Νέα

Χαρακτηριστικά του μέσου μέλους του Bou

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rantanplangr30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
53.565
Πόντοι
12.756
Καλος κρατικοδιαιτος και ο Ιλον.Tι απεγινε ο δικος μας με το chaos να ουμε?Ηθελα να παρω κανενα να το χω καβατζα:confused::confused::confused:
ε ναι ο στρατος τον τσονταρει απλοχερα...ο δικος μας βαζει τις τουρμπινες τωρα και το κανει μετατροπη για να φορτιζει με τις ακτινες του ηλιου και εχει παει λιγο πισω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ti αντιπρόσωπος? :think: :think:
Πουλάει κάτι?
Παπατζες :(

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
127
Like
51.754
Πόντοι
27.261
Δεν ξέρω αν υπάρχει το ίδιο θέμα,αλλά διαβάζοντας κάποιο άλλο σκέφτηκα να το ανοίξω.

Τα χαρακτηριστικά του μέσου μέλους του Bourdela.com όπως τα έχω αντλήσει από διάφορα θέματα.
  • Ύψος πάνω από το 1,80μ
  • Γυμνασμένος με κοιλιακούς "φέτες" χωρίς τρίχες και σπυριά
  • Ψωλαρά με 20cm τουλάχιστον,χοντρό καυλί
  • Γαμάει άνετα τουλάχιστον 30 λεπτά αν δεν έχει χύσει άλλες φορές,αλλιώς πάει 3ωρο
  • Είχε στη ζωή του πάνω από 30 γκόμενες και αναρίθμητα one night stands
  • Έχει τρομερά αποδοτική εργασία που του αποφέρει πολλά λεφτά
  • Ασχολείται με επενδύσεις σε FOREX,παράγωγα σε χρυσό,πλατίνα,πετρέλαιο κλπ
  • Οδηγάει πολυτελές αμάξι και έχει μια Ducati Paningale για να πηγαίνει στο γυμναστήριο
  • Μένει σε καλή περιοχή της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης
  • Ταξιδεύει σε business class και μένει σε lux ξενοδοχεία όπου πάει
  • ΓΑΜΑΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ 10€ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΖΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ
τα βρηκες ολα ρε παιχτη, συγχαρητηρια.
πρεπει να τους εχεις φακελωσει ολους τοσα χρονια :rolleyes:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.536
Πόντοι
6.056
ε ναι ο στρατος τον τσονταρει απλοχερα...ο δικος μας βαζει τις τουρμπινες τωρα και το κανει μετατροπη για να φορτιζει με τις ακτινες του ηλιου και εχει παει λιγο πισω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παπατζες :(
Νομιζω ειχε σπασει την ταχυτητα του φωτος και ειχανε θεμα,δεν μπορουσαν να βρουνε επιφανεια στην Γη για να το τεσταρουν και τωρα το κανουν μετατροπη σε διαστημοπλοιο για να εξερευνησει το συμπαν:confused::confused::confused:

OP
OP
rantanplangr30

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.047
Πόντοι
2.696
τα βρηκες ολα ρε παιχτη, συγχαρητηρια.
πρεπει να τους εχεις φακελωσει ολους τοσα χρονια :rolleyes:
Εσύ που έχεις τόσα μηνύματα δεν έχεις σχηματίσει άποψη;Νόμιζα ότι είσαι παλαιότερος από εμένα αλλά εισαι 5 χρόνια πιο νεός και έχεις 4πλασια μηνύματα.Άρα θα έπρεπε να ξέρεις περισσότερα.Πού είναι η ένστασή σου σε αυτά που έγραψα;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
127
Like
51.754
Πόντοι
27.261
Εσύ που έχεις τόσα μηνύματα δεν έχεις σχηματίσει άποψη;Νόμιζα ότι είσαι παλαιότερος από εμένα αλλά εισαι 5 χρόνια πιο νεός και έχεις 4πλασια μηνύματα.Άρα θα έπρεπε να ξέρεις περισσότερα.Πού είναι η ένστασή σου σε αυτά που έγραψα;
μα δεν ηταν ενσταση :confused:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
το βασικό όπλο του άντρα του bou είναι ένα:

Συνημμένα

• 1650999721486.jpeg
    1650999721486.jpeg
    7,9 KB · Εμφανίσεις: 53

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Δεν ξέρω αν υπάρχει το ίδιο θέμα,αλλά διαβάζοντας κάποιο άλλο σκέφτηκα να το ανοίξω.

Τα χαρακτηριστικά του μέσου μέλους του Bourdela.com όπως τα έχω αντλήσει από διάφορα θέματα.
  • Ύψος πάνω από το 1,80μ
  • Γυμνασμένος με κοιλιακούς "φέτες" χωρίς τρίχες και σπυριά
  • Ψωλαρά με 20cm τουλάχιστον,χοντρό καυλί
  • Γαμάει άνετα τουλάχιστον 30 λεπτά αν δεν έχει χύσει άλλες φορές,αλλιώς πάει 3ωρο
  • Είχε στη ζωή του πάνω από 30 γκόμενες και αναρίθμητα one night stands
  • Έχει τρομερά αποδοτική εργασία που του αποφέρει πολλά λεφτά
  • Ασχολείται με επενδύσεις σε FOREX,παράγωγα σε χρυσό,πλατίνα,πετρέλαιο κλπ
  • Οδηγάει πολυτελές αμάξι και έχει μια Ducati Paningale για να πηγαίνει στο γυμναστήριο
  • Μένει σε καλή περιοχή της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης
  • Ταξιδεύει σε business class και μένει σε lux ξενοδοχεία όπου πάει
  • ΓΑΜΑΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ 10€ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΖΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ
:rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.780
Πόντοι
3.656
Aσε ρε πονηρε,το παιζετε μπατιρακια μην σας ζητησουν κανενα δανειο για νεο επιχειρηματικο βημα:confused::confused::confused:

τυπε εγω στο μονο νομισμα που μπορω να πληρωσω ειναι κουμπια η φασολια :confused: :confused: :confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.536
Πόντοι
6.056
τυπε εγω στο μονο νομισμα που μπορω να πληρωσω ειναι κουμπια η φασολια :confused: :confused: :confused:
Κρατα τα,σε λιγο καιρο θα κονομας(τριβουν τα χερια οι μαυραγοριτες).Εγω λεω να μας βγαλει ο Αντι μπουκοιν και να πλερωνουμε με αυτα:confused::confused::confused:

• Like
Αντιδράσεις: enduro

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.780
Πόντοι
3.656
Κρατα τα,σε λιγο καιρο θα κονομας(τριβουν τα χερια οι μαυραγοριτες).Εγω λεω να μας βγαλει ο Αντι μπουκοιν και να πλερωνουμε με αυτα:confused::confused::confused:

το επισημο νομισμα του μπου θα ειναι τα καπακια της φαντας τυπε :wanker: :wanker: :wanker:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.122
Πόντοι
6.946
Βρίσκει ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ γκόμενες από τα σοσιαλ μίντια και τις γαμαει όποια ώρα θέλει, αλλά και ταυτοχρόνως, με έναν μαγικό τρόπο, συμμετέχει από βίτσιο, σε φόρουμ με πληρωμένο έρωτα, και φυσικά, ξημεροβραδιαζεται στο νήμα των ελλεηνιδων έχοντας άπλετο χρόνο να απαντήσει και να συμβουλέψει τον οποιονδήποτε.

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
8.004
Πόντοι
8.236
Αυτο που θα γραψω ειναι σχετικο (η ασχετο) με το εν λογω νημα:
Ποιο μελος θεωρειται ως προτυποη η σημειο αναφορας(και με την καλη και με την κακη εννοια)?
Δηλαδη ποιος πιστευετε οτι ειναι ο ορισμος του καμενου-ναυαγιου και ποιος το ακριβως αντιθετο (δηλαδη σωστος)? Ποιον θεωρειται ως προτυπο και στην μια και στην αλλη περιπτωση?

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.559
Πόντοι
736
...και έχει κι από 25 μπετόνια fanta καβάτζα για τις ακαπέλα συνεδρίες που κάνει με τα στανταράκια του που φυσικά γνωρίζονται πολύ καλά
εδώ και χρόνια κι έχουν αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.536
Πόντοι
6.056
και τα ανοιχτηρια απο τα κουτακια για ρεστα τυπε :confused: :confused: :confused:
Τα ανοιχτηρια σε θησαυροφυλακιο,θα ειναι το βασικο μεσον αποκτησης του πλουτου:woldman:Μην μας το παιζει μπρουκλης κι ο καθενας:undecided-old::confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom