει έξω). Σημειωτέον, το πρωκτικό στις μισές είναι μάρκετιγκ υπηρεσιών και στις άλλες μισές δε νιώθουν Χριστο. Έτσι ενημερωτικά.
8. Οι «προμότορες», ζουν ανάμεσα μας όπως λέει ο Λιακό, έχουν ένα σκασμό κριτικές με λαικ από τους κλώνους τους μέσω 5ευρου vpn, δεν θα δεις ποτέ λεπτομερή περιγραφή παρά μόνο «ήταν υπέροχα, ήταν υπέροχη πέρασα υπέροχα, να πάτε να πάτε αξίζει». Επίσης οι περισσότεροι είναι έμποροι όπλων, αλλά και μετρημένοι, καθώς βαράνε καθημερινά ραντεβού αλλά δε δίνουν το +20 έξτρα.
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
δουλευω βραδυ κυριως και γραφω απο κινητο μερικες φορες οταν ειμαι στη δουλεια.Ο βλαδίμορος ακα ταρίφας είναι αυτός!
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 2.306
δουλευω βραδυ κυριως και γραφω απο κινητο μερικες φορες οταν ειμαι στη δουλεια.
Ένας αυτός και ένας εσυ. Οι δράκοι των ταξί, θυληκο για θυληκο δεν αφήσατε.
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
Eτσι ειμαι...σαν και αυτον ακριβως
Ένας αυτός και ένας εσυ. Οι δράκοι των ταξί, θυληκο για θυληκο δεν αφήσατε.
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.502
- Πόντοι
- 8.846
Δεν εισαι κακός...σου έχω νυφούλα αν ενδιαφερεσαιEτσι ειμαι...σαν και αυτον ακριβως
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
εχω και το κομπολοι,καζατζιδη στο διαπασων....χρυσο σταυρο να κρεμεται και καμια 20ρια φωτογραφιες με τον θεο εκει μπροστα στο παρμπριζ
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.502
- Πόντοι
- 8.846
Μόνο το μπαμπά μην τρεχεις θα μας προβλημάτιζεεχω και το κομπολοι,καζατζιδη στο διαπασων....χρυσο σταυρο να κρεμεται και καμια 20ρια φωτογραφιες με τον θεο εκει μπροστα στο παρμπριζ
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
Μόνο το μπαμπά μην τρεχεις θα μας προβλημάτιζε
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
οριστε...που να ξερα μικρος οτι θα γινομουν και γω ευλογητος (by the way τον ηθοποιο τον εχω γνωρισει απο κοντα που εκανε τον ευλογητο σε ενα στουντιο εντος φιλου και γελαγαμε με τον ρολο του )
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
αν σας ελεγα κιολας οτι μερικες φορες (εντελως τυχαια) εχω παρει και πουτανες απο τη φυλης με το ταξι (και μαλιστα καποιες τις ειχα γαμησει) εσεις τι θα κανατε στη θεση μου? (και να σου εχει βγει και φολα)
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.428
- Πόντοι
- 10.411
Κάπως έτσι δηλαδήΔεν ξέρω αν υπάρχει το ίδιο θέμα,αλλά διαβάζοντας κάποιο άλλο σκέφτηκα να το ανοίξω.
Τα χαρακτηριστικά του μέσου μέλους του Bourdela.com όπως τα έχω αντλήσει από διάφορα θέματα.
- Ύψος πάνω από το 1,80μ
- Γυμνασμένος με κοιλιακούς "φέτες" χωρίς τρίχες και σπυριά
- Ψωλαρά με 20cm τουλάχιστον,χοντρό καυλί
- Γαμάει άνετα τουλάχιστον 30 λεπτά αν δεν έχει χύσει άλλες φορές,αλλιώς πάει 3ωρο
- Είχε στη ζωή του πάνω από 30 γκόμενες και αναρίθμητα one night stands
- Έχει τρομερά αποδοτική εργασία που του αποφέρει πολλά λεφτά
- Ασχολείται με επενδύσεις σε FOREX,παράγωγα σε χρυσό,πλατίνα,πετρέλαιο κλπ
- Οδηγάει πολυτελές αμάξι και έχει μια Ducati Paningale για να πηγαίνει στο γυμναστήριο
- Μένει σε καλή περιοχή της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης
- Ταξιδεύει σε business class και μένει σε lux ξενοδοχεία όπου πάει
- ΓΑΜΑΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ 10€ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΖΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.502
- Πόντοι
- 8.846
νομίζω αδικούνται λίγο τα τετρακέφαλα...Κάπως έτσι δηλαδή
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 12.086
- Πόντοι
- 6.166
Ο Νεολληνας εχει το συνηθειο ευκολα να χαρακτηρισει αρνητικα τουσ αλλουσ παραδειγμα περιθωριακουσ , ειρωνικουσ , υπερβολικουσ κλπ (λεσ και αυτοσ ειναι εξαιρεση του κανονα ) και δεν κοιταει τα χαλια του .
Α ρε Τζιμαρε ποσο μπροστα ησουν
Α ρε Τζιμαρε ποσο μπροστα ησουν
Τελευταία τροποποίηση: