Επισκέπτης
αμα θες καντα!!απο μενα κανενα προβλημα!Αμα νας αφησει ο γουορ κατι μπορει να γινει
αμα θες καντα!!απο μενα κανενα προβλημα!Αμα νας αφησει ο γουορ κατι μπορει να γινει
Πριν ή μετα την κουμπαρια?αμα θες καντα!!απο μενα κανενα προβλημα!
αμα θες να τα κανεις ολα αυτα στην κατερινα .ρωτα εκεινη και οχι εμενα !!τατουαζ κανω ρεεε οχι νταβατζηλικιΠριν ή μετα την κουμπαρια?
Εσύ είσαι ικανος…να δουλευω μεσα στο μαγαζι…,αμα θες καντα!!απο μενα κανενα προβλημα!
οταν ξεκινησεις θα δεις οτι δεν θα ειμαι εξω απο το μαγαζι ,οποτε μην ανησυχεις....Εσύ είσαι ικανος…να δουλευω μεσα στο μαγαζι…,
κι εσυ απ’εξω…να διωχνεις τους πελατες…
Ρεε τι τραβαω…
Χαχαχαχα….!!!
σύντροφοι εχω γαμίσει μουγκή και ακουγότανε ως τον πρώτο(μένω στον τρίτο)..
της ελεγα "που στον βάζω?" και μου έλεγε.."στο μουνάκι μου μέσα"...στουμουνακιμουμεσσσαα
της ελεγα "που στον βάζω?" και μου έλεγε.."στο μουνάκι μου μέσα"...στουμουνακιμουμεσσσαα
ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ την εκανες να μιλήσει!!!!!!!!!!!!!!!!!
(μαλλον κωφαλαλη εννοεις)
ΑΝ ηταν ΚΟΥΦΗ τοτε ΠΩΣ ακουσε την "ερωτηση"?
Μαγκες πριν απο χρονια εκανα ενα καμακι καλη εμφανισιμη γκομενα και την παω σπιτι. Ηταν καλοκαιρι και απογευματακι και ειχα ανοιξει λιγο το μπαλκονι.
Η γκομενα αφου αρχισα να της τον βαζω αρχισε δυσαναλογα σκουσμαρια σαν γουρουνι που το σφαζουν .Κατα τη διαρκεια του γαμισι@υ ταλαντευομουνα αναμεσα στο να διακοψω το γaμισι γιατι ειχα γινει σιγουρα ρεζιλι στη γειτονια και στο να βιαστω να χυσ@ να ξεμπερδευω με αυτην.
Αποφασισα το δευτερο... Αρχισε με ατακα που δεν θα ξεχασω κaβλiαρη ειδα την καυλa στα ματια σου.... θελω να μου σκισεις το μ@υνι και να μου γεμισεις την μητρa ψωλ@χυμα..... Oλα θα ηταν βεβαια ευχαριστα αν δεν ηταν πανω απο 120 ντεσιμπελ.
Ο κατοικος του γειτονικου διαμερισματος οποτε με εβλεπε για 2-3 μηνες στο ασανσερ μου χαμογελουσε πονηρα αλλα ποτε δεν ειπε τιποτε.
Δεν την ξαναπηρα ποτε......
θαύμα έγινε....η μουγγή μίλησε....άξιος ο συναγωνιστής.....σκέψου εργαλείο που μιλάνε και οι μουγγές....