Νέα

Forex Trading

• Μέλος που άνοιξε το νήμα classic1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
C

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
.....παντως δεν μπορω να βλέπω την έφραση ''παίζω'' όταν κάποιος αναφέρεται σε τέτοιου είδους συναλλαγές....δεν ειναι φρουτακια ή καζίνο κ οποιος το θεωρεί ετσι δυστυχώς εν τέλει παιρνει τα @@ μου....
"Παίζω" το είπα με την μεταφορική έννοια. Όπως είπα και πριν, άμα δεν ξέρεις, γιατί ανοίγεις θέση, τι περιμένεις από αυτήν κτλ τότε είναι τζόγος. Αν ξέρεις τι κάνεις, γιατί το κάνεις, πως το κάνεις, τι χάνεις τι κερδίζεις τότε είναι trade.

Διαβάζω μόνο 4 λέξεις: Βετ, μέτρια ελπίδα, ρίσκο. 30 πιπς. Και άυριο; Τι Λωζάννη, τι κοζάνη.
Εντάξει ρε, τύπε άσε τον ποδολάγνο να εκφραστεί ελεύθερα. Έχει φράγκα αυτός! λοοοολ :2funny:

Πάντως στο EUR/USD όποιος αγόρασε χτες τα ξημερώματα στις 3 με 1.27725 και πούλησε σήμερα κατά τις 16:30 με 1,28638 θα πήρε μπόλικα pips
Αναμονή για επόμενη σηματοδότηση.
Σήμερα από τις 16:30 κατ εμέ και μέχρι στιγμής, δεν αξίζει να κάνεις τίποτα, εκτός απ' το να περιμένεις για κάποιο ξέσπασμα.
Δεν αποκλείεται νομίζω, να δούμε αύριο ή απ' τα ξημερώματα πάλι το  EUR/USD να μπαίνει σε καθοδικό κανάλι.

Τύπε εσύ σε ποιον broker είσαι;

Επισκέπτης
Άμα θες να δεις αν αξίζει να ασχοληθείς με το forex, κάνε το εξής:
Οποτεδήποτε πιστεύεις ότι έχει μια καλή πρόβλεψη για το πως θα κινηθεί ένας δείκτης, σημείωσέ την, και επίσης σημείωσε και την τιμή-στόχο που πιστέυεις ότι θα πιάσει. Θα θεωρούμε ότι πρόβλεψες σωστά, όταν πιάσει την τιμή στόχο, ενώ θα χάνεις όταν κινηθεί αντίθετα, για ισόποσο διάστημα.
Μετά από 100 προβλέψεις, υπολόγισε όλα τα κερδισμένα διαστήματα, αφαίρεσε τα χαμένα, αφαίρεσε και τα spread και τα νυχτερινά swaps, και άμα είσαι κερδισμένος, είσαι σε καλό δρόμο.
Άμα όχι, παράτα το και ασχολήσου με κάτι άλλο...

Επισκέπτης
Το βασικότερο είναι να ξέρεις να αποκρυπτογραφείς την καθημερινή ειδησεογραφία, το πως αυτή θα επηρεάσει την αγορά,
καθώς επίσης και να προβλέπεις τις επόμενες κινήσεις στην πολιτικο-οικονομική σκακιέρα, και να τις εκμεταλλεύεσαι στο trading. Φυσικά αυτό απαιτεί διπλή πρόβλεψη, πρώτον του τι θα συμβεί και δεύτερον το πως θα επηρεάσει τις αγορές. Αυτήν την ιδιότητα μόνο λίγοι την έχουν.

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
Το βασικότερο είναι να ξέρεις να αποκρυπτογραφείς την καθημερινή ειδησεογραφία, το πως αυτή θα επηρεάσει την αγορά,
καθώς επίσης και να προβλέπεις τις επόμενες κινήσεις στην πολιτικο-οικονομική σκακιέρα, και να τις εκμεταλλεύεσαι στο trading. Φυσικά αυτό απαιτεί διπλή πρόβλεψη, πρώτον του τι θα συμβεί και δεύτερον το πως θα επηρεάσει τις αγορές. Αυτήν την ιδιότητα μόνο λίγοι την έχουν.

Πες το με άλλον τρόπο: πρέπει να προβλέπεις τι προβλέπουν οι άλλοι για τις επόμενες κινήσεις των άλλων :cheesy:

Επισκέπτης
Πες το με άλλον τρόπο: πρέπει να προβλέπεις τι προβλέπουν οι άλλοι για τις επόμενες κινήσεις των άλλων :cheesy:

Βασικά εγώ πιστεύω ότι, ειδικά στο forex, ισχύει η αρχή της επανάληψης.
Αν δηλαδή κάτω από περίπου ίδιες συνθήκες, ένα είδος γεγονότος (δήλωση-είδηση-ανακοίνωση, κλπ)
κινήσει με συγκεκριμένο τρόπο την αγορά, τότε αν στο μέλλον ξανασυμβεί, θα επηρεάσει και πάλι με τον ίδιο τρόπο.

Δλδ, δε χρειάζεται να γίνεις μάντης, αρκεί να καταγράφεις αντιδράσεις και να μιμείσαι κάτω από παρόμοιες συνθήκες

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
το φορεξ trading ειναι ακριβως σαν το ποκερ περιπου..

απλα πρεπει να ξερεις θεωριες και να εχεις μελετησει καλα για αρκετο καιρο τασεις αγορων, ψυχολογια αγορων,calendar με μεγαλα meeting ,candlesticks( ιαπωνικα κυροπηγια) κλπ

εαν δεν ξερεις καποια βασικα πραγματα θα καταστραφεις..

Επισκέπτης
το φορεξ trading ειναι ακριβως σαν το ποκερ περιπου..

απλα πρεπει να ξερεις θεωριες και να εχεις μελετησει καλα για αρκετο καιρο τασεις αγορων, ψυχολογια αγορων,calendar με μεγαλα meeting ,candlesticks( ιαπωνικα κυροπηγια) κλπ

εαν δεν ξερεις καποια βασικα πραγματα θα καταστραφεις..

βλέπω έχεις εντριφίσει ήδη σε στοίχημα, πόκερ, forex
τη μισή σχολή της έχεις βγάλει

σου μένουνε φρουτάκια, άλογα, σκυλιά, ζάρια, ρουλέττα και αμερικάνα, για να πάρεις το πτυχίο :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
βλέπω έχεις εντριφίσει ήδη σε στοίχημα, πόκερ, forex
τη μισή σχολή της έχεις βγάλει

σου μένουνε φρουτάκια, άλογα, σκυλιά, ζάρια, ρουλέττα και αμερικάνα, για να πάρεις το πτυχίο :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε το forex  ειναι ολοκληρη επιστημη και σε μια λαθος στροφη παιζει να χασεις τ'αυγα και τα καλαθια...
Θες μια συμβουλη αν θες να βγαζεις μεροκαματο? Μαζεψε μερικα λεφτα στην ακρη και παιζε στοιχημα ,οχι οπως παιζουν οι πολλοι, και με το ματι σου σε βραχυπροθεσμο κερδος,οπως παιζουν οι εξυπνοι.....
Μαζεψε ενα ικανο ποσο και με την νεα χρονια παρε μια ομαδα απο πισω,ενα καλο ποσο για αρχη ειναι 3 χιλιαρικα,εμενα φετος τα 5 που ξεκινησα την χρονια τα εκανα 19 ευγενικη χορηγια της Bayern Munich,περσι τα 5 εγιναν 17 με την Ρεαλ και προπερσι τα 5 εγιναν 16,5 με την Barca,αλλος ενας μισθος φιλε μου και μαλιστα οχι απο αυτους που παιζουν στην Ελλαδιτσα μας πλεον!

Αυτο γινεται χωρις ιδιαιτερο διαβασμα,απλα παρακολουθηση της ομαδας για τραυματισμους και συμμετοχες παιχτων...Τωρα αν θες να ρισκαρεις λιγοτερα λεφτα θα παιζεις 2αδες φαβορι γυρω στα 200 ευρω το δελτιο με σκοπο να τα κανεις 600,αυτο θελει λιγο ποιο πολυ διαβασμα ομως....

Το φορεξ θελει πολλες ωρες και πολυ διαβασμα και πολυ παρακολουθηση και καποιο κεφαλαιο για να πεις οτι κατι βγαζεις κια απο οτι καταλαβα εσυ ψαχνεις να βγαλεις χαρτζιλικι

Επισκέπτης
Πάντως μια δόση που είχε πάει από 1,28 στο 1,40κάτι το eur/usd θυμάμαι είχα υπολογίσει ότι αν κάποιος έπαιζε με διπλασιασμό για κάθε μονάδα, και επανεπένδυε, θα είχε μετατρέψει 100 € σε πάνω από 1.000.000€

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Πάντως μια δόση που είχε πάει από 1,28 στο 1,40κάτι το eur/usd θυμάμαι είχα υπολογίσει ότι αν κάποιος έπαιζε με διπλασιασμό για κάθε μονάδα, και επανεπένδυε, θα είχε μετατρέψει 100 € σε πάνω από 1.000.000€
:cum: :cum: :cum: (δεν εχει γυναικειο σηματακι  :dunno: )

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Φιλε το forex  ειναι ολοκληρη επιστημη και σε μια λαθος στροφη παιζει να χασεις τ'αυγα και τα καλαθια...
Θες μια συμβουλη αν θες να βγαζεις μεροκαματο? Μαζεψε μερικα λεφτα στην ακρη και παιζε στοιχημα ,οχι οπως παιζουν οι πολλοι, και με το ματι σου σε βραχυπροθεσμο κερδος,οπως παιζουν οι εξυπνοι.....
Μαζεψε ενα ικανο ποσο και με την νεα χρονια παρε μια ομαδα απο πισω,ενα καλο ποσο για αρχη ειναι 3 χιλιαρικα,εμενα φετος τα 5 που ξεκινησα την χρονια τα εκανα 19 ευγενικη χορηγια της Bayern Munich,περσι τα 5 εγιναν 17 με την Ρεαλ και προπερσι τα 5 εγιναν 16,5 με την Barca,αλλος ενας μισθος φιλε μου και μαλιστα οχι απο αυτους που παιζουν στην Ελλαδιτσα μας πλεον!

Αυτο γινεται χωρις ιδιαιτερο διαβασμα,απλα παρακολουθηση της ομαδας για τραυματισμους και συμμετοχες παιχτων...Τωρα αν θες να ρισκαρεις λιγοτερα λεφτα θα παιζεις 2αδες φαβορι γυρω στα 200 ευρω το δελτιο με σκοπο να τα κανεις 600,αυτο θελει λιγο ποιο πολυ διαβασμα ομως....

Το φορεξ θελει πολλες ωρες και πολυ διαβασμα και πολυ παρακολουθηση και καποιο κεφαλαιο για να πεις οτι κατι βγαζεις κια απο οτι καταλαβα εσυ ψαχνεις να βγαλεις χαρτζιλικι
το στοιχημα ειναι αλλη φαση..

και για εξηγησε μου φιλε πως τα 5 τα  εκανες 19? επαιζες συνεχεια την ιδια ομαδα να φανταστω εε? μαλιστα..

ομως εαν διαθετεις μονο αυτα τα λεφτα τι θα κανεις? προσπαθω να φτιαξω ενα ποσο αποκλειστικα για στοιχημα αλλα ματαια..

Εγω πηρα τον κατηγορο στο στοιχημα οχι απο κερδος γενικα απο ιδεες οταν εφυγε η betfair απο την ελλαδα..

Αυτο παντως που λες για μια ομαδα ειναι σωστο.. αλλα τι αποδοσεις ? δηλαδη μπαγερν εντος εδρας τι αποδοσεις ειχες φετος?
μεσο ορο το 1.3 δεν ξεπερναγε..  εγω διαθετω ενα τετοιο ποσο αλλα ειμαι σε πολυ δυσκολη κατασταση γενικα και αν χασω και αυτα τα λιγα που εχω καηκα.. δεν θα εχω οχι την δυνατοτητα αλλα τα ψυχικα αποθεματα να ξαναφτιαξω καβα απο την αρχη..

