Νέα

Φοιτητριούλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Θανασάκος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γεια σας παιδια... Ειμαι χανιωτης και σπουδαζω στα χανια.. Αυτο που ειπε ο Amale ειναι 100% σωστο.. ΤΑ χνια σε ηλικιες 18-25 πασχουν... Οι γκομενες εχουν ενα τουπε και απαιτησεις που δεν εχω συναντησει πουθενα αλλου... Στο πολυτεχνειο που ειμαι υπαρχει 1 γκομενα για 10 αντρες.. Δραμα... Ολα αλλαζουν αν καποιος κινηθει 70 χλμ αντολικοτερα.. Στον πααρδεισο του ρεθυμνου... Εκει ειναι φωλια....
Υ.Γ.: Το τραγουδι "Χανιολες" λεει πολλες αληθειες...
τι λεει το τραγουδι χανιολεσ?

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Κατέβασε το μα τσάμπα είναι.Δες το πόστ μου πιο πάνω...

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ααα καλα αυτο ειναι δεδομενο οτι γινεται του μουνιου τι λεμε τωρα φοιτητριουλες παντως ειδους απο τι ξερω εχει κατι καλα στις καφετεριες rock millenium melathron αν και το τελευταιο ειναι ψιλομαλακια αλλα το καλοκαιρι πριν ανακαινιστει ειχε μια μουναρα ξανθια σερβιτορα αχ και να ξερατε ποσες ειχα τραβηξει για παρτυ της!

Τελικά είσαι και πολύ jedai!  :2funny: :2funny: :2funny:

longdick

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά ο παράδεισος είναι στο Ρέθυμνο!!!9 χρόνια δεν έγιναν και λίγα που ήμουν εκεί....

Επισκέπτης
Μακρυα απο φοιτητριες ειδικα απο τις καλες σχολες.Απιστευτη πλεμπα κ κομπλεξικα ψωνισμενες.Υπαρχουν κ καποιες εξαιρεσεις απλα για να επιβεβαιωνουν τον κανονα...

manos40

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα συναδελφοι στο πανεπιστημιο της σαμου πρεπει να περνανε καλα οι φοιτητριες αλλα ειναι κλειστο κυκλωμα μηπως καποιος συναδελφος ξερει κατι που θα μπορει να βοηθησει?

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Θα κατέβω 25η Μαρτίου Χανιά, λέω να πάω καμια βόλτα από Ρέθυμνο για καμιά φοιτήτρια..

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Μου χει πει φιλη μου που σπουδαζξε Μεσσολογγι προσφατα που τη ρωτησα και περναει ακομα τόνομα της εκει(στα κομματικα), οτι εχουνε μια αρχιτσατσα φοιτιτρια που κοβεται συνεχως επιτηδες

Mεσσολόγγι όνομα και πράγμα

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
  πάντος γενικά μπορείς να γρφτείς σε καμια σχολή και να γνωριστείς εύκολα!!  σ
Εγώ δηλαδή που είμαι 65 μπορώ να γραφτώ στη σχολή καλών τεχνών που έχει μουνάκια 20σάχρονα για τζερτζελέ;

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Κρήτη:

- Ηράκλειο: για το ΤΕΙ ακούστηκαν πολλά για φοιτήτριες της πιάτσας...μέχρι τώρα επειδή έχω γνωστούς ΠΤΖ κτλ, δεν υπάρχουν...

πουτανάκια που να γουστάρουν παρτούζες κι έτσι, ναι, και μάλιστα δεν το κρύβουν..αρκεί να υπάρχει το κατάλληλο "τακτ" για να πάρεις αυτό που θέλεις

για την Ιατρική, όλα τα μουνάκια που έφαγαν την ζωή του λυκείου στα θρανία είναι η ώρα τους να πιαστούν από "μεγάλες" ηλικίες...

υπόλοιπες σχολές ΑΕΙ, έχουν και τα μουνάκια που θέλουν πούτσα αλλά και αδιόρθωτα μουνάκια που παραμένουν το ίδιο ζώα με όσο μπήκαν στην σχολή

- Ρέθυμνο: φιλοσοφικο-παιδαγωγικό καβλίτσες παντού, αναλογία 9 γυναίκες προς 1 άντρα...στα κλαμπ, ρεμπετάδικα, ρακάδικα η συντριπτική πλειοψηφία γυναίκες..ακόμη και στο καρναβάλι υπερισχύουν οι γυναίκες... αν δεν βγάλεις γκόμενα στο ρέθυμνο δεν πρόκειται να βγάλεις πουθενά...κανόνας!

- Χανιά: όπως λέει και το άσμα: " είσαι χανιώτισσα είσαι και ψώλα " ή ο πασίγνωστος πλέον χαρακτηρισμός "χανιώλα"... δεν παίζει σημασία ηλικία από 18 εως η ηλικία που σε καβλώνει με πάρα μα πάρα πολύ ανοικτούς ορίζοντες...

για το εξωτερικό υπάρχουν ινφο αλλά αυτες δίδονται μόνο με πμ scusa! :grin:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Και μια βολτα στη φιλοσοφικη ειναι καλη...........18.000 φοιτητες εκ των οποιων το 90% γυναικες.........κανε μια βολτα στους οροφους......ευτυχως ειχαμε το πολυτεχνειο εκει διπλα να ανοιγει λιγο το ματι μας..........επισης να καταρριψω εναν μυθο για την φιλοσοφικη που θελει τις φοιτητριες με αμπεχωνο-ταγαρι γιατι 5 χρονια εκει ολες ερχονταν στην τριχα λες και πανε για καφε κολωνακι......

Που ειναι η φιλοσοφικη παιδια; Και το κυριοτερο, εχει αναγνωστηριο/βιβλιοθηκη ωστε να μπορεσουμε να εισελθουμε και εμεις οι φαλακροι μεσηλικες;

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
765
Πόντοι
326
μια φοιτητρια πως της λες για βιζιτα?

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Που ειναι η φιλοσοφικη παιδια; Και το κυριοτερο, εχει αναγνωστηριο/βιβλιοθηκη ωστε να μπορεσουμε να εισελθουμε και εμεις οι φαλακροι μεσηλικες;

Αν δε θέλεις να καταλήξεις στα κρατητήρια να μην πας εκεί!!!Θα σε περάσουν για παιδεραστή..Φαλακρός και μεσήλικας...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
100
Πόντοι
1
Φιλε μιλα στα ισα . Εγω το εκανα και επιασε. Της ειπα οτι ειμαι αρραβωνιασμενος αλλα εχω τρελαθει μαζι σου. Θελω να βρισκομαστε 5-6 φορες το μηνα και απο μενα θα εχεις τα ρουχα σου τα παπουτσια σου και το ενοικιο. Εκεινη τη στιγμη δεν μιλησε.Της εδωσα το τηλεφωνο μου και ειπα αν συμφωνει να με παρει ωρες γραφειου. Σε 1 βδομαδα με πηρε και μου ειπε ναι.Αλλα εγω ειχα μαθει οτι ηταν αφραγκη απο επαρχια,ηταν και γιορτες Χριστουγεννων και επεσε στη παγιδα μου.Περασα 2,5 χρονια τελεια με το 19 χρονο απο τα Γρεβενα. Και φυσικα δεν ημουν αρραβωνιασμενος.Το εκανα για να πηδαω μονο και να μην μου ζηταει ταξιδια και μαλακιες τετοιες.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αν δε θέλεις να καταλήξεις στα κρατητήρια να μην πας εκεί!!!Θα σε περάσουν για παιδεραστή..Φαλακρός και μεσήλικας...
Μη λεμε χαζομαρες... Οι βιβλιοθηκες ειναι ανοιχτες σε ολους τους Ελληνες φορολογουμενους! :sunglasses:
Να τρουπωσω ειναι το θεμα. 90% φοιτητριες λεει στη φιλοσοφικη, πουτσα να δουν και ας ειναι και γερομπαμπαλη! :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom