Επισκέπτης
Τιποτα δεν εχει ανακοινωθει επισημα ακομη...εε λογικα οκτωβρη δεκεμβρη θα βγει!Τώρα περιμένουμε το 2009, δεν έχει ακουστεί τίποτα;
Τιποτα δεν εχει ανακοινωθει επισημα ακομη...εε λογικα οκτωβρη δεκεμβρη θα βγει!Τώρα περιμένουμε το 2009, δεν έχει ακουστεί τίποτα;
Τιποτα δεν εχει ανακοινωθει επισημα ακομη...εε λογικα οκτωβρη δεκεμβρη θα βγει!
Aυθεντικο το 'χεις το παιχνιδι??Εγω δεν μπορω να τα κατεβασω τα patchΝα δούμε τι αλλαγές θα έχει το 2008 είχε το Σαριέγκι στον ΠΑΟΚ και δεν το διορθώσανε ούτε στο update
Aυθεντικο το 'χεις το παιχνιδι??Εγω δεν μπορω να τα κατεβασω τα patch
Aπ'οτι διαβασα...η φυσικη κατασταση των παιχτων πεφτει δραματικα ειδικα των παιχτων που ειναι 30 και βαλε..μετα το update..ισχυει??Μπες στην σελίδα του FM από το update του παιχνιδιού και σε μένα δεν κατέβαιναν. Πάντως κάτι τρομερό να αλλάζει δεν είδα.
Aπ'οτι διαβασα...η φυσικη κατασταση των παιχτων πεφτει δραματικα ειδικα των παιχτων που ειναι 30 και βαλε..μετα το update..ισχυει??
Tο εχω παρατηρησει και εγω αυτο..Δεν έχω διαπιστωσει κάτι... ο Καραγκούνης τα φτύνει πολύ εύκολα πάντως ειδικά στην αρχή της σαιζόν (χωρίς update)
Tι τον κρατας τον τζιωλη...διωχτον...με καραγκουνη δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα με το τζιωλη ομως...... μεχρι και στο μανατζερ σερνεται
Tι τον κρατας τον τζιωλη...διωχτον...
kαλα ο νινης ειναι..απο τους καλυτερους στο fmΚαλός είναι για αλλαγή, ο Μάτος φυσάει και ο Νίνης
kαλα ο νινης ειναι..απο τους καλυτερους στο fm
Eγω συνηθως εχω τον ααριταλο και τον αγκουντα..Επίσης στην επίθεση Εντόι και Παπαδόπουλος. Ο Ίβανσιτς καλός αλλά πρέπει να δώσεις 4 μύρια οπότε τον αφήνεις.
Eγω συνηθως εχω τον ααριταλο και τον αγκουντα..
Kwabena Agouda πατα στο search!22 χρονων ειναι στρικερ...και αυτος αργοτερα πουλιεται πολυ ακριβα...Ααριταλο φοβερή ευκαιρία όντως μοσχοπουλιέται αμέσως ο αγκούντα ποιός είναι;
Ααριταλο φοβερή ευκαιρία όντως μοσχοπουλιέται αμέσως ο αγκούντα ποιός είναι;
Kwabena Agouda πατα στο search!22 χρονων ειναι στρικερ...και αυτος αργοτερα πουλιεται πολυ ακριβα...
οχι!Ποσο παει τωρα που ειναι στην μπολτον?Μπράατεν έπαιρνες; Τώρα ακρίβυνε που είναι στη Μπόλτον.
οχι!Ποσο παει τωρα που ειναι στην μπολτον?