παντως ωραια ιδεα , θα το εκανα μονον εαν τα λεφτα που θα ειχα διαθεσιμα μονο για στοιχημα..

Επισκέπτης

και για εξηγησε μου φιλε πως τα 5 τα  εκανες 19? επαιζες συνεχεια την ιδια ομαδα να φανταστω εε? μαλιστα..

ομως εαν διαθετεις μονο αυτα τα λεφτα τι θα κανεις? προσπαθω να φτιαξω ενα ποσο αποκλειστικα για στοιχημα αλλα ματαια..

Εγω πηρα τον κατηγορο στο στοιχημα οχι απο κερδος γενικα απο ιδεες οταν εφυγε η betfair απο την ελλαδα..

Αυτο παντως που λες για μια ομαδα ειναι σωστο.. αλλα τι αποδοσεις ? δηλαδη μπαγερν εντος εδρας τι αποδοσεις ειχες φετος?
μεσο ορο το 1.3 δεν ξεπερναγε..  εγω διαθετω ενα τετοιο ποσο αλλα ειμαι σε πολυ δυσκολη κατασταση γενικα και αν χασω και αυτα τα λιγα που εχω καηκα.. δεν θα εχω οχι την δυνατοτητα αλλα τα ψυχικα αποθεματα να ξαναφτιαξω καβα απο την αρχη..

παντως ωραια ιδεα , θα το εκανα μονον εαν τα λεφτα που θα ειχα διαθεσιμα μονο για στοιχημα..

το στοίχημα είναι ολόκληρη επιστήμη
βασικά έχω βρει μια ιδιαίτερα κερδοφόρα φόρμουλα, αλλά βαριέμαι να την υλοποιήσω, για 2 λόγους που δεν θέλω να τους αναφέρω...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
το στοίχημα είναι ολόκληρη επιστήμη
βασικά έχω βρει μια ιδιαίτερα κερδοφόρα φόρμουλα, αλλά βαριέμαι να την υλοποιήσω, για 2 λόγους που δεν θέλω να τους αναφέρω...
arbitrage?

εκτος απο αυτο καμια αλλη φορμουλα δεν ειναι κερδοφορα 100 %

Επισκέπτης
arbitrage?

εκτος απο αυτο καμια αλλη φορμουλα δεν ειναι κερδοφορα 100 %

αφορά το live, και χρειάστηκα ιδιαίτερα πολύπλοκο αρχείο excel για να το φτιάξω, μέσα στο οποίο έχουν χρησιμοποιηθεί πολύπλοκες στατιστικές συναρτήσεις

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αφορά το live, και χρειάστηκα ιδιαίτερα πολύπλοκο αρχείο excel για να το φτιάξω, μέσα στο οποίο έχουν χρησιμοποιηθεί πολύπλοκες στατιστικές συναρτήσεις
μαλιστα.. εφαρμοσε το καποια στιγμη εφοσον λες οτι ειναι κερδοφορο..

Επισκέπτης
μαλιστα.. εφαρμοσε το καποια στιγμη εφοσον λες οτι ειναι κερδοφορο..

το θέμα είναι ότι δεν έχω χρόνο

η αλήθεια είναι ότι δεν έχω επαρκές δείγμα για να δω αν είναι κερδοφόρο, αλλά έχει τόσες πολλές εφαρμογές που αν ψαχτείς πολύ, σίγουρα θα βγουν κερδοφόρα μοτίβα.

το βασικό είναι ότι σου δίνει την ακριβή απόδοση κάθε ακριβούς σκορ, σημείου και over-under (για όλα τα πλήθη γκολ) σε κάθε λεπτό του αγώνα.

οπότε, αν δεις αποδόσεις που αποκλίνουν, τις τσιμπάς...

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Κοιτα φετος επαιζα την Bayern καθε αγωνιστικη 1000 ευρω μονο αποδεκτο ,μονο στο πρωταθλημα,καθε βδομαδα,δεν ειχε 1,30 ,ειδικα εκτος εδρας με ομαδες πανς απο την μεση της βαθμολογιας και ειδικα τις βδομαδες που ειχε και ευρωπη να παιξει εκτος εδρας εχω παρει μεχρι και 1,90 αποδοση,οταν εδινε 1,30 και επαιζε με μικρη ομαδα μετα απο καποιο σημειο που ειδα οτι πυροβολουσε κατα ριπας την επαιζα και με handicap 1 γκολ και πηγαινε πανω ο συντελεστης ,ειδικα εντος εδρας ,φετος ολο τον χρονο εκανε 3 ισοπαλιες και μια ηττα ,δηλαδη εκεινες τις 4 βδομαδες εχασα 4 χιλιαρικα αλλα σκεψου ποσα πηρα μεσα στον χρονο.....

Σου ειπα,δεν θες να ρισκαρεις τοσα λεφτα γιατι δεν εχεις δυνατοτητα να τα χασεις?Παιζε δυαδες φαβορι κοντα στο 1.70-1.80 ,που δινουν περιπου 3 αποδοση και παιζε 200 ευρω,για να εισαι στα λεφτα σου πρεπει να πιανεις μια φορα στις 3 που παιζεις,ποσες φορες λες θα σου σπασει το φαβορι??
Το προβλημα με τον κοσμο που παιζει στοιχημα ειναι οτι παιζει με την σκεψη ποσα θα κερδισω αυτη την βδομαδα και οχι ποσα θα εχω παρει στο τελος της σεζον,και φυσικα μακρια απο εθνικες, φιλικα και λοιπες μαλακιες.Πανε και παιζουν 5 και 6 ματς και βαζουν καποια λεφτα και πανε κουβα γιατι ψαχνουν να σηκωσουν χιλιαρικα με 30 και 50 ευρω,δεν παιζει ετσι ο σοβαρος ο κοσμος....

Επισκέπτης
Κοιτα φετος επαιζα την Bayern καθε αγωνιστικη 1000 ευρω μονο αποδεκτο ,μονο στο πρωταθλημα,καθε βδομαδα,δεν ειχε 1,30 ,ειδικα εκτος εδρας με ομαδες πανς απο την μεση της βαθμολογιας και ειδικα τις βδομαδες που ειχε και ευρωπη να παιξει εκτος εδρας εχω παρει μεχρι και 1,90 αποδοση,οταν εδινε 1,30 και επαιζε με μικρη ομαδα μετα απο καποιο σημειο που ειδα οτι πυροβολουσε κατα ριπας την επαιζα και με handicap 1 γκολ και πηγαινε πανω ο συντελεστης ,ειδικα εντος εδρας ,φετος ολο τον χρονο εκανε 3 ισοπαλιες και μια ηττα ,δηλαδη εκεινες τις 4 βδομαδες εχασα 4 χιλιαρικα αλλα σκεψου ποσα πηρα μεσα στον χρονο.....

Σου ειπα,δεν θες να ρισκαρεις τοσα λεφτα γιατι δεν εχεις δυνατοτητα να τα χασεις?Παιζε δυαδες φαβορι κοντα στο 1.70-1.80 ,που δινουν περιπου 3 αποδοση και παιζε 200 ευρω,για να εισαι στα λεφτα σου πρεπει να πιανεις μια φορα στις 3 που παιζεις,ποσες φορες λες θα σου σπασει το φαβορι??
Το προβλημα με τον κοσμο που παιζει στοιχημα ειναι οτι παιζει με την σκεψη ποσα θα κερδισω αυτη την βδομαδα και οχι ποσα θα εχω παρει στο τελος της σεζον,και φυσικα μακρια απο εθνικες, φιλικα και λοιπες μαλακιες.Πανε και παιζουν 5 και 6 ματς και βαζουν καποια λεφτα και πανε κουβα γιατι ψαχνουν να σηκωσουν χιλιαρικα με 30 και 50 ευρω,δεν παιζει ετσι ο σοβαρος ο κοσμος....

αυτόν τον τρόπο τον έχω σκεφτεί φίλε μου, αλλά το θέμα είναι ότι μιλάμε εκ των υστέρων
άμα πχ έπεφτες επάνω σε καμιά φενερ, ή ιντερ που κάναν όλο γκέλες;  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